Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 5:4 (3:1 po s.n.) | HC Slovan – Trenčín 5:3 (kon.) | Detva – Budapešť 3:2 (po pr.)
Poprad – Michalovce 2:0 (kon.) | Miškovec – Nitra 2:1 (po pr.) | Košice – B. Bystrica 2:4 (kon.)
koniec
HC Košice
2:4 (1:0, 0:1, 1:3)
HC MONACObet Banská Bystrica
Nedeľa 27.10.2019, 18:00 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 17. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Banská Bystrica dala gól!
    Je definitívne rozhodnuté, výsledku dáva finálnu podobu gólom do prázdnej bránky PATRIK LAMPER. Asistencie: Gillbert Gabor, Andrej Šťastný.
     
    58:05
    Košice dali gól!
    No a napokon je tu ešte predsa len dramatizácia. Nenápadný oblúčik zrejme pred bránkou ešte niekto tečoval. Pravdepodobne nik na ľade ale netuší, ako tento gól padol. Za jeho autora je označený DAVID RŮŽIČKA. Asistencie Jakub Suja, Christian Michalčin.
     
    45:29
    Banská Bystrica dala gól!
    No a zdá sa, že o víťazovi je už rozhodnuté. Na strane Košíc bol signalizovaný trest, ten ale napokon nemusí prísť. Do listiny strelcov sa totiž zapísal VLADIMÍR MIHALIK. Asistencie: Tomáš Hrnka, Dávid Šoltés.
     
    42:02
    Banská Bystrica dala gól!
    No a navyše je tu dôležitý moment — dôležitý pre ďalší vývoj samotného zápasu. V momente, keď Brejčák naskakoval na ľad, sa Banskobystričania dostali k puku a zásluhou TOMÁŠA HRNKU sa po prvýkrát ujali vedenia. Asistencia: Ivan Ďatelinka.
     
    24:06
    Banská Bystrica dala gól!
    A navyše je tu vyrovnávajúci gól Baranov! Tí sa pred bránku súpera presunuli s dvojicou hráčov, pričom zvolili ranu švihom. Košarišťan bol prikrátky, presadil sa MÁRIO LUNTER. Asistencia: Jordon Southorn.
     
    17:47
    Košice dali gól!
    Krásna akcia Oceliarov znamená prvý gól. Zdalo sa, že Chovan posiela puk Bellušovi do príliš veľkého uhla, ale obaja hráči napokon vedeli, čo robia. MARTIN BELLUŠ tak rozvlnil Beskorowanyho sieť. Asistencie: Michal Chovan, Marcel Haščák.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 18. Belluš (Chovan, Haščák), 59. Růžička (Suja, Michalčin) – 25. Lunter (Southorn), 43. Hrnka (Ďatelinka), 46. Mihalik (Hrnka, Šoltés), 60. Lamper (Gabor, Šťastný)


    HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Repe, Čížek (A), Růžička, Michalčin, Cibák, Bučko — Majdan, Chovan, Haščák — Rapáč, Skokan (C), Klhůfek, Belluš, Bortňák, Bezúch — Jokeľ, Suja (A), Milý
    HC MONACObet Banská Bystrica: Beskorowany (Gajan) — Ďatelinka (C), Brejčák, Southorn, Mihalik (A), Nemčík, Cardwell, Zubák, Fafrák — Šoltés, Hrnka, Lamper — Lunter, Hickmott, Jääskeläinen — Bartánus (A), Bubela, Hohmann — Kabáč, Šťastný, Gabor

    Rozhodca: Baluška, Štefik — Orolin, Rojík