Vsetín – Warriors Brno 4:2 (kon.) | Šumperk – Přerov 3:4 (kon.)
koniec
VHK ROBE Vsetín
4:2 (2:1, 0:1, 2:0)
HCM Warriors Brno
cz Nedeľa 27.10.2019, 13:00 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů (CZ) • Skupina B
Partner:
     
    59:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Brankář Kašpar na střídačce moc dlouho nezůstal. Už po šesti sekundách brněnské hry v šesti se ze středního pásma trefil do prázdné brány DANIEL KLÍMEK. Asistence: Stanislav Kunst.
     
    58:54
    Kašpar zůstává na střídačce. Warriors budou hrát v šesti proti čtyřem.
     
    58:54
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vašenka – 2 min., hákování).
     
    58:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Minutu a třináct sekund před koncem základní hrací doby si kotouč vyměnilo vsetínské duo Michael Vavřík – Daniel Klímek, a nakonec v mezikruží přenechali kotouč obránci PATRIKU ZEMANOVI, který se napřáhl a prudkou ránou prostřelil hostujícího brankáře. Asistence: Daniel Klímek, Michael Vavřík.
     
    55:55
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kunst – 2 min., podrážení).
     
    53:15
    Klimeš nebezpečně podrazil Hilšera a dostává dvouminutový trest. Domácí útočník odjíždí s bolestí lýtka na střídačku.
     
    52:30
    Liss si po návratu z trestné lavice počkal na útočné modré čáře, kam dostal přesnou přihrávku. Po otočce ale v brejku ztratil rovnováhu, a tak z kleku nahrál na pravé křídlo najíždějícímu Frimelovi, ten trefuje levou tyčku.
     
    51:55
    Do přečíslení dva na jednoho se proti Rašovskému dostali Holáň s Vavříkem. První jmenovaný nahrál přes obránce Vavříkovi, kterému ale v rychlosti odskočil puk od hokejky a skončil vedle levé tyčky.
     
    50:19
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Liss – 2 min., podrážení).
     
    47:10
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (Kavický – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    44:58
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (Kavický – 2 min., hákování).
     
    44:22
    Pospíšil nejprve ztratil kotouč na obranné modré čáře a zdálo se, že se do situace, kdy by přebruslil Sedláčka s Klimešem, nedostane. Pospíšil se ale pro puk vrátil a všiml si Vašenky, který si už nabruslil do útoku. Pospíšil poslal přesnou přihrávku, čímž vyslal Vašenku do úniku. Ten zakončil do Kašparovy lapačky.
     
    41:36
    Zcela volného Vašenku našel Pospíšil. Prvně jmenovaný měl před sebou odkrytou bránu, ale z nepříliš výhodného úhlu trefil pravou tyč.
     
    36:37
    Vsetínští nedokázali využít vyhraného vhazování v útočném pásmu, které tak místo nich převzal Marčík, nejproduktivnější hráč Brna. Prosmýkl se po pravím křídle a v rychlosti zakončil mezi betony. Tkadlec svůj tým nyní podržel povedeným zákrokem.
     
    35:56
    Pospíšil už po ráně z pravého kruhu mezi betony zvedal ruce, protože měl pocit, že puk Kašparovi propadl. Brněnský brankář se za svá záda sice ohlížel, kotouč měl však ve výstroji.
     
    34:24
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (Sedláček – 2 min., hrubost).
     
    33:59
    Mezi modrými čarami vyhrál menší souboj o kotouč Pospíšil, který se tak ocitl v brejku. Jeho střela se otřela o Kašparovu vyrážečku a končí nad brankou.
     
    32:14
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    Nyní už je však opět vyrovnáno. V předbrankovém prostoru našel Tadeáš Del Favero puk pro DANIELA KAVICKÉHO, který po nápřahu v mezikruží trefil volné místo u levé tyče. Tkadlec měl přes clonícího Del Favera snížený výhled a lapačkou nestihl zakročit včas. Asistence: Tadeáš Del Favero.
     
    24:42
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (Bocián – 2 min., krosček).
     
    24:10
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Holáň – 2 min., nedovolené bránění).
     
    23:02
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (Del Favero – 2 min., vysoká hůl).
     
    19:52
    Další branku mohl přidat Pernický, který po pravím křídle přebruslil všechny hráče Brna a dostal se k nechráněné levé tyčce. Kašpar se stačil včas přesunout a zakončení domácího obránce pokryl. Pernický nakonec zpoza branky ještě rozehrál mezi kruhy, odkud poslední střelecký pokud této třetiny skončil na brněnské obraně.
     
    16:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínu se vyplatila práce v předbrankovém prostoru a také svižná kombinace, kterou se domácí prezentují už od začátku zápasu. Všichni hráči byli natlačení v prostoru mezi kruhy, kde si puk našel VOJTĚCH PERNICKÝ a dopravil jej za Kašparova záda. Asistence: Jan Vašenka, Tadeáš Pospíšil.
     
    06:30
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (Mahdal – 2 min., podrážení).
     
    05:26
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    Hosté také využívají své přesilové hry a srovnávají stav utkání. Střelu Alexe Mudrycha z vrcholu pravého kruhu tečoval od levé tyčky nad Tkadlecovo pravé rameno TADEÁŠ DEL FAVERO. Asistence: Alex Mudrych, Tomáš Sedláček.
     
    04:40
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Zeman – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Hrnčíř.
     
    04:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vašenka se nevzdal, i když jeho ránu před sebe místo gólmana Kašpara vytěsnil obránce Rašovský, který svého brankáře v těžké situaci zastoupil. Kotouč se dostal k Tomáši Frimelovi a také RICHARDU LISSOVI, který si sjel do mezikruží a poslal puk okolo ležícího gólmana k levé tyčce. Asistence: Tomáš Frimel, Vojtěch Pernický.
     
    03:09
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (Mudrych – 2 min., hákování).

    Helena Hegeďová

    Góly a asistencie: 5. Liss (Frimel, Pernický), 17. Pernický (Vašenka, Pospíšil), 59. Zeman (Klímek, Vavřík), 59. Klímek (Kunst) – 6. Del Favero (Mudrych, Sedláček), 33. Kavický (Del Favero)


    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Málek) – Pernický, Zeman, Holáň, Liss, Kunst – Pospíšil, Hilšer, Holba, Vrána, Hrnčíř, Klímek, Vašenka, Vavřík, Frimel.
    HCM Warriors Brno: Kašpar (Vystavěl) – T. Sedláček, Klimeš, Mahdal, Staněk, Rašovský, Orsech – Holotík, Karpíšek, Marčík, Bocián, Vysloužil, Del Favero, Kavický, Mudrych, Hrstka, Ludvík, Antoňů.

    Rozhodca: Škach – Poláček, Blažek