Švédsko – Švajčiarsko 7:5 (kon.) | Česko – Fínsko 4:5 (kon.)
koniec
Česko
4:5 (2:4, 1:0, 1:1)
Fínsko
cz Piatok 18.10.2019, 19:00 • UNYP Aréna • Euro Floorball Tour (ženy)
Predzápasové kurzy
     
    47:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky znovu snižují! Na obranné polovině vystihla přihrávku Šupáková, která se podél mantinelu dostala až k velkému brankovišti, odkud našla připravenou MARTINU ŘEPKOVOU. Ta bez problémů zametla míček svým bekhendem do odkryté části branky. Asistence: Ivana Šupáková.
     
    40:56
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky se dostávají do dvoubrankového vedení. Hämäläinenová vystihla českou rozehrávku a v přečíslení 2 na 1 nabídla šanci SARA PIISPAOVÉ, která ji nezahodila a trefila se přesně. Asistence: Suvi Hämäläinenová.
     
    35:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je využita! Krupnová poslala míček TEREZE URBÁNKOVÉ, která si udělal dva kroky blíže k brance a zavěsila do vzdálenější šibenice. Asistence: Eliška Krupnová.
     
    19:56
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je OONA KAUPPIOVÁ. Asistence: Jenna Saariová.
     
    10:56
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky se podruhé v utkání dostávají do vedení. Christianovou znovu překonala svým výjezdem VEERA KAUPPIOVÁ, která tentokrát mířila mezi ruku a nohu české gólmanky. Asistence: Mia Karjalainenová.
     
    09:39
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A je znovu srovnáno! Finská střela se odrazila od české branky rovnou k MIE KARJALAINENOVÉ, která nekompromisně zakončila. Bez asistence.
     
    08:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky se dostávají do vedení! Střela Řepkové se odrazila od chumlu hráček před finskou brankou. Odraženého míčku se pohotově ujala KAMILA PALONCYOVÁ a dostala míček za Nieminenovou. Bez asistence.
     
    04:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky srovnávají! DENISA RATAJOVÁ vybojovala na polovině míček a rychlou individuální akcí odčinila zaváhání u prvního gólu Finek. Bez asistence.
     
    02:58
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Gólové skóre otevírá VEERA KAUPPIOVÁ, která se po rychlém výběhu trefuje do prázdného místa na bližší tyčce. Asistence: Mia Karjalainenová.

    Týna Zíková

    Góly a asistencie: 5. Ratajová, 9. Paloncyová, 36. Urbánková (Krupnová), 48. Řepková (Šupáková) – 3. Kauppiová (Karjalainenová), 10. Karjalainen, 11. Kauppiová (Karjalainenová), 20. Kauppiová (Saariová), 41. Piispaová (Hämäläinenová)


    Česko: Christianová (Příleská) – Hermannová, Krupnová, Hanzlíková, Jiráková, Beránková, Frantíková, Koníčková, Mlejnková, Martináková, Urbánková, Tožičková, Plášková, Paloncyová, Řepková, Šupáková, Bočanová, Ratajová, Kotzurová, Pekárková
    Fínsko: Nieminenová (Siltanenová) – Piispaová, Nieminenová, Hämäläinenová, Manninenová, Karjalainenová, Höynäläová, Törnqvistová, Sällströmová, Homiová, Ahová, Valleniusová, Sundströmová, Kauppiová O., Kauppiová V., Lampinenová, Nordlundová, Saarikoskiová, Saariová

    Rozhodca: Mona Franzonová, Josefine Hedelindová

    Diváci: 591