Ottawa – Tampa Bay 4:2 (kon.) | LA Kings – Nashville 7:4 (kon.) | Boston – NJ Devils 3:0 (kon.)
Montreal – St. Louis 6:3 (kon.) | Detroit – Toronto 2:5 (kon.) | Carolina – Columbus 2:3 (kon.)
Chicago – Winnipeg 2:3 (po pr.) | NY Islanders – Florida 3:2 (1:0 po s.n.) | Dallas – Washington 1:4 (kon.)
Minnesota – Pittsburgh 4:7 (kon.) | Colorado – Arizona 3:2 (po pr.) | Vancouver – Philadelphia 3:2 (2:1 po s.n.)
Vegas – Calgary 6:2 (kon.)
koniec
Montreal Canadiens
6:3 (2:1, 1:2, 3:0)
St. Louis Blues
cz Nedeľa 13.10.2019, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:32 Max DOMI - 6:3
     
    57:32
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hostující risk rychle trestá MAX DOMI, který na levém kruhu obětavě skočil za pukem a v pádu ho trefil do prázdné svatyně Blues. Asistence: Jonathan Drouin a Brett Kulak.
    51:56 Brendan GALLAGHER - 5:3
     
    51:56
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí poprvé v zápase vedou o dva góly! Přečíslení 2 na 1 vyřešil Max Domi přihrávkou na BRENDANA GALLAGHERA. Pas to nebyl ideální a Gallagher musel puk složitě zpracovávat. Přesto ho nakonec dokázal protlačit mezi betony brankáře Binningtona za brankovou čáru. Asistence: Max Domi a Victor Mete.
    47:31 Artturi LEHKONEN - 4:3
     
    47:31
    Montreal právě vstřelil branku!
    Jordan Weal se nejprve chytal za hlavu, když nedokázal po Petryho krásné nabídce trefit zblízka zcela odkrytou branku! Teď už se ale může se svými spoluhráči radovat. ARTTURI LEHKONEN totiž po vyjetí zpoza branky nadvakrát protlačil kotouč kolem bližší tyčky Binningtonovy svatyně za brankovou čáru. Tohle si asi měl gólman Blues lépe pohlídat – 4:3. Asistence: Jeff Petry a Jordan Weal.
    35:35 Phillip DANAULT - 3:3
     
    35:35
    Montreal právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Brendan Gallagher se dostal k puku v rohu kluziště a po mantinelu ho posunul za branku na Tomáše Tatara. Ten na nic nečekal a našel přesným pasem PHILLIPA DANAULTA, který z první překonal Binningtona – 3:3. Asistence: Tomáš Tatar a Brendan Gallagher.
    32:50 Vince DUNN - 2:3
     
    32:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté předvedli hezkou přesilovkovou souhru a poprvé v utkání vedou! Schenn našel přesnou přihrávkou obránce VINCEHO DUNNA, který si sjel na levý kruh a střelou k bližší tyčce překonal Price, jenž se tam nestihl včas přesunout. Asistence: Brayden Schenn a Vladimir Tarasenko.
    21:05 Sammy BLAIS - 2:2
     
    21:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté z protiútoku srovnávají! Jak tohle SAMMY BLAIS trefil? Hostující útočník dojel Pricem vyražený puk po své vlastní střele a bekhendem téměř od brankové čáry ho pověsil nad rameno přesouvajícího se domácího gólmana. Opravdu neskutečně trefené – 2:2. Asistence: Jay Bouwmeester.
    18:47 Jonathan DROUIN - 2:1
     
    18:47
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí si bleskově berou vedení zpět! JONATHAN DROUIN naskočil ze střídačky rovnou do rychlého protiútoku, když v plné rychlosti převzal přihrávku od Chiarota. Dojel až mezi kruhy a ranou mimo dosah Binningtonovy vyrážečky skóruje – 2:1. Asistence: Ben Chiarot a Christian Folin.
    17:58 Brayden SCHENN - 1:1
     
    17:58
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrovnávají! Po přihrávce Tarasenka pálil z mezikruží BRAYDEN SCHENN. Puk prolétl nad lapačkou Price a zazvonil o brankovou konstrukci. Po chvilce váhání rozhodčí potvrdili, že se kotouč odrážel od zadní tyčky za břevnem a Blues se tedy mohou radovat ze vstřeleného gólu. Asistence: Vladimir Tarasenko a Jaden Schwartz.
    12:59 Tomáš TATAR - 1:0
     
    12:59
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují po vyhraném vhazování! Ke kotouči se před brankou dostal TOMÁŠ TATAR a bekhendem ho uklidil za záda Binningtona. Asistence: Brendan Gallagher.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 13. Tatar (Gallagher), 19. Drouin (Chiarot, Folin), 36. Danault (Tatar, Gallagher), 48. Lehkonen (Petry, Weal), 52. Gallagher (Domi, Mete), 58. Domi (Drouin, Kulak) – 18. B. Schenn (Tarasenko, Schwartz), 22. Blais (Bouwmeester), 33. Dunn (B. Schenn, Tarasenko)


    Montreal Canadiens: Price (Kinkaid) – S. Weber (C), Mete, Petry, Kulak, Folin, Chiarot – Gallagher (A), Danault, Tatar – Weal, Domi, Lehkonen – Armia, Kotkaniemi, Drouin – Suzuki, N. Thompson, Byron (A).
    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Gunnarsson, Parayko, Bouwmeester, Faulk, Dunn – Tarasenko (A), B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O'Reilly, Blais – Sanford, Bozak, Fabbri – Steen (A), Sundqvist, Barbašev.

    Rozhodca: Furlatt, Pollock – Racicot, Nagy

    Diváci: 21 302