Kladno – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Hradec Králové – Třinec 1:0 (1:0 po s.n.)
koniec
Rytíři Kladno
2:3 (2:0, 0:2, 0:1)
HC Kometa Brno
cz Utorok 22.10.2019, 17:30 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga (ČR) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Réway měl před sebou částečně odkrytou hostující klec, tu však minul. Měl tak na holi v závěru třetí třetiny vyrovnání!
     
    58:33
    Ještě si lavička Kladna vybírá oddechový čas.
     
    58:33
    Godla je na střídačce a domácí to zkoušejí se šesti bruslaři v poli. Mezitím došlo ke skrumáži před hostující brankou, Kometa vše ustála a hra je zastavena.
     
    56:47
    Vejmelka si vybral slabší chvilku v utkání. Po jeho chybě, kdy rukou poslal puk před svou branku, střílel na pravé straně Martin Réway. Hostující brankář pak svou chybu napravil a pohotovým zákrokem pokus zastavil!
     
    48:54
    Jan Hruška zakončoval na pravé straně z mírného úhlu a orazítkoval spojnici domácí branky!
     
    43:02
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Michal Barinka – 2 min., podrážení).
    42:41 Petr HOLÍK - 2:3
     
    42:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté v úvodu třetí části hry strhávají poprvé vedení na svou stranu. Krásně to udělal PETR HOLÍK, jenž převzal puk od Kucsery a z pravého kruhu si nabruslil do mezikruží, potáhl ho a dostal se do lepší pozice. Poté svižnou střelou dostal kotouč za záda Godly kolem ležícího Zikmunda – 2:3. Asistence: Lukáš Kucsera a Ondřej Němec.
    36:35 Lukáš KUCSERA - 2:2
     
    36:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru, vůbec první v tomto duelu a je vyrovnáno. Martin Zaťovič poslal kotouč na levou stranu pro LUKÁŠE KUCSERU, který vypálil přesně a svým druhým střeleckým příspěvkem dorovnává stav a začíná se znovu od začátku – 2:2. Asistence: Martin Zaťovič a Petr Holík.
     
    35:54
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (André Lakos – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:39
    Luboš Horký byl ve velké šanci před Godlou. V mezikruží chtěl za jeho záda uklidit skákavý kotouč, ale proti němu byl bleskový zákrok Denise Godly!
    22:41 Lukáš KUCSERA - 2:1
     
    22:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají domácímu celku na dostřel jediné branky. Pěkně to udělal mladíček Stanislav Svozil, jenž poslal puk na pravou stranu, kde před LUKÁŠEM KUCSEROU zívala odkrytá branka a pohotově do ní poté kotouč nasměroval – 2:1. Asistence: Stanislav Svozil a Petr Holík.
    16:44 Brendan O'DONNELL - 2:0
     
    16:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra Kladna je využita a Rytíři jdou do dvoubrankového náskoku. Réway poslal na pravý kruh puk BRENDANU O'DONNELLOVI, jenž z první trefil místo u bližší tyče a vymetl v síti Brna pavučiny – 2:0. Asistence: Martin Réway a Brady Austin.
     
    14:55
    Martin Zaťovič podrazil Jaromíra Jágra, který se chystal od mantinelu projít blíže hostující brance a Rytíři si zahrají šestnáct vteřin trvající přesilovku pět na tři.
     
    14:55
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Martin Zaťovič – 2 min., podrážení).
     
    13:11
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Ondřej Němec – 2 min., krosček).
    09:03 Patrik MACHAČ - 1:0
     
    09:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté už byli v plném počtu, vteřinu po návratu Plekance na led se domácí ujímají vedení. Jaromír Jágr si chtěl přehodit puk do lepší střelecké pozice, ale ten mu uskočil a nedosáhl na něj. Jenže se dostal k PATRIKU MACHAČOVI, jenž ho poté uklidil za Vejmelkova záda – 1:0. Asistence: Jaromír Jágr a David Stach.
     
    07:02
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Tomáš Plekanec – 2 min., podrážení).

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 10. Machač (Jágr, Stach), 17. O'Donnell (Réway, Austin) – 23. Kucsera (Svozil, P. Holík), 37. Kucsera (Zaťovič, P. Holík), 43. P. Holík (Kucsera, O. Němec)


    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Nash, Austin, Zelingr, Lakos, Barinka, Romančík – Jágr (A), Stach, Zikmund – Redlich, Machač, J. Strnad (C) – Valský, T. Kaut (A), O'Donnell – Hajný, Melka, Š. Bláha – Réway.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Klimeš) – Svozil, O. Němec (A), Gulaši, Pyrochta, Štencel, Bartejs, Malec – Zaťovič (C), P. Holík, Kucsera – Plášek ml., Plekanec (A), L. Horký – Orsava, Hruška, Lev – Svačina, Kusko, Jenyš.

    Rozhodca: Pešina, Kika – Ondráček, Ganger

    Diváci: 5 200