Anglie - Austrálie 40:16 (kon.) | Nový Zéland - Irsko 46:14 (kon.)
koniec udalosti
Nový Zéland - Irsko

46:14

cz Sobota 19.10.2019, 12:15MS v ragby • Štvrťfinále
     
    79
    Souhra sourozenců Barrettů po úspěšném mlýnu, rozehrávka na pravé křídlo a Jordie Barrett u pravé lajny proskočil kolem obránce do brankoviště!
     
    77
    Matt Todd je vyloučen na 10 minut za obejmutí tyče háčka, čímž zabránil položení pětky. Dostává žlutou kartu a Irové se dočkali trestné pětky!
     
    75
    Chyba Nového Zélandu, Irové rychle předkopli míč, ale jejich protiútok nakonec končí u pětimetrovky soupeře. Budou ale vhazovat z autu a jsou blízko další pětky!
     
    73
    Ztráta Irů a bleskový protiútok, který využil George Bridge.
     
    69
    Robbie Henshaw našel prostor po rozehrání z mlýnu a pronikl do brankoviště Nového Zélandu!
     
    61
    Skvělý průnik po pravé straně, Perenara byl na poslední chvíli zastaven. Ale rychlá rozehrávka na Matta Todda, který se skrz dva protihráče protlačil pro pětku!
     
    49
    Jednoduchá konverze bez úhlu. Mo'Unga proměnil.
     
    48
    Read byl složen na čtyřech metrech, ale v pádu přihrál Codie Taylorovi, který okamžitě po zachycení míče skočil do brankoviště a pokládá pětku.
     
    32
    Irové se tlačili na polovinu soupeře, dostávali se ke dvaadvacítce, jenže si špatně přihráli. Mo'Unga šikovně předkopl, na polovině soupeře si předkopl ještě B. Barrett, který využil rychlosti, dostal se za obranu a po zachycení míče si došel nikým nebráněn pro pětku!
     
    21
    Těžká konverze pro Mo'Ungu. Od levé lajny, z hranice dvaadvacítky. Proměnil ji.
     
    20
    Výborná práce Aarona Smithe, který slaví druhou pětku! Povedlo se mu třemi rychlými kroky z racku přejít pětimetrovku a dostat se do brankoviště u levé lajny.
     
    15
    Mo'Unga proměnil konverzi.
     
    14
    Aaron Smith našel skulinu v obraně soupeře, nečekal na trpělivou rozehrávku a využil, že měl kolem sebe jen pomalejší rojníky soupeře. Proskočil do brankoviště a jednou rukou pokládá pětku!
     
    6
    Richie Mo'Unga prokopl háčko přímo na střed. První tři body zápasu.

    Jan Vojkůvka

    Sestavy
    Nový Zéland
    Moody, Taylor, Laulala, Retallick, Whitelock, Savea, Cane, Read (C), Smith, Mo'Unga, Bridge, Leinert-Brown, Goodhue, Reece, B. Barrett.
    Náhradníci: Coles, Tuungafasi, Ta'Avao, S. Barrett, Todd, Perenara, Williams, J. Barrett

    Irsko
    Healy, Best (C), Furlong, Henderson, Ryan, O'Mahony, Flier, Stander, Murray, Sexton, Stockdale, Henshaw, Ringrose, Earls, Kearney.
    Náhradníci: Scannell, Kilcoyne, Porter, Beirne, Ruddock, McGrath, Carbery, Larmour