Pittsburgh – Dallas 4:2 (kon.) | Washington – NY Rangers 5:2 (kon.) | Florida – Colorado 4:5 (po pr.)
Chicago – Columbus 3:2 (po pr.) | Edmonton – Detroit 2:1 (kon.) | Anaheim – Carolina 4:2 (kon.)
NJ Devils – Vancouver 1:0 (kon.) | St. Louis – Montreal 2:5 (kon.)
koniec po predl.
Florida Panthers
4:5 (3:1, 1:3, 0:0 - 0:1)
Colorado Avalanche
cz Sobota 19.10.2019, 01:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    63:03 Nathan MACKINNON - 4:5
     
    63:03
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto. Hosté se dostali do rychlého přechodu do útoku. Burakovsky si sjel v útočném pásmu na střed, aby pak přihrál na NATHANA MACKINNONA a ten přesným švihem do horního růžku Bobrovského branky ukončil zápas. Asistence: André Burakovsky, Samuel Girard.
    34:21 André BURAKOVSKY - 4:4
     
    34:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A je zase srovnáno, domácí se z vedení moc dlouho neradovali. Po střele od modré se sice Bobrovskij blýskl zákrokem, jenže puk se odrazil přímo před brankoviště a ANDRÉ BURAKOVSKY měl s dorážkou snadnou práci. Asistence: Joonas Donskoi, Ian Cole.
    34:05 Brett CONNOLLY - 4:3
     
    34:05
    Florida právě vstřelila branku!
    No vida, do vedení jdou ale domácí. Florida předvedla rychlý útok, na levé straně dostal přihrávku BRETT CONNOLLY a pohotovým švihem nedal Grubauerovi šanci na zákrok. Asistence: Anton Strålman.
    31:55 André BURAKOVSKY - 3:3
     
    31:55
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A už je srovnáno! Hosté si vybojovali puk, bleskově přesunuli hru na útočnou polovinu, kde se ke švihu dostal ANDRÉ BURAKOVSKY a ranou na Bobrovského lapačku poslal puk do sítě. Asistence: Joonas Donskoi, Nikita Zadorov.
    31:23 Matt NIETO - 3:2
     
    31:23
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají na dostřel. Po akci na pravé straně se uvolnil Bellemare, přihrávku přes brankoviště našel MATTA NIETA a ten střelou z první překonal přemisťujícího se Bobrovského. Asistence: Pierre-Édouard Bellemare, Matt Calvert.
    14:57 Jonathan HUBERDEAU - 3:1
     
    14:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté dělají obrovské chyby v obraně a z toho pramení šance Floridy. Po zisku puku v útočném pásmu přišla rychá výměna puku mezi Barkovem a JONATHANEM HUBERDEAUEM, který z mezikruží propálil marně zasahujícího Grubauera. Asistence: Aleksander Barkov, Josh Brown.
    10:57 Joonas DONSKOI - 2:1
     
    10:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Teď už se ale hosté prosadili, Bobrovskij sice nejprve maskou vyrazil tvrdou ránu od modré, po té další se ale puk odrazil na hůl JOONASE DONSKOIE a ten u brankoviště dostrkal puk za brankovou čáru. Asistence: Ian Cole, J. T. Compher.
    08:26 Frank VATRANO - 2:0
     
    08:26
    Florida právě vstřelila branku!
    A je tu gól na druhé straně. Po zisku puku se do sóla dostal FRANK VATRANO, přebruslil obránce a povedlo se mu prostřelit i brankáře Grubauera. Asistence: Denis Malgin, Anton Strålman.
    03:32 Jonathan HUBERDEAU - 1:0
     
    03:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí využili svůj úvodní tlak a dostali se do vedení. Weegar poslal na levou stranu dlouhý pas, JONATHAN HUBERDEAU si najel do pásma a švihem pod Grubauerovu lapačku procedil puk do branky! Asistence: MacKenzie Weegar, Aaron Ekblad.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 4. Huberdeau (Weegar, Ekblad), 9. Vatrano (Malgin, Strålman), 15. Huberdeau (Barkov, Brown), 35. Connolly (Strålman) – 11. Donskoi (Cole, Compher), 32. Nieto (Bellemare, Calvert), 32. Burakovsky (Donskoi, Zadorov), 35. Burakovsky (Donskoi, Cole), 64. MacKinnon (Burakovsky, Girard)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Montembeault) – Ekblad, Matheson, Strålman, Weegar, Brown, Yandle (A), Pysyk – Dadonov (C), Barkov (A), Huberdeau – Connolly, Trocheck, Hoffman – Malgin, Vatrano, Sceviour – Acciari, Hunt.
    Colorado Avalanche: Grubauer (Francouz) – Girard, E. Johnson (A), Cole, Makar, Zadorov, Graves – Rantanen, MacKinnon (A), Landeskog (C) – Burakovsky, Kadri, Donskoi – Compher, Jost, C. Wilson – Nieto, Bellemare, Calvert.

    Rozhodca: Sutherland, MacDougall – MacPherson, Nagy

    Diváci: 13 382