APOEL – Dudelange 3:4 (kon.) | Bazilej – FK Krasnodar 5:0 (kon.) | Kluž – Lazio 2:1 (kon.)
D.Kyjev – Malmö 1:0 (kon.) | Kodaň – Lugano 1:0 (kon.) | Frankfurt – Arsenal 0:3 (kon.)
Getafe – Trabzonspor 1:0 (kon.) | Karabach – Sevilla 0:3 (kon.) | Linz – Rosenborg 1:0 (kon.)
Eindhoven – Lisabon 3:2 (kon.) | Rennes – Celtic 1:1 (kon.) | Liége – Guimarães 2:0 (kon.)
AS Rím – Başakşehir 4:0 (kon.) | Espanyol – Ferencvároš 1:1 (kon.) | Porto – YB Bern 2:1 (kon.)
Gent – Saint-Étienne 3:2 (kon.) | Razgrad – CSKA Moskva 5:1 (kon.) | Mönchengladbach – Wolfsberger 0:4 (kon.)
Partizan – Alkmaar 2:2 (kon.) | Rangers – Feyenoord 1:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Besiktas sk 4:2 (kon.)
Manchester United – Astana 1:0 (kon.) | Wolverhampton – Braga 0:1 (kon.)
koniec
Wolverhampton Wanderers
0:1 (0:0)
Sporting Braga
Štvrtok 19.09.2019, 21:00 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Európska liga • Skupina K
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:07:24)
     
    Držanie lopty: 60 % : 40 %.
    Strely na bránu: 5:2.
    Strely mimo: 7:2.
    Rohy: 3:2.
    Ofsajdy: 0:1.
    Fauly: 9:8.
     
    Wolverhampton bol v druhom polčase výrazne lepším tímom a vytvoril si dostatok zaujímavých príležitostí, ani jednu ale nedokázal využiť a kruto za to zaplatil. Hostia totiž po veľkej chybe domácej obrany využili jeden z mála rýchlych protiútokov, ktoré v druhom polčase mali, a zásluhou gólu Ricarda Hortu sa dostali do vedenia. Nič na ňom nezmenil už ani následný drvivý tlak domácich, ktorí navzdory obrovskej snahe buď namierili svoje pokusy mimo brány hostí alebo nechali vyniknúť brankára Matheusa. Braga tak hneď na úvod skupinovej fázy získava veľmi cenné tri body na pôde anglického súpera.
     
    90+8
    Koniec zápasu.
     
    90+8
    Moutinhov center predĺžil za seba na prednej tyči hlavou Jiménez, nikto z jeho spoluhráčov ale nedokázal loptu zasiahnuť a tá skončila mimo Matheusovej brány.
     
    90+8
    Žltú kartu za zdržiavanie hry dostáva Murilo (Sporting Braga).
     
    90+7
    Sequiera úplne nezmyselne sotil prenikajúceho Traorého na pravej strane k zemi. Traoré už nemal šancu urobiť kľučku, vďaka Sequierovi ale získali domáci poslednú štandardku zápasu.
     
    90+6
    Žltú kartu za faul v hlavičkovom súboji dostáva Willy Boly (Wolverhampton Wanderers).
     
    90+5
    Cutrone sa pekne zbavil prvým dotykom Bruna Vianu a prenikol do šestnástky, hneď však pri ňom bola dvojica ďalších obrancov Bragy. Cez ňu vystrelil taliansky útočník Wolverhamptonu výrazne mimo Matheusovu bránu.
     
    90+4
    Cutroneho prihrávku nedokázal Traoré na pravom krídle spracovať, po odkope hostí sa ale lopta vrátila na kopačky domácich.
     
    90+3
    Diogo Jota sa uvoľnil na ľavej strane a prihrávkou do stredu šestnástky našiel Jiméneza, ktorého strelu z prvej fantasticky zablokoval Bruno Viana.
     
    90+2
    Neves sa na chvíľu ocitol úplne voľný v strede polovice Bragy a zo vzdialenosti zhruba 30 metrov vypálil k ľavej tyči. Matheus výborným zákrokom jeho strelu vyrazil.
     
    90+1
    Nadstavený čas začal rohovým kopom Moutinha, tomu sa však centre dnes vôbec nedaria a i tento obrana hostí bez väčších problémov odhlavičkovala.
     
    90
    Bude sa hrať ešte šesť minút.
     
    90
    Žltú kartu za držanie protihráča v možnom rýchlom protiútoku dostáva Paulinho (Sporting Braga).
     
    90
    Center Dioga Jotu z pravej strany letel na Bolyho, najvyššie však vyskočil brankár Matheus, ktorý loptu stiahol do svojich rukavíc.
     
    89
    Domáci získali priamy kop z pravej strany útočnej polovice. Moutinho ho rozohral centrom na zadnú tyč, odkiaľ však dokázali obrancovia Bragy loptu dostať preč.
     
    88
    Striedanie v tíme Sporting Braga: z ihriska odchádza Ricardo Horta, prichádza Murilo.
     
    88
    Castrov nákop však nedokázal Cutrone spracovať a lopta sa znovu ocitla na kopačkách hostí. Tí si umne prihrávajú na vlastnej polovici a nútia domácich, aby za nimi behali.
     
    87
    Striedajúci Novais sa hneď zapojil do hry a obral Moutinha v strede poľa o loptu. Potom ju potiahol k šestnástke domácich, kde sa snažil presadiť individuálne na ľavom krídle. Neúspešne, Castro ho totiž o loptu obral a okamžite ju posiela dopredu.
     
    86
    Striedanie v tíme Sporting Braga: z ihriska odchádza André Horta, prichádza João Novais.
     
    85
    Tlak domácich sa naďalej stupňuje. Všetci hráči Bragy sú vo vzdialenosti maximálne 30 metrov od svojej brány a pohybujú sa v hlbokom obrannom bloku.
     
    84
    Striedanie v tíme Sporting Braga: z ihriska odchádza Galeno, prichádza Trincao.
     
    82
    Po Moutinhovej prihrávke strieľal z hranice pokutového územia Boly, ktorý sa ocitol na veľmi nezvyklej pozícii. Jeho strelu po zemi k pravej tyči Matheus chytil.
     
    80
    Striedanie v tíme Wolverhampton Wanderers: z ihriska odchádza Matt Doherty, prichádza Adama Traoré.
     
    80
    Boly našiel skvelým centrom na zadnej tyči Jiméneza, ktorý v páde poslal loptu k bližšej žrdi. Brankár Matheus sa k nej presunul včas a loptu chytil.
     
    79
    Domáci zatlačili hostí hlboko do obrany a obliehajú ich pokutové územie. Cutrone sa snažil už dvakrát dostať k centru zľava, ani raz sa mu to ale nepodarilo.
     
    78
    Žltú kartu za zdržiavanie hry dostáva brankár Matheus (Sporting Braga).
     
    77
    Vysoké napádanie Bragy drží rozohrávajúcich obrancov domáceho tímu hlboko na ich polovici a do založenia útoku sa musel zapojiť i brankár Patrício.
     
    76
    Striedanie v tíme Wolverhampton Wanderers: z ihriska odchádza Leander Dendoncker, prichádza Diogo Jota.
     
    75
    Galeno dostal výbornú prihrávku za domácu obranu od Andrého Hortu a potiahol si loptu do šestnástky. Z ľavej strany prihrával do bránkoviska, kde však nebol nikto v červenom, kto by mohol loptu doraziť do odkrytej brány Wolverhamptonu.
     
    74
    Wolverhampton sa ale vrátil na polovicu Bragy. Dohertymu sa prienik po pravej strane nevydaril a Bennett jeho spätnú prihrávku nedokázal spracovať.
     
    73
    Domáci sa okamžite tlačia na polovicu hostí, tí ich ale veľmi dobrým pohybom vytláčajú naspäť na ich časť hracej plochy.
    71. Ricardo Horta (BRG) - 0:1
     
    71
    Sporting Braga dala gól!
    Hostia šokujú Molineux Stadium a otvárajú skóre! Bennettovu rozohrávku vystihol Galeno, ktorý vletel do otvorenej obrany Wolverhamptonu. Loptu si potiahol k šestnástke domácich a tam našiel krížnou prihrávkou na opačnú stranu úplne voľného RICARDA HORTU, ktorý strelou k ľavej tyči prekonal brankára Patrícia.
     
    70
    Žltú kartu za filmovanie dostáva Nuno Sequeira (Sporting Braga).
     
    69
    Sequiera sa natlačil pred Dohertyho v šestnástke Wolverhamptonu a potom sa ochotne hodil o zem. Hlavný rozhodca mu okamžite odpískal filmovanie.
     
    67
    Striedanie v tíme Wolverhampton Wanderers: z ihriska odchádza Morgan Gibbs-White, prichádza João Moutinho.
     
    66
    Štandardku rozohrali domáci na krátko, s Bolyho centrom si ale obrana hostí dokázala poradiť. Doherty spadol veľmi nepríjemne na trávnik v hlavičkovom súboji so Sequierom, bude ale našťastie v poriadku.
     
    65
    Vhadzovať loptu do hry tak mohol znovu dlhým hodom Bennett a hostia jeho hod odhlavičkovali na rohový kop.
     
    64
    Hostia si pri bránení nákopu do šestnástky trochu neporozumeli a André Horta odkopol loptu priamo pred svojim brankárom Matheusom, aj keď ho nikto z domácich hráčov nenapádal.
     
    63
    Fransérgio chcel zaskočiť Patrícia v domácej bráne strelou zo zhruba 40 metrov, loptu ale poslal vysoko nad domácu bránu.
     
    62
    Sequiera hľadal nákopom medzi stopérov domáceho tímu Paulinha, ktorý sa i pretlačil k hlavičke. Loptu ale v podstate len predĺžil za bránkovú čiaru.
     
    61
    Tempo zápasu po predošlej aktivite Wolverhamptonu trochu opadlo a oba tímy si teraz kvôli nepresným prihrávkam v strede poľa rýchlo menia kontrolu nad loptou.
     
    59
    Matheus je už na nohách, za autovou čiarou sa už ale rozcvičuje náhradný brankár Eduardo. Uvidíme, či budú hostia donútení k striedaniu brankárov.
     
    58
    Na zemi vo vlastnej šestnástke zostáva ležať brankár Bragy Matheus, ktorý má zrejme nejaký svalový problém. Okamžite k nemu beží lekársky tím hostí.
     
    57
    Bennettov nákop Palhinha odkopol, opäť ale len na kopačky domácich hráčov. Ich útok končí až po faule Nevesa po strate lopty.
     
    56
    Bennettovo dlhé autové vhadzovanie doletelo k Nevesovi, ktorého strelu zablokovala obrana Bragy do autu.
     
    55
    Palhinha skočil v stredovom kruhu na nohu Gibbs-Whiteovi. Domáci rozohrali priamy kop nákopom do šestnástky, hostia však dokázali loptu bez väčších problémov odkopnúť.
     
    54
    Až teraz sa hostia dostali v druhom polčase na dlhšiu dobu k lopte, aktívne napádajúci domáci ich ale donútili až k malej domov na brankára Matheusa.
     
    52
    Wolverhemapton má v druhom polčase zatiaľ jasnú prevahu a hostia majú v tejto chvíli veľký problém dostať sa k lopte.
     
    51
    Castrov center medzi dve obranné línie Bragy nedokázal v šestnástke zasiahnuť Jiménez. Lopta ďalej prešla k Dendonckerovi, ktorý sa pošmykol a preto namieril len do stredu brány. Matheus tento pokus vyrazil.
     
    50
    Wolverhampton tak pokračuje v získavaní územnej prevahy a drží loptu na svojich kopačkách. Postupnou kombináciou sa domáci posúvajú bližšie k šestnástke Bragy.
     
    49
    Center z ľavej strany, ktorý letel na Cutroneho, chytil brankár Bragy Matheus. Okamžite sa snažil rozohrať, jeho výkop ale nedokázal spracovať nikto z hosťujúcich hráčov.
     
    48
    Na opačnej strane strieľal po krátkej kombinácii domácich na útočnej polovici zo strednej vzdialenosti Neves, jeho strela však končí vysoko nad Matheusovou bránou.
     
    47
    Fransérgio peknou prienikovou prihrávkou našiel nabiehajúceho Paulinha, ktorý si loptu potiahol do šestnástky a z ľavej strany vystrelil. Pre Patrícia v bráne domácich to bola ľahká korisť.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali domáci. Cez prestávku nedošlo k žiadnym striedaniam.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 22:04.
     
    Prvý polčas ponúkol svižný futbal zo strany na stranu, odohrával sa však prevažne medzi šestnástkami a gólových príležitostí sme videli minimum. O niečo aktívnejší bol domáci Wolverhampton, za ktorý mal dve najväčšie šance prvého polčasu Cutrone. Ani jednu z nich ale nepremenil, a tak nám nezostáva nič iné, len dúfať, že v druhom polčase uvidíme nejaké góly.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Braga sa pokúsila v nadstavenom čase ešte o jeden útok, Galenov center ale posunul hlavou k svojmu brankárovi Doherty.
     
    45
    Bude sa hrať ešte jednu minútu.
     
    44
    Domáci získavajú v závere prvého polčasu prevahu. Jiménezov center zľava vyboxoval brankár Matheus, odrazenú loptu ale získali naspäť na svoje kopačky domáci.
     
    43
    Cutrone si prvým dotykom posunul loptu okolo obrancu po prihrávke Dohertyho z pravej strany a zvnútra šestnástky namieril prízemnou strelou tesne mimo Matheusovej brány.
     
    42
    Domáci držia loptu v strede poľa pod svojou kontrolou, cez dobre postavenú obranu Bragy sa ale presadzujú veľmi ťažko.
     
    41
    Galeno výborným centrom poslal loptu do šestnástky domácich na nabiehajúceho Paulinha, ktorému nechýbalo veľa, aby loptu zasiahol.
     
    40
    Podarilo sa im to až vďaka sólovému prieniku Dohertyho. Keď však chcel prihrať spoluhráčovi pred šestnástkou, tak ho Galeno obral o loptu.
     
    39
    Tá ale skončila po nepresnej prihrávke Andrého Hortu. Hostia okamžite vyrazili napádať domácich a úspešne. Domáci sa zatiaľ nedokázali dostať na ich polovicu.
     
    37
    Jiménez navzdory všetkej snahe nedokázal spracovať nákop z vlastnej polovice. Hostia loptu získali a zakladajú svoju útočnú akciu.
     
    36
    Esgaiovi sa center z pravej strany tiež nevydaril, zakrútil sa ale smerom k bráne Wolverhamptonu a poriadne vydesil domáceho brankára Patrícia. Ten napokon zasahovať nemusel, lopta spadla tesne za jeho bránu.
     
    35
    Neves výbornou prihrávkou vyslal do nábehu na ľavom krídle Gibbs-Whitea, ktorého center však skončil ďaleko v aute na opačnej strane. Veľmi nepresný nákop.
     
    34
    Domáci tak zakladajú svoj postupný útok. Krátkymi prihrávkami sa približujú k šestnástke Bragy.
     
    33
    Castro sa elegantne zbavil na ľavej strane protihráča, jeho center ale zastavil Renan. Loptu potom okamžite rozohral na opačnú stranu, kde ju však nedokázal spracovať Paulinho.
     
    31
    Galeno si obhodil na ľave strane Coadyho a teatrálne spadol v súboji s ním. Hlavný rozhodca mal perfektný výhľad a hneď ukazuje Galenovi, aby vstával.
     
    30
    Sequierov center domáca obrana bez väčších problémov odvrátila. Esgaio potom vysokým pasom preniesol hru na Ricarda Hortu, ktorého center z prvej skončil na tribúne za Patríciovou bránou.
     
    29
    Esgaio výbornou kolmicou poslal do nábehu za obranu anglického tímu Galena, Boly sa ale vrátil včas a loptu mu odkopol na rohový kop.
     
    27
    Jiménez sa dostal k lopte a zaviezol ju na polovicu Bragy. Sám však nemohol pokračovať ďalej a musel počkať na svojich spoluhráčov. Domáci tak prišli o šancu na nádejný protiútok.
     
    26
    Ani domáci však guľatý nezmysel dlho neudržali a hostia môžu prejsť do ďalšieho postupného útoku. Esgaiov center napokon obrana „vlkov“ dostala zo svojej šestnástky.
     
    25
    Brunovi Vianovi, ktorého vôbec nikto neatakoval, sa rozohrávka nevydarila a loptu zadarmo vrátil domácim.
     
    24
    Bennettovo dlhé autové vhadzovanie síce domáci hráči vybojovali, loptu ale po nepresnom nákope na Cutroneho získal brankár hostí Matheus.
     
    23
    Domáci postupne získavajú prevahu. Jiménezov center z pravej strany odhlavičkoval Renan do autu na opačnú stranu.
    22. Patrick Cutrone (WOS)
     
    22
    Jiménez vybojoval loptu po nákope z vlastnej polovice a poslal ju na Cutroneho do šestnástky Bragy. Taliansky útočník domácich sa otočil okolo obrancu, z pomerne ostrého uhla však poslal loptu nad bránu hostí.
     
    21
    Renan sa pokúsil zaskočiť domácu obranu nákopom na Paulinha, loptu ale kopol až príliš prudko a tá skončila u brankára Patrícia.
     
    20
    Následný rohový kop rozohrali hostia na krátko a namiesto centru do šestnástky zvolili postupný útok.
     
    19
    Sequiera dostal skvelú prihrávku do behu na ľavé krídlo, jeho center na prednú tyč pred Paulinhom však odkopol na rohový kop Coady.
     
    17
    Hostia tak majú dostatok času a priestoru na rozohrávku, čo náležite využívajú a nikam sa neponáhľajú. Lopta sa dostala i k brankárovi Matheusovi.
     
    16
    Galeno vystihol prihrávku domácich v strede poľa a rozbehol sa na polovicu Wolverhamptonu, Boly ho ale taktickým faulom zadržal.
     
    15
    To sa mohlo hneď teraz zmeniť. Boly vyslal výborným nákopom za obranu Bragy Cutroneho, ktorý mohol ísť sám na brankára Matheusa. Spracovanie sa mu ale nevydarilo a lopta mu odskočila až za bránkovú čiaru.
     
    14
    Zápas je zatiaľ bojom o stred poľa, kde ani jeden z tímov nedokázal získať prevahu. Žiadnu nebezpečnú príležitosť sme ešte nevideli.
     
    12
    Dendoncker prišiel o loptu na vlastnej polovici, hostia sa ale o rýchly protiútok nepokúsili. Namiesto toho posunuli guľatý nezmysel naspäť na svojich obrancov.
     
    11
    Paulinho šliapol na nohu Jiménezovi, ktorý sa snažil okolo neho otočiť. Nákop zo stredu poľa z priameho kopu odvrátila obrana Bragy k Nevesovi, ktorého okamžitá strela zo strednej vzdialenosti skončila nad bránou Matheusa.
     
    10
    Napádanie domácich je ale výrazne agresívnejšie, ako napádanie hostí, a po nepresnej malej domov sa tlačil za loptou Jiménez. Bruno Viana ho od hracieho predmetu odtlačil a ten tak skončil za bránkovou čiarou.
     
    9
    Nákop na Jiméneza z vlastnej polovice bol veľmi nepresný a skončil až u brankára Matheusa. Postupnú rozohrávku svojho útoku od vlastných obrancov nám tak môžu ukázať i hostia.
     
    8
    Presing hostí teraz drží domácich na ich polovici, o loptu ich však hráči Bragy pripraviť nedokázali.
     
    7
    Cutronemu sa nevydaril individuálny prienik po pravom krídle, o loptu ale neprišiel. Posunul ju dozadu, kde začína nový postupný útok domácich kapitán Wolverhamptonu Coady.
     
    6
    Až teraz, po viac ako 5 minútach, sa im to konečne podarilo. Obranná trojica domácich sa snaží hru upokojiť a posúva si loptu na vlastnej polovici.
     
    5
    A tá bude pokračovať i po faule Castra. Domáci sa od výkopu zápasu ešte poriadne nedostali k lopte.
     
    4
    Sequierov strieľaný center po zemi odkopol na prednej tyči pred Paulinhom Boly. Lopta sa po autovom vhadzovaní vrátila znovu na kopačky hráčov portugalského celku, ktorí pokračujú v útočnej kombinácii.
     
    3
    Hostia vstúpili do zápasu veľmi aktívne a zatláčajú domácich od začiatku do obrany. Postupne sa opäť približujú k ich pokutovému územiu.
     
    2
    Galeno sa uvoľnil cez obrancu domácich a prenikol k šestnástke, kde jeho center odvrátili domáci obrancovia. Z hranice šestnástky potom strieľal Palhinha, jeho protihráči však strelu zablokovali.
     
    1
    Výkop zápasu mali hostia, ktorí začínajú rozohrávku svojho prvého postupného útoku od vlastnej obrannej štvorice.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Pre Wolverhampton je tento zápas vôbec prvým zápasom v skupinovej fáze akejkoľvek európskej klubovej súťaže.
     
    Domáci Wolverhampton bude hrať vo svojej tradičnej oranžovočiernej kombinácii, Braga v červených dresoch.
     
    Oba tímy už sú na hracej ploche, zápas „slovanistickej“ skupiny Európskej ligy sa tak o chvíľu začne.
     
    Úvodné zostavy:

    Wolverhampton Wanderers: Patrício – R. Bennett, Coady (C), Boly – Doherty, Dendoncker, Neves, Gibbs-White, J. Castro – Jiménez, Cutrone.
    Náhradníci: Ruddy – Saïss, Vinagre, Traoré, Neto, Moutinho, Diogo Jota.

    Sporting Braga: Matheus – Esgaio, B. Viana, Renan, Sequeira – Fransérgio (C), Palhinha, A. Horta, R. Horta – Paulinho, Galeno.
    Náhradníci: Eduardo – Claudemir, Murilo, D. Viana, Trincao, Hasan Kouka, Novais.

    Rozhodca: Kehlet – Hummelgaard, Sörensen (všetci Dánsko).
     
    Vzájomné zápasy

    Oba tímy sa v európskych pohárových súťažiach doteraz nikdy nestretli.
     
    Sporting Braga

    Brage sa vstup do novej sezóny portugalskej ligy vôbec nevydaril a od štvrtého miesta z minulého ročníku je veľmi ďaleko. Z piatich odohraných zápasov vyhrala len prvý a z nasledujúcich štyroch zápasov vyťažila jediný bod. V tabuľke je tak tretia od konca. Čo sa týka Európskej ligy, tak v tej je forma Bragy omnoho lepšia. Portugalský klub sa musel do skupinovej fázy prehrýzť cez dve predkolá, pričom v nich vyhral vyhral všetky zápasy. V 3. predkole Braga vyradila dánske Bröndby (vonku 4:2, doma 3:1) a následne, trochu prekvapivo, i Spartak Moskva (doma 1:0, vonku 2:1).
     
    Wolverhampton Wanderers

    Wolverhampton je v Premier League jedným z dvoch tímov, ktoré nedokázali v úvodných piatich kolách vyhrať ani raz. Ligovú sezónu začal tromi remízami, potom ale prišli dve prehry, ktoré poslali „vlkov“ v tabuľke až na priebežné predposledné miesto. Do Európskej ligy sa Wolverhampton dostal vďaka siedmemu miestu z minulej sezóny Premier League a do skupinovej fázy sa musel dostať cez troch súperov, pričom všetky zápasy v predkole vyhral. Najskôr vyradil severoírsky Crusaders (doma 2:0, vonku 4:1), potom arménsky Pjunik Jerevan (vonku 4:0, doma 4:0) a v poslednom predkole i FC Turín (vonku 3:2, doma 2:1). Zaujímavosťou dnešného zápasu je, že Wolverhampton vedie portugalský tréner Nuno Espírito Santo a na súpiske domácich je sedem Portugalčanov.
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Wolverhampton Wanderers – Sporting Braga, ktorý sa odohrá v skupine K Európskej ligy. Stretnutie sa začne o 21:00.

    Michal Sadlek

    Góly: 71. R. Horta

    Karty:   90+6. Boly (WOS) – 70. Sequeira (BRG), 78. Matheus (BRG), 90. Paulinho (BRG), 90+8. Murilo (BRG)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:8.
    Wolverhampton Wanderers: Patrício – R. Bennett, Coady (C), Boly – Doherty (80. Traoré), Dendoncker (76. Diogo Jota), Neves, Gibbs-White (67. Moutinho), J. Castro – Jiménez, Cutrone.
    Náhradníci: Ruddy – Saïss, Vinagre, Traoré, Neto, Moutinho, Diogo Jota.

    Sporting Braga: Matheus – Esgaio, B. Viana, Renan, Sequeira – Fransérgio (C), Palhinha, A. Horta (86. Novais), R. Horta (88. Murilo) – Paulinho, Galeno (84. Trincao).
    Náhradníci: Eduardo – Claudemir, Murilo, D. Viana, Trincao, Hasan Kouka, Novais.

    Rozhodca: Kehlet – Hummelgaard, Sörensen (všetci Dánsko)

    Diváci: 28 314