Minnesota – Montreal 4:3 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 1:0 (2:0 po s.n.) | Chicago – Washington 3:5 (kon.)
Anaheim – Calgary 1:2 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
3:5 (0:1, 1:1, 2:3)
Washington Capitals
cz Pondelok 21.10.2019, 01:08 • United Center, Chicago • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:10 Lars ELLER - 3:5
     
    59:10
    Washington právě vstřelil branku!
    LARS ELLER poslal puk z vlastního pásma do prázdné branky Chicaga. Asistence: Dmitrij Orlov.
    51:47 Tom WILSON - 3:4
     
    51:47
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí úplně zapomněli na TOMA WILSONA, který byl nikým nekrytý na pravé straně brankoviště. A přesně tam mířila přihrávka ve chvíli, kdy se hosté dostali do pozice vedle branky na levé straně. Wilson měl jednoduchou práci. Asistence: Carl Hagelin, Lars Eller.
    49:58 Patrick KANE - 3:3
     
    49:58
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Riskantní přihrávka hostů podél modré čáry nevyšla. Domácí Nylander ji vystihl, vyrazil do útoku s PATRICKEM KANEM, který také z pravého kruhu prostřelil Holtbyho a srovnává na 3:3! Asistence: Alexander Nylander.
    46:05 Dominik KUBALÍK - 2:3
     
    46:05
    Chicago právě vstřelilo branku!
    DOMINIK KUBALÍK se za svou aktivitu dočkal své odměny. Holtby vyrazil zakončení Saada, jehož našel z pravé strany Kämpf, z prostoru před brankovištěm jen před sebe a český útočník se prodral k dorážku do zčásti odkryté branky. Asistence: Brandon Saad, David Kämpf.
    43:52 Alexandr OVEČKIN - 1:3
     
    43:52
    Washington právě vstřelil branku!
    Carlson svou přihrávkou našel v levém kruhu volného ALEXANDRA OVEČKINA, který ránou z voleje prostřelil Crawforda a vsítil svůj šestý gól v sezoně. Pro Carlsona je to už 15. asistence v této sezoně. Asistence: John Carlson, Michal Kempný.
    29:53 Nic DOWD - 1:2
     
    29:53
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté vyrazili v oslabení ve dvou do útoku. Hagelin i přes padajícího obránce procpal přihrávku na NICA DOWDA do pravé strany a útočník Washingtonu prostřelil přesouvajícího se Crawforda. Asistence: Carl Hagelin.
    28:25 Drake CAGGIULA - 1:1
     
    28:25
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Obrana hostů hodně zaspala. Holtby sice vyrazil střelu Carpentera, ale před brankou se puku zmocnil Nylander, který sjel mírně na levou stranu, povytáhl s sebou brankáře a rychle přihrál na pravou stranu DRAKEOVI CAGGIULOVI, před kterým zívala zcela odkrytá branka. Asistence: Alexander Nylander, Ryan Carpenter.
    09:25 T. J. Oshie - 0:1
     
    09:25
    Washington právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilovka. Puk se po buly dostal na zadní mantinel, kde ho získal Kuzněcov, jenž rychle přihrál před branku. Tam si dobře najel T.J. OSHIE, který střelou pod horní tyčku otevírá skóre. Asistence: Jevgenij Kuzněcov.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 29. Caggiula (A. Nylander, Carpenter), 47. D. Kubalík (Saad, Kämpf), 50. P. Kane (A. Nylander) – 10. Oshie (Kuzněcov), 30. Dowd (Hagelin), 44. Ovečkin (Carlson, Kempný), 52. T. Wilson (Hagelin, Eller), 60. Eller (Orlov)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Lehner) – Keith, C. Murphy, Määttä, Seabrook, de Haan, E. Gustafsson – DeBrincat, J. Toews, Dach – A. Shaw, D. Strome, P. Kane – Saad, Kämpf, D. Kubalík – Carpenter, Caggiula, A. Nylander.
    Washington Capitals: Holtby (Samsonov) – Siegenthaler, Carlson, Orlov, Jensen, Kempný, Gudas – Ovečkin, Bäckström, Oshie – Hagelin, Kuzněcov, T. Wilson – J. Vrána, Eller, Hathaway – Leipsic, Dowd, Stephenson.

    Rozhodca: Brenk, McCauley – Alphonso, Barton