Real Madrid – Brugge 2:2 (kon.) | Bergamo – Doneck 1:2 (kon.) | Galatasaray – Paríž 0:1 (kon.)
Tottenham – Bayern 2:7 (kon.) | CZ Belehrad – Olympiakos 3:1 (kon.) | Manchester City – D. Záhreb 2:0 (kon.)
Juventus – Leverkusen 3:0 (kon.) | Lok. Moskva – Atlético Madrid 0:2 (kon.)
koniec
Juventus Turín
3:0 (1:0)
Bayer Leverkusen
cz Utorok 01.10.2019, 21:00 • Allianz Stadium (Torino). • Liga majstrov • Skupina D
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 7:0. Střely mimo: 3:8. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 10:19. (22:51:20)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Juventusu, který svého soupeře porazil poměrem 3:0. Druhý poločas byl z hlediska atraktivity o poznání záživnější, Juventus najednou předvedl úplně jiný výkon, který navíc nabídl řadu zajímavých šancí. Tu další dokázal zužitkovat Bernardeschi, načež se krátce před koncem zápasu prosadil také Ronaldo, který do třetice překonal brankáře Hrádeckýho. Juventus si tak připisuje další tři body do tabulky.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Cuadrado si pro spolupráci vybral právě Dybalu, kterému nevyšlo zpracování balónu dle představ. I tak se hráči Leverkusenu daleko s míčem nedostali.
     
    90+1
    Dalekonosný pas se tentokráte snášel k Dybalovi, ke kterému se vrátila dvojice protihráčů. Výsledkem je další autové vhazování pro domácí mužstvo.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
    89. Cristiano RONALDO - 3:0
     
    89
    Juventus právě vstřelil branku!
    Je tu třetí branka domácího celku! Dybala si to namířil k pokutovému území, kde se zjevil volný prostor k nabídce pro CRISTIANA RONALDA. Ten tentokráte zkoušel zakončit po zemi, přičemž jeho střela proletěla mezi nohama brankáře Hrádeckýho, jenž do třetice Ronalda nevychytal.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Ještě ale můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Dybala to nakonec vzal sám na sebe, za pokutovým územím si přehodil míč na levou nohu, nicméně jeho technické zakončení doputovalo do moci brankáře.
     
    87
    Snad poprvé se k míči dostal právě Dybala, kterému se povedlo roztáhnout hru na volného Ronalda. Posléze ale sáhl k čistému zákroku vracející se Paulinho.
     
    84
    Jedno je jisté, v dnešním utkání se už střídat nebude. Oba celky využily všechny své možnosti, to poslední si vzal na starost Sarri, jenž poslal na hřiště Dybalu.
     
    83
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Gonzalo Higuaín, přichází Paulo Dybala.
     
    82
    Leverkusen se konečně dokázal prosadit při rohovém kopu. Nejvýše do vzduchu se totiž natlačil urostlý zadák Tah, jehož zakončení putovalo půl metru nad břevno.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Juventus kráčí za prvním skupinovým vítězstvím, nicméně ještě nepředbíhejme. Bayer je i nadále aktivnější.
     
    80
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Charles Aránguiz, přichází Daley Sinkgraven.
     
    80
    Leverkusen se konečně činil. Paulinho si seběhl za obranu, ven z branky se vydal také Szczesny, nicméně lob se nakonec snesl daleko za domácí svatyni.
     
    79
    Stará dáma rozjela celkem poklidnou kombinaci na vlastní polovině, načež se Matuidi pokoušel dostat kolem protihráče, nicméně domácí hráč si pomohl faulem.
     
    78
    Z hodně velké vzdálenosti zkoušel své štěstí hostující Aránguiz, jehož rána nemohla slavit úspěch. Balón se navíc snesl zhruba deset metrů vedle brankové konstrukce.

    David Suchý

    Góly: 17. Higuaín, 62. Bernardeschi (Higuaín), 89. Ronaldo (Dybala)

    Karty:   55. J. Cuadrado (JUV) – 19. Aránguiz (LEV)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:0. Střely mimo: 3:8. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 10:19.
    Juventus Turín: Szczęsny – J. Cuadrado, Bonucci (C), de Ligt, Sandro – S. Khedira (74. Bentancur), Pjanić, Matuidi – Bernardeschi (78. Ramsey), Higuaín (83. Dybala), Ronaldo.
    Náhradníci: Buffon – Bentancur, Demiral, Rabiot, Rugani, Ramsey, Dybala.

    Bayer Leverkusen: Hrádecký – L. Bender, Tah, S. Bender (C), Wendell – Havertz, Aránguiz (80. Sinkgraven), Baumgartlinger, Demirbay (46. Amiri) – Volland, Alario (68. Paulinho).
    Náhradníci: R. Özcan – Amiri, Diaby, Paulinho, Weiser, Dragović, Sinkgraven.

    Rozhodca: Collum – Connor, McGeachie (všichni Skotsko)

    Diváci: 34 525