Královské Vinohrady – Hattrick Brno 7:4 (kon.) | Black Angels – Vítkovice 6:5 (kon.) | Česká Lípa – Ostrava 12:7 (kon.)
Mladá Boleslav – Pardubice 8:3 (kon.)
koniec
Předvýběr.CZ Florbal MB
8:3 (3:1, 4:2, 1:0)
Sokoli Pardubice
cz Sobota 05.10.2019, 19:00 • MSH Mladá Boleslav • Livesport Superliga (CZ) • 5. kolo
Predzápasové kurzy
    44:08 Martin TOKOŠ - 8:3
     
    44:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Suchánek výborně napadal a dokázal nakonec před brankou vybojovat míček a předložit na osamoceného MARTINA TOKOŠE, který si následně vymáchal Levínského brance a zakončil pod horní tyčku. Tokoš si zároveň připisuje hattrick v dnešním zápase. Asistence: Patrik Suchánek.
    39:52 Lukáš PRIX - 7:3
     
    39:52
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubičtí zahájily svůj útok dlouhým pasem od své branky a na konci celé rychlé akce byl LUKÁŠ PRIX, který dává druhou svou branku v dnešním zápase. Asistence: Jan Kourek.
    37:11 Milan TOMAŠÍK - 7:2
     
    37:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jeden z neproduktivnějších hráčů Technologů, MILAN TOMAŠÍK, si připisuje další bodík do své sbírky. Nyní se dostal z levé strany ke střele a švihem umístil míček za záda Levínského. Asistence: Daniel Šebek.
    36:33 Jakub GRUBER - 6:2
     
    36:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nicméně domácí nechtějí nic ponechat v náhodě a přidávají svou další branku, kterou střílí JAKUB GRUBER. Asistence: Petr Krzyžanek.
    32:46 Ivo TEICHMAN - 5:2
     
    32:46
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Technologové byli blízko k další brance, ale nakonec je tu rychlý protiútok a přečíslení. IVO TEICHMAN to nakonec vzal sám na sebe a přesně našel mezeru u levé tyčky. Asistence: Radek Formánek.
    23:36 Martin TOKOŠ - 5:1
     
    23:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Z protiútoku se opět domácí prosazují. MARTIN TOKOŠ si naběhl před branku. Měl před sebou dva obránce, ale nadvakrát nakonec dokázal najít skulinku a poslat míček do horního levého rohu branky. Asistence: Filip Zakonov.
    21:15 Martin TOKOŠ - 4:1
     
    21:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tomašík dobře našel MARTINA TOKOŠE, který vystřelil a za přispění menší teče hostujícího hráče skončil míček za zády Levínského. Asistence: Milan Tomašík.
    16:40 Jakub GRUBER - 3:1
     
    16:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JAKUB GRUBER, který si z defenzívy Pardubic nyní udělal dobrý den! Dokázal se proháčkovat až před branku a dává branku v oslabení. Asistence: Petr Krzyžanek.
    14:52 Patrik SUCHÁNEK - 2:1
     
    14:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přesilovka využita! Rychlá kombinace na jeden dotek a tvrdá střela z první od PATRIKA SUCHÁNKA, který otáčí vývoj zápasu. Asistence: Jiří Curney.
    05:59 Milan TOMAŠÍK - 1:1
     
    05:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Velká hrubka Pardubic, které rozehrávaly z levého rohu. Rozehrávku neprovedli zrovna nejlépe. Míček zastavil Suchánek, který oslovil nabíhajícího MILANA TOMAŠÍKA, který se nemýlil. Asistence: Patrik Suchánek.
    03:11 Lukáš PRIX - 0:1
     
    03:11
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice se prosazují po svém první podařeném útoku. Rychlý útok středem palubovky a LUKÁŠ PRIX přesnou střelou překonává Musila. Asistence: Patrik Petr.

    Adam Dořák

    Góly a asistencie: 6. Tomašík (Suchánek), 15. Suchánek (Curney), 17. Gruber (Krzyžanek), 22. Tokoš (Tomašík), 24. Tokoš (Zakonov), 37. Gruber (Krzyžanek), 38. Tomašík (Šebek), 45. Tokoš (Suchánek) – 4. Prix (Petr), 33. Teichman (Formánek), 40. Prix (Kourek)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Musil (L. Bauer) – Novák, Suchánek, Höffer, Pařízek, Zakonov, Krzyžanek – Vyhnálek, Šebek, Tomáš Chroust – Tadeáš Chroust, Bína, Tokoš – Gruber, Curney, Tomašík – Šlechta, Natov, Švejda.
    Sokoli Pardubice: Levínský (Haleš) – Kaluža, Dlesk, Škeřík, Slabý, Klein, Prix, Formánek – Petr, Janeček, Kourek – Teichman, Petržela, Černý – Krigovský, Smola.

    Rozhodca: Přemysl Bališ a Peter Varga

    Diváci: 405