Ottawa – Detroit 5:2 (kon.) | Tampa Bay – Pittsburgh 3:2 (kon.)
koniec
Tampa Bay Lightning
3:2 (1:0, 0:2, 2:0)
Pittsburgh Penguins
cz Štvrtok 24.10.2019, 02:15 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:03 Victor HEDMAN - 3:2
     
    59:03
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts necelou minutu před koncem základní hrací doby využívají přesilovou hru a dost možná rozhodují o svém vítězství! Johnson na levé straně přenechal puk Stamkosovi, který jej vrátil na modrou čáru a VICTOR HEDMAN nekompromisní ranou prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Dobrou práci odvedl i Palát, který clonil Jarrymu ve výhledu. Asistence: Steven Stamkos, Tyler Johnson.
    47:07 Cédric PAQUETTE - 2:2
     
    47:07
    Tampa právě vstřelila branku!
    Teď už se Blesky dočkaly zaslouženého vyrovnání! Erik Gudbransson ztratil puk za vlastní brankou, kde ho tvrdě narazil na mantinel Paquette. Kotouč se dostal na Witkowskiho a ten ho těsně před nárazem od Jacka Johnsona adresoval do mezikruží, odkud pálil McDonagh a jemná teč CÉDRICA PAQUETTEA už byla nad síly jinak výborně chytajícího Jarryho. Asistence: Ryan McDonagh, Luke Witkowski.
    39:01 Jake GUENTZEL - 1:2
     
    39:01
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pravidlo nedáš – dostaneš v praxi! Penguins přežili velkou šanci a z rychlého brejku sami udeřili. Crosby chytrým obloučkem vysunul na levé straně faulovaného Simona, který mu v pádu kotouč vrátil. Kapitán Pittsburghu místo střely ještě předložil puk JAKEU GUENTZELOVI a ten jednoduše vstřelil svůj šestý gól v sezóně. Asistence: Sidney Crosby, Dominik Simon.
    25:06 Brandon TANEV - 1:1
     
    25:06
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali prvního gólu a slaví tak vyrovnání na 1:1! Postaral se o něj jen a pouze BRANDON TANEV, který si po předchozí střele vzal kotouč ještě jednou, vyjel si s ním do pravé strany a bekhendem parádně zvedl puk do vzdálenějšího horního rohu Vasilevského branky. Bez asistence.
    09:46 Alex KILLORN - 1:0
     
    09:46
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí se v desáté minutě dostávají do vedení! Nikita Kučerov se ocitl na modré čáře, odkud nahodil směrem na branku a ALEX KILLORN skvělou tečí srazil puk mezi betony zaklekávajícího Jarryho. Asistence: Nikita Kučerov, Michail Sergačjov.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 10. Killorn (Kučerov, Sergačov), 48. Paquette (McDonagh, Witkowski), 60. Hedman (Stamkos, T. Johnson) – 26. B. Tanev, 40. Guentzel (Crosby, Simon)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Černák, Hedman, Shattenkirk, McDonagh, Sergačov, Coburn (A) – Joseph, T. Johnson, Stamkos (C) – Gourde, B. Point, Palát – Kučerov, Cirelli, Killorn (A) – Witkowski, Paquette, Maroon.
    Pittsburgh Penguins: Jarry (M. Murray) – Marino, Letang (A), J. Schultz, M. Pettersson, Gudbranson, J. Johnson, Riikola (C) – Simon, Crosby, Guentzel (A) – Hörnqvist, McCann, Kahun – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese – Lafferty, Blandisi.

    Rozhodca: Peel, O´Rourke – Racicot, Murphy

    Diváci: 19 092