Košice – Nové Zámky 2:3 (po pr.) | Detva – B. Bystrica 1:5 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:4 (kon.)
Miškovec – Budapešť 4:1 (kon.) | Nitra – Michalovce 6:2 (kon.) | HC Slovan – Lipt. Mikuláš 3:2 (3:2 po s.n.)
koniec
HK Poprad
3:4 (0:1, 1:1, 2:2)
HKM Zvolen
Utorok 22.10.2019, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 15. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:43
    Oddychový čas pre Poprad.
     
    55:42
    Zvolen dal gól!
    Hostia sa dostávajú znovu do vedenia a môže to byť aj kľúčový gól. Bývalý hráč Popradu ANDREAS ŠTRAUCH prekorčuľoval po ľavom krídle, vystrelil z kruhu a strelou popri lapačke prekonal Vošvrdu.
    Bez asistencie.
     
    51:56
    Presilovka pre zvolenský tím. Marek Zagrapan dostáva dve minúty za držanie.
     
    45:13
    Poprad dal gól!
    Kamzíci opäť vyrovnávajú a skóre je zase nerozhodné. GUILLAUME LECLERC vykorčuľoval po ľavom krídle. V prečíslení mal možnosť prihrávky, ale rozhodol sa zakončiť sám a našiel voľné miesto v Hollého bránke.
    Asistencia: Lukáš Kozák.
     
    42:33
    Zvolen dal gól!
    Bryndziari v zápase opäť vedú. To bola veľmi rýchla odpoveď v podaní MARCA HALAMU, ktorý sa odpútal od mantinelu v útočnom pásme, prešiel medzi kruhy a strelou popri lapačke prekonal Vošvrdu.
    Bez asistencie.
     
    41:21
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú presilovku a vyrovnávajú stav zápasu. MICHAEL VANDAS prebral puk na pravom kruhu, rozhliadol sa a následne presne trafil do protiľahlého horného rohu Hollého bránky.
    Asistencia: Lukáš Handlovský.
     
    39:36
    Chvíľu sa hlavní rozhodcovia medzi sebou rozprávali a rozhodovali o treste pre hráča hostí. Na dve minúty za vyhodenie puku je napokon vylúčený Marco Halama.
     
    36:25
    Bruno Mráz dostal puk do výbornej šance tesne spred bránky. Zblízka však dokázal zasiahnuť iba brankára Vošvrdu.
     
    33:00
    Poprad dal gól!
    Kamzíci strieľaj gól a znižujú stav stretnutia. Pokračovať ešte budú s vyše dvojminútovou presilovkou. Puku sa na pravom kruhu ujal MAREK ZAGRAPAN a švihom trafil popri Hollého vyrážačke.
    Asistencie: Lukáš Kozák, Lukáš Handlovský.
     
    31:05
    Poprad má jedinečnú príležitosť na návrat do zápasu. Allan McPherson dostáva 2+2 za nedovolenú hru vysokou hokejkou, keďže Brejčák z úst vypľúval krv.
     
    28:17
    Zvolen dal gól!
    Bryndziari idú do dvojgólového vedenia pomerne s prehľadom. Perfektnú bekhendovú prihrávku si na modrej čiare spracoval KYLE BONIS, obišiel obrancu, prekorčuľoval pred bránku a bekhendovým blafákom prekonal Vošvrdu.
    Asistencie: Brock Trotter, Ben Betker.
     
    26:38
    Vandasovu strelu od modrej čiary vyrazil iba pred seba, kde stál pripravený Paukovček. Chcel zakončovať, no nedokázal skrotiť skákajúci puk a napokon bola v tejto nepriehľadnej situácii posunutá bránka.
     
    25:18
    Presilovku získava popradský celok. Expopradčan Andreas Štrauch dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    24:14
    Guillaume Leclerc šikovne obohral na pravom kruhu dvojicu protihráčov, natlačil sa pred bránku a zakončoval, no Hollý dokázal výborne reagovať.
     
    20:21
    Sledujeme vylúčenie na strane domácich a Zvolen si v úvode druhej tretiny zahrá presilovku. Dve minúty za držanie dostáva Peter Bjalončík.
     
    17:50
    Poprad získava v závere prvej tretiny presilovku. Patrik Marcinek dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    17:23
    Kundrik si na ľavom krídle prevzal puk a našiel následne prihrávkou na modrú čiaru Česáneka. Po jeho tvrdej delovke príklepom zazvonila žrď!
     
    14:08
    Patrik Maier tvrdo narazil Petra Kundrika na plexisklo v obrannom pásme Zvolena a stalo sa to až tak, že sa plexisklo rozbilo. Bude nasledovať teda výmena plexiskla a následne aj úprava ľadovej plochy.
     
    11:30
    Popradčania sa môžu revanšovať, budú hrať presilovku. Brock Trotter dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    10:54
    Zvolen dal gól!
    Bryndziari idú do vedenia v tomto stretnutí. Do pásma po ľavom krídle prekorčuľoval Corrin, ktorý prešiel poza bránku a od zadného mantinelu nahral pred bránu RASTISLAVOVI ŠPIRKOVI a ten z prvej zblízka skóroval.
    Asistencie: William Corrin, Miloš Kelemen.
     
    09:38
    Ruky už nad hlavu dvíhal Michael Vandas, ktorý si spracoval medzi kruhmi prihrávku Handlovského a strieľal. Napokon puk letel na hornú žrď a odtiaľ do ochrannej siete!
     
    06:22
    Čiarový rozhodca si všimol zlé striedanie domáceho tímu. Hráčska lavica Popradu teda dostáva trest za príliš veľa hráčov na ľade a Zvolen má prvú presilovku.
     
    00:33
    Hneď v úvode stretnutia domáci tím získava presilovku. Na dve minúty za podrazenie je vylúčený Ivan Švarný.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 33. Zagrapan (Kozák, Handlovský), 42. Vandas (Handlovský), 46. Leclerc (Kozák) – 11. Špirko (Corrin, Kelemen), 29. Bonis (Trotter, Betker), 43. Halama, 56. Štrauch


    HK Poprad: Vošvrda (Halo) – Kozák, Ulrych, Brejčák, Magovac, Erving, Kramár, Česánek, Fabian – Handlovský, Paukovček, Vandas – Takáč, Zagrapan, Leclerc – Bjalončík, Mlynarovič, P. Svitana – Kundrik, Matej Paločko, R. Svitana
    HKM Zvolen: Hollý (T. Tomek) – Lowney, Švarný, Betker, Corrin, Drgoň, Maier, Tibenský, Fatul – Mráz, Špirko, Kelemen – McPherson, Trotter, Bonis – Štrauch, Halama, Thompson – Kolenič, Petráš, Marcinek – Tibenský

    Rozhodca: Fridrich, Goga – Durmis, Šoltés

    Diváci: 1 122