Novosibirsk – Kazaň 4:2 (kon.) | Čeljabinsk – Nižnekamsk 1:2 (kon.) | Čerepovec – Riga 6:1 (kon.)
Jaroslavľ – Helsinki 1:4 (kon.) | Petrohrad – CSKA Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
koniec
Severstaľ Čerepovec
6:1 (1:0, 2:0, 3:1)
HC Dinamo Riga
cz Pondelok 23.09.2019, 18:00 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:32 Ansel GALIMOV - 6:1
     
    56:32
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A je to už 6:1 a ke konci zápasu tak vidíme gólové hody! Krátce po buly ve středním pásmu se dostal do úniku ANSEL GALIMOV, který si s ním parádně poradil a pohotově zakončil k levé tyči. Asistence: Andrej Alexejev.
    56:20 Lauris DARZINŠ - 5:1
     
    56:20
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté se přece jenom dočkali vstřelené branky v tomto zápase a snižují na 1:5. Hostující hráč se dostal k odraženému puku před bránou, ale místo střely jej posunul do lepší pozice LAURISI DARZINŠOVI, který překonal domácího brankáře. Asistence: Kristofer Berglund a Mikelis Redlihs.
    54:26 Ansel GALIMOV - 5:0
     
    54:26
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A ještě jedna branka domácího mužstva, které dnes využívá už čtvrtou přesilovou hru a vede 5:0! Ivan Nikolišin z pravé strany poslal kotouč před bránu, kde z první úspěšně zakončil ANSEL GALIMOV. Asistence: Ivan Nikolišin a Andrej Alexejev.
    51:25 Igor GERASKIN - 4:0
     
    51:25
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Nyní už je definitivně rozhodnuto, jelikož Severstal využívá přesilovou hru a vede už 4:0! IGOR GERASKIN se dostal do zakončení z pravé strany a prostřelil hostujícího gólmana. Asistence: Jurij Trubačjov a Daniil Vovčenko.
    31:04 Jegor MOROZOV - 3:0
     
    31:04
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Severstal potvrzuje dominanci v tomto utkání a jde naprosto zaslouženě do tříbrankového vedení! JEGOR MOROZOV se dostal dopředu po levé straně, následně si parádně objel bránu a excelentně zavěsil kotouč pod horní tyč. Asistence: Ivan Rogov a Dmitrij Markovin.
    20:44 Adam LIŠKA - 2:0
     
    20:44
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Skvělý start domácích do druhé třetiny, když využili přesilové hry z předešlé periody a jdou tak do dvoubrankového vedení! ADAM LIŠKA dostal skvělou přihrávku před bránu, kde posléze neměl problém trefit odkrytou svatyni. Asistence: Vladislav Kodola a Ilja Chochlov.
    09:56 Ilja CHOCHLOV - 1:0
     
    09:56
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a jde tak do vedení! ILJA CHOCHLOV se dostal k puku metr za modrou čáru a následně vypálil tvrdou střelu do pravé části branky, kterou Podjapolskij nedokázal vyrazit. Asistence: Dmitrij Markovin a Bogdan Jakimov.

    Michal Raška

    Góly a asistencie: 10. Chochlov (Markovin, Jakimov), 21. Liška (Kodola, Chochlov), 32. Morozov (Rogov, Markovin), 52. Geraskin (Trubačov, Vovčenko), 55. A. Galimov (Nikolišin, A. Alexejev), 57. A. Galimov (A. Alexejev) – 57. Dārziņš (Berglund, Rēdlihs)


    Severstaľ Čerepovec: Poďjapolskij (Chakimov) – Šulák, N. Chlystov, Chabarov, Chochlov, Kudako, Makejev, Rogov – Liška, Jakimov (A), Monachov (A) – Morozov, Kodola, Markovin – Geraskin, Trubačov (C), Vovčenko – A. Galimov, J. Jakovlev, Nikolišin – A. Alexejev.
    HC Dinamo Riga: Gudlevskis (Treťjak) – Berglund, Sotnieks, Ališauskas, Zile, Balinskis, Gimajev (A), Marshall – Ullström, Dārziņš (C), Berglund – Rēdlihs (A), Ashton, McMillan – Gillies, Džerinš, Marenis – Grinbergs, Trastasenkovs, Pavlovs – Berzinš.

    Rozhodca: Denis Bondar, Sergej Kulakov – Jevgenij Antonov, Gleb Lazarev