Ottawa – Tampa Bay 4:2 (kon.) | LA Kings – Nashville 7:4 (kon.) | Boston – NJ Devils 3:0 (kon.)
Montreal – St. Louis 6:3 (kon.) | Detroit – Toronto 2:5 (kon.) | Carolina – Columbus 2:3 (kon.)
Chicago – Winnipeg 2:3 (po pr.) | NY Islanders – Florida 3:2 (1:0 po s.n.) | Dallas – Washington 1:4 (kon.)
Minnesota – Pittsburgh 4:7 (kon.) | Colorado – Arizona 3:2 (po pr.) | Vancouver – Philadelphia 3:2 (2:1 po s.n.)
Vegas – Calgary 6:2 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Columbus Blue Jackets
cz Nedeľa 13.10.2019, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    41:15 Pierre-Luc DUBOIS - 2:3
     
    41:15
    Columbus právě vstřelil branku!
    Kteří také střílí první branku v dnešním zápase! PIERRE-LUC DUBOIS si najel za obranu, kam také dostal přihrávku. Poté se prosadil nádherným bekhendovým blafákem a nedal gólmanovi domácích šanci. Asistence: Gustav Nyquist.
    23:08 Oliver BJORKSTRAND - 2:2
     
    23:08
    Columbus právě vstřelil branku!
    jenže po pár vteřinách už je zase srovnáno! To je opravdu neuvěřitelné, co se zde na stadionu děje. OLIVER BJORKSTRAND si s pukem vyjel na střed hřiště a střelou pod horní tyčku nedal gólmanovi domácích šanci na zákrok. Asistence: Ryan Murray a Alexander Wennberg.
    22:51 Dougie HAMILTON - 2:1
     
    22:51
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nakonec zde máme první branku v druhé části velmi brzo. DOUGIE HAMILTON napřáhl na modré a jeho rána z první letěla přesně pod horní víko! Joonas Korpisalo neměl nejmenší nárok na zákrok. Asistence: Jaccob Slavin a Warren Foegele.
    10:44 Erik HAULA - 1:1
     
    10:44
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jenže my máme o necelých třicet vteřin později srovnáno! Neskutečně to nyní udělali domácí na malém prostoru. Po rychlé kombinaci Ryan Dzingel posunul kotouč na ERIKA HAULU, jenž ranou z první prostřelil gólmana hostí! Asistence: Ryan Dzingel a Martin Nečas.
    10:17 Markus NUTIVAARA - 0:1
     
    10:17
    Columbus právě vstřelil branku!
    A vymyslí první branku dnešního utkání! Ryanu Murraymu přenechal kotouč spoluhráče. Obránce hostí byl v dobré rychlosti, objel okolo mantinelu tři soupeře a naservíroval puk před branku, kde byl připravený MARKUS NUTIVAARA, jenž měl jednoduchou pozici. Asistence: Ryan Murray a Alexander Wennberg.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 11. Haula (Dzingel, Nečas), 23. D. Hamilton (Slavin, Foegele) – 11. Nutivaara (R. Murray, Wennberg), 24. Bjorkstrand (R. Murray, Wennberg), 42. Dubois (Nyquist)


    Carolina Hurricanes: Reimer (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin, Pesce, Edmundson, H. Fleury, Gardiner – T. Teräväinen, Aho, Niederreiter – B. McGinn, J. Staal, Svečnikov – Nečas, Haula, Dzingel – J. Gauthier, Wallmark, Foegele.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – S. Jones, Werenski, D. Savard, R. Murray, Nutivaara, Gavrikov – Atkinson, Dubois, Nyquist – Bjorkstrand, Wennberg, Texier – Bemström, Jenner, N. Foligno – Lilja, Riley Nash, Milano.

    Rozhodca: McIsaac, Nicholson – Gibbs, Suchánek