Red Star Kunlun – D. Moskva 1:2 (kon.) | Vladivostok – Čerepovec 5:3 (kon.) | Ufa – Kazaň 3:1 (kon.)
Helsinki – Novgorod 3:4 (po pr.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 3:0 (kon.)
koniec po predl.
Jokerit Helsinki
3:4 (2:1, 1:0, 0:2 - 0:1)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
cz Sobota 19.10.2019, 16:00 • Hartwall Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    63:55 Quinton HOWDEN - 3:4
     
    63:55
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Je hotovo. Hosté berou bonusový bod navíc. Genoway poslal puk na pravou stranu před branku domácích, kde vystřelil QUINTON HOWDEN a umístil puk pod víko domácí branky – 3:4. Asistence: Charles Genoway.
    56:37 Georgij MIŠARIN - 3:3
     
    56:37
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    No a je dokonce vyrovnáno. Domácí ztratili dvoubrankový náskok a začíná se znovu od začátku. GEORGIJ MIŠARIN nadvakrát prostřelil Niemiho a hosté si dost možná vynutili nastavenou hrací dobu. Asistence: Stanislav Bočarov.
    54:46 Michail VARNAKOV - 3:2
     
    54:46
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Přesilovku Torpedo využívá a je na kontaktní brance. MICHAIL VARNAKOV vystřeli z pravé strany a mířil k protější tyči, kde si kotouč rukou srazil do vlastní branky Antti Niemi – 3:2. Hosté jsou tak zpátky ve hře. Asistence: Charles Genoway a Damir Žafjarov.
    26:15 John NORMAN - 3:1
     
    26:15
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Helsinští navyšují své vedení a jdou do náskoku o dvě branky. JOHN NORMAN převzal na útočné modré čáře přihrávku, sám ujel až před Tichomirova, kterého svižnou střelou překonal mezi betony – 3:1. Asistence: Sami Lepistö.
    12:45 Brian O'NEILL - 2:1
     
    12:45
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Nyní se to už povedlo a domácí hráči otáčejí vývoj zápasu na svou stranu. BRIAN O'NEILL převzal kotouč, nabruslil si před Tichomirova, udělal pár kroků navíc a z bekhendu poté zasunul kotouč k bližší odkryté tyči – 2:1. Asistence: Sami Lepistö.
    04:46 Veli-Matti SAVINAINEN - 1:1
     
    04:46
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. VELI-MATTI SAVINAINEN napoprvé neprostřelil Tichomirova. Puk se k němu odrazil zpět a po několika odrazech a také přispění brusle Tichomirova končí nakonec puk za zády hostujícího brankáře – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Ahti Oksanen a Peter Regin.
    02:33 Anton ŠENFELD - 0:1
     
    02:33
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté svou přesilovou hru využívají. Doslova na švestkách nachytal ANTON ŠENFELD Anttiho Niemiho. Prakticky z nulového úhlu na něho vystřelil z pravé strany a kotouč se odrazil od jeho těla a skončil za jeho zády – 0:1. Asistence: Damir Žafjarov a Michail Varnakov.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 5. Savinainen (Oksanen, Regin), 13. O'Neill (Lepistö), 27. Norman (Lepistö) – 3. Šenfeld (Žafiarov, Varnakov), 55. Varnakov (Ch. Genoway, Žafiarov), 57. Mišarin (Bočarov), 64. Q. Howden (Ch. Genoway)


    Jokerit Helsinki: A. Niemi (Kalniņš) – A. Grant, Lehtonen, Lepistö (A), Lööv, Kivistö, Eronen, E. Räsänen – Myttynen, Kontiola, Mäenalanen – O'Neill, Norman, H. Ikonen – Oksanen, Regin (C), Savinainen – Anttila (A), M. Niemi, Joensuu.
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Molkov) – Aliajev, Orlov, Zborovskij, Ch. Genoway, Meljakov (A), Mišarin, Minejev – Žafiarov, Schroeder, Varnakov (A) – Bočarov, Šenfeld, Q. Howden – Veriajev, Iľjin, Urakov – Belevič, Szczechura, Gončaruk.

    Rozhodca: Naumov, Olenin – Kučava, Sivov

    Diváci: 8 006