Novosibirsk – Viťaz 4:1 (kon.) | Ufa – Omsk 1:2 (1:3 po s.n.) | Helsinki – S.Moskva 2:3 (kon.)
Dinamo Minsk – Barys 1:2 (2:3 po s.n.) | Petrohrad – Nižnekamsk 2:3 (0:1 po s.n.)
koniec
Jokerit Helsinki
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
Spartak Moskva
cz Utorok 22.10.2019, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:02 Peter REGIN - 2:3
     
    59:02
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Druhá power-play domácím vyšla, Helsinky dramatizují vývoj tohoto utkání! Nahození PETERA REGINA od matinletu skončilo v síti, pravdpododbně tam nedošlo k žádné teči! Asistence: Saku Mäenalanen a Brian O'Neill.
    58:36 Anatolij NIKONCEV - 1:3
     
    58:36
    Spartak právě vstřelil branku!
    Finský tým ztratil další kotouč. K tomu se dostal Chochlačov, jenž posunul na ANATOLIJE NIKONCEVA a hostující kapitán trefil ze středního pásma odkrytou klec. Zdá se, že je rozhodnuto! Asistence: Alexandr Chochlačov.
    43:56 Arťom FJODOROV - 1:2
     
    43:56
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté otáčí vývoj a jdou dnes poprvé do vedení! Zubov obrkoužil branku a předložil puk Kutějkinovi. Tomu střela vůbec nevyšla, ovšem pomalý kotouč prolétl mezi bruslemi hráčů na brankovišti, na ARŤOMA FJODOROVA zívala odkrytá klec – to nešlo nedat! Asistence: Andrej Kutějkin a Ilja Zubov.
    38:24 Ansel GALIMOV - 1:1
     
    38:24
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté dotahují krok, začínáme od začátku! Moskevský tým postupoval do přečíslení dva na jednoho. ANSEL GALIMOV to vzal na sebe, dal si kotouč do bekhendu a chytrou žabičkou překvapil lotyského gólmana! Asistence: Zachar Šablovskij.
    14:19 Peter REGIN - 1:0
     
    14:19
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Napoprvé to nevyšlo, teď už ano! Kontiola posunul na Mäenalanena, který z první přihrával na pravou stranu. Do kotouče se opřel PETER REGIN, jenž překonal přesouvajícího se Hudáčka střelou mezi betony! Asistence: Petri Kontiola a Saku Mäenalanen.

    Štěpán Slovák

    Góly a asistencie: 15. Regin (Kontiola, Mäenalanen), 60. Regin (Mäenalanen, O'Neill) – 39. A. Galimov (Šablovskij), 44. Fjodorov (Kutejkin, Zubov), 59. Nikoncev (Chochlačov)


    Jokerit Helsinki: Kalniņš (A. Niemi) – A. Grant, Lehtonen, Lepistö (A), Lööv, O. Lauridsen, Eronen, Kivistö – Anttila (A), Kontiola, Mäenalanen – O'Neill, Norman, H. Ikonen – Savinainen, Regin (C), Joensuu – Halme, M. Niemi, Oksanen.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Hersley, Rylov (A), Kutejkin, D. Višněvskij, Pedan, Gončarov, Trišin – Daugavinš, Zubov (A), Fjodorov – Karsums, R. Hanzl, Chochlačov – A. Galimov, Nikoncev (C), Juňkov – Arkalov, Šablovskij, Cyplakov – Kotljarevskij.

    Rozhodca: Bělov, Sidorenko – Zacharenkov, Novikov

    Diváci: 8105