Švédsko – Fínsko 3:5 (kon.) | Česko – Švajčiarsko 2:7 (kon.)
koniec
Švédsko
3:5 (0:3, 1:2, 2:0)
Fínsko
cz Nedeľa 20.10.2019, 09:00 • UNYP aréna • Euro Florbal Tour (juniorky)
     
    55:16
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Závěr zápasu bude ještě drama, neboť švédské hráčky snižují na rozdíl dvou branek. Přihrávku z pravé části velkého brankoviště na střed brankoviště zakončuje střelou z první NELLIE ÖHGRENOVÁ. Asistence: Maja Ekströmová.
     
    45:23
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédský tým snižuje na rozdíl tří branek. Z levé strany střelou od mantinelu podél stínící švédské hráčky před brankou zakončuje přesně NELLIE ÖHGRENOVÁ. Asistence: Matilda Lindgrenová.
     
    39:39
    Finsko právě vstřelilo branku!
    To ale není vše! Je tady pátá branka, kterou finské hráčky přidávají po rychlém protiútoku a zakončení pod horní tyč! Prosadit se dokázala ELLI KYLMÄLUOMAOVÁ. Asistence: Jemina Ruostilaová.
     
    39:15
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky přidávají čtvrtou branku, když skvělým důrazem před brankou se prosazuje IIDA METTÄLÄOVÁ. Asistence: Nea Keihäsová.
     
    29:39
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Chyba finských hráček v přesilové hře, kdy se nechaly na útočné polovině připravit od MAJI VISTRÖMOVÉ, která se tak dostala do rychlého protiútoku, z kterého z levé strany zakončila na bližší tyč. Bez asistence.
     
    14:22
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Další kombinační akce finského týmu přináší už třetí branku. Střela pod horní tyč od ALISE KETTUNENOVÉ zapadla až do brány. Asistence: Cira Virtaová.
     
    12:08
    Finsko právě vstřelilo branku!
    To jsou věci! Finky utíkají v zápase do dvoubrankového vedení, když před bránou se šikovnou tečí dokázala prosadit ALISA KETTUNENOVÁ. Asistence: Cira Virtaová.
     
    08:48
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak jsme se nakonec přeci branky dočkali v UNYP aréně. Z levé strany od mantinelu dokázala poslat míček do pravého horní rohu branky JEMINA RUOSTILAOVÁ. Asistence: Pinja Myllymäkiová.

    MCh

    Góly a asistencie: 30. Viströmová, 46. Öhgrenová (Lindgrenová), 56. Öhgrenová (Ekströmová) – 9. Ruostilaová (Myllymäkiová), 13. Kettunenová (Virtaová), 15. Kettunenová (Virtaová), 40. Mettäläová (Keihäsová), 40. Kylmäluomaová (Ruostilaová)


    Švédsko: von Fricksová (Elvinová) – Vuontisvaaraová, Sundströmová, Ekenlindeová, Zachrissonová, Karlssonová, Viströmová, Waernová, Öhgrenová, Eliassonová, Lindgrenová, Blomová, Thottová, Othbergová, Ekströmová, Hanssonová, Balzanová, Johanssonová, Lindellová
    Fínsko: Heininenová (Katajaová) – Järvinenová, Pietiläová O., Väätäjäová, Pietiläová E., Virtaová, Kettunenová, Mikkolaová, Lahtiová, Lippojoki, Keihäsová, Kylmäluoma, Ruostilaová, Sinorová, Myllymäkiová, Ylikojolaová, Valtolaová, Räisänenová, Niinikoskiová, Kaanová

    Rozhodca: Christian Crivelli a Davide Rampoldi