Frýdek-M. – Litoměřice 2:4 (kon.)
koniec
HC Frýdek-Místek
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
HC Stadion Litoměřice
cz Nedeľa 13.10.2019, 17:00Chance Liga (CZ) • 17. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Martin KADLEC - 2:4
     
    59:32
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je MARTIN KADLEC. Hosté zpečetili svou výhru gólem do prázdné branky po úniku Kadlece. Asistence: Daniel Voženílek a Patrik Marcel.
    57:39 Matěj BERAN - 2:3
     
    57:39
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je MATĚJ BERAN. Hosté se krátce před koncem opět ujímají vedení! Jícha najel mezi tři protihráče ale dokázal ještě poslat puk na Berana, který nebyl hlídaný a dokázal proměnit. Asistence: Josef Jícha.
    38:43 Rostislav MARTYNEK - 2:2
     
    38:43
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ROSTISLAV MARTYNEK. Frýdek-Místek opět srovnává! Po vyhraném buly Kudla posunul puk na Martynka a ten si před brankou výtečně poradil. Asistence: Patrick Kudla a Štěpán Novotný.
    33:23 Kristian KANGAS - 1:2
     
    33:23
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je KRISTIAN KANGAS. Hosté se už podruhé v dnešním zápase prosazují ve vlastním oslabení. Špatná přihrávka domácích poslala Kangase do jasné tutovky.
    20:53 Štěpán NOVOTNÝ - 1:1
     
    20:53
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ŠTĚPÁN NOVOTNÝ. Kovář nahodil od modré na branku hostů, tam Martynek přesunul na Novotného a Novotný bekhendem nadzvedl kotouč do branky.Asistence: Rostislav Martynek a Lukáš Kovář.
    19:15 Josef JÍCHA - 0:1
     
    19:15
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je JOSEF JÍCHA. Domácí, hrající přesilovku hodně chybovali a Josef Jícha se dokázal uvolnit a sám ujet na Malíka. S tím už se bez problémů vypořádal a hosté skórují ve vlastním oslabení. Asistence: Jan Strejček.

    Jiří Polášek

    Góly a asistencie: 21. Novotný (Martynek, L. Kovář), 39. Martynek (Kudla, Novotný) – 20. Jícha (Strejček), 34. Kangas, 58. M. Beran (Jícha), 60. M. Kadlec (Voženílek, Marcel)


    HC Frýdek-Místek: Malík (L. Daneček) – Hrachovský, Kudla, J. Michálek, L. Kovář, Haman, J. Adámek, D. Stránský – Martynek, Novotný, Mikulík – Motloch, D. Květoň, Kvasnica – Klimša, Przybyla, Eret – Geidl, Čmiel.
    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Sklíba) – Šalda, Kukla, Strejček, Dajčar, Klejna, Marcel – Voženílek, Jícha, M. Kadlec – M. Beran, Střondala, Jánský – Šik, Přikryl, Korkiakoski – D. Sklenář, Vitouch, Kangas – Kropáček.