Česko – Švédsko 3:6 (kon.) | Fínsko – Švajčiarsko 5:2 (kon.)
koniec
Česko
3:6 (1:1, 0:2, 2:3)
Švédsko
cz Piatok 18.10.2019, 10:00 • UNYP Aréna • Euro Florbal Tour (juniorky)
     
    54:41
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky přidávají další branku a nejpsíš rozhodují o výsledku dnešního utkání. Po přihrávce Thottové se v brankovišti prosazuje opět PHILIPPA BLOMOVÁ. Asistence: Zita Holmsved Thottová.
     
    49:59
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel další nedůslednost obrany přináší další branku švédských hráček. NELLIE ÖHGRENOVÁ si potáhla míček do středu brankoviště a i když byla v obložení českých florbalistek dokázala vystřelit a prostřelit vše co jí stálo v cestě – 3:5!. Asistence: Julia Zachrissonová.
     
    48:09
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel po českém náporu přichází branka soupeře. Po přihrávce Viströmové dostává švédské hráčky znovu do vedení MOA JOHANSSONOVÁ. Asistence: Maja Viströmová.
     
    44:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    VYROVNÁNO ! Švédské hráčky zapomněly na levé straně na úplně volnou VENDULU MAROSZOVOU, která měla dost času, aby zakončila přesně kam potřebovala – 3:3 !. Asistence: Nela Havlínová.
     
    41:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Co se nepovedlo české hráčce před malou chvíli se povedlo teď. Potáhla si míček z levé strany na pravou a střelou přes obránkyni švédského týmu zakončuje MARKÉTA PRONTEKEROVÁ tentokráte do pravého horní rohu. Bez asistence.
     
    23:14
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Nepohlídaný volný úder z rohu hřiště, po kterém švédské hráčky utíkají do dvoubrankového vedení. Viströmová našla v podobné situaci jako před malou chvíli znovu PHILIPP BLOMOVOU, která ze stejné situace přes české hráčky střílí přesně do pravého horní rohu české brány. – 1:3. Asistence: Maja Viströmová.
     
    20:39
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky po téměř čtyřiceti sekundách využívají přesilovou hru, kdy ze středu hřiště před velkým brankovištěm vypálila podél českých hráček PHILIPPA BLOMOVÁ., které míček zapadl přesně k pravé tyči. Česká gólmanka nedokázala včas zareagovat, neboť přes své spoluhráčky ho vůbec neviděla. – 1:2. Asistence: Nellie Öhgrenová.
     
    15:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Chybu v obraně ale mohou udělat i Švédky! VENDULA MAROSZOVÁ. Si v brankovišti udělala prostor ke střele, když si obešla švédské hráčky a střelou pod horní tyč hned vzápětí vyrovnala – 1:1! Bez asistence.
     
    14:49
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Nedůslednost v české obraně přináší první gól! Nepohlídaná JULIA ZACHRISSONOVÁ se ve velkém brankovišti dostala k míčku, kde na dvakrát překonává Karasovou v české bráně. – 0:1. Asistence: Nellie Öhgrenová.

    MCh

    Góly a asistencie: 16. Maroszová, 42. Prontekerová, 45. Maroszová (Havlínová) – 15. Zachrissonová (Öhgrenová), 21. Blomová (Öhgrenová), 24. Blomová (Viströmová), 49. Johanssonová (Viströmová), 50. Öhgrenová (Zachrissonová), 55. Blomová (Thottová)


    Česko: Karasová (Janglová) – Lechnerová, Kubečková, Kovaříková, Maděrová, Chudá, Želízková, Keprtová, Řezáčová, Trojánková, Havlínová, Havlíčková, Houžvičková, Prontekerová, Seemannová, Lenfeldová, Vachudová, Bačová, Maroszová
    Švédsko: von Fricksová (Elvinová) – Vuontisvaaraová, Sundströmová, Ekenlindeová, Zachrissonová, Karlssonová, Viströmová, Waernová, Öhgrenová, Eliassonová, Lindgrenová, Blomová, Thottová, Othbergová, Ekströmová, Hanssonová, Balzanová, Johanssonová, Lindellová

    Rozhodca: Christian Crivelli , Davide Rampoldi

    Diváci: 234