Chabarovsk – Red Star Kunlun 3:2 (kon.) | Barys – Novgorod 2:1 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Jaroslavľ 5:3 (kon.)
Dinamo Minsk – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | CSKA Moskva – Viťaz 1:2 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
Viťaz Moskovská oblasť
cz Štvrtok 03.10.2019, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    Grebenščikov chtěl trefit odkrytou branku přes celé kluziště. Chyběly centimetry, domácích už mnoho času nezbývá!
     
    58:50
    Obrovská příležitost pro domácí tým na srovnání! Sekáč ke skórování vybídl Kaprizova. Ten zakončoval mezi betony Samonova a kotouč směřoval do brány. Pár centimetrů před brankovou čarou zakročil obránce Jevsejenkov!
     
    57:15
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Jevgenij Arťuchin – 2 min., faul loktem).
     
    50:06
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (2 min. – příliš mnoho hráčů).
     
    46:48
    CSKA se během krátké chvíle dostalo do dvou obrovských příležitostí! Sekáč obkroužil branku a hledal Okulova. Jeho zakončení pravděpodobně mířilo mezi tři tyče, ovšem Samonov zasáhl vyrážečkou!
     
    42:43
    Grebenščikov ve vysoké rychlosti obkroužil branku a naservíroval kotouč Aaltonenovi mezi kruhy. Finský hokejista v obrovské příležitosti selhal!
     
    40:59
    Obrovský závar před hostující brankou! Sekáč se snažil dotlačit kotouč za ležícího Samonova, ovšem ani nadvakrát se mu to nepodařilo!
     
    40:00
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Jevgenij Arťuchin – 2 min., hákování).
     
    37:10
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Pavel Černov – 2 min., hákování).
    36:09 Miro AALTONEN - 1:2
     
    36:09
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté využívají další přesilovku a jdou do vedení! Hokejisté v bílých dresech teď doslova rozebrali obranu soupeře. Přihrávku na pravou stranu dostal MIRO AALTONEN, který prudkou ranou překonal přesouvajícího se Samonova! Asistence: Ville Lajunen a Pavel Černov.
     
    35:22
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Bogdan Kiselevič – 2 min., nedovolené bránění).
     
    29:53
    Výborná individuální práce od Ševčenka! Ten se proháčkoval mezi domácími obránci, poté zkoušel zakončovat pod horní tyčku. Kotouč pravděpodobně zasáhl břevno!
     
    26:17
    Kaprizov vybojoval kotouč za brankou soupeře, ihned hledal Grigorenka. Ten zakončoval z první doprostřed branky, kotouč zůstal před přesouvajícím se Samonovem!
    22:43 Pekka JORMAKKA - 1:1
     
    22:43
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a srovnávají stav tohoto utkání! Aaltonen posílal z pravé strany dobrou pobídku před branku. Makejev netrefil puk podle svých představ, ovšem PEKKA JORMAKKA to měl snadné. Z bezprostřední blízkosti skóroval do odkryté branky! Asistence: Alexej Makejev a Miro Aaltonen.
     
    21:29
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Maxim Šalunov – 2 min., sekání).
     
    19:20
    Obránce Blažijevskij posílal dobrou přihrávku mezi kruhy, Grigorenko střílel z první. Samonov se stihl přesunout a zasáhnout betonem!
     
    13:44
    Další tutovka pro domácí celek! Zdálo se, že Grigorenko bude střílet, protože Samonov ležel na zemi. On ještě poslal přihrávku Kaprizovovi, který ovšem nedokázal zamířit do úplně prázdné branky. Trefil tyčku!
     
    13:02
    Obrovská příležitost pro CSKA! Tělegin využil chyby hostujícího obránce, vybruslil s kotoučem před branku, poté z bezprostřední blízkosti trefil Samonova!
     
    12:08
    Zkoumání videa nebylo dlouhé. Makejev moc dobře věděl, že tohle bylo úmyslné kopnutí do puku, gól tedy neplatí!
     
    12:08
    Jormakka puk nahazoval od mantinelu před branku, Makejev skóroval bruslí. Hlavní rozhodčí okamžitě rozpažil, ovšem celá situace se ještě bude kontrolovat na videu!
    10:44 Jiří SEKÁČ - 1:0
     
    10:44
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Na začátku všeho bylo výborné napadání domácích hokejistů za brankou soupeře. Ke kotouči se dostal Vey, který ihned přihrával před branku. JIŘÍ SEKÁČ zakončoval z první pod horní tyčku! Asistence: Linden Vey a Bogdan Kiselevič.
     
    07:20
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Igor Golovkov – 2 min., krosček).
     
    00:36
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Andrej Světlakov – 2 min., hákování).

    Štěpán Slovák

    Góly a asistencie: 11. Sekáč (Vey, Kiselevič) – 23. Jormakka (Makejev, M. Aaltonen), 37. M. Aaltonen (V. Lajunen, P. Černov)


    CSKA Moskva: L. Johansson (Sorokin) – Nesterov, Blažijevskij, Marčenko, Kiselevič, M. Robinson, Dahlbeck, A. Romanov – Grigorenko, Svetlakov, Kaprizov – Okulov, Šalunov, Kalinin – Mamin, Vey, Sekáč – Slepyšev, P. Karnauchov, Telegin (C).
    Viťaz Moskovská oblasť: Samonov (I. Ježov) – Jevsejenkov (C), Jeřábek, V. Lajunen, Golovkov, Voronkov, Šinkevič, Pylenkov – Laričev, Švec-Rogovoj, Grebenščikov – Jormakka, M. Aaltonen (A), Makejev – Arťuchin (A), P. Černov, Mons – A. Ševčenko, Mojsejev, N. Komarov – Koltygin.

    Rozhodca: Gusev, Ravodin – Zacharenkov, Šeljanin

    Diváci: 8964