B. Bystrica – Poprad 4:1 (kon.) | Trenčín – Detva 3:6 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Michalovce 1:0 (po pr.)
Budapešť – Nitra 0:7 (kon.) | Zvolen – Miškovec 2:1 (kon.) | HC Slovan – Košice 1:2 (0:1 po s.n.)
koniec
HKM Zvolen
2:1 (2:0, 0:1, 0:0)
DVTK Miškovec
Nedeľa 20.10.2019, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 14. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Obrovská chyba Vandana, Kelemen mu vypichol puk opäť mohol skórovať, ale z prázdnej brány trafil iba brvno!
     
    58:45
    Opäť zakázané uvoľnenie domácich a gólman hostí odchádza z brány!
     
    57:22
    Obrovská šanca Miškolca na vyrovnanie. Ládova strela, Tomek puk neudržal, János Vas už už išiel zasunúť puk do siete a v tom momente puk tuším Švarný odpálil.
     
    45:01
    Marko Miszkolci v obrovskej šanci na vyrovnanie. Zostal úplne sám za obranou Zvolena, dostal sa k nemu puk, no strelu bekhendom Tomek efektne chytá do lapačky.
     
    42:38
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Drgoň – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    38:50
    Hosťujúce mužstvo DVTK Jégésmedvék Miškolc v obrovskej šanci. Zadovka na McPhersona nebola presná a puk zachytil Ryan Harrison, ale svoj samostatný nájazd zahodil.
     
    38:27
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Magosi – 2 min., držanie).
     
    37:13
    Obrovská šanca hostí na vyrovnanie. Kyle Beach v prečíslení mohol aj prihrávať, ale vystrelil tvrdo švihom lapačku a Tomek so zákrokom zápasu. Prekrásny semafor!
     
    34:28
    Miškovec dal gól!
    Hostia znižujú, Francis Beauvillier z dobrej pozície najprv nedal a Tomek puk vyrazil do rohu, odtiaľ ale pohotovo vrátil puk na bránu DAVID RODMAN a puk končí v sieti – 2:1.
    Asistencie Francis Beauvillier a Davis Vandane.
     
    33:50
    Domáci kolektív HKM Zvolen v obrovskej šanci. Tentokrát mali prečíslenie dvoch na jedného domáci. Bruno mMráz načasoval prihrávku Kelemenovi a ten opečiatkoval pravú spojnicu.
     
    33:10
    Bálint Magosi v ďalšom prečíslení hostí. Tentokrát to najprv bolo tri na jedna, následne dva na jedna. Magosi to ale zobral všetko na svoje plecia, vystrelil z ľavej strany, no jeho strela mierila tesne mimo ľavej tyčky.
     
    31:29
    Domáci kolektív HKM Zvolen v obrovskej šanci. Bonis mal na hokejke hetrik ale jeho pokus na vyrážačku tentokrát cestu do siete nenašiel.
     
    27:48
    Fancis Beauvillier v druhej dnešnej šanci. Natlačil sa cez Fatula, dokázal si položiť Tomeka na ľad, ale ten následne jeho strelu zázračne vyráža.
     
    24:44
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Trotter – 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    23:21
    Hosťujúce mužstvo DVTK Jégésmedvék Miškolc v obrovskej šanci. Rodman poslal pred bránu strieľanú prihrávku presne na Magosiho hokejku, Tomek už bol v podstate prekonaný, ale puk v sieti nekončí, Tomekovi pomohla opäť tyčka. Už tretí krát v zápase.
     
    22:22
    DVTK hrá síce presilovku, ale šancu mali domáci. Thompson unikol po ľavom krídle a výborne mieril na vyrážačku, Adorján vyráža plecom.
     
    22:06
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Trotter – 2 min., sekanie).
     
    21:20
    Zámorská formácia mohla pridať aj tretí gól. Trotter vybojoval puk, medzi kruhmi našiel McPhersona, ale jeho strela medzi betóny si cestu do siete nenašla.
     
    19:40
    Zvolen dal gól!
    Hokej je niekedy tak jednoduchý a v práve v tej jednoduchosti je krása. McPherson dostal prihrávku od Trottera cez stredné pásmo, dostal sa do prečíslenia dvoch na jedného, v ktorom ideálne prihral KYLOVI BONISOVI na opačnú stranu a než sa Adorján stihol presunúť už mal puk v sieti – 2:0.
    Asistencie Allan McPherson a Bock Trotter.
     
    08:40
    Bálint Magosi podobne ako pred chvíľou Beauvillier ušiel po pravom krídle. Aj on sa natlačil až pred Tomeka, ale aj on si na ňom vylámal zuby, stále 1:0.
     
    06:55
    Šanca hostí. Domácemu obrancovi Corrinovi unikol Francis Beauvillier. Zakončoval už z pozície zoči voči Tomekovi, ale tienený Corrinom prekonať domáceho gólmana nedokázal.
     
    04:31
    Zvolen dal gól!
    Domáca obávaná zámorská formácia opäť otvára Skóre. Brock Trotter krásne do jazdy priťukol puk KYLOVI BONISOVI. Ten mal k dispozícii v podstate samostatný nájazd, ktorý bez problémov premenil strelou ponad vyrážačku – 1:0
    Asistencie Brock trotter a Willie Corrin.
     
    00:18
    Šanca Zvolena hneď v úvode. Delovka Ivana Švarného od modrej, Adorján puk neudržal, ale Mráz už prišiel na dorážku neskoro.

    Števo Lasab

    Góly a asistencie: 5. Bonis (Trotter, Corrin), 20. Bonis (McPherson, Trotter) – 35. Rodman (Beauvillier, Vandane)


    HKM Zvolen: T. Tomek (Hollý) – Lowney, Švarný (C), Betker, Corrin, Drgoň (A), Fatul, Maier – B. Mráz, Špirko (A), Kelemen – McPherson, Trotter, Bonis – Štrauch, M. Halama, Thompson – Kolenič, S. Petráš, Marcinek – Tibenský (tréner – A. Podkonický)
    DVTK Miškovec: Adorján (Agárdy) – Ross (A), Vojtkó, Láda, Vandane, Szirányi, D. Kiss, Göz, Farkas – Rodman, Harrison, Beauvillier – Beach, Vas (C), Reszegh – Miskolczi, Galanisz, Magosi – Ritó, Lövei, P. Kiss (tréner – M. Rodman)

    Rozhodca: Műllner, D. Konc st. – J. Konc ml., Synek (video – Chudada)

    Diváci: 1402