Vladivostok – Nižnekamsk 2:0 (kon.) | Novosibirsk – D. Moskva 1:0 (kon.) | Jekaterinburg – Čeljabinsk 3:0 (kon.)
Ufa – Metallurg Magnitogorsk 0:3 (kon.) | Riga – Viťaz 1:2 (kon.) | Petrohrad – S.Moskva 2:3 (po pr.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
3:0 (0:0, 0:0, 3:0)
Traktor Čeljabinsk
cz Pondelok 07.10.2019, 16:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:19 Arťom GAREJEV - 3:0
     
    59:19
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Definitivní pojistka je na světě! Domácí šli po zisku kotouče ihned dopředu, u střídaček zůstal úplně volný ARŤOM GAREJEV, který následně bez větších problémů trefil prázdnou klec! Asistence: Brooks Macek a Vjačeslav Litovčenko.
    45:59 Nigel DAWES - 2:0
     
    45:59
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a rozdíl ve skóre je dvoubrankový Na pravé straně nabral vysokou rychlost NIGEL DAWES, který z kruhu zamířil nad vyrážečku Děmčenka. Hostující gólman na jeho ránu nedokázal zareagovat!
    45:05 Dan SEXTON - 1:0
     
    45:05
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen jsme se dočkali, domácí jdou po pěti minutách třetí třetiny do vedení! Využili tlaku, který pokračoval po předchozí přesilovce. Bodrov nahazoval od modré čáry, kotouč skončil v síti díky chytré teči DANA SEXTONA! Děmčenko přes clonícího hráče Jekatěrinburgu moc neviděl! Asistence: Denis Bodrov a Alexej Vasilevskij.
     
    42:51
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Christian Thomas – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    36:32
    Garejev se po přihrávce od Macka octil úplně sám před Děmčenkem! Snažil se zasunout mezi betony, ruský gólman jakoby s tímto zakončením počítal!
     
    33:45
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Nikita Trjamkin – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    32:19
    Hraje se ve čtyřech na obou stranách. Děmčenko vyhodil puk z lapačky a chtěl rychle rozehrát. Kotouč ale nabídl Berezinovi, který v obrovské příležitosti neuspěl, hostující gólman napravil své zaváhání!
     
    32:01
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Nigel Dawes – 2 min., vysoká hůl).
     
    30:48
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Tomáš Hyka – 2 min., podrážení).
     
    28:09
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Alexandr Kučerjavenko – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    27:44
    Na druhé straně byl k vidění závar před Děmčenkem! Sexton ani Litovčenko však nedotlačili kotouč za záda hostujícího brankáře!
     
    27:01
    Mezi kruhy zůstal volný Glinkin, který pálil z první! Kovář by pravděpodobně nestihl zareagovat a zasáhnout, kdyby byla střela přesnější!
     
    18:54
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Nikita Trjamkin – 2 min., podrážení).
     
    16:03
    Hosté začínají vystrkovat růžky! Hyka tečoval nahození Sergijenka a zvedal ruce nad hlavu. Skóre se ale nemění, Kovářovi pomohla tyčka!

    Štěpán Slovák

    Góly a asistencie: 46. Sexton (D. Bodrov, Alexej Vasilevskij), 46. Dawes, 60. A. Garejev (Macek, Litovčenko)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Jakub Kovář (Gross) – Višnevskij, Gurkin, Alexej Vasilevskij, D. Bodrov, Trjamkin, Berezin, Valitov – Golyšev, Dacjuk (A), Dawes (C) – Sexton, Litovčenko, Platt (A) – Macek, Kučeriavenko, A. Garejev – Chripunov, V. Popov, Mozer – Ovčinnikov.
    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Fedotov) – Menšikov (C), Virtanen, Sergijenko, S. Těreščenko, Borodkin, Karpuchin, Jasinskij – Thomas, Sedlák (A), Hyka – Calof, Šarov, Kručinin – Fatějev, Šolochov, Glinkin (A) – Kosov, Karlin, Tridčikov – Mansurov.

    Rozhodca: Sidorenko, Hribik – Goljak, Gordenko