APOEL – Dudelange 3:4 (kon.) | Bazilej – FK Krasnodar 5:0 (kon.) | Kluž – Lazio 2:1 (kon.)
D.Kyjev – Malmö 1:0 (kon.) | Kodaň – Lugano 1:0 (kon.) | Frankfurt – Arsenal 0:3 (kon.)
Getafe – Trabzonspor 1:0 (kon.) | Karabach – Sevilla 0:3 (kon.) | Linz – Rosenborg 1:0 (kon.)
Eindhoven – Lisabon 3:2 (kon.) | Rennes – Celtic 1:1 (kon.) | Liége – Guimarães 2:0 (kon.)
AS Rím – Başakşehir 4:0 (kon.) | Espanyol – Ferencvároš 1:1 (kon.) | Porto – YB Bern 2:1 (kon.)
Gent – Saint-Étienne 3:2 (kon.) | Razgrad – CSKA Moskva 5:1 (kon.) | Mönchengladbach – Wolfsberger 0:4 (kon.)
Partizan – Alkmaar 2:2 (kon.) | Rangers – Feyenoord 1:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Besiktas sk 4:2 (kon.)
Manchester United – Astana 1:0 (kon.) | Wolverhampton – Braga 0:1 (kon.)
koniec
Eintracht Frankfurt
0:3 (0:1)
Arsenal FC
Štvrtok 19.09.2019, 18:55 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Európska liga • Skupina F
Predzápasové kurzy
     
    Vitajte pri on-line prenose zo šlágru dnešného programu Európskej ligy, v ktorom sa stretne semifinalista minulého ročníka Eintracht Frankfurt s finalistom minulej sezóny Arsenalom FC. Stretnutie skupiny F sa začne o 18:55.
     
    Eintracht Frankfurt

    Semifinalistovi minulej sezóny Európskej ligy sa vôbec nevydaril záver minulého bundesligového ročníka a po troch prehrách za sebou skončil až na siedmom mieste. V európskej pohárovej súťaži číslo 2 tak musel začať už na konci júla v 2. predkole. Cesta Eintrachtu do skupinovej fázy bola pomerne hladká, keď postupne vyradil estónsku Floru Tallinn (vonku 2:1, doma 2:1), lichtenštajnský FC Vaduz (vonku 5:0, doma 1:0) a francúzsky Štrasburg (vonku 0:1, doma 3:0). Frankfurtu odišla produktívna útočná trojica Rebić (do AC Miláno) – Jović (do Realu Madrid) – Haller (do West Hamu), čo sa v Bundeslige prejavuje. Frankfurt v nej strieda výhry a prehry, pričom posledná prišla v sobotu v Augsburgu (1:2).
     
    Arsenal FC

    Veľmi podobný vývoj formy ako Eintracht mal na konci minulého ročníku Arsenal. Vo finále Európskej ligy prehral s Chelsea 1:4 a na konci sezóny mu v Premier League o bod ušla miestenka do Ligy majstrov. Piate miesto znamenalo priamy postup do skupinovej fázy Európskej ligy, pre Arsenal to teda dnes bude prvý zápas v európskych súťažiach v tejto sezóne. Do Premier League vstúpili „kanonieri“ dvomi výhrami, ďalšie tri zápasy však nedokázali vyhrať a v poslednom ligovom zápase stratili náskok 2:0 na pôde posledného Watfordu. Arsenal tak určite nejde do Frankfurtu v ideálnom rozpoložení.
     
    Vzájomné zápasy

    Tieto dva tímy sa v európskych pohároch doteraz nestretli.
     
    Úvodné zostavy:

    Eintracht Frankfurt: Trapp – D. Abraham (C), Hasebe, Hinteregger – D. da Costa, Kamada, Kohr, Sow, Kostić – Dost, André Silva.
    Náhradníci: Rönnow – N'Dicka, Falette, G. Fernandes, Joveljić, Chandler, Paciência.

    Arsenal FC: E. Martínez – Chambers, Mustafi, David Luiz, Kolašinac – Torreira, Xhaka (C), Willock – Smith-Rowe, Aubameyang, Saka.
    Náhradníci: Leno – D. Ceballos, Maitland-Niles, Pépé, Nelson, Guendouzi, Martinelli.

    Rozhodca: Massa – Tegoni, Alassio (všetci Taliansko).
     
    Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Domáci Eintracht bude hrať v čiernych dresoch, Arsenal v tradičnej červenobielej kombinácii.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu mal Arsenal, ktorý rozohráva svoju prvú postupnú útočnú akciu od argentínskeho brankára Martíneza.
     
    2
    Po ňom okamžite vyštartovali domáci hráči a donútili ho k odkopu na ich polovicu. Eintracht prešiel po prvého útoku, ktorý sa skončil neúspešným da Costovým prienikom.
     
    3
    Domáci však loptu po neúspešnej rozohrávke získali naspäť. Brankár Eintrachtu Trapp zakladá postupnú kombináciu domácich.
     
    4
    Kostićovu strelu dostal André Silva na päty, od neho sa ale hrací predmet odrazil priamo k rozbehnutému Kamadovi, ktorého strelu do stredu brány spoza šestnástky Martínez zlikvidoval.
     
    5
    Saka výborným centrom našiel na zadnej tyči zabudnutého Torreiru, ktorý z hranice bránkoviska prestrelil bránu Kevina Trappa.
    5. Lucas Torreira (ARS)
     
    6
    Mustafi v súboji pri autovej čiare trochu nešikovne podrazil Andrého Silvu. Priamy kop pre Frankfurt z ľavej strany útočnej polovice.
     
    7
    Kostićov center na prednú tyč odhlavičkoval zo šestnástky Arsenalu Torreira a následný Hintereggerov nákop chytil brankár „kanonierov“ Martínez.
     
    8
    Aubameyang bežal na nákopom z vlastnej polovice, na mokrom trávniku sa ale pošmykol a skončil v aute. Loptu získavajú domáci.
     
    9
    Ani tým sa ale rozohrávka veľmi nevydarila. Kohr pätičkou v strede poľa prihral hosťom, okamžite sa ale vydal napádať rozohrávku Arsenalu a Mustafi rozohral len s obrovskými problémami.
     
    10
    Po pravej strane sa rozbehol dopredu Smith-Rowe, narazil ale na Sowa, ktorý ho obral o loptu.
     
    12
    Žltú kartu za ostrý sklz, ktorým trafil nohu protihráča, dostáva Martin Hinteregger (Eintracht Frankfurt).
     
    13
    Arsenal sa usadil na polovici domácich, kde rozvíja za obrovského piskotu domácich fanúšikov svoju postupnú kombináciu.
     
    14
    Eintracht ale výborným pohybom vytlačil hostí na ich polovicu a napokon ich obral o loptu. Center Kamadu obrana Arsenalu odvrátila do bezpečia, loptu ale majú bezpečne na kopačkách domáci.
     
    15
    Kostićovu strelu zo zhruba 25 metrov zablokoval David Luiz k Hintereggerovi, ktorého tvrdá strela letela vysoko nad Martínezovu bránu.
     
    16
    Torreira dostal výbornú kolmú prihrávku od Saku za obranu Eintrachtu, lopta mu ale v šestnástke odskočila a skorým vybehnutím mu ju vypichol brankár Trapp. Torreira ale cez neho prepadol a zostáva ležať na zemi.
     
    17
    Za veľkého piskotu domácich fanúšikov, ktorým sa zdá, že Torreira simuluje, je uruguajský záložník ošetrovaný.
     
    18
    Kostić si prevzal prihrávku od Sowa na ľavé krídlo a prenikol do šestnástky. Tiesnený Chambersom vystrelil z ostrého uhla, trafil ale len bočnú sieť brány Arsenalu.
    18. Filip Kostić (FRN)
     
    19
    Kamada prenikol z ľavej strany do šestnástky Arsenalu a navádzal si loptu na stred, jeho pokus však zrazil na rohový kop David Luiz.
     
    20
    Kostićov center z rohu odhlavičkoval Kolašinac mimo vlastnej brány.
     
    21
    Kostićov center znovu odhlavičkoval Kolašinac na rohový kop.
     
    22
    Tretí Kostićov nákop z rohu ihriska odhlavičkoval, tentokrát do stredu poľa, David Luiz. Tam sa hracieho predmetu zmocnili domáci, ktorí v posledných minútach prebrali iniciatívu.
     
    23
    Kostićov center z ľavej strany zrazil Willock k Dostovi, ten však nedokázal z voleja trafiť bránu Arsenalu.
     
    24
    Strely: 7:2
     
    24
    Aubameyang sa uvoľnil na pravej strane cez obrancov Eintrachtu a dostal sa k strele z hranice šestnástky, lopta sa však po jeho strele zakrútila mimo Trappovej brány.
     
    25
    Kostić si skvele nabehol z ľavej strany na prihrávku a obhodil si Chambersa. Srb potom vystrelil zvnútra šestnástky, jeho strelu ale dokázal Martínez vyraziť.
     
    Arsenal v nedeľu v zápase Premier League dovolil poslednému Watfordu 31 striel, čo je antirekord jeho histórie. Dnes vykročil podobným spôsobom, za necelú polhodinu má totiž Eintracht už 10 striel.
     
    26
    Ďalšiu pridal Kamada, ktorý strieľal po prihrávke da Costu, pri bližšej tyči bol však pripravený gólman Martínez, ktorý na dvakrát Kamadov pokus zlikvidoval.
     
    27
    Arsenal sa konečne dokázal vymaniť z tlaku Eintrachtu a dostal sa postupnou kombináciou na domácu polovicu.
     
    28
    Domáci zachytili prihrávku hostí v strede poľa a okamžite otočili hru. Da Costa sa pokúsil o individuálny prienik a jeho strelu musel Mustafi zablokovať na rohový kop.
     
    29
    Kamadov center z rohu doletel na pravú stranu k Hintereggerovi, ktorého strelu zablokovala obrana Arsenalu.
     
    30
    Aubameyang na ľavom krídle vytancoval dvoch protihráčov a centrom takmer z bránkovej čiary našiel v strede šestnástky voľného Willocka. Ten poslal loptu z výbornej streleckej pozície tesne mimo Trappovej brány.
     
    31
    Po tvrdom súboji o loptu zostáva ležať na zemi pred šestnástkou Arsenalu André Silva. Opakovaný záber odhalil, že mu na nohu skočil Torreira, hra ale pokračuje ďalej bez trestu pre záložníka Arsenalu.
     
    32
    Xhaka obral o loptu Sowa a vysunul do nábehu medzi domácich stopérov Smith-Rowea. Ten sa dostal do šestnástky a vystrelil, vybiehajúci Trapp ale dokázal jeho zakončenie výborným zákrokom vyraziť.
    32. Emile Smith-Rowe (ARS)
     
    34
    Hasebe vypichol čistým spôsobom Aubameyangovi loptu a útočník Arsenalu následne stratil rovnováhau. Aubameyang sa dožaduje penalty, nemá však šancu na úspech.
     
    35
    Ďalší súboj dvojice Hasebe – Aubameyang, ktorý tentokrát končí faulom Aubameyanga.
     
    36
    Saka sa uvoľnil na ľavom krídle a centroval do bránkoviska, Kohr však sklzom jeho prihrávku odkopol.
     
    37
    Na opačnej strane odkopol Kolašinac prenikajúcemu Kostićovi loptu na rohový kop. Na center z neho sa ideálne uvoľnil Dost, ktorý hlavou poslal loptu tesne mimo Martínezovej brány.
     
    38
    Arsenal FC dal gól!
    Hostia otvárajú skóre! JOSEPH WILLOCK si prevzal loptu na ľavej strane a potiahol si ju do šestnástky, kde si zasekol Hasebeho. Potom hneď vystrelil a od nohy obrancu Abrahama sa lopta odrazila do brvna a od neho do brány Kevina Trappa.
    38. Joseph Willock (ARS) - 0:1
     
    40
    Torreirov center z rohového kopu doletel na hlavu úplne voľného Davida Luiza, ktorého hlavička skončila tesne mimo Trappovej brány.
     
    41
    Eintracht hrá dopredu veľmi dobre, súčasne ale necháva v obrane veľké okná. Jedno z nich sa snažil využiť Saka, ktorého prienik zlikvidoval až čistým sklzom vo vlastnej šestnástke Abraham.
     
    42
    Kamadovi pri snahe o prienik po pravej strane odkopol loptu na rohový kop Mustafi a jemu nechtiac skočil Kamada na nohu. Obranca Arsenalu si na chvíľu poležal na zemi, v hre ale pokračuje ďalej.
     
    43
    Akcia domáceho tímu končí ofsajdom Andrého Silvu. Arsenal sa s rozohrávkou veľmi neponáhľa.
     
    44
    Domáci znovu rozohrali nepresne, tentokrát sa ale prechod Arsenalu do útoku nevydaril. Eintracht potom rýchlo otočil hru.
     
    45
    Kostić umne vysunul na pravej strane šestnástky do nábehu Andrého Silvu, ktorého strelu vyrazil Martínez. Loptu potom hostia odkopli z nebezpčného priestoru pred svojou bránou.
     
    45
    Bude sa hrať ešte jednu minútu.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas ponúkol výborný futbal a spokojnejší po ňom je Arsenal, ktorý ide do kabíny s najtesnejším náskokom. Oba tímy mali niekoľko veľmi dobrých príležitostí na skórovanie, jedinú ale premenil len Willock. Domáci totiž hrali v niektorých úsekoch zápasu až s príliš veľkým ofenzívnym rizikom a nechávali v obrane veľké medzery, ktoré Arsenal využíval na svoje útoky. Dúfajme, že podobne otvorený futbal uvidíme i v druhom polčase.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 19:57.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali domáci. Cez prestávku nedošlo k žiadnym striedaniam.
     
    47
    Eintracht sa hneď po výkope usadil na polovici Arsenalu a postupnou kombináciou sa snaží dostať k šestnástke hostí.
     
    48
    Domáci získali rohový kop, center z neho však obrana Arsenalu bez problémov odvrátila. Omnoho väčšie problémy ale vyrobil opakovaným nákopom Hinteregger, ktorého pas nedokázal usmerniť do brány Arsenalu zblízka Dost.
     
    49
    Arsenal je na začiatku druhého polčasu pod veľkým tlakom. Center Andrého Silvu zastavil sklzom Mustafi a David Luiz nakoniec odkopol lopty zo šestnástky „kanonierov“.
     
    50
    Kohr výbornou prihrávku na ľavú stranu uvoľnil do nábehu Andrého Silvu, ktorý tvrdou strelou pohladil bočnú sieť Martínezovej brány.
     
    51
    Strely: 16:7
     
    52
    Da Costov prudký center chytil pred Andrém Silvom brankár Martínez. Ten loptu okamžite vykopol dopredu, kde zastavil Sow Torreirov prienik len za cenu faulu.
     
    53
    Po rýchlom prechode do útoku pálil spoza šestnástky Arsenalu Kostić, Martínez však strelu, ktorá letela priamo na neho, bez problémov chytil.
     
    54
    Saka si chcel obhodiť Abrahama, ten mu ale loptu čistým spôsobom odkopol. Lopta sa ale potom dostala k Chambersovi, ktorého stiahol pri jeho prieniku k zemi Kostić.
     
    55
    Xhaka rozohral priamy kop z ťažkej pozície na pravom krídle priamou strelou, ktorou zaskočil všetkých v pokutovom území. Lopta vysokým oblúkom spadla do brvna Trappovej brány.
    55. Granit Xhaka (ARS)
     
    56
    Následný center Arsenalu nepriniesol nebezpečenstvo pre bránu Eintrachtu, Mustafi totiž fauloval pri nábehu na vysoký nákop svojho protihráča.
     
    58
    Kostić si potiahol loptu k šestnástke Arsenalu a krížnou prihrávkou cez celé pokutové územie našiel úplne voľného Andrého Silvu, ktorý z prvej poslal loptu vysoko nad bránu hostí.
     
    60
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Emile Smith-Rowe, prichádza Nicolas Pépé.
     
    61
    Striedajúci Pépé sa hneď zapojil do útoku hostí, keď si navádzal loptu z prvého krídla do šestnástky domácich na strelu. Abraham mu loptu pri kľučke odkopol.
     
    62
    Žltú kartu za držanie Pépého za dres a jeho následné podrazenie dostáva Dominik Kohr (Eintracht Frankfurt).
     
    63
    Kolašinac odhlavičkoval center da Costu z ľavej strany, hneď potom ale Kamadu podrazil jeden z hráčov Arsenalu. Priamy kop pre Frankfurt.
     
    63
    Žltú kartu za zastavenie Kostića v nádejne vypadajúcom rýchlom protiútoku Frankfurtu dostáva Joseph Willock (Arsenal FC).
     
    64
    Japonec rozohral štandardku na krátko s Kostićom, ktorému sa center vôbec nevydaril. Lopta končí vysoko nad Martínezovou bránou.
     
    66
    Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Bas Dost, prichádza Gonçalo Paciência.
     
    67
    Saka z ľavej strany vyslal do šestnástky Willocka, ktorého strelu z pomerne ostrého uhla vyrazil domáci brankár Trapp.
     
    68
    Kostić dostal výbornú prihrávku na ľavú stranu, odkiaľ strieľal po zemi k vzdialenejšej tyči. Bránu Arsenalu napokon minul len o pár centimetrov.
     
    69
    Paciência strieľal po prihrávke z pravej strany z otočky, z hranice šestnástky ale vyslal len slabý pokus, s ktorým si Martínez poradil.
     
    70
    Frankfurt je v posledných minútch výrazne aktívnejší a tlačí svojho súpera do obrany. Da Costa sa síce so svojim prienikom zasekol pri Kolašinacovi, vybojoval však pre domácich aspoň rohový kop.
     
    71
    Kamada rozohral s Kostićom roh na krátko a práve srbský krídelník centroval do šestnástky, kde sa k hlavičke dostal Kohr. I on však namieril len do stredu brány Arsenalu.
     
    72
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Joseph Willock, prichádza Dani Ceballos.
     
    74
    Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Danny da Costa, prichádza Timothy Chandler.
     
    75
    Žltú kartu za zdržiavanie hry pri autovom vhadzovaní dostáva Sead Kolašinac (Arsenal FC).
     
    76
    Kostić sa tlačil z ľavej strany do šestnástky, do nej ale prihrával už spoza bránkovej čiary.
     
    77
    Srb je dnes veľmi aktívny. Znovu sa pokúšal o individuálny prienik, ktorý zakončil veľmi nepresnou strelou z hranice šestnástky. Na druhej strane po rýchlej rozohrávke Arsenalu dopadol podobne i Pépého útok.
     
    78
    Saka sa po Pépého zablokovanej strele dostal k lopte a zblízka trafil vybiehajúceho brankára domácich Kevina Trappa.
     
    79
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva za kopnutie zboku do nohy Saku Dominik Kohr (Eintracht Frankfurt). Frankfurt tak bude dohrávať dnešný zápas v oslabení.
    79. Dominik Kohr (FRN)
     
    80
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Sead Kolašinac, prichádza Ainsley Maitland-Niles.
     
    81
    Arsenal chcel zjavne rozohrať priamy kop nejakým signálom, hráči hosťujúceho tímu si ale neporozumeli a slabý center do stredu šestnástky bez problémov chytil brankár Eintrachtu Trapp.
     
    82
    Nákop z polovice Frankfurtu posunul hlavou ako malú domov brankárovi Martínezovi Mustafi.
     
    83
    Žltú kartu za zásah Ceballosa sklzom do členku dostáva Dajči Kamada (Eintracht Frankfurt).
     
    83
    Žltú kartu za držanie Kostića dostáva Calum Chambers (Arsenal FC).
     
    84
    I majster tesár sa môže utnúť! Center na zadnú tyč vracal pred bránu Pépe a voľný Aubameyang z pozície pred odkrytou bránou domácich, odkiaľ strelil desiatky gólov, poslal loptu o milimetre mimo domácej brány.
     
    85
    Arsenal FC dal gól!
    Arsenal sa výrazne približuje k trom bodom! Pépé prihral pred šestnástkou z pravej strany voľnému BUKAYOVI SAKOVI, ktorý si loptu naviedol na ľavačku a následne ju na milimeter presne zakrútil k pravej žrdi Trappovej brány.
    85. Bukayo Saka (ARS) - 0:2
     
    88
    Arsenal FC dal gól!
    Je definitívne rozhodnuté! Abraham si neporozumel v obrane s Hasebem a Willock mu loptu vypichol priamo do behu PIERRE-EMERICKA AUBAMEYANGA, ktorý sa ocitol pred vybiehajúcim Trappom s dvojicou svojich spoluhráčov. Nakoniec sa rozhodol, že vystrelí sám a rutinérsky zakončil po zemi k ľavej tyči domácej brány.
    88. Pierre-Emerick Aubameyang (ARS) - 0:3
     
    89
    Willock obral domácich znovu o loptu a z ľavej strany centroval na Aubameyanga, ten už ale blízko domáceho obrancu skúšal efektné zakončenie pätičkou, ktorým loptu vôbec netrafil.
     
    90
    Nadstavený čas sú tri minúty.
     
    90+1
    Arsenal má záver zápasu plne pod kontrolou a domáci už sa tešia na záverečný hvizd hlavného rozhodcu. Aubameyang sa dostal cez Abrahama na pravej strane a centrom na zadnú tyč vyzval k hlavičke Torreiru. Jeho pokus skončil tesne mimo Trappovej brány.
     
    90+2
    Tak predsa len sa Frankfurt snaží ešte aspoň o čestný gól a postupným útokom sa približuje k šestnástke Arsenalu.
     
    90+3
    Nakoniec sa po zisku lopty a rýchlom prechode do útoku dostali hostia ešte do jednej nádejnej situácie. Aubameyang dostal loptu v strede šestnástky, loptu ale len pätičkou ešte posúval k Pépému, ktorému v rozhodujúcom momente odskočila.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Vyrovnaný zápas, v ktorom mal v niektorých úsekoch výraznú prevahu domáci Eintracht, napokon končí jasne v prospech Arsenalu. Domáci zlyhali na neefektivite v zakončení, keď ich pokusy buď končili mimo brány Arsenalu alebo leteli priamo na brankára Martíneza. Arsenal bol, narozdiel od domácich, vo svojich gólových príležitostiach nebezpečnejší a záver zápasu po vylúčení Kohra zvládol skvele. Dvomi zlepenými gólmi definitívne zlomil domácich a zápas s prehľadom doviedol do víťazného konca.
     
    Držanie lopty: 52 % : 48 %.
    Strely na bránu: 7:6.
    Strely mimo: 11:8.
    Rohy: 11:4.
    Ofsajdy: 2:1.
    Fauly: 13:11.
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:53:37)

    Michal Sadlek

    Góly: 38. Willock, 85. Saka, 88. Aubameyang

    Karty:   12. Hinteregger (FRN), 62. Kohr (FRN), 83. Kamada (FRN) – 63. Willock (ARS), 75. Kolašinac (ARS), 83. Chambers (ARS)   79. Kohr (FRN)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 11:8. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:11.
    Eintracht Frankfurt: Trapp – D. Abraham (C), Hasebe, Hinteregger – D. da Costa (74. Chandler), Kamada, Kohr, Sow, Kostić – Dost (66. Paciência), André Silva.
    Náhradníci: Rönnow – N'Dicka, Falette, G. Fernandes, Joveljić, Chandler, Paciência.

    Arsenal FC: E. Martínez – Chambers, Mustafi, David Luiz, Kolašinac (80. Maitland-Niles) – Torreira, Xhaka (C), Willock (72. D. Ceballos) – Smith-Rowe (60. Pépé), Aubameyang, Saka.
    Náhradníci: Leno – D. Ceballos, Maitland-Niles, Pépé, Nelson, Guendouzi, Martinelli.

    Rozhodca: Massa – Tegoni, Alassio (všetci Taliansko)

    Diváci: 47 000