Chabarovsk – Soči 2:1 (kon.) | Vladivostok – D. Moskva 1:4 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Kazaň 1:0 (2:0 po s.n.)
Riga – Čeljabinsk 2:0 (kon.)
koniec
Admiral Vladivostok
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
Dynamo Moskva
cz Streda 23.10.2019, 11:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:45:56)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 4064 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Dmitrij Jaškin (DMS) – 2+0, 3 střely, čas na ledě 15:37
    Michal Čajkovský (DMS) – 0+1, 0 střel, čas na ledě 16:49
    Martin Bakoš (VLD) – 0+0, 5 střel, čas na ledě 17:31
     
    Střely na branku: 30 – 27
     
    Je konec! Dynamo Moskva nakonec zvládlo dnešní duel na ledě Vladivostoku a vítězí 4:1! Ve třetí části už hosté pouze hlídali své vedení, které v jejím úvodu ještě navýšil svou druhou brankou v utkání Dmitrij Jaškin! Vladivostok se poté tlačil do útoku a dočkal se alespoň čestného zásahu, který obstaral Alexandr Konnov!
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Dynamu se vůbec nepovedla rozehrávka a vyhození do středního pásma bylo snadným dárkem pro hokejisty Admiralu.
     
    59:06
    Juuso Hietanen poslal přihrávku do útočného pásma, ale domácí obránce Adam Almqvist obětavým zákrokem vyhodil puk zpět za modrou čáru.
     
    58:20
    Hostující celek se už nikam nežene a spíše se snaží držet kotouč na hokejkách. O výsledku dnešního souboje už je rozhodnuto.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:41
    Domácí v plném počtu.
     
    57:05
    Hokejisté Admiralu se v obranném pásmu zmocnili odraženého puku a bez problémů jej vyhodili přes všechny čáry za branku Dynama Moskva.
     
    56:35
    Šipačov dostal přihrávku na pravou stranu, přehodil si kotouč na forhend, ale jeho rána prolétla kolem vzdálenější tyče.
     
    56:06
    Hosté se po krátké kombinaci v útočném pásmu dostali do zakončení. Tvrdou střelu vyprodukoval Zajcev, ale obránce jeho pokus srazil do bezpečí.
     
    55:41
    Hosté si zahrají přesilovku. Domácí Petrov dostává dvě minuty za podrážení.
     
    55:02
    Dmitrij Jaškin obdržel prudkou přihrávku do rohu útočného pásma, jenže tentokrát si netroufl na průnik a raději si pomohl rozehrávkou na modrou čáru.
     
    54:35
    Adam Almqvist si nyní pořádně prodlužuje pobyt na ledové ploše. Švédský obránce poslal přihrávku na pravou stranu, ale tam nenašel nikoho v modrém.
     
    54:02
    Lisin napadal rozehrávku Dynama za jeho brankou. Domácí hokejista na kotouč sice nedosáhl, ale sklidil potlesk příznivců Vladivostoku.
     
    53:32
    Adam Almqvist vybojoval odražený puk v obranném pásmu a bez problémů jej výhozem o mantinel poslal do pásma středního.
     
    53:10
    Vladivostok je po vstřelení snížující branky pořádně nabuzený a nadále se tlačí do útoku. Moc času už domácímu celku nezbývá.
    52:16 Alexandr KONNOV - 1:4
     
    52:16
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí celek se nakonec dočkal branky! Shawn Lalonde krásnou přihrávkou z pravé strany našel volného ALEXANDRA KONNOVA, který pohotovou střelou překonal bezmocného brankáře! Asistence: Shawn Lalonde, Vasilij Strelcov.
     
    51:26
    Na druhé straně střílel zápěstím Daniil Tarasov, jehož ránu z úhlu domácí brankář dobře viděl a hravě ukryl kotouč do lapačky.
     
    51:10
    Alexandr Mereskin dojel přihrávku do rohu útočného pásma, kde svedl souboj se zadákem, který mu nedovolil rozehrát mezi kruhy.
     
    50:35
    Markus Ljungh přenesl těžiště hry na levé křídlo, nicméně na jeho pobídku nezareagoval nikdo v modrém dresu Admiralu Vladivostok.
     
    50:10
    Adam Almqvist dostal nabito na modrou čáru, ale ihned proti němu vystoupil obránce, který jeho dělovku dokázal skvěle zablokovat.
     
    49:38
    Vasilij Strelcov dojel přihrávku za branku Dynama, jenže jeho přihrávka mezi kruhy skončila na hokejce připraveného obránce. Pokračuje stejný obraz hry.
     
    49:10
    Nikita Bobrjašov objel branku Dynama, jenže bekhendem neposlal přihrávku do prostoru, kde byl někdo v modrém dresu Admiralu.
     
    48:38
    Vasilij Strelcov se stačil vrátit do obranného pásma a zmařil soupeři zakončení. Hokejisté Vladivostoku mohou znovu zaútočit.
     
    48:10
    Vjačeslav Kuljomin projel do útočného pásma, kde si puk přehodil na forhend, ale jeho pobídka skončila jen u domácího zadáka.
     
    47:26
    Další útočnou akci domácího celku zastavuje postavení mimo hru. Příliš rychlý byl při přechodu do útočného pásma Denis Vicharev.
     
    47:10
    Markus Ljungh nahodil puk o mantinel do útočného pásma. Hokejista Vladivostoku prošel za branku, ale tam o kotouč rychle přišel.
     
    46:35
    Pokračuje se ve svižném tempu s minimem přerušení. Ani jeden z týmů se v posledních minutách není schopen dostat do tlaku.
     
    46:10
    Shawn Lalonde uspěl v bruslařském souboji s jedním ze soupeřů, zajistil odražený kotouč a bez problémů rozehrál na levou stranu.
     
    45:38
    Michal Čajkovský si dal pozor na rozehrávku Vladivostoku a u mantinelu zastavil nepřesnou rozehrávku. Obránce Dynama následně s přehledem rozehrál.
     
    45:10
    Denis Vicharev dostal přihrávku na pravou stranu, jenže nikdo v modrém mu nepřijel pomoci a osamocený útočník Vladivostoku následně přišel o puk.
     
    44:21
    Hosté v plném počtu.
     
    44:02
    Kirill Voronin projel do útočného pásma, ale Kirill Ljamin mu skvělým napadáním vypíchl kotouč za modrou čáru. Trápení Admiralu pokračuje.
     
    43:10
    Denis Vicharev střílel od modré čáry, jenže jeho pobídku před brankou nedokázal tečovat nikdo v modrém dresu.
     
    42:35
    Hokejisté Dynama vyhodili puk do středního pásma, kde jej následně získali hráči Vladivostoku. Domácí se snaží alespoň o čestné snížení.
     
    42:21
    Vladivostok si zahraje přesilovku. Bojkov dostává dvě minuty za faul kolenem.
     
    41:25
    Alexandr Strelcov číhal na přihrávku na modrou čáru, ale přihrávka nakonec skončila na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před brankou Admiralu.
     
    41:00
    Šipačov znovu hledal spoluhráče přihrávkou na modrou čáru, ale jeho kolega v bílém dresu si tentokrát nepotykal se zpracováním.
    40:33 Dmitrij JAŠKIN - 0:4
     
    40:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Moskevský celek vlétl skvěle také do závěrečné třetiny! Dynamo přidává čtvrtou branku. DMITRIJ JAŠKIN dostal přihrávku do úniku a našel mezírku mezi betony domácího brankáře! Asistence: Vadim Šipačov.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:11.
     
    Střely na branku: 22 – 18
     
    Druhá třetina končí! Prostřední perioda se mnohem lépe podařila hostujícímu Dynamu! Moskevský celek navýšil své vedení ve 33. minutě, kdy se prosadil Bojkov! Vladivostok poté nadále nezlepšil svou hru v obraně a dvě minuty před přestávkou opět udeřil Dmitrij Jaškin! Po čtyřiceti minutách tak platí stav 0:3.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:17
    Vladivostok se usadil v útočném pásmu, jenže domácí hráči se stále nemohou dostat do zakončení. Obrana Dynama dnes hraje na jedničku.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
    38:13 Dmitrij JAŠKIN - 0:3
     
    38:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo ještě před přestávkou přidává třetí branku a výrazně se přibližuje k vítězství! DMITRIJ JAŠKIN se dostal k puku na pravé straně, prokličkoval se před branku a prostřelil domácího brankáře! Asistence: Daniil Tarasov, Jegor Zajcev.
     
    38:03
    Šipačov se prosmýkl mezi dva obránce, přehodil si puk na forhend, ale střelou do pravého horního rohu těsně minul břevno!
     
    37:28
    Ivan Miščenko uklidnil rozehrávku Vladivostoku za domácí brankou. Nikdo z hráčů Dynama Moskva akci domácí celku neatakuje.
     
    37:05
    Maxim Afinogenov střílel z levé strany útočného pásma, ale také rána hostující hvězdy skončila vedle branky.
     
    36:25
    Dmitrij Jaškin se natahoval po prudké přihrávce mezi kruhy, jenže špičkou čepele nedokázal kotouč posunout mezi tři tyče.
     
    36:05
    Butuzov nabral velkou rychlost na pravé straně, projel do útočného pásma, jenže z ostrého úhlu nenašel mezírku mezi tyčí a betonem brankáře.
     
    35:28
    Arťom Volkov nahodil puk do útočného pásma. Za brankou kotouč vybojoval Dmitrij Jaškin, který zpětnou přihrávkou nenašel spoluhráče.
     
    35:11
    Na opačné straně pálil příklepem Maxim Afinogenov, jehož dělovku brankář Vladivostoku dobře viděl a ukryl kotouč do lapačky.
     
    34:55
    Alexandr Konnov střílel od modré čáry, jenže ani jeho pokus nemířil mezi tři tyče. Hostující zadáci následně vybojovali puk.
     
    34:10
    Ivan Miščenko dojel v rohu útočného pásma odražený kotouč, bekhendem přihrál na modrou čáru, ale prudkou přihrávkou vyhnal spoluhráče z pásma.
     
    33:32
    Alexandr Strelcov projel do útočného pásma, přehodil si puk na bekhend, ale jeho zakončení prosvištělo kolem zadní tyče.
     
    33:10
    Domácí zadáci získali odražený puk na modré čáře a ihned rozjeli další akci Vladivostoku. Admiral se však nemůže usadit v útočném pásmu.
     
    32:37
    Vladivostok se ihned dostal do útočného pásma a snaží se o bleskovou odpověď. Nahození od modré čáry ale stačil zablokovat dobře postavený obránce.
    32:14 Sergej BOJKOV - 0:2
     
    32:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo přidává další branku a navyšuje své vedení! SERGEJ BOJKOV si na modré čáře zpracoval odražený puk, nahodil jej zápěstím směrem na branku a kotouč se nakonec zastavil až v síti! Asistence: Igor Polygalov.
     
    31:10
    Šipačov projel středním pásmem do pásma útočného a od modré čáry zakončil forhendem. Jeho dělovka však prolétla nad břevnem.
     
    30:35
    Vladimir Brjukvin poslal přihrávku do středního pásma, nicméně na jeho pobídku nedosáhl nikdo v bílém dresu Dynama Moskva.
     
    30:10
    Jurij Kozlovskij uspěl v souboji u mantinelu za vlastní brankou, zbavil se napadajícího soupeře a odehrál puk do středního pásma.
     
    29:28
    Andrej Alexejev poslal zajímavou přihrávku na levou stranu ledové plochy, ale na jeho pobídku nedosáhl nikdo v bílém dresu Dynama.
     
    29:06
    Vadim Šipačov si před vlastní brankou počíhal na přihrávku z levé strany a před dojíždějícím soupeřem odehrál kotouč mimo nebezpečný prostor.
     
    28:26
    Čajkovský získal odražený puk na modré čáře, bleskově se s ním otočil a rozjel útočnou akci Dynama. Domácí obrana opět zasáhla už na modré čáře.
     
    28:06
    Dmitrij Jaškin projel s pukem do útočného pásma, jenže jeho nahození skončilo za brankou, kde nebyl nikdo v dresu Dynama.
     
    27:17
    Brankář Dynama si musel připsat další zákrok. Alexandr Strelcov jej prověřil střelou zápěstím z levého kruhu.
     
    27:02
    Admiral se opět ubránil jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Ve druhé části sledujeme hodně opatrnou hru.
     
    26:34
    Vladimir Butuzov dostal přihrávku na modrou čáru, odkud opět zkusil zakončit, ale jeho rána tentokrát minula branku soupeře o pořádný kus.
     
    26:03
    Butuzov si kolem mantinelu vybruslil na levý kruh a zakončil zápěstím. Brankář Dynama jeho ránu přizvedl ramenem do ochranné sítě.
     
    25:35
    Hosté v plném počtu.
     
    25:00
    Hosté se znovu ubránili a vyhodili kotouč přes všechny čáry za branku Vladivostoku. Domácí trenér se rozhodl vyměnit přesilovkovou formaci.
     
    24:28
    Alexandr Strelcov dostal přihrávku mezi kruhy, odkud střílel zápěstím, ale hostující brankář jeho pokus s přehledem vyrazil.
     
    24:00
    Hosté opět vstoupili do oslabení dobře a vyhodili puk přes všechny čáry za klec Admiralu. Domácí dnes mají v přesilovkách velké problémy.
     
    23:35
    Vladivostok si zahraje přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Ljamin.
     
    23:05
    Právě Jaškin spěchal za přihrávkou do útočného pásma, jenže nedojel kotouč u mantinelu. Domácí Vladivostok může opět zaútočit.
     
    22:37
    Nikita Bobrjašov dojel odražený puk a z obranného pásma jej prudkou přihrávkou poslal na levé křídlo, kde naopak zasáhl Dmitrij Jaškin.
     
    22:10
    Maxim Afinogenov dostal přihrávku na modrou čáru a s přehledem protečoval kotouč do středního pásma. Nikdo v bílém se k puku nedostal.
     
    21:28
    Kuljomin pálil z pozice na levém kruhu, ale jeho pokus skončil na betonu připraveného brankáře. Zatím je to pokračující boj z úvodní periody.
     
    21:10
    Markus Ljungh dostal přihrávku na modrou čáru, jenže jeho nahození před branku Dynama nedokázal tečovat nikdo v bílém dresu.
     
    20:35
    Dmitrij Jaškin poslal do velké šance Šipačova, který projel do útočného pásma, mířil sám na branku, ale fohendovým blafákem brankáře nepřekonal!
     
    20:10
    Dynamo uspělo na úvodním vhazování prostřední periody. Afinogenov následně projel do útočného pásma, ale od mantinelu minul branku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 12:19.
     
    Střely na branku: 7 – 8
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté hostujícího Dynama! Domácí Admiral sice vstoupil do zápasu aktivně, ale Dynamo poté převzalo dirigentskou taktovku a Maxim Afinogenov otevřel skóre! Ve zbytku třetiny se hrál hodně svižný hokej s minimem šancí. Na obou stranách byly k vidění nepřesnosti. Do kabin se proto jde za stavu 0:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:25
    Alexandr Strelcov přišel o puk na modré čáře, čehož mohlo využít Dynamo, jenže Andrej Alexejev svou střelou zápěstím těsně minul přední tyč.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:39
    Djakov vypomohl spoluhráčům v defenzivní činnosti. Důrazný hokejista Vladivostoku následně bekhendem vyhodil puk do středního pásma.
     
    18:10
    Kirill Ljamin vyšel jako vítěz ze souboje v rohu útočného pásma. Následnou přihrávkou našel Polygalova, ale ten se k puku nedostal.
     
    17:38
    Dmitrij Mojsejev si nabruslil na přihrávku mezi kruhy, zpracoval si puk, ale jeho ránu forhendem stačil obránce Vladivostoku srazit do bezpečí.
     
    17:15
    Domácí fanoušci nyní hlasitým skandováním ženou své oblíbence za vstřelením vyrovnávací branky. Dynamo se ale brání pozorně.
     
    16:34
    Bočarov si po delší době připsal další zákrok. Brankář Dynama si bez problémů poradil se slabým nahozením od mantinelu. Vhazuje se po jeho levici.
     
    16:12
    Kirill Voronin sebral ve středním pásmu odražený kotouč, přehodil puk na opačnou stranu, ale tam zasáhl jeden z hokejistů v bílém dresu.
     
    15:23
    Domácí v plném počtu.
     
    15:10
    Juuso Hietanen dostal přihrávku do útočného pásma, jenže jeho přihrávka bekhendem mezi kruhy skončila na hokejce obránce.
     
    14:40
    Hráči Vladivostoku získali odražený puk a pohotově jej vyhodili přes všechny čáry. Dynamu už moc času v přesilové hře nezbývá.
     
    14:15
    Daniil Tarasov dostal krásnou přihrávku do útočného pásma, jenže jeho zakončení forhendem skončilo na betonu pozorného brankáře.
     
    13:48
    Dynamo se usadilo v útočném pásmu a hráči v bílém si hledají prostor pro zakončení. Vladivostok zatím brání v seskupení před brankou.
     
    13:23
    Svou první přesilovku si zahraje také Dynamo. Dvě minuty za podrážení dostává Konnov.
     
    12:35
    Ivan Miščenko zastavil rodící se akci Dynama, následně se otočil a rozjel další útok Vladivostoku. Nyní se hraje ve svižném tempu.
     
    12:10
    Jurij Kozlovskij poslal od modré čáry nahození do rohu útočného pásma, jenže nikdo v modrém se k jeho pobídce neprobil.
     
    11:58
    Hosté v plném počtu.
     
    11:10
    Lomako projel do útočného pásma, jenže si nerozuměl se spoluhráčem a zadovkou poslal puk do středního pásma. Admiral musí vyklidit třetinu.
     
    10:39
    Martin Bakoš dostal krásnou přihrávku na modrou čáru a pohotově zakončil do horního rohu. Hostující brankář předvedl skvělý zákrok lapačkou!
     
    10:10
    Dynamo hned v úvodu oslabení získalo kotouč v obranném pásmu a pohotově jej vyhodilo přes všechny čáry za branku Admiralu.
     
    09:58
    Admiral si zahraje přesilovku. Dvě minuty za hrubost dostává Ljamin
     
    09:42
    Martin Bakoš poslal z levé strany přihrávku mezi kruhy, jenže nenašel nikoho v modrém dresu Vladivostoku.
     
    09:15
    Igor Polygalov projel do útočného pásma, ale nikdo v bílém jej nepřijel podpořit a obrana Admiralu tak získala kotouč zadarmo.
     
    08:35
    Hostující brankář si musel dát pozor na zakončení ze středního pásma. Nakonec raději vyjel z branky a vyrazil puk až na modrou čáru.
     
    08:10
    Ivan Lisin projel s pukem do útočného pásma, přehodil si jej na forhend, ale táhlou střelou trefil dobře postaveného hráče Dynama.
     
    07:28
    Kirill Voronin projel s pukem do útočného pásma, jenže jeho nahození bylo hodně pomalé a hostující brankář kotouč schoval do lapačky.
     
    07:05
    Vladivostok si z tlaku svého soupeře pomohl jen vyhozením kotouče přes všechny čáry. Vhazování se vrátí před domácí klec.
     
    06:42
    Olkinuora musel opět zasahovat. Finský brankář domácího celku si dal pozor na zakončení z levé strany a ukryl kotouč do lapačky.
     
    06:12
    Adam Almqvist dostal přihrávku na modrou čáru, jenže jeho zakončení skončilo vedle branky. Odražený puk už získali hráči Dynama.
     
    05:35
    Vasilij Strelcov přihrávku na modrou čáru, krásně si puk zpracoval a zakončil forhendem. Jeho pokus skončil na betonu připraveného brankáře.
    05:05 Maxim AFINOGENOV - 0:1
     
    05:05
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí Dynamo Moskva se dostává do vedení! Hosté přetavili svůj vstup do utkání ve vedoucí branku! Odražený kotouč si u mantinelu převzal MAXIM AFINOGENOV a pohotovou střelou jej poslal do sítě! Asistence: Michaj Čajkovský, Juuso Hietanen.
     
    04:38
    Juuso Hietanen dostal přihrávku na modrou čáru, jenže jeho zakončení zablokoval hned první z hráčů domácího Vladivostoku.
     
    04:12
    Mojsejev u mantinelu za brankou Admiralu doslova zboural jednoho ze soupeřů. Domácí hokejisté působí ospalým dojmem.
     
    03:48
    Vladimir Butuzov se snažil puk vypíchnout za modrou čáru, jenže obránci Dynama byli důraznější a udrželi pro hostující celek třetinu.
     
    03:15
    Vadim Šipačov dostal přihrávku na modrou čáru, prosmýkl se do útočného pásma, ale jeho střela zápěstím skončila na betonu brankáře.
     
    02:38
    Vladislav Jefremov číhal na přihrávku mezi kruhy, jenže puk k němu nedoputoval. Hokejisté Vladivostoku v úvodu brání velmi pozorně.
     
    02:10
    Alexandr Konnov dostal přihrávku na levou stranu, nicméně jeho zpracování nebylo zrovna povedené a puk mu utekl k holím soupeřů.
     
    01:38
    Vladimir Butuzov dostal krásnou přihrávku za obranu, přehodil si kotouč na bekhend, ale Bočarov jeho blafák zlikvidoval betonem!
     
    01:10
    Admiral se dostal před branku Dynama, jenže nikdo v modrém dresu nedokázal tečovat nahození od pravého mantinelu.
     
    00:37
    Bakoš svedl bruslařský souboj s Jaškinem. Slovenský obránce v barvách domácího Admiralu byl tentokrát úspěšnější a odehrál kotouč do bezpečí.
     
    00:10
    Hostující Dynamo uspělo na úvodním vhazování první třetiny. Celek z ruské metropole se ihned vydal do útoku, ale domácí obrana zasáhla na modré čáře.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Admiral bude hrát v modrém, zatímco Dynamo oblékne bílou sadu dresů.
     
    Úvodní sestavy:

    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Lalonde, Almqvist, Ďakov, A. Osipov, Miščenko, Kozlovskij, Ostrovskij, Bobrjašov – Vicharev, Ljungh, Bakoš – K. Voronin, Mereskin, Lomako – Lisin, J. Petrov, V. Butuzov – A. Strelcov, Konnov, V. Strelcov.

    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – Hietanen, Čajkovský, Volkov, Mironov, Ljamin, J. Zajcev, Bojkov – Jaškin, Šipačov, Tarasov – Mojsejev, V. Kuljomin, Igumnov – Alexejev, Brjukvin, Polygalov – Afinogenov, Jefremov, Michajlov – Muranov.

    Rozhodčí: Vasiljev, Cyplakov – Sadovnikov, Sazonov.
     
    Češi a Slováci

    Marek Bakoš (VLD) – 18 zápasů, 6 gólů, 8 asistencí
    Dmitrij Jaškin (DMS) – 20 zápasů, 5 gólů, 9 asistencí
    Michal Čajkovský (DMS) – 20 zápasů, 2 góly, 10 asistencí
     
    Admiral Vladivostok

    Také domácí Admiral Vladivostok zažívá vzhledem k posledním sezónám povedený ročník. Admiral v něm sehrál devatenáct zápasů a se ziskem pětadvaceti bodů mu patří devatenáctá pozice Východní konference. Na devátý Čeljabinsk má navíc pětibodový náskok. Admiral se chlubí dobrou defenzivou, zatím dostal čtyřicet branek. V posledním střetnutí doma přehrál 5:3 Čerepovec.
     
    Dynamo Moskva

    Dynamo Moskva zatím prožívá parádní ročník a spolu s městským rivalem CSKA Moskva kraluje Západní konferenci. Dynamo zatím sehrálo jednadvacet zápasů, ve kterých nasbíralo dvacet pět bodů. Na kluzištích soupeřů to taková sláva není. Dynamo tam získalo jen devět bodů. V posledním utkání však vyhrálo vysoko 5:1 na ledě Amuru Chabarovsk.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Admiralem Vladivostok a Dynamem Moskva. Duel začíná v 11:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:30.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 53. Konnov (Lalonde, V. Strelcov) – 6. Afinogenov (Čajkovský, Hietanen), 33. Bojkov (Polygalov), 39. Jaškin (Tarasov, J. Zajcev), 41. Jaškin (Šipačov)


    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Lalonde, Almqvist, Ďakov, Osipov, Miščenko, Kozlovskij, Ostrovskij, Bobrjašov – Vicharev, Ljungh, Bakoš – K. Voronin, Mereskin, Lomako – Lisin, J. Petrov, Butuzov – Strelcov, Konnov, V. Strelcov.
    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – Hietanen, Čajkovský, Volkov, Mironov, Ľamin, J. Zajcev, Bojkov – Jaškin, Šipačov, Tarasov – Mojsejev, V. Kuljomin, Igumnov – Alexejev, Brjukvin, Polygalov – Afinogenov, Jefremov, Michajlov – Muranov.

    Rozhodca: Vasiljev, Cyplakov – Sadovnikov, Sazonov

    Diváci: 4064