Pittsburgh – Dallas 4:2 (kon.) | Washington – NY Rangers 5:2 (kon.) | Florida – Colorado 4:5 (po pr.)
Chicago – Columbus 3:2 (po pr.) | Edmonton – Detroit 2:1 (kon.) | Anaheim – Carolina 4:2 (kon.)
NJ Devils – Vancouver 1:0 (kon.) | St. Louis – Montreal 2:5 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
4:2 (2:0, 2:2, 0:0)
Carolina Hurricanes
cz Sobota 19.10.2019, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    32:20 Haydn FLEURY - 4:2
     
    32:20
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí tým špatně vyhodil kotouč, a tak toho soupeř dokázal využít. Puk získal u modré čáry HAYDN FLEURY. Jeho tvrdá rána k překvapení fanoušků Ducks končí v síti. Hosté snižují, Fleury dává svou první branku v NHL.
    28:47 Erik HAULA - 4:1
     
    28:47
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hostující celek se v tomto zápase také prosazuje, přesilovku dokázal bleskově proměnit ERIK HAULA, kterému přihrával do střelecké pozice Teuva Teräväinena . Asistence: Teuvo Teräväinen a Dougie Hamilton.
    25:56 Carter ROWNEY - 4:0
     
    25:56
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Parádní rána do protipohybu brankáře a domácí celek se prosazuje při vlastním oslabení, trefuje se pod horní tyčku CARTER ROWNEY. Asistence: Rickard Rakell a Hampus Lindholm.
    20:37 Jakob SILFVERBERG - 3:0
     
    20:37
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Bleskově po začátku druhé třetiny navyšuje domácí celek své vedení. Michael Del Zotto tvrdě vypálil, brankář Mrázek jeho střelu propustil, puk ale skončil mimo branku, následně jej nikým neatakový JAKOB SILFVERBERG dorazil. Asistence: Michael Del Zotto.
    13:44 Troy TERRY - 2:0
     
    13:44
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté celkem snadno přečkali oslabení, a pak se prosazují a navyšují své vedení. Ránu Fowlera ze střední vzdálenosti před brankou velmi dobře tečoval TROY TERRY. Pro něj to je první gól v této sezóně. Asistence: Cam Fowler a Sam Steel.
    04:05 Adam HENRIQUE - 1:0
     
    04:05
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí celek se nyní dostává do vedení, po bleskové akci středem hrací plochy, kterou začal Ondřej Kaše, se do zakončení dostal ADAM HENRIQUE. Jeho rána zapadla k tyčce branky, v níž je Petr Mrázek. Ducks jsou do vedení. Asistence: Rickard Rakell a Ondřej Kaše.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 5. Henrique (Rakell, O. Kaše), 14. Terry (Fowler, Steel), 21. Silfverberg (Del Zotto), 26. Rowney (Rakell, H. Lindholm) – 29. Haula (T. Teräväinen, D. Hamilton), 33. H. Fleury


    Anaheim Ducks: R. Miller (Gibson) – H. Lindholm, Manson, Del Zotto, Fowler, Ja. Larsson, Holzer – Comtois, Steel, O. Kaše – Rakell, Henrique, Silfverberg – D. Shore, Getzlaf, Terry – Jones, D. Grant, Rowney.
    Carolina Hurricanes: Mrázek (26. Reimer) – Slavin, D. Hamilton, Edmundson, Pesce, Gardiner, H. Fleury, T. van Riemsdyk – Niederreiter, Aho, T. Teräväinen – Svečnikov, J. Staal, B. McGinn – Dzingel, Haula, Nečas – Foegele, Wallmark.

    Rozhodca: Rank, Chmielewski – Gawryletz, Berg

    Diváci: 14.755