Leganés – Bilbao 1:1 (kon.) | Mallorca – Atlético Madrid 0:2 (kon.) | Valencia – Getafe 3:3 (kon.)
Real Madrid – Osasuna 2:0 (kon.)
koniec
Valencia CF
3:3 (3:1)
Getafe CF
cz Streda 25.09.2019, 20:00 • Estadio de Mestalla (Valencia) • Španielska LaLiga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
    70. Ángel RODRÍGUEZ - 3:3
     
    70
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Neskutečný zápas pokračuje! Valencia je v útlumu a hosté toho maximálně využívají. ÁNGEL RODRÍGUEZ se opřel do nadýchaného pasu a parádně ho umístil k tyči. Doménech byl znovu bez větší šance na zákrok.
    68. JASON - 3:2
     
    68
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Getafe dramatizuje závěr zápasu! Domácí zaspali v obraně, na levé straně se uvolnil k centru střídající Kenedy, který našel v šestnáctce přízemním pasem JASONA a ten už jen tečoval míč do sítě.
    41. Lee KANG-IN - 3:1
     
    41
    Valencia právě vstřelila branku!
    Valencia přidává ještě před koncem prvního poločasu třetí zásah! Po Parejově přihrávce unikl po pravém kraji Rodrigo. Rychlostně si poradil s Nyomem, poté naservíroval pas do druhé vlny přesně k nohám KANG-IN LEEHO, který z prvního doteku umístil balon za záda hostujícího gólmana.
    37. Maxi GÓMEZ - 2:1
     
    37
    Valencia právě vstřelila branku!
    MAXI GÓMEZ nahradil v průběhu první půle zraněného Gameira, ale nyní je hrdinou! Parejo rozehrál rok na krátko, poté ale zakroutil míč do vápna, kde mohl hlavičkovat Maxi Gómez do odkryté sítě.
    32. Maxi GÓMEZ - 1:1
     
    32
    Valencia právě vstřelila branku!
    Neskutečné nůžky a je vyrovnáno! Celou akci rozjel ve středu pole Dani Parejo, který kličkou obelstil Maksimoviće, následně centroval do šestnáctky Lee. Balon ještě srazil hlavou do země Dakonam, ale MAXI GÓMEZ se opřel do nůžek a ty zapadly přesně k tyči.
    2. Jaime MATA - 0:1
     
    2
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Neskutečný start zápasu! Getafe rozehrálo rohový kop signálem. Na hranici vápna zakončoval zcela volný Cucurella, následně balon proskočil až k volnému JAIME MATOVI, který ze vzdálenější tyče už neměl problém dopravit míč za bezmocného Doménecha.

    Vít Schück

    Góly: 32. Gómez, 37. Gómez (Parejo), 41. Lee Kang-in (Rodrigo) – 2. Jaime Mata (Jason), 68. Jason (Kenedy), 70. Ángel Rodríguez (Dakonam)

    Karty:   34. Gómez (VAL) – 16. Nyom (GET), 44. Jaime Mata (GET), 45+2. Jason (GET), 58. Dakonam (GET)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 2:10. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 14:26.
    Valencia CF: Doménech – T. Correia, Gabriel, Diakhaby, J. Costa – Coquelin, Parejo, Kondogbia (85. Wass), Lee Kang-in (75. Guedes) – Rodrigo, Gameiro (12. Gómez).
    Náhradníci: Cillessen – Gómez, Čeryšev, Wass, Guedes, Torres, Garay.

    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam, Cabrera, Nyom (62. Kenedy) – Jason (84. Portillo), Nemanja Maksimović, Arambarri, Cucurella – J. Molina (55. Ángel Rodríguez), Jaime Mata.
    Náhradníci: Chichizola – Kenedy, Portillo, Fajr, Bruno González, Ángel Rodríguez, Timor.

    Rozhodca: José Munuera – Iñigo Prieto, Alfonso Baena