Barys – Viťaz 3:2 (po pr.) | Metallurg Magnitogorsk – Omsk 3:0 (kon.) | Petrohrad – S.Moskva 2:3 (kon.)
Riga – Nižnekamsk 1:2 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
Avangard Omsk
cz Nedeľa 20.10.2019, 14:00 • Arena Metallurg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    48:58 Andrej NESTRAŠIL - 3:0
     
    48:58
    Metallurg právě vstřelil branku!
    ANDREJ NESTRAŠIL učinil třetí magnitogorský krok k vítězství! Poté, co jeho spoluhráči pokazili přečíslení dva na jednoho, dostal nabito na modré čáře poblíž levého mentinelu. A i díky tomu, že v předbrankovém prostoru clonil Timkin, prostřelil pražský rodák vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Bogdan Potěchin.
    11:30 Jevgenij TIMKIN - 2:0
     
    11:30
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A stejně je to 2:0! Náskok domácího družstva šťastně zdvojnásobuje JEVGENIJ TIMKIN. Po přihrávce zpoza brány jen tak ledabyle plácl do těsně před ním tečovaného kotouče a ten obloučkem zapadl přímo pod břevno. Asistence: Brandon Kozun a Dennis Rasmussen.
    02:58 Dennis RASMUSSEN - 1:0
     
    02:58
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Využitou přesilovkou otevírá skóre DENNIS RASMUSSEN! Švédský hráč dostal přihrávku do levého kruhu, odkud vystřelil zápěstím na vzdálenější tyč. Bobkov uslyšel její cinkot a puk vylovil až ze sítě. Asistence: Viktor Antipin.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 3. Rasmussen (Antipin), 12. Timkin (Kozun, Rasmussen), 49. A. Nestrašil (Potěchin)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (S. Galimov) – Antipin (A), Bereglazov, J. Jakovlev (A), Vereščagin, Dronov, Matuškin, Minulin – Mozjakin (C), A. Nestrašil, Paršin – Kozun, Rasmussen, Potěchin – N. Kuljomin, Dorofejev, Loktionov – Rožkov, Ľubimov, Timkin – Korobkin.
    Avangard Omsk: Bobkov (Sudnicin) – Pokka, Bondarev, Pivcakin, Vojnov (A), Martynov, Manuchov, Spicenko – Košelev, Klinkhammer, Beck (A) – Andrighetto, Pjanov, Semionov – Dedunov, Stas (C), A. Potapov – I. Makarov, Ščerbak, Gračov.

    Rozhodca: Oskirko, Fatějev – Černyšjov, Šišlo