Košice – Miškovec 3:2 (2:1 po s.n.) | Michalovce – Nové Zámky 4:1 (kon.) | Detva – Lipt. Mikuláš 6:2 (kon.)
Nitra – HC Slovan 3:4 (po pr.) | Zvolen – B. Bystrica 3:4 (kon.) | Budapešť – Trenčín 2:1 (kon.)
koniec
HK DOXXbet Detva
6:2 (0:0, 2:1, 4:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Piatok 04.10.2019, 18:00 • Zimný štadión Detva • Tipos Extraliga (SR) • 9. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:41
    Detva dala gól!
    Detva strieľa súperovi aj šiesty zásah a zrejme už môžeme konštatovať, že je o víťazovi rozhodnuté. Gašpar spoza bránky našiel pred bránou PETRA VALENTA, ktorý ešte urobil kľučku na bekhend a zblízka zasunul cez ležiaceho Zalivina.
    Asistencie: Rastislav Gašpar, Andrej Golian.
     
    51:11
    Detva dala gól!
    Tak toto je ďalšia tvrdá rana pre tím Liptovského Mikuláša. Kuraliho rozohrávku po mantineli zachytil na modrej Gachulinec, ktorý nahodil na bránku. Zalivin vyrazil pred seba, k puku sa dostal RASTISLAV GAŠPAR, ktorý ešte urobil blafák na bekhend a zakončil.
    Asistencia: Daniel Gachulinec.
     
    47:29
    Detva dala gól!
    Domáci majú späť svoje dvojgólové vedenie. Zuzin zatiahol puk po ľavom krídle do útočného pásma a prenechal ho Golianovi, ktorý prihrávkou medzi kruhy našiel PETRA ŠIŠOVSKÉHO a ten spomedzi kruhov z prvej prekonal Zalivina.
    Asistencie: Andrej Golian, Peter Zuzin.
     
    45:51
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia znižujú a zápas môže byť ešte zaujímavý! Kurali vypálil tvrdo od modrej čiary. Petrík ešte dokázal strelu vyraziť, ale na následnú dorážku od JAKUBA SUKEĽA už nesiahol.
    Asistencia: Mário Kurali.
     
    41:33
    Detva dala gól!
    Detva získava dvojgólové vedenie. Žilka na pravom kruhu posunul puk na hokejku VILIAMA ČACHA, ktorý sa presunul medzi kruhy a šikovným bekhendom prekonal brankára Zalivina.
    Asistencia: Jakub Žilka.
     
    36:29
    Detva dala gól!
    Detva ide znovu do vedenia. Kurali nezachytil prihrávku pri zadnom mantineli. Puk prenikol na hokejku MAROŠA SUROVÉHO, ktorý to iba od mantinelu len tak nahodil na bránku a prekvapil zaskočeného Zalivina.
    Bez asistencie.
     
    28:58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci vyrovnávajú stav zápasu. V strednom pásme si puk na svoju hokejku prevzal MARTIN KRIŠKA, ktorý prekorčuľoval po krídle, premiestnil sa medzi kruhy a odtiaľ prudkou strelou švihom k žrdi nedal Petríkovi šancu.
    Asistencia: Róbert Huna.
     
    20:47
    Detva dala gól!
    Detvania idú do vedenia v stretnutí! Gašpar vybojoval puk pri mantineli, posunul ho Valentovi, ktorý takou strieľanou prihrávkou pred bránkovisko hľadal MAROŠA SUROVÉHO. Surový puk šikovne tečoval pomedzi Zalivinove betóny.
    Asistencie: Peter Valent, Rastislav Gašpar.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DOXXbet Detva. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 21. Surový (Valent, Gašpar), 37. Surový, 42. Čacho (Žilka), 48. Šišovský (Golian, Zuzin), 52. Gašpar (Gachulinec), 55. Valent (Gašpar, Golian) – 29. Kriška (Ró. Huna), 46. Sukeľ (Kurali)


    HK DOXXbet Detva: Petrík (Šimko) – Andersons, Chovan, Golian, Kuklev, F. Fekiač, Jendroľ, Gachulinec, Ľupták – Šišovský, Zuzin, Sýkora – M. Surový, Valent, Gašpar – Král, Podešva, Žilka – Čenka, Čacho, Török
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin (55. Bátory) – Kurali, Oško, Cebák, Smutný, Droppa, Petran, Nemec, Mezovský – Kriška, Ró. Huna, Ri. Huna – Ru. Huna, Uhrík, J. Sukeľ – Macík, Ozolinš, Vybiral – Kalousek, Piatka, Lištiak

    Rozhodca: Müllner, Tvrdoň – Smrek, Ordzovenský