Karviná – Žižkov 0:2 (kon.) | Vltavín – Č. Budějovice 1:4 (kon.) | Domažlice – Dukla Praha 1:3 (kon.)
Slavia – Vyšehrad 8:0 (kon.) | Hlučín – Plzeň 1:3 (kon.) | Jihlava – Sparta Praha 1:2 (kon.)
Liberec – Prostějov 3:1 (kon.) | Ostrava – Hr. Králové 2:0 (kon.)
koniec
Loko Vltavín
1:4 (1:2)
SK Dynamo Č. Budějovice
cz Streda 25.09.2019, 16:00 • U Průhonu, Praha • MOL Cup • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    80
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází David Šnajdr, přichází Josef Šmalcl.
     
    80
    Parádní přihrávku na hranici vápna dostal Zinedin Mustedanagič. Ten si všiml vysoko postaveného Patrika Štorce, kterého se pokusil přelobovat. To se mu sice povedlo, jeho rychlá střela ale nakonec proletěla těsně vedle levé tyče holešovické branky.
     
    76
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Josef Čtvrtníček, přichází Dan Šafařík.
     
    74
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Ivan Schranz, přichází Patrik Brandner.
     
    70
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po centru Benjamina Čoliče se dostal do zakončení u zadní tyče kapitán hostujícího celku TOMÁŠ SIVOK. Po jeho razantní přízemní trefě k tyči se Patrik Štorc jen marně natahoval. Dynamo tak jde do tříbrankového vedení a vypadá to, že dnešní zápas už dotáhne do vítězného konce.
     
    65
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Dzon Delarge, přichází Matěj Mršič.
     
    64
    Nejenže roh Vltavínu letěl přímo na hlavu prvního obránce, ten navíc založil nadějný brejk, který musel zastavit Martin Mach (Vltavín) za cenu žluté karty.
     
    63
    Tak to byla šance! Pro centr Davida Šnajdra z levé strany si nenápadně vyskočil Vladimír Valíček, ten z nadějné pozice trefil tělo budějovického brankáře, od kterého se míč opět odrazil k holešovickému obránci. Ten nakonec ani natřikrát nedokázal prostřelit Zdeňka Křížka.
     
    60
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je opravdu tvrdá rána pro domácí fotbalisty. Pro centr od Benjamina Helešice z rohu z levé strany si vyskočil PAVEL NOVÁK, který z poměrně těžké pozice zakončil hlavou k pravé tyči.
     
    57
    Filip Havelka (Dynamo) musel zatáhnout za záchranou brzdu, když před polovinou hřiště stáhl k zemi unikajícího Tomáše Kuchaře. Od rozhodčího za to uviděl spravedlivou žlutou kartu.
     
    53
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Maria Maione, přichází Filipe Vieira.
     
    34
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Táborský, přichází Ledecký.
     
    33
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Poměrně nečekaně domácí fotbalisté snižují na dostřel jediné branky! MARIA MAIONE dostal parádní pas za jihočeskou obranu do situace 2 na 1. Rozhodl se to vzít na sebe a tváří v tvář Zdeňkovi Křížkovi chladnokrevně zakončil střelou k levé tyči.
     
    23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to byla paráda! Jiří Kulhánek našel parádním pasem za domácí obranu nabíhajícího Ivana Schranze, který nesobecky poslal míč před branku na volného IVA TÁBORSKÉHO, kterému stačilo už jen doklepnout míč za záda přesouvajícího se Patrika Štorce.
     
    17
    Další obrovská šance Českých Budějovic! Zinedin Mustedanagič si parádně ne hranici vápna obešel jednoho z obránců a z nadějné střelecké pozice vystřelil. Jeho přízemní zakončení placírkou proletělo těsně vedle vzdálenější levé tyče. Nechybělo mnoho a hráči Dynama by se mohli radovat z dalšího gólu.
     
    6
    Tak to byla obrovská šance! Dynamo šlo do přečíslení 3 na 1, Dzon Delarge parádním pasem přes celou šířku našel před poloprázdnou holešovickou branku Ivo Táborského, ten ale ze stoprocentní pozice branku Vltavínu přestřelil.
     
    3
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo rychlé! Benjamin Čolič z pravé strany poslal dobrý centr na přední tyč na nabíhajícího IVANA SCHRANZE , který ze vzduchu doklepl míč k pravé tyči za záda Patrik Štorce. Dynamo jde brzo do vedení a je velmi pravděpodobné, že si vývoj dnešního utkání už pohlídá.

    Libor Kokoška

    Góly: 33. Maione – 3. Schranz, 23. Táborský, 60. Novák, 70. Sivok

    Karty:   64. Mach (VLT) – 57. Havelka (CEB)


    Loko Vltavín: Štorc – Valíček, Podzimek, Mysliveček, Hovorka, Čtvrtníček (76. Šafařík), Uvíra (C), Kuchař, Šnajdr (80. Šmalcl), Mach, Maione (53. Vieira)
    Náhradníci: Koblenc, Šmalcl, Šafařík, Špaček, Vieira

    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek – Novák, Sivok (C), Čolič, Helešič – Mustedanagič, Havelka, Kulhánek – Delarge (65. Mršič), Táborský (35. Ledecký), Schranz (74. Brandner)
    Náhradníci: Staněk, Havel, Čavoš, Ledecký, Brandner, Mršič, Rabušic

    Rozhodca: Alex Denev – Pavel Vlasjuk, Lukáš Matoušek

    Diváci: 314