Sparta – Ostrava 6:4 (kon.) | Bohemians – Chodov 8:9 (kon.) | Hattrick Brno – Mladá Boleslav 2:4 (kon.)
Střešovice – Black Angels 6:3 (kon.) | Liberec – Vítkovice 6:9 (kon.)
koniec
PSN Tatran Střešovice
6:3 (1:1, 3:1, 2:1)
Black Angels
cz Nedeľa 22.09.2019, 17:00 • STODOLA Arena Střešovice • Livesport Superliga (CZ) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Úvodní sestavy:

    Tatran Teka Střešovice: Frühbauer (Kříž) – Tlapák, Mühlfait, Ja. Kolísko, Sádlo, Sládeček, Pánek – Kreysa, Kurrel, Jak. Kolísko – Langer, Havlas, Pixa – Šrámek, Josef Novák, Meliš – Brautferger, Švéda, Šindelář.

    Black Angels: Matiášek (Körber) – Vaculík, Straka, Bauman, Bouček – Ludvík, Hušek, Neklan – Boček, Novotný, Burian – Kopecký, Jaroš, Hromada – Hanák, Boček, Rulíšek – Hněvkovský, Renčín.

    Rozhodčí: Filip Drápal a Jakub Pospíšil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    A utkání už nám odstartovalo! Domácí florbalisté dnes nastupují v červených dresech a vyhráli úvodní buly. Hosté hrají v bílém.
     
    00:57
    K prvnímu útoku se však odhodlali až hosté. Přišla i střela, jenže ta byla sražena a míček se odrazil jen od zadního mantinelu zpět do hry.
     
    01:34
    Black Angels se pokoušeli hned o další útok, který měl být založen dlouhým pasem. Dobře však zafungovala obrana domácích, jež míček zastavila.
     
    02:16
    Martin Frühbauer si připsal první úspěšný zákrok. Našel si míček, který byl vystřelen z poloviny hřiště a lapil ho do své moci.
     
    02:40
    Hosté zatím svého soupeře dnes zaskočili. Prezentují se hodně aktivním výkonem a obrana Střešovic má plné ruce práce.
     
    03:20
    Nyní mohou domácí trochu uklidnit hru. Mají totiž možnost rozehry na své obranné polovině a mohou založit nějaký útok svého celku.
     
    03:56
    A Střešovice se i nadále drží na míčku, přestože si obrana Black Angels s prvním atakem poradila. Zatím se však nemohou dostat ke střele.
     
    04:08
    Nakonec proběhlo buly na polovině hřiště, když rozhodčí odpískal. To znovu vyhráli domácí hráči, kteří se ale nemohou dostat do útoku.
     
    04:39
    Nyní se jim to konečně povedlo, jenže dlouho se zde Střešovice nezdržely. Je jim totiž pískán faul u mantinelu a míček jde na hole hostů.
     
    05:15
    Black Angles tedy znovu útočí a obrana domácích se musí mít hodně na pozoru. Radek Hanák vypálil, ovšem jeho pokus nedošel až ke gólmanovi.
     
    06:05
    No, domácí opravdu nemohou zatím najít recept na svého soka v útočné fázi. Black Angels se na druhé straně v útoku prezentují mnohem lépe.
     
    06:44
    Znovu proběhlo buly na polovině hřiště. Martin Šindelář ho rozehrál na svého spoluhráče, ovšem ten míček ztratil, na druhou stranu byl faulován.
     
    07:02
    Střešovice se konečně dostaly ke střele, jenže hostující brankář nemusel zasahovat. Přesto se domácí tým nadále drží na balónku.
     
    07:42
    Jenže nyní se o něj celkem zbytečně připravily. Nepovedla se jim totiž dlouhá přihrávka na polovinu hřiště, kterou sebrali hostující hráči.
     
    08:25
    Dalibor Švéda zabojoval u mantinelu o míček a podařilo se mu ho získat. Následná střela už ovšem neměla gólové parametry a nešla mezi tři tyče.
     
    09:11
    Martin Pánek nyní vypálil prudkou střelu z poloviny hřiště. Ani tentokrát nemusel gólmana zasahovat, jelikož střela šla o kousek nad branku.
     
    09:43
    Nyní jsme viděli zmatky v obraně domácích, které však nejsou potrestány brankou! Black Angels ale budou pokračovat s míčkem na holi na útočné polovině.
     
    10:02
    Jenže nic kloudného zde hostující florbalisté nevymysleli. Na druhé straně je odpískán faul a Střešovice tak mohou zapsat první zásah v utkání.
     
    10:30
    Matěj Havlas si chtěl obhodit šikovnou kličkou svého soupeře, nicméně o míček nakonec přišel. Následně ještě předvedl nedovolený zákrok.
     
    11:28
    Hráči v červeném předvedli další neúspěšný útok, kterých jsme už dnes viděli opravdu hodně. Zatím se nehraje moc atraktivní florbal.
     
    12:19
    Milan Meliš dostal pěknou přihrávku zpoza branky, jenže se střelou na okamžik zaváhal. Proto byl jeho následný pokus sražen do rohu hřiště.
     
    12:50
    Střešovice začínají přidávat na obrátkách a zamkly svého soupeře v jeho obranné polovině.Na první branku ovšem diváci musí i nadále čekat.
     
    13:25
    Martin Pánek se z pozice obránce objevil u branky, kde získal míček. Posílal ho dobře před branku, kde byl volný spoluhráče, jenže až k němu nedojel.
     
    14:10
    Black Angels se však v posledních minutách nemohou dostat na útočnou polovinu a domácí tým naprosto převzal iniciativu nad utkáním.
     
    14:42
    Zatím si však jeho hráči přihrávají mezi sebou především na obranné polovině. Na druhou stranu je nikdo z hostů nenapadá.
     
    15:08
    Nakonec jsme přece jen viděli střelu v podání Střešovic. Ta se však znovu nevešla mezi tři tyče, a tak Ondřej Matiášek vůbec nemusel zasahovat.
     
    15:41
    Nyní vidíme opravdu tuhý souboj v rohu útočné poloviny domácího celku. Ten navíc souboj vyhrál a vyslal dvě těžké střely, zatím bez úspěchu.
     
    16:35
    Black Angels se mohli po delší době dostat do útoku, jenže ten skončil ještě dříve, než začal. Je odpískán faul a u míčku jsou znovu Střešovice.
     
    17:04
    Martin Šindelář nyní ještě diskutoval s rozhodčím. Nelíbil se mu jeden zákrok, který předvedli hráči hostí, kdy se hýbla i branka. Sudí ovšem nehodlá nic velkého řešit a míček je přisouzen hostům.
     
    17:38
    Radek Hanák mohl být nyní hrdinou pro svůj tým. Celkem náhodně se k němu totiž odrazil míček, jenže hráč hostí to nečekal a míček vůbec netrefil.
     
    18:15
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Jenže z dalšího rychlého útoku se už hostující florbalisté prosazují. Radek Hanák našel přihrávkou od mantinelu FILIPA NEKLANA, který šel v tu chvíli sám na gólmana, které prostřelil bekhendem. Asistence: Radek Hanák.
    18:15 Filip NEKLAN - 0:1
     
    18:29
    Tatran právě vstřelil branku!
    Jenže vedení hostům tedy moc dlouho nevydrželo! Matěj Havlas totiž našel od rohu hřiště ADAMA TLAPÁKA, jehož krásná rána zapadla přesně do vzdálenějšího růžku soupeřovy branky. Asistence: Matěj Havlas.
    18:29 Adam TLAPÁK - 1:1
     
    19:00
    Minuta do konce první třetiny!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, po které je stav vyrovnaný 1:1. Mnohem lépe do utkání vstoupili hosté, kteří dělali velké problémy obraně domácích. Střešovice se pak ale zvedly a byly jasným pánem na hřišti. Přesto šli do vedení jako první hosté, když se trefil Filip Neklan. Vedení Black Angels ale trvalo jen čtrnáct vteřin, jelikož stav zápasu srovnal Adam Tlapák nádhernou ranou.

    Další část začne přibližně v 17:39.
     
    Střely v první části: 7 – 7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:09
    A už se zase hraje! I toto úvodní buly vyhrály do své moci Střešovice, které tak mohou být prvním týmem, který si připíše nějakou střelu.
     
    20:27
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Hosté si berou zase rychle své ztracené vedení zpět! Střešovice nyní naprosto propadly v obraně a u gólmana vzniklo přečíslení dva na nikoho. Jakub Boček proto našel křižným pasem JAKUBA RENČÍNA, jenž měl jednoduchou pozici, Asistence: Jakub Boček.
    20:27 Jakub RENČÍN - 1:2
     
    21:51
    A domácí tým si tentokrát nepřinesl tak rychlou odpověď jako v první třetině. Přesto se snaží být znovu hodně aktivní na míčku a útočit.
     
    22:11
    Jenže z toho pak vznikají chyby v obraně Střešovic. Znovu to vypadalo na rychlý kontr, ale domácí obránce se stihl vrátit a získat míček na svou hůl.
     
    22:43
    Navíc se hned vydali na útočnou polovinu. Odtud přišla velmi svižná střela, kterou musel Ondřej Matiášek svým zákrokem vyrazit.
     
    22:59
    Na zemi nyní zůstal ležet Ondřej Vaculík a je dost možné, že pro něj dnešní utkání skončilo! Postavil se totiž do cesty domácímu hráči, který běžel s míčkem před branku a který ho trefil přesně na koleno.
     
    23:35
    Matouš Burian vybojoval míček v souboji u mantinelu, ale nebylo to k ničemu. Balónek se totiž odrazil přesně na hokejky domácího celku.
     
    24:28
    U míče jsou znovu domácí florbalisté, kteří se snaží něco kloudného vymyslet. Zatím však nepřišli na žádnou akci, kterou by překonali obranu hostí.
     
    25:19
    A obrana hostujícího celku navíc získala míček, aniž by Střešovice vypálily na branku. Proto se sami Black Angels vydávají do ataku.
     
    25:58
    Jenže útoky obou celků jsou ve druhé třetině zatím pravidelně rozbíjeny o obrany. Tentokrát byl hostům odpískán faul a míček půjde domácím.
     
    26:34
    Nyní přišla už celkem zajímavá střela! Ta nakonec jen prosvištěla okolo vzdálenější tyčky branky hostujícího celku!
     
    26:53
    Jakub Boček si doběhl jako první pro míček. Místo přihrávky volil střelu, kterou však Martin Frühbauer bez nejmenších potíží zastavil.
     
    27:26
    Hra se v posledních okamžicích přelévá ze strany na stranu. Častěji na míčku jsou sice domácí florbalisté, ale ke kýženému efektu to nevede.
     
    28:07
    Vyloučení v týmu Black Angels (Jakub Renčín – 2 min., Hrubost).
     
    28:15
    Domácí mají nyní ideální příležitost na srovnání skóre. Hrají početní výhodu a jsou rozestavěni na útočné polovině v pětiúhelníku.
     
    28:30
    Jenže hosté se dokázali osvobodit poté, co byl odpískán faul domácím. Proto Black Angles vyhodili až na obrannou polovinu Střešovic.
     
    29:15
    Tatran právě vstřelil branku!
    Přesilová hra domácího celku je využita a skóre je znovu srovnané! Matěj Havlas poslal z rohu pas přesně na hokejku MILANA MELIŠE. Ten si vyběhl z mantinelu na střed hřiště a jeho střela prošla na bližší tyč. Asistence: Matěj Havlas.
    29:15 Milan MELIŠ - 2:2
     
    29:27
    Vyloučení v týmu Tatran Teka Střešovice (Dalibor Švéda – 2 min., Bránění ve hře).
     
    29:50
    Black Angels si nyní mohou vzít ztracené vedení zpět, jelikož i oni hrají početní výhodu. Zatím se navíc drží na útočné polovině bez problémů.
     
    30:08
    A dostali se až ke střele! Martin Frühbauer musel vytáhnout těžký zákrok, avšak byl úspěšný. Poté je navíc ještě pískáno proti hostujícím hráčům.
     
    30:50
    Ti už jsou ale zase zpátky s míčkem na útočné polovině. Měla přijít přihrávka na střed, ovšem tam přišel faul domácího celku.
     
    31:08
    Byl z toho tedy volný úder, ovšem následnou střelu zablokovala zeď Střešovic. Ty navíc poté odpálil míček až ke gólmanovi hostí.
     
    31:27
    Dalibor Švéda je na hřišti!
     
    32:21
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice otáčejí průběh zápasu a dostávají se poprvé do vedení! Jonáš Kreysa vypálil dobrou ránu, kterou Ondřej Matiášek vyrazil ramenem jen vedle sebe. Tam byl připravený MILAN MELIŠ, jenž doklepl míček do sítě! Asistence: Jonáš Kreysa.
    32:21 Milan MELIŠ - 3:2
     
    32:44
    Tatran chtěl rychle rozehrát po odpískání sudího, jenže tomu se rozehra nelíbila. Proto se rozehraje znovu a obrana Black Angels se stihne zformovat.
     
    33:26
    Viděli jsme dva rychlé přechody na obou stranách, ale ani jeden z nich nebyl nebezpečná. Nyní se na míčku znovu drží domácí tým.
     
    33:55
    Martin Mühlfait byl sice napadán na polovině hřiště, ale svou úlohu zvládl. Přesto Střešovice o míček přišly a budou se muset bránit.
     
    34:28
    Tak nebudou! Povedlo se jim totiž získat balónek ještě na útočné polovině. Vrcholem kombinace byla střelou, kterou musel gólman hostí vyrazit.
     
    35:17
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice vedou už o dvě branky! Hosté tratili míček při rychlém útoku a vzniklo jim okno v obraně. Filip Langer toho využil a krásným pasem našel MILANA MELIŠE. Ten šel sám na gólmana, kterého překonal! Pro Meliše je to zkompletovaný hattrick! Asistence: Filip Langer.
    35:17 Milan MELIŠ - 4:2
     
    36:00
    Ondřej Matiášek byl znovu hned v permanenci. Musel si připsat další zákrok a v současné době to je on, kdo drží svůj tým nad vodou.
     
    36:12
    Vyloučení v týmu Black Angels (Jakub Hromada – 2 min., Sekání).
     
    36:33
    Střešovice mohou potvrdit, že se jim v této činnosti dnes daří a mohou vstřelit další branku. Uvidíme, jak si s tím domácí tentokrát poradí.
     
    36:56
    Zatím se drží na útočné polovině, ale Black Angels se snaží aktivně bránit i ve čtyřech. Díky tomu se jim podařilo poslat míček až k domácímu brankáři.
     
    37:20
    Nyní to však již branka být mohla! Přišla totiž velmi pěkná nahrávka k zadní tyči, ale Ondřej Matiášek se stihl přesunout proti střele!
     
    38:12
    Jakub Hromada je na hřišti!
     
    38:40
    Tatran tedy svou druhou přesilovou hru nevyužil. Přesto vede o dvě branky a má dnes nakročeno k plnému bodovému zisku na domácím hřišti.
     
    39:00
    Minuta do konce druhé části!
     
    39:23
    Florbalisté v červeném jsou ještě nastěhováni na útočné polovině, kde by chtěli přidat ještě jednu branku. Zatím se jim to ale nedaří.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    A do konce druhé části ani nepodaří, přesto mohou být s druhou periodou naprosto spokojení! Hrdinou této fáze hry a možná i celého utkání se stal Milan Meliš, jenž vstřelil hattrick a přiblížil svůj tým k zisku tří bodů z dnešního utkání.

    Další část začne přibližně v 18:20.
     
    Střely ve druhé části: 18 – 3
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    Odstartovala nám poslední třetina dnešního zápasu. Podaří se Black Angles srovnat nebo Střešovice udrží vedení a získají tři body?
     
    40:47
    Tatran drží v úvodní minutce míček na svých hokejkách. Nikam se zatím nežene a obránci kombinují mezi sebou.
     
    41:32
    Nakonec se Střešovice dostaly až k zakončení. To však nebylo přesné, a tak se mohou hostující florbalisté hnát za snížením stavu.
     
    42:00
    V úvodních dvou minutách třetí třetiny se zatím nestalo vůbec nic. Nyní jsou a míčku Black Angels, ale nemohou projít až k zakončení.
     
    43:07
    Florbalisté v bílém se dlouhou dobu drželi na útočné polovině, ovšem Martin Frühbauer nemusel tasit nějaký zázračný zákrok.
     
    43:45
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Střešovice sice držely míček na své obranné polovině, ale přišla chyba a už je to jen o gól! Jakub Boček získal míček a přihrál ho křižným pasem na JAKUBA RENČÍNA, jenž pálil do odkryté části branky a neminul! Asistence: Jakub Boček.
    43:45 Jakub RENČÍN - 4:3
     
    45:00
    Black Angles jakoby někdo vlil novou krev do žil. Najednou jich je plné hřiště, ale obrat Tatran o míček v současné chvíli ještě nedokázali.
     
    45:41
    Vyloučení v týmu Tatran Teka Střešovice (Jonáš Kreysa – 2 min., Vysoká hůl).
     
    46:02
    A máme zde ideální šanci pro hosty, kteří mohou během své početní výhody vyrovnat. Tu první však nevyužili, co tentokrát?
     
    46:36
    Zatím se Střešovice brání velmi dobře. Nepouštějí svého soupeře do nějaké gólové možnosti, ani do tlaku na útočné polovině.
     
    47:04
    Nyní je však pískáno proti domácímu celku, který se tedy bude muset bránit. Hosté mají možnost rozehry nedaleko půlící čáry.
     
    47:41
    Jonáš Kreysa je ve hře!
     
    48:00
    Početní výhody tedy hostujícímu celku dnes vůbec nepomáhají. Přesto se znovu drží na míčku a může vymyslet nějakou útočnou akci.
     
    48:09
    Tatran právě vstřelil branku!
    Jenže místo toho inkasují! Jakub Kolísko vypálil tvrdě a jeho ránu vyrazil gólman hostí jen před sebe. Tam se ze vzduchu trefil PETR BRAUTFERGER a už je to zase o dvě branky! Asistence: Jakub Kolísko.
    48:09 Petr BRAUTFERGER - 5:3
     
    49:41
    Rozhodčí nyní nechává hře takový plynulý průběh, který napomáhá atraktivitě hry. Některé zákroky se však týmům ani trochu nelíbí.
     
    49:51
    Nyní je navíc pískáno. Black Angles mohli rozehrávat z rohu útočné poloviny, ale žádnou výhodu jim to zatím nepřineslo.
     
    50:17
    Hosté se už skoro radovali, jenže nebyl důvod! Martin Frühbauer se totiž natáhl na svém brankovišti a míček zůstal někde pod ním!
     
    51:30
    Hra nyní ubíhá velmi rychle. U míčku jsou však domácí hráči, kteří se nikam hnát nemusí.
     
    52:03
    Jenže o chvilku později už domácí florbalisté míček ztratili. Na druhou stranu Black Angles směrem dopředu nepředvedli vůbec nic.
     
    52:54
    Střešovice se hnaly do rychlého kontru, když soupeř střídal, ale ani zde to nevedlo k ničemu. Ondřej Matiášek ani nemusel zasahovat.
     
    53:30
    Jonáš Kreysa vybojoval míček na své obranné polovině. Měl před sebou hodně místa, a tak vypálil. Jeho tvrdá rána však šla těsně nad.
     
    54:28
    Hra nadále plyne a nevypadá to, že by hosté měli utkání ještě nějak zdramatizovat. Každopádně je před námi ještě nějakých pět minut.
     
    55:30
    Uběhla další minuta a na hřišti se vlastně nestalo vůbec nic, co by stálo za zmínku. Domácí hráči si totiž mohli přihrávat na své obranné polovině.
     
    56:20
    Až teď se dostali hostující hráči na delší dobu k míčku. Zradila je však velmi nepřesná přihrávka, která vyskočila jen mimo mantinely.
     
    57:10
    Black Angles se drží na útočné polovině, ale gólman zatím zůstává mezi třemi tyčemi.
     
    57:40
    Navíc Ondřej Matiášek branku opustit prostě nemůže. Tatran nyní ukazuje zkušenosti a drží míček bez problémů na svých hokejkách.
     
    58:07
    Tatran právě vstřelil branku!
    Navíc nejspíše rozhoduje dnešní utkání a tři body zůstanou na domácím hřišti! MARTIN MÜHLFAIT dostal nabito a jeho prudká rána se zatřepotala v síti. Asistence: Milan Meliš.
    58:07 Martin MÜHLFAIT - 6:3
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    59:20
    Hosté už to ani nebudou zkoušet bez gólmana. Na to už je opravdu pozdě. Black Angels měli dobrý start do utkání, ale to bylo vše.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je u konce! Tři zasloužené body si do tabulky připisují Střešovice, které vyhrály naprosto zaslouženě. Black Angels sice měli ostrý start do zápasy, kdy tlačili svého soupeře, ale k ničemu jim to nebylo. Na domácí straně totiž exceloval MIlan Meliš, který k hattricku přidal ještě jednu asistenci.
     
    Hráči utkání:

    Tatran Střešovice – Milan Meliš
    Black Angels – Ondřej Matiášek
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:54:18)

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 19. Tlapák (Havlas), 30. Meliš (Havlas), 33. Meliš (Kreysa), 36. Meliš (Langer), 49. Brautferger (Jak. Kolísko), 59. Mühlfait (Meliš) – 19. Neklan (Hanák), 21. Renčín (Boček), 44. Renčín (Boček)


    PSN Tatran Střešovice: Frühbauer (Kříž) – Tlapák, Mühlfait, Ja. Kolísko, Sádlo, Sládeček, Pánek – Kreysa, Kurrel, Jak. Kolísko – Langer, Havlas, Pixa – Šrámek, Josef Novák, Meliš – Brautferger, Švéda, Šindelář.
    Black Angels: Matiášek (Körber) – Vaculík, Straka, Bauman, Bouček – Ludvík, Hušek, Neklan – Boček, Novotný, Burian – Kopecký, Jaroš, Hromada – Hanák, Boček, Rulíšek – Hněvkovský, Renčín.

    Rozhodca: Filip Drápal a Jakub Pospíšil