Novosibirsk – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (po pr.) | Omsk – CSKA Moskva 1:2 (2:3 po s.n.) | S.Moskva – Riga 3:2 (kon.)
Viťaz – Red Star Kunlun 2:4 (kon.) | Dinamo Minsk – Ufa 2:3 (po pr.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
2:4 (0:2, 2:1, 0:1)
Kunlun
cz Nedeľa 27.10.2019, 15:00 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    51:12 Ethan WEREK - 2:4
     
    51:12
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tak se to hostům povedlo a teď bude na domácích, co s nepříznivým výsledkem udělají. ETHAN WEREK se dostal za obranu soupeře a střelou pod vyrážečku překonal Ježova.
    39:26 Andrew MILLER - 2:3
     
    39:26
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Hosté si berou ztracené vedení zpět a k tomu ANDREW MILLER, který překonal Ježova střelou z mezikruží zkompletoval hattrick.
    32:23 Alexandr SJOMIN - 2:2
     
    32:23
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Přečíslení tři na jednoho řídil z levého křídla Makejev, který dostal puk za ležícího obránce na ALEXANDRA SJOMINA, jenž sklepl puk za brankovou čáru. Asistence: Alexej Makejev a Miro Aaltonen.
    25:22 Pekka JORMAKKA - 1:2
     
    25:22
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen je domácí snažení odměněno brankou. Že to jde jednoduše ukázal nyní PEKKA JORMAKKA, který se za jízdy napřáhl k tvrdé střele, která prošla za dosud nepřekonaného Smitha. Asistence: Pavel Černov.
    10:17 Andrew MILLER - 0:2
     
    10:17
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Po vyhození domácích zavezl puk do útočné třetiny Yip, jenž si udělal prostor na pravém křídle. Jeho následnou střelu vyrazil Ježov na levý kruh, kde měl prostor pro dorážku nepokrytý ANDREW MILLER. Asistence: Brandon Yip a Trevor Murphy.
    02:56 Andrew MILLER - 0:1
     
    02:56
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí inkasují a celek Kunlunu jde do vedení. Yip z levého rohu našel průnikovou přihrávkou mezi kruhy zapomenutého ANDREWA MILLERA, který si potáhl puk až k pravé tyči, kde překonal domácího Ježova. Asistence: Brandon Yip a Gilbert Brulé.

    Lukáš Ureš

    Góly a asistencie: 26. Jormakka (P. Černov), 33. A. Sjomin (Makejev, M. Aaltonen) – 3. Miller (Yip, Brulé), 11. Miller (Yip, T. Murphy), 40. Miller, 52. Werek


    Viťaz Moskovská oblasť: I. Ježov (Kočetkov) – Jevsejenkov, Pylenkov, Katičev, V. Lajunen, Golovkov, Voronkov, Stasenko – A. Sjomin, M. Aaltonen, Makejev – Jo. Nättinen, Byvaľcev, Grebenščikov – Jormakka, P. Černov, Laričev – Petrakov, N. Komarov, Arťuchin.
    Kunlun: J. Smith (Hrubec) – T. Murphy, Sproul, Šustr, D. Osipov, Fram, G. Reinhart – Yip, Brulé, Miller – Kane, Foo, Wong – Lockhart, Bondra, Cracknell – Palola, DeFazio, Werek.