Nitra – Nové Zámky 4:0 (kon.) | Poprad – Košice 3:2 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 2:6 (kon.)
Budapešť – B. Bystrica 2:5 (kon.) | Miškovec – HC Slovan 2:4 (kon.) | Trenčín – Michalovce 3:0 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:6 (1:2, 1:1, 0:3)
HKM Zvolen
Nedeľa 06.10.2019, 17:00 • Aréna Liptovský Mikuláš • Tipos Extraliga (SR) • 10. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme tu koniec stretnutia, z ktorého si plný bodový zisk odvezie Zvolen, ktorý zdolal Liptovský Mikuláš poľahky 6:2. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja vam ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Z pozície komentátora sa vám hlásil Róbert Gašpárek. (19:24:21)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Kurali zakončil od útočnej modrej čiary, ale puk nasmeroval len do miest, kde stál pripravený Tomek. Nasledovať bude vhadzovanie v útočnom pásme Liptovského Mikuláša.
     
    58:11
    Zvolen dal gól!
    Bruno Mráz zakončil od modrej čiary. Gólman neistým zákrokom puku zabránil preniknúť za bránkovú čiaru, ale na následnú dorážku RASTISLAVA ŠPIRKU bol už bezmocný. Stav stretnutia je 2:6! Asistencie: Bruno Mráz, Ben Betker.
     
    58:00
    Do konca stretnutia ostávajú posledné dve minúty.
     
    56:27
    Zvolen dal gól!
    Hostia dokázali využiť presilovú hru po krásnej kombinácií, na ktorej konci bol ALLAN METHEW JAMES MCPERSON. Ten reagoval na krížnu prihrávku Garretta Michaela Thompsona strelou z prvej a skóroval. Stav stretnutia je 2:5! Asistencie: Garret Michael Thompson, Alexander Brock Trotter.
     
    54:56
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Maroš Piatka – 2 min., hákovanie).
     
    54:00
    Hostia v plnom počte.
     
    53:46
    Puk má na hokejke Rudolf Huna, ktorý sa s ním nachádza pred vlastnou bránkou.
     
    52:50
    Samuel Petráš zaútočil vo vlastnom oslabení. S pukom sa ocitol zoči-voči gólmanovi, ktorého prekonať nedokázal. Pri puku sú už domáci hokejisti, ktorí sa usadili v útočnom pásme.
     
    52:00
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (William Blais Corrin – 2 min., hákovanie).
     
    51:25
    Zvolen dal gól!
    William Blais Corrin si prevzal puk od Miloša Kelemena, ktorý následnej od modrej čiary poslal smerom k bráne. Brankár tento tvrdý projektil vyrazil len pred seba, kde sa nachádzal úplne voľný RASTISLAV ŠPIRKO, ktorého úlohou bolo doraziť puk do odkrytej časti bránky. Stav stretnutia je 2:4! Asistencie: William Blais Corrin, Miloš Kelemen.
     
    50:07
    Domáci v plnom počte.
     
    49:40
    Domáci hráč dokázal zachytiť prihrávku súpera, a tak svoj tím oslobodil vyhodením puku cez všetky čiary.
     
    48:32
    Drgoň zakončil od modrej čiary. Puk smeroval medzi betóny Zalivina, ktorý ich však stihol spojiť a nenechal sa prekonať.
     
    48:07
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Filip Mezovský – 2 min., faul kolenom).
     
    47:20
    Hra je prerušená. Na ľade ostal ležať Stehlík, ktorý sa drží za nohu. Na ľad už prichádza aj domáci doktor, ktorý mu poskytne prvú pomoc.
     
    47:06
    Sledovali sme zakázané uvoľnenie v podaní Liptovského Mikuláša. Hra sa presunie do útočného pásma Zvolena.
     
    46:36
    Kriška pred bránou tečoval strelu svojho spoluhráča. Tomek predviedol skvelý zákrok, vďaka ktorému ostane jeho tím aj naďalej vo vedení.

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 13. Stehlík (Nemec, Kriška), 34. Sukeľ (Kriška) – 8. Meier (McPherson, Trotter), 19. Špirko (Halama, Mráz), 37. Trotter (McPherson, Corrin), 52. Špirko (Corrin, Kelemen), 57. McPherson (Thompson, Trotter), 59. Špirko (Mráz, Betker)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin (Bátory) – Petran, Kurali, Stehlík, Nemec, Mezovský, Smutný, Burzík – Vybiral, Huna Ró., Kriška – Sukeľ, Uhrík, Huna Ru. – Lištiak, Piatka, Macík – Nechaj, Oško, Michalík
    HKM Zvolen: Tomek (Hollý) – Švarný, Lowney, Corrin, Betker, Meier, Drgoň, Fatul, Roman – Kelemen, Špirko, Mráz – Bonis, Trotter, McPherson – Thompson, Halama, Handlovský – Petráš, Preisinger, Marcinek

    Rozhodca: Lokšík, Kokai – Jurčiak, Kis-Király