Nové Zámky – Trenčín 2:4 (kon.) | Poprad – Nitra 5:0 (kon.) | Detva – Michalovce 0:4 (kon.)
Košice – Zvolen 4:2 (kon.) | Miškovec – Lipt. Mikuláš 3:0 (kon.) | HC Slovan – B. Bystrica 1:3 (kon.)
koniec
HC Košice
4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
HKM Zvolen
Nedeľa 22.09.2019, 17:00 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 5. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Slovenská Tipsport liga pokračuje v rýchlom tempe ďalším, v poradí už piatym kolom. Tentokrát sa na ľade HC Košice predstaví HKM Zvolen.

    HC Košice vstúpi do zápasu z pozície mierneho favorita, i keď podobné tvrdenia sú z pohľadu nemenej kvalitného Zvolena nespravodlivé. Faktom fšak je, že Oceliari sú v Steel Aréne veľmi silní, čo potvrdili aj v poslednom zápase na domácom ľade, keď zdolali Duklu Trenčín. V rovnakom duchu by nepochybne radi pokračovali aj proti Zvolenu, veď druhé miesto v tabuľke o ich nesmelých ambíciách čo-to napovedá. Košice majú na svojom konte deväť bodov, rovnaký počet strelených a sedem inkasovaných gólov.

    Posledné ligové zápasy HC Košice:
    HC Košice — HC Slovan Bratislava 1:2
    HC Nové Zámky — HC Košice 1:2
    HC Košice — Dukla Trenčín 3:2
    HC 05 iClinic Banská Bystrica — HC Košice 2:3

    HKM Zvolen je na tom o čosi horšie. Tabuľkovo a, logicky, aj bodovo. V žiadnom prípade však nemôžeme hovoriť o žiadnej katastrofe, veď stredoslovenský celok vyhral dva z troch odohraných zápasov, vďaka čomu má na svojom konte šesť bodov. Vo vyrovnanom štarte súťaže mu to síce stačí len na ôsme miesto, ale to zatiaľ nič neznamená. Napokon, Zvolenčania si držia aj priaznivé skóre, desať strelených k deviatim inkasovaným gólom.

    Posledné ligové zápasy HKM Zvolen:
    DVTK Jegesmedvék Miškovec — HKM Zvolen 2:1
    HKM Zvolen — HK Poprad 3:2
    HC 07 WPC KOLIBA Detva — HKM Zvolen 5:6
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Koch (A), Čížek (C), Repe, Růžička, Zeleňák, Michalčin — Majdan, Chovan, Haščák — Klhůfek, Suja (A), Jokeľ — Rapáč, Bortňák, Belluš — Milý, Hrabčák, Bučko

    HKM Zvolen: Tomek (Hollý) — Lowney, Švarný (C), Roman, Corrin, Drgoň (A), Maier, Chlepčok, Fatul — Hansen, Špirko (A), Kelemen — McPherson, Trotter, Bonis — Handlovský, Halama, Thompson — Kolenič, Preisinger, Petráš

    Rozhodca: Snášel (SVK), Rencz (HUN) — Šoltés (SVK), Soltész (HUN).
     
    Pred zápasom nás ešte čaká štátna hymna Slovenskej republiky. Po jej odoznení už nebude stáť začiatku zápasu nič v ceste.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:11
    Jeden z dvoch šlágrov kola medzi Košicami a Zvolenom sa práve začal. Pri puku sú košickí hokejisti, ktorí sa s ním pokúsia presunúť pred bránku stráženú Tomášom Tomekom.
     
    00:37
    Nastrelený puk dokorčuľoval za zvolenskou bránkou Haščák. Po krátkom súboji ale vypadol k Hansenovi, ktorý ho tak bezpečne vyvezie na opačnú stranu hracej plochy.
     
    00:46
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Pavel Klhůfek – 2 min., podrazenie).
     
    01:23
    Zdalo sa, že Košice pôjdu vo vlastnom oslabení do prečíslenia. To sa síce nestalo, ale Zvolen si musel dať pozor aj napriek tomu. Jokeľ totiž potiahol puk po pravej strane a zakončil zápästím, Tomek jeho pokus zblokoval k mantinelu.
     
    02:06
    Zvolenčania sa nevedia dostať k presilovkovému tlaku, domáci niekoľkokrát dobre vyhodili cez všetky čiary.
     
    03:01
    V podstate už po Klhůfkovom návrate smerovala zaujímavá kolmica pred bránu Košarišťana, ale adresáta na mieste nezastihla. Oba celky hrajú s piatimi mužmi.
     
    03:30
    Haščák za bránkou súpera vypichol puk, jeho spolurháči s tým nepočítali. Košice sa zbytočne pripravili o možnosť hrať v útočnom pásme.
     
    04:18
    Fatul posúval puk popri mantineli, tadeto sa napokon bryndziari zo Zvolena aj dostali do útoku. Andrej Košarišťan musel hru prerušíť svojím prvým zákrokom v zápase.
     
    05:10
    Videli sme viacero nepresností z oboch strán. Corrin bol prišpendlený k mantinelu a hoci sa ešte snažil rozohrať, nepodarilo sa mu to. S pukom na čepeliach budú hrať Košice.
     
    05:37
    Nezmyselný ťah, myslím, že to bol Oliver Fatul, ktorý teraz posielal puk popri mantineli na zakázané uvoľnenie. Úplne zbytočne, našťastie pre Zvolen hostia striedali pri predošlom prerušení.
     
    05:55
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Ryan Lowney – 2 min., držanie).
     
    06:26
    Košice sa po úvodných nepríjemnostiach usadili v pásme. Zeleňák si puk potiahol od čiary a zakončil k vzdialenejšej žrdi. Tomáš Tomek predviedol dobrý švih ľavou rukou a strelu vytesnil.
     
    07:12
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Jacob Michael Hansen – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    07:16
    Zvolen sa okamžite oslobodil. Dobrá práca hosťujúcich korčuliarov.
     
    07:26
    Košice dali gól!
    Príliš veľa to ale neznamenalo. Oceliari sa totiž prakticky okamžite vrátili do pásma a rýchlym gólom stihli využiť presilovku o dvoch mužov. O otvárací presný zásah sa postaral MARCEL HAŠČÁK. Asistencia: Andrej Košarišťan.
     
    08:37
    Tvrdá rana Bortňáka, puk teraz tesne minul priestor troch žrdí a prepadol k mantinelu. Pred bránkou sa pri následnej neprehľadnej situácii ocitla až trojica Košičanov, ale Tomáš Tomek to zvládol bravúrne a puk ukryl vo svojej lapačke.
     
    08:58
    Zvolenský gólman pokračuje v dobrej práci. Chovan dostal puk medzi kruhy, pálil bez prípravy. Proti svojim bývalým spoluhráčom ale neskóroval, znemožnil mu to Tomek.
     
    09:30
    Medzičasom pokračuje Zvolen s piatimi mužmi.
     
    10:48
    Ani Zvolen však nechce hrať v defenzíve. Kelemen skúsil po ľavej strane vysunúť spoluhráčov. Aj sa mu to podarilo, no hostia toho následne pred Košarišťanom veľa nevymysleli.
     
    11:20
    Zakázané uvoľnenie HKM, vhadzovať sa bude po pravici Tomáša Tomeka.
     
    11:33
    A bola z toho nebezpečná situácia pred Košarišťanom. Po rýchlom prieniku si priestor pred bránkoviskom vytvoril Brock Trotter. Košický gólman sa musel hodiť na ľad a hru prerušiť. Nasleduje komerčná prestávka.
     
    11:56
    Zakázané uvoľnenie aj v neprospech košického celku. Oba celky si takto zbytočne navzájom darujú vhadzovania vo vlastných obranných pásmach.
     
    12:27
    Haščák dokorčuľoval ku Corrinovi, vôbec si tým ale nepomohol. Následne totiž chýbal v priestore, kam mala smerovať prihrávka od mantinela. Puk pre Zvolenčanov.
     
    13:40
    V uplynulých sekundách prišla prvá hluchá pasáž zápasu. Aktívnejší bol síce Zvolen, no ani jeden z celkov si lepšiu pozíciu pred gólmanom nevypracoval. Môžu za to kvalitné defenzívy.
     
    14:20
    Dobrá akcia na tri prihrávky, takto by mal moderný hokej vyzerať. Všetko to odštartoval v hĺbke obranného pásma Trotter, Zvolenčania však do toho dali príliš veľa rýchlosti. Puk im tak v rozhodujúcej chvíli odskočil.
     
    14:37
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    14:37
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Tomáš Tomek – 2 min., zdržiavanie hry).
     
    15:05
    Haščák sa snažil zachytiť v pásme nepresnú strelu spoza kruhu, nepodarilo sa mu to. Zvolen sa tak bez akejkoľvek námahy dostáva spod košického zovretia.
     
    15:48
    Opäť to domácim nevyšlo. Nepresná prihrávka a pohotové vyhodenie puku, Zvolen zvláda toto oslabenie na výbornú.
     
    16:20
    A ďalší zachytený puk smeruje za bránku Andreja Košarišťana. Tak zverenci trénera Draisaitla si veru budú mať po návrate vylúčeného Zvolenčana na lavičke čo povedať.
     
    17:02
    Zakázané uvoľnenie hostí.
     
    17:55
    Chovan sa telom snažil pretlačiť k voľnému puku medzi kruhmi, no na toto si dali Zvolenčania dostatočný pozor. Škoda pre nich, že z následného pokusu o protiútok nebolo nič.
     
    18:40
    S ubúdajúcimi sekundami pomaly ubúda aj z tempa hry. Zdá sa, že oba celky už budú chcieť záver úvodnej časti prečkať s pozornou defenzívnou činnosťou.
     
    19:10
    Záverečná minúta prvej tretiny. Puk je v košickom obrannom pásme.
     
    19:50
    Presne desať sekúnd pred koncom prišlo ešte zvolenské zakázané uvoľnenie. Posledná šanca pre Košice streliť gól do šatne, to by však muselo prísť víťazné buly pred Tomekom.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa mimoriadne zaujímavá prvá tretina zápasu medzi Košicami a Zvolenom, po 20 minútach hry sa z ľadu po góle Marcela Haščáka schádza za priebežného stavu 1:0. Presných zásahov však mohlo byť pokojne aj viac.

    Pomer striel po 1. tretine: 6:8

    Druhá tretina sa začne približne o 17:54.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:10
    Prostredná časť riadnej hracej doby začala prebiehať. Veríme, že pred sebou máme ďalších 20 minút pekného hokeja.
     
    20:41
    Tomášovi Slovákovi na malý moment puk odskočil od čepele, košický obranca ale všetko včas vyriešil. Spolu s Patrikom Kochom sa tak pokúsia o založenie útočnej akcie Oceliarov.
     
    21:20
    V úvodnej minúte to ale bolo nemastné-neslané. Oba celky hrajú systémovo, no z pohľadu diváka to nie sú práve najatraktívnejšie obrázky.
     
    22:06
    Vyzeralo to zaujímavo, Špirkovi sa otváral priestor na ľavej strane. Zvolenský útočník bol však vyčerpaný a nastrelený puk už dokorčuľovať v rozumnej zóne nestihol.
     
    23:11
    Malá chybička mohla priniesť veľké nepríjemnosti. Petráš mal v úmysle s pukom prekorčuľovať po zaváhaní v košickej defenzíve až pred Košarišťana, čo sa mu nepodarilo.
     
    24:18
    Pomerne dlho sa oba celky prebúdzajú z prestávkového oddychu. Urýchliť to chcel ranou spomedzi kruhov Švarný. Trafil však len do stredu bránky, kam svoju lapačku ochotne nasmeroval Košarišťan.
     
    24:24
    Zvolen dal gól!
    Košiciam sa napokon ich pasivita vypláca. Košarišťanovi chýbala pomoc v zadných radoch. Prvú strelu síce ešte vyrazil, pred bránkou stál ale nekrytý KYLE DANIEL BONIS, ktorý puk pohodlne zasunul do siete. Asistencia: Alian Mathew James McPherson.
     
    25:37
    Hra sa teraz presunula do stredného pásma, kde sa dočkáme ďalšieho vhadzovania.
     
    26:10
    Slovák premýšľal, čo s pukom. Posunul ho napokon po pravej strane, tadiaľ sa Košice dostali do útočného pásma. Bolo z toho zakončenie z bezprostrednej blízkosti, ale Tomek všetko vyriešil.
     
    26:49
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    27:18
    Jake Hansen nabíjal spolurháčovi na modrú čiaru, odkiaľ priletela štipľavá strela do Košarišťanovej lapačky. Košický gólman puk okamžite púšťal na ľad, hru prerušovať nechcel.
     
    27:20
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Vojtech Zeleňák – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    28:49
    Zmätky pred košickou bránkou. Zvolenčania si tam puk dobre pohadzovali, no do siete ho chceli doslova dotlačiť. Chýbala tomu častejšia streľba. Vypáliť sa napokon rozhodol Halama, ten tesne minul priestor troch žrdí.
     
    29:54
    Zvolen pokračuje vo svojom tlaku aj pri hre piatich proti piatim.
     
    30:36
    Až teraz sa hra upokojila. Oba celky totiž potrebovali striedať a keďže sa hra dlhší čas neprerušovala, urobili tak za diania na ľadovej ploche.
     
    31:25
    Pri košickej striedačke sa strhla menšia šarvátka. S najväčšou pravedpodobnosťou sa to nezaobíde bez trestov.
     
    31:25
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Samuel Petráš – 2+2 min., hrubosť).
     
    31:25
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Juraj Milý – 2 min., hrubosť).
     
    31:52
    Košice tak majú k dispozícii presilovú hru o jedného muža.
     
    32:23
    A mohli ju aj využiť. Prihrávku do gólovej pozície dostával Juraj Majdan, no ten z medzikružia puk medzi tri žrde neupratal.
     
    33:20
    Zvolen sa teraz dobre bránil, puk poslal niekoľkokrát cez všetky čiary. Dianie na ľadovej ploche každopádne nezodpovedá kritériám, ktoré sú na dnešný zápas kladené.
     
    34:02
    Zvolenčania to skúšali po ľavej strane. Po nastrelený puk si ale dokorčuľoval Patrik Koch, ktorý ho okamžite vytesnil do stredného pásma. Pokračujeme v nezáživnom hokeji.
     
    34:36
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    34:36
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Patrik Maier – 2 min., hrubosť).
     
    34:36
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Branislav Rapáč – 2 min., hrubosť).
     
    35:13
    Lukáš Handlovský mal na ľavej strane veľa priestoru. Puk ale podržal na čepeli, čo malo za následok, že do jeho neskoršej strely stihol svoju hokejku vložiť jeden z brániacich Košičanov. Zblokoval ju tak do ochranného sita.
     
    36:01
    Slovák kombinoval s Bellušom len v hĺbke koišckej defenzívy. Práve títo dvaja muži ale neskôr hru preniesli pred Tomeka, no tam už nič zaujímavé nevymysleli.
     
    36:32
    Zvolenská snaha vyhnúť sa ofsajdu bola až príliš nápadná. Správne sa teraz píska postavenie mimo hry v neprospech hostí.
     
    37:16
    Hosťom sa podarilo skórovať, ale proti hlavnému arbitrovi okamžite vyštartoval Andrej Košarišťan. Ten pre Košice vybojoval telefonát videorozhodcovi.
     
    37:16
    Zvolen dal gól!
    Gól platí. Druhá tretina patrí jednoznačne Zvolenu, to je fakt. Hostia zatiaľ vyťažili z minima maximum a po vyrovnaní sa sami dostali do vedenia. Z netradičnej palebnej pozície skóroval KYLE DANIEL BONIS.
     
    37:36
    Košice dali gól!
    Zdá sa, že práve toto Oceliari potrebovali. Vzpruha v podaní inkasovaného gólu prináša okamžitú odpoveď. Chybobali aj Zvolenčania, ktorí nechali súperovi pred bránkou priveľa priestoru. Využil to DALIBOR BORTŇÁK. Asistencia: Branislav Rapáč.
     
    38:27
    Chovan posúval puk na pravú stranu, po ktorej sa Košice presunuli pred bránku Tomáša Tomeka. Následne tam však ich aktivita zakončenie nepriniesla.
     
    39:04
    Na prelome predposlednej a poslednej minúty si ešte Oceliari vypracovali tlak, ale bez vytúženého tretieho gólu vo zvolenskej sieti. Hokejisti dobiehajú v absolútnom závere druhej časti zameškané
     
    39:39
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Allan McPherson – 2 min., sekanie).
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Hlavný arbiter fúkol do svojej píšťaľky a ukončil tak prostredné dejstvo. V druhej tretiny sa gólovo presadili Bortňák a dvakrát Bonis, čo znamená, že po 40 minútach platí stav 2:2.

    Pomer striel po 2. tretine: 17:22

    Tretia tretina sa začne približne o 18:51.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:20
    Začala plynúť záverečná časť riadnej hracej doby a nás už teraz zaujíma, či pôjde aj o poslednú časť samotného zápasu. To sa však dozvieme o dvadsať minút čistého hracieho času.
     
    41:01
    Suja prenechal puk Haščákovi, ten to skúsil strelou švihom. Tomek ešte túto ranu ramenom vytesnil k jednému z Košičanov, následne mu kvalitným blokom pomohol jeho obranca.
     
    41:54
    Košičania sa v úvode tretej tretiny rozstrieľali, radi by sa dostali znova do vedenia.
     
    42:15
    Zabúdať však nemožno ani na Zvolenčanov. Až štyria teraz v priebehu azda piatich sekúnd nakorčuľovali pred Košarišťana, čo nie sú pre gólmana príjemné situácie. Táto sa ale gólom nekončí.
     
    43:39
    Oba celky potrebovali striedať, Oceliari preto puk podržali za vlastnou svätyňou. Následne sa budú ponáhľať pred Tomeka.
     
    44:03
    Ďalšie Sujovo priťuknutie na modrú, odkiaľ letela okamžitá strela. Tieto situácie ale majú Zvolenčania výborne prečítané a drvivú väčšinu podobných pukov blokujú k mantinelom.
     
    44:48
    Chovanov sympatický pokus o spätnú prihrávku pred bránku. V tomto priestore bol však len Corrin, ktorý si tak puk na čepeli bez akýchkoľvek problémov skrotil.
     
    45:37
    Teraz to už bolo o poznanie nebezpečnejšie. Letiaci puk tečoval s najväčšou pravdepodobnosťou Jokeľ a Tomáš Tomek mal obrovské šťastie, že mu prepadol len cez bránkovisko.
     
    46:22
    Belluš oklamal dvoch súperov, následne však nemal komu prihrať. Podobných momentov sme dnes videli až nezvyčajne veľa, a to ako zo strany Košíc, tak zo strany Zvolena.
     
    47:30
    Košická Steel Aréna si pýta gól. Pri puku sú však Zvolenčania, ktorí sa neúspešne formujú v strednom pásme. Zdá sa, že dlho kombinovať nebudú.
     
    47:45
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Pavel Klhůfek – 2 min., sekanie).
     
    47:48
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    48:49
    Košičania sa zatiaľ dobre bránia. Zmeniť to chcel Willie Corrin, ktorý sa snažil naštartovať zvolenské útočné motory. Nepodarilo sa mu to.
     
    49:25
    Zvolen sa síce usadil v pásme, po nepresnom zakončení oň ale vzápätí aj prišiel.
     
    50:04
    Pavel Klhůfek sa medzičasom zapojil do diania na ľadovej ploche. Ďalšia nevyužitá jra zvolenských rytierov, išlo o v poradí piaty trest na strane Oceliarov.
     
    51:27
    Drgoň držal puk na palici, ale len v obrannom pásme svojho tímu. Žiaľ, tretia tretina pripomína v mnohom tú druhú. Diváci sa prizerajú defenzívnejšiemu štýlu hokeja, aj keď ofenzívna sila oboch celkov je dobre známa.
     
    52:20
    Zvolen sa natlačil do košického pásma, a to doslova. Väčšinu času ale trávil pri zadnom mantineli, a tak domácich donútil aspoň odpáliť na zakázané uvoľnenie.
     
    52:39
    A táto situácia sa zopakuje ešte raz. Košice stále nemôžu striedať.
     
    52:47
    Košice dali gól!
    Dnes je to zápas o brejkoch. Potvrdilo sa to aj v tomto prípade. Absolútne nič nenasvedčovalo tomu, že by sa Košice mali ujať vedenia. Potom sa však PAVEL KLHŮFEK pretlačil do úniku a prekonal prekvapeného Tomeka. Asistencia: Vojtech Zeleňák.
     
    53:20
    Na ťahu sú hostia, ktorí to dobre vedia. Košarišťana teraz donútili skočiť na ľad a puk tam prikryť. Zdá sa, že sa to po góle znova trochu rozbieha.
     
    53:51
    Hra sa presťahuje pred bránku Tomáša Tomeka, buly po jeho pravici.
     
    54:31
    Košičanom sa brejky zapáčili. Sujova formácia teraz zaviezla puk do pásma a volila strelu od pravého kruhu. Tomáš Tomek mal pomerne dobrý výhľad, preto vo výskoku zakročil úspešne.
     
    55:03
    Mimoriadne nepresný pokus v podaní Corrina. Zvolen ešte ostal v pásme, kde si chcel vypracovať tlak. Nepodarilo sa mu to. Naopak, bude sa musieť brániť košickej aktivite.
     
    56:30
    Medzičasom začali plynúť posledné štyri minúty riadnej hracej doby. Oceliari stále tesne vedú a my čakáme, ako na tento fakt zareagujú zverenci trénerského tandemu Podkonický — Kobezda.
     
    57:03
    Striedame počas hry — Košice aj Zvolen. Hansen sa ešte obzrel a ubezpečil sa, že je na ľade všetko v poriadku. Už tam prichádzajú čerstvé sily.
     
    57:22
    Hra je teraz pomerne často prerušovaná. Ťažko povedať, komu to bude vyhovovať viac. Každopádne, Zvolen na to reaguje svojím oddychovým časom.
     
    57:22
    Tomáš Tomek ostáva na striedačke. To je poriadne odvážny ťah Andreja Podkonického.
     
    57:39
    Košice dali gól!
    A tak sa zdá, že je definitívne rozhodnuté. Gólom do prázdnej bránky upravuje na 4:2 z košického pohľadu OLIVER JOKEĽ.
     
    57:54
    Tomek znova odchádza. Ešte to Zvolen skúsi.
     
    58:20
    Košičania sa teraz unáhlili a puk poslali na zakázané uvoľnenie. Buly v pásme pre Zvolen.
     
    58:20
    Oddychový čas domácich.
     
    58:20
    Ja len pripomeniem, že to Zvolen stále skúša so šiestimi korčuliarmi. Tomáš Tomek je medzi svojimi spoluhráčmi na striedačke.
     
    59:01
    Posledná minúta riadnej hracej doby.
     
    59:29
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Marcel Haščák – 2 min., krosček).
     
    Koniec zápasu.
     
    Siréna v Steel Aréne hlasno zatrúbila, šláger kola medzi HC Košice a HKM Zvolen sa skončil. Po výsledku 4:2 sú spokojnejší domáci, ktorí si do tabuľky pripisujú tri body.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 25:32

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim, prajem vám ešte pohodový zvyšok víkendu a úspešný štart do nového týždňa. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:31:19)

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 8. Haščák (Košarišťan), 38. Bortňák (Rapáč), 53. Klhůfek (Zeleňák), 58. Jokeľ – 25. Bonis (McPherson), 38. Bonis


    HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Koch (A), Čížek (C), Repe, Růžička, Zeleňák, Michalčin — Majdan, Chovan, Haščák — Klhůfek, Suja (A), Jokeľ — Rapáč, Bortňák, Belluš — Milý, Hrabčák, Bučko
    HKM Zvolen: Tomek (Hollý) — Lowney, Švarný (C), Roman, Corrin, Drgoň (A), Maier, Chlepčok, Fatul — Hansen, Špirko (A), Kelemen — McPherson, Trotter, Bonis — Handlovský, Halama, Thompson — Kolenič, Preisinger, Petráš

    Rozhodca: Snášel (SVK), Rencz (HUN) — Šoltés (SVK), Soltész (HUN)