Lille – Nîmes 2:2 (kon.) | Rennes – Remeš 0:1 (kon.) | Saint-Étienne – Lyon 1:0 (kon.)
koniec
AS Saint-Étienne
1:0 (0:0)
Olympique Lyon
cz Nedeľa 06.10.2019, 21:00 • Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Étienne • Ligue 1 Uber Eats • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+7
    Ve středovém kruhu si počínal nedovoleně Jean Lucas (Lyon), který soupeře zasáhl loktem. Je jasné, že Saint-Étienne už dnes zvítězí!
     
    90+6
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Zaydou Youssouf, přichází Yohan Cabaye.
    90. Robert BERIĆ - 1:0
     
    90
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Góóól , už jsem myslel, že se nedočkáme! na straně hrací plochy se uvolnil Ryad Boudebouz, jehož centr byl luxusní! Za míčem mířil ROBERT BERIĆ, který hlavou zamířil do protipohybu Anthonyho Lopese a navíc do vzdálenější šibenice branky.
    87. Houssem Aouar (LYO)
     
    87
    Houssem Aouar spálil velkou šanci, málem to Lyonu vyšlo i v deseti! Hostující hráč se z levé strany dostal až na střed hrací plochy a postupoval sám na brankáře. Jessy Moulin byl rychle z branky, ale soupeř jej přehodil, ovšem zamířil jen vedle levé tyče.
     
    84
    Olympique Lyon bude dohrávat v deseti lidech, jelikož Léo Dubois je zranění a už do střetnutí nezasáhne. To může být pro hostující tým zásadní ztráta.
     
    80
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Charles Nathan Abi, přichází Robert Berić.
     
    79
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Thiago Mendes, přichází Jean Lucas.
    78. Moussa Dembélé (LYO)
     
    78
    Jeden z domácích obránce podskočil míč, k němuž se tak dostal Kenny Tete. Jeho nadýchaný centr zamířil na hlavu Moussy Dembélého, který dal zakončení pořádnou razanci a směřoval ho do pravého spodního rohu branky. Jenže Jessy Moulin zachránil ASSE, když předvedl fantastický zákrok.
     
    70
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Rafael, přichází Kenny Tete.
     
    64
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Loïs Diony, přichází Vahbí Chazrí.
    63. Denis Bouanga (SET)
     
    63
    Další vynikající zákrok hostujícího brankáře! Centr z levé strany propadl na zadní tyč, kde celou situaci zavíral Denis Bouanga. Jeho pokus mířil do protipohybu gólmana, ovšem Anthony Lopes stihl ještě zakročit.
    61. Houssem Aouar (LYO)
     
    61
    Lyon vstřelil branku, kterou rozhodčí překazil zdviženým praporkem! Za obranu si naběhl Houssem Aouar, který se dostal až do levé části šestnáctky, kde byl sice atakován, ale zamířil přesně mezi brankářovy nohy. Ovšem radost hostujícího celku byla zbytečná.
     
    59
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Martin Terrier, přichází Moussa Dembélé.
     
    55
    Od postranní čáry se více na střed hrací plochy dostal Denis Bouanga, jehož pokus přes obránce mířil jen doprostřed branky. Anthony Lopes si se zakončením na dvakrát poradil a tak je stav stále bez branek.
     
    37
    Z pohledu domácího celku je první potrestaným hráčem Zaydou Youssouf (Saint-Étienne). Na žluté kartónky je srovnáno, ovšem vraťme se zpátky ke hře.
    20. Ryad Boudebouz (SET)
     
    20
    Saint-Étienne mohlo jít do vedení, ale zahodilo první velkou příležitost! Přihrávka z levé strany prošla na zadní tyč, kde se nacházel Ryad Boudebouz. Jeho pokus z jedné mířil do spodního rohu branky, ovšem Anthony Lopes vytáhl míč na tyč. K dorážce se pak ještě hnal Charles Nathan Abi, který z malého vápna nezamířil přesně. Tady to chtělo udržet pevné nervy, což se hráči nepovedlo.
     
    19
    S agresivitou to tentokrát přehnal Fernando Marçal (Lyon), který domácího útočníka nejprve zasáhl za rameno a následně jej celou situaci dohrál skluzem.

    Michal Luxa

    Góly: 90. Berić (Boudebouz)

    Karty:   37. Youssouf (SET) – 19. Marçal (LYO), 90+7. Jean Lucas (LYO)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 1:3. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 13:18.
    AS Saint-Étienne: Moulin – Kolodziejczak, Saliba, Perrin (C), Trauco – Youssouf (90+6. Cabaye), M'Vila – Abi (80. Berić), Boudebouz, Bouanga – Diony (64. Chazrí).
    Náhradníci: Bajič – Cabaye, Chazrí, Nordin, Monnet-Paquet, Berić, Fofana.

    Olympique Lyon: A. Lopes – Marcelo, J. Andersen, Marçal – Rafael (70. Tete), Tousart, Mendes (79. Jean Lucas), Dubois (C) – Aouar – Depay, Terrier (59. M. Dembélé).
    Náhradníci: Tătăruşanu – Jean Lucas, B. Traoré, Caqueret, Tete, Reine-Adélaïde, M. Dembélé.

    Rozhodca: Turpin – Gringore, Danos