Kometa Brno – Plzeň 3:1 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
4:2 (3:0, 0:2, 1:0)
HC Sparta Praha
cz Sobota 19.10.2019, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • ELIOD Extraliga dorostu (CZ) • Skupina Západ
Partner:
     
    51:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Štětí vydrželo hostům jen chvilku. TOMÁŠ ŠILAR dostal po buly v levém kruhu přihrávku do pravého prostoru pro vhazování a mezi betony procedil puk do branky. Asistence: Jan Ekrt.
     
    39:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď už byl DAVID SENČÁK úspěšný. Ve středním pásmu si našel volný kotouč, vjel do pásma na levé straně a střelou do vzdálenější šibenice dává druhý gól hostů. Bez asistence.
     
    27:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté po přestávce viditelně přidali směrem dopředu a jsou za odměněni snížením. OTO THEIMER dostal přihrávku doprava k mantinelu, odkud po přejetí modré vypálil přesně do vzdálenější šibenice. Asistence: František David.
     
    15:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    Se závěrem přesilovky pálil z mezikruží Čech, jehož ránu obrana srazila. Volný puk si před brankou ale našel Koblížek, který ho posunul TOMÁŠI ŠILAROVI a ten zblízka pověsil puk pod horní tyčku. Asistence: Lukáš Koblížek a Ondřej Čech.
     
    11:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští sice přišli záhy po buly o pásmo, ale rychle se do něj vrátili a využili přesilovku díky kombinaci Pavláka a zakončujícího TADEÁŠE SVOBODY, který po přesné přihrávce mířil přesně do odkryté části branky. Asistence: Dominik Pavlák.
     
    07:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    LUKÁŠ KOBLÍŽEK převzal na polovině hrací plochy přihrávku z vlastního pásma a nejkratší cestou pádil po levém křídle na branku. V kruhu udělal krátkou kličku do středu, po níž vystřelil a puk skončil v hostující síti. Asistence: Radek Jenček a Dominik Perný.

    Libor Kult

    Góly a asistencie: 8. L. Koblížek (R. Jenček, Perný), 12. T. Svoboda (Pavlák), 16. T. Šilar (L. Koblížek, Čech), 52. T. Šilar (Ekrt) – 28. Theimer (David), 40. Senčák


    Piráti Chomutov: Malant (Ciple) – J. Strážovský, Frollo, Perný, M. Pöschl, Rykl, R.Jenček, F. Döring – Spudich, L. Koblížek, P. Šugár, T. Šilar, Jiří Kulich, T. Svoboda, Čech, Vostiňák, Pavlák, Ekrt, Jan Rindoš.
    HC Sparta Praha: Dlouhý (Hrabal) – Tomov, Ducháč, Tůma, Menzel, Adamec – Broš, Mácha, Höll, Krupička, Straka, David, Václavík, Červenka, Pražák, Theimer, Vitouch, Senčák.

    Rozhodca: Vyštejn – Bláha, Pěkný