Red Star Kunlun – Jaroslavľ 3:6 (kon.) | Helsinki – Ufa 3:2 (3:2 po s.n.) | Novgorod – Petrohrad 1:4 (kon.)
Soči – CSKA Moskva 0:2 (kon.) | Viťaz – Dinamo Minsk 3:0 (kon.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
1:4 (1:2, 0:2, 0:0)
SKA Petrohrad
cz Nedeľa 13.10.2019, 16:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    29:29 Maxim KARPOV - 1:4
     
    29:29
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad přidává čtvrtou branku! Hosté dnes zcela dominují dění na ledové ploše! MAXIM KARPOV si najel na přihrávku Koskiranty a překonal domácího brankáře! Asistence: Jarno Koskiranta, Alexandr Barabanov.
    22:54 Jarno KOSKIRANTA - 1:3
     
    22:54
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hostující Petrohrad přidává třetí branku a opět odskakuje! Prostor si v útočném pásmu udělal Vladimir Tkačjov, který svůj nájezd neproměnil, ale JARNO KOSKIRANTA puk doklepl do sítě!
    11:40 Jevgenij KETOV - 1:2
     
    11:40
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté si berou zpět své ztracené vedení! Petrohrad se usadil v útočném pásmu. JEVGENIJ KETOV si počkal na prudkou přihrávku před branku a z těsné blízkosti dopravil puk do sítě! Asistence: Andrej Kuzmenko, Vasilij Tokranov.
    10:27 Danil VERJAJEV - 1:1
     
    10:27
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek bleskově dotahuje krok! Krátce po vyhraném vhazování v útočném pásmu se ke kotouči dostal DANIL VERJAJEV a zápěstím překonal brankáře! Asistence: Daniil Iljin, Kirill Urakov.
    07:26 Jori LEHTERÄ - 0:1
     
    07:26
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Favorizovaný Petrohrad se hned v úvodu utkání dostává do vedení! O úvodní branku dnešního duelu se po přihrávce Tkačova postaral JORI LEHTERA! Asistence: Vladimir Tkačjov.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 11. Veriajev (Iľjin, Urakov) – 8. Lehterä (Tkačov), 12. Ketov (Kuzmenko, Tokranov), 23. Koskiranta, 30. Karpov (Koskiranta, Barabanov)


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Molkov) – Barancev, Orlov, Ch. Genoway, Mišarin, Volčenkov, Aliajev, Zborovskij – Žafiarov, Schroeder, Varnakov – Bočarov, Q. Howden, Šenfeld – Veriajev, Iľjin, Urakov – Szczechura, Belevič, Gončaruk.
    SKA Petrohrad: Hellberg (Melničuk) – Rundblad, Tokranov, Dyblenko, Belov, Zub, Zubarev, Galeňuk – S. Plotnikov, Lehterä, Tkačov – Burdasov, Kemppainen, Barabanov – Karpov, Koskiranta, Dergačov – Ketov, Kablukov, Kuzmenko.