Barys – S.Moskva 3:0 (kon.) | Jekaterinburg – Omsk 3:2 (po pr.) | Ufa – Red Star Kunlun 3:2 (kon.)
Novgorod – Nižnekamsk 3:0 (kon.) | D. Moskva – Vladivostok 4:2 (kon.) | Soči – Petrohrad 0:1 (kon.)
koniec
Barys Nur-Sultan
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Spartak Moskva
cz Utorok 17.09.2019, 15:30 • Almaty Arena, Almaty • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Hezké úterní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dalšími zápasy dnes pokračuje KHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat utkání mezi týmy Barys Nur-Sultan a Spartak Moskva.
     
    Barys Nur-Sultan

    Hokejisté dnes domácího Barysu Nur-Sultan (dříve Astana), odehráli v nové sezóně už šest utkání a na svém kontě mají šest bodů. V tabulce jsou na průběžném devátém místě. Třikrát se radovali z vítězství a třikrát odešli z ledu jako poražený tým. Po výhře 3:1 v Chabarovsku následoval duel ve Vladivostoku. Zde ale hráči Barysu na úspěch nenavázali a prohráli 0:3. Ze čtyř zápasů na venkovním tripu tak získali čtyři body z osmi možných. Dnes se postaví v aréně Almaty, kde mají své dočasné působiště kvůli konání MS v zápasu, Spartaku Moskva a čeká je další lítý boj o body do tabulky.

    Nejproduktivnější hráči

    Corban Knight – 4 body (2+2)
    Adam Helewka – 3 body (1+2)
    Alexej Makljukov – 3 body (1+2)
     
    Spartak Moskva

    Hosté ze Spartaku Moskva mají na svém kontě o jeden zápas více, než jejich dnešní soupeř, a sice sedm. Dosud nasbírali sedm bodů za dvě výhry a pět proher, z toho tři v nastavené hrací době či prodloužení. Moskvané po domácí výhře 5:1 nad Rigou pak znovu před svými diváky nestačili na Soči, hokejisté z olympijského města brali dva body za těsnou výhru 1:0. Dnes zahajují venkovní trip a rádi by hned v prvním duelu byli úspěšní, avšak sami ví, že je žádná procházka růžovým sadem nečeká. Co nás ale čeká, je další zajímavý zápas v kontinentální lize a vy si ho rozhodně nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Jakov Rylov – 6 bodů (2+4)
    Martinš Karsums – 5 bodů (3+2)
    Ilja Talalujev – 4 body (3+1)
     
    Vzájemná utkání

    V uplynulé sezóně se oba celky utkaly dvakrát a každý tým si připsal po jedné výhře. Kdo se bude radovat dnes, nám samozřejmě napoví až samotné utkání
     
    Československá stopa v utkání

    Robin Hanzl (Spartak Moskva) 4 body – (1+3)
     
    Úvodní sestavy:

    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Pasquale) – Metalnikov, Blacker, Makljukov, Orechov, M. Semjonov (A), Polochov, Šalapov – Pakarinen, Boyd (C), Tangradi – Michajlis, Knight, R. Starčenko (A) – Helewka, Šesťakov, Petuchov – B. Muratov, Sagadejev, Ševčenko.

    Spartak Moskva: Chomčenko (Bespalov) – Kulik, Gončarov, Rylov (C), Hersley, D. Višněvskij, Nikišin (A), Trišin, Kutuzov – Nikoncev (A), Stoljarov, Kokarev – Daugavinš, Zubov, Karsums – Chochlačov, R. Hanzl, Fjodorov – Zlobin, Juňkov, Leščenko.

    Rozhodčí: Olenin, Ravodin – Ivanov, Černyšjov.
     
    Dozněly hymny obou zemí a utkání tak za malou chvilku bude moci začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:11
    Do akce se vydali domácí hráči, ale kotouč ztratili a na druhou stranu zamířili hosté, avšak i ti nic před brankářem soupeře nevymysleli.
     
    00:48
    Martinš Karsums vybojoval puk a od pravého mantinelu ho posílal do předbrankového prostoru, ale tam nikoho ze spoluhráčů nenašel.
     
    01:39
    Nikišin pokryl prostor za brankou hostů a získal po nepřesné rozehrávce Nur-Sultanu puk a hned na to jde Spartak opět do útočné akce.
     
    02:15
    Anton Zlobin vyslal pukus z levého kruhu, ten byl zablokován obranou Nur-Sultanu a poté domácí směřují do další útočné akce na opačné straně.
     
    02:55
    Série nepřesností ve středním pásmu, už ale mají kotouč ve své moci hráči Astany a zavážejí ho do útočného pásma.
     
    03:52
    Pavel Komčenko se dostal do potíží, mířily na něho dvě střely, s oběma si ale dokázal poradit a dobrým zákrokem tak podržel svůj tým. A hned na to poslal kotouč pryč od své branky.
     
    04:42
    Arkadi Šesťakov protáhl puk do útočné třetiny, poté si ho odrazem o zadní mantinel vrátil zpět a zakončil, jenže jen do připraveného Chomčenka.
     
    04:59
    Branka Astany byla vychýlena ze svého postavení a stále se nedaří ji dobře vrátit zpátky. Delší dobu se tak nehraje a hráči pomalu začínají kroužit po ledové ploše, aby nevyšli z tempa.
     
    04:59
    Stále se nehraje, jde zřejmě o nějaký větší problém, který se nedaří ledařům vyřešit.
     
    04:59
    Diváci se v hledišti sice baví, ale raději by už sledovali své hráče na ledové ploše v bojích o kotouč a šance. Už to ale vypadá nadějně a hra bude pokračovat dále. Vhazovat se bude v pásmu Spartaku.
     
    05:30
    Akim Trišin podržel v obranném pásmu kotouč a vyjel s ním až před branku domácích, ale tam hosty o puk připravila znovu pozorná obrana Barysu.
     
    06:20
    Kokarev nechal puk pro Stoljarova a ten si sjel do těsné blízkosti branky Nur-Sultanu. Tam zakročil Karlsson a poté nechal přerušit hru. Navíc se bude vylučovat a jako první si přesilovou hru zahrají hosté.
     
    06:20
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Valerij Orechov – 2 min., vysoká hůl).
     
    06:20
    Následuje komerční přestávka.
     
    06:30
    Domácím se podařilo vybojovat puk na svou stranu a poté ho bez čekání poslali až před branku Spartaku. Moskvané tak rychle zakládají další útočnou akci.
     
    07:03
    Po střele z levé strany zakročil Karlsson a poté chytil i dorážku Dmitrije Višněvského. Výrazně tak pomohl domácím a neinkasoval.
     
    07:33
    Fjodorov poslal žabku do prostoru mezi kruhy, jeho spoluhráč ho ale nevyslyšel a rázem tak skončila další akce Moskvanů. Domácím se už jejich oslabení rapidně krátí.
     
    08:20
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    08:55
    Z levé strany vyslal Corban Knight táhlou střelu, se kterou si poradil Pavel Chomčenko. Betonem kotouč vyrazil a poté se ho ujala obrana Spartaku.
     
    09:46
    V rohu kluziště v pásmu Spartaku vybojovali puk hosté a poté od svého brankáře se jali založit další akci. Avšak dalekonosná přihrávka na Juňkova končí pouze na domácí obraně.
     
    10:52
    Menší závar před hostující klecí, v něm se nejlépe zorientoval Chomčenko a vytěsnil kotouč do bezpečí.
     
    11:16
    Zatím nesledujeme příliš kvalitní hokejovou podívanou. Oba celky evidentně zbrzdila ta dlouhá pauza při opravě branky domácích.
     
    12:12
    Michail Juňkov se snažil převzít přihrávku od Kulika, avšak ta byla příliš vysoká a zastavila se o helmu prvně jmenovaného. A nakonec mají puk ve své moci zase domácí hráči.
     
    13:50
    Ilja Zubov šel málem do samostatné akce, byl ale zastaven domácím hráčem a následuje tak vyloučení a další početní výhoda pro Spartak.
     
    13:50
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Anton Sagadejev – 2 min., podrážení).
     
    14:01
    Hosté se už uhnízdili v pásmu soupeře a kombinují v přesilové hře. Zatím se jim nedaří obelstít obrana Nur-Sultanu.
     
    14:28
    Další dobrý zákrok Karlssona, jenž zneškodnil pokus Karsumse, jenž střílel z pravého kruhu.
     
    14:54
    Domácím se povedlo vyhodit puk až před branku hostů. Hráči Nur-Sultanu tak pošetřili cenné vteřiny ze svého oslabení a mohou odejít střídat.
     
    15:45
    Hostům se i druhá početní výhoda příliš nedaří, naopak domácí celek se velmi dobře brání. A znovu vyhazuje kotouč až před Pavla Chomčenka.
     
    15:50
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    16:19
    Delší dobu se drželi v pásmu domácích hosté, ale opět nic nevymysleli a před Henrikem Karlssonem nevyslali jedinou střelu. A hned na to do akce míří zase Barys.
     
    16:45
    Jenže hosté rychle získali kotouč zpět a hnali se do další akce, ale zastavil je ofsajd. Vhazovalo se ve středním pásmu a domácí se pak dostali do šance. Orechov však své zakončení poslal jen do připraveného Chomčenka.
     
    18:03
    Peťuchov měl velkou šanci před hostující brankou. Ale jeho střela těsně před Chomčenkem nekončí první brankou zápasu. Brankář Spartaku zakročil a podržel svůj tým.
     
    18:29
    Po této šanci Nur-Sultan ožil a do další šance se dostal Batyrlan Muratov, ale proti němu stála lapačka Pavla Chomčenka. Jeho další zákrok pak zastavil hru.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:09
    Anton Zlobin prošel s pukem do útočného pásma, nakonec byl však tísněn obranou Barysu a ke střele před Karlssonem se nedostal.
     
    19:38
    Ještě mají puk na svých hokejkách hosté, ale před Karlssonem jim akce nevyšla. Pomalu, ale jistě končí první část hry, která byla díky poruše branky Nur-Sultanu pořádně dlouhá.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. Ta nepřinesla žádnou branku a ani nijak oslnivý hokej. V páté minutě byla hra na zhruba deset minut zastavena, neboť muselo dojít k vyřešení problému v domácím brankovišti. Oba týmy se pak postupně dostaly do tempa, avšak k nějakým vyloženým šancím se vůbec nedostávaly. Uvidíme, co nám přinese druhá část hry, která začne přibližně v 16:30.
     
    Střely na branky: 8 – 9
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:08
    U puku jsou od úvodu druhé třetiny hosté, ale znovu se příliš dlouho před brankou Karlssona neohřáli.
     
    20:36
    Teď už se do pásma dostali také domácí, ale Corban Knight se prosmýkl obraně hostů, jenže celou dobu byl tísněn a žádný pokus na Chomčenka neposlal.
     
    21:10
    Moskvané nahodili puk pouze do útočného pásma, ze kterého se o chvilku později sami vykázali. Puk tak získávají domácí a spěchají do útočné akce.
     
    22:26
    Adam Helewka napřáhl na pravém kruhu a jeho střelu hned na to zablokoval Alexandr Nikišin a dostal kotouč do bezpečí.
     
    22:51
    Nepřesnosti na obou stranách, ve středním pásmu už ale získali hosté a směřovali s ním znovu před soupeřovu branku. Nikoncev to záhy zkusil sám před Karlssonem, ale přízemní střela byla zastavena obranou.
     
    24:22
    Jesse Blacker nabral rychlost a prodral se do útočného pásma. Zastavila ho však píšťalka sudího, který viděl postavení mimo hru. Ta byla vykázána zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    25:01
    Zápas pokračuje tak, jako tomu bylo v první třetině. Není znovu k vidění vůbec pohledný hokej. Diváci v hledišti se spíše nudí. Rádi by ožili a viděli šance na obou stranách. Zatím je to ale v tomto ohledu hluché.
     
    26:15
    Nikišin dojel opuštěný kotouč u modré čáry, zavezl ho před hostující klec a až poté se dal do zakládání akce. Z té poté vytěžil střelu Robin Hanzl, jehož pokus dostal pod kontrolu Henrik Karlsson.
     
    26:15
    Následuje komerční přestávka.
     
    26:18
    Juňkov se opřel do střely v prostoru mezi kruhy a do zákroku musel Henrik Karlsson, jenž pohotovým zákrokem jeho pokus zastavil.
     
    27:02
    Zakázané uvolnění Spartaku. Hra se stěhuje před Pavla Chomčenka a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    27:18
    Z levé strany z úhlu střílel Dustin Boyd, ale brankář Moskvanů si pohlídal místo u své pravé tyče a holí kotouč dostal do bezpečí.
     
    27:56
    Patrik Hersley se napřahoval na modré čáře, nakonec mu rána nesedla a puk končí pouze na obraně Nur-Sultanu.
     
    28:49
    Šesťakov se natlačil těsně před Pavla Chomčenka, jeho přituknutí puku za zády hostujícího brankáře nekončí. Chomčenko pak přesto přerušil hru a vhazovat se bude znovu po jeho pravé ruce.
     
    29:22
    Další šance domácích, Chomčenko zakročil, ale nedostal puk pod kontrolu. Následně pak ještě střílel stejný hráč, ale jeho pokus už zastavila obrana Barysu.
     
    29:53
    Moskvané čelili dalšímu tlaku domácích, ze kterého se po chvilce vymanili a hned se vydali na druhou stranu.
     
    30:52
    Gennadij Stoljarov nadvakrát zakončoval před Karlssonem, ten sklapl své betony a puk za svá záda nepustil. I on poté přerušuje hru.
     
    31:08
    Ani po polovině základní hrací doby jsme se nedočkali branky. Na tu si diváci budou muset ještě počkat. Ale samozřejmě se může stát, že se nedočkají vůbec. Uvidíme.
     
    32:00
    Anatolij Nikoncev nyní nechal vyniknout Henrika Karlssona, který jeho pokus lapil do lapačky a tu ukázal směrem do hlediště. Dal tak příznivcům Nur-Sultanu najevo, že má puk opravdu v bezpečí.
     
    32:00
    Následuje další komerční přestávka.
     
    32:09
    Jegor Petuchov to zkusil od pravého hrazení, ale ani jeho následný pokus nekončí mezi třemi tyčemi.
     
    32:45
    Asi největší šance zápasu. Nikita Michajlis se dostal do samostatného úniku, ale zblízka ho vychytal Pavel Chomčenko. Domácí tak nebyli daleko od první branky zápasu!
     
    33:33
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Alexandr Chochlačov – 2 min., podrážení).
     
    34:03
    První přesilovku mají k dispozici hráči domácích a už se uhnízdili v pásmu soupeře.
     
    34:15
    Barys právě vstřelil branku!
    Po zhruba pětatřiceti minutách hry jsme se dočkali první branky. DUSTIN BOYD tečoval střelu Jesseho Blackera od modré čáry a kotouč končí za Chomčenkem – 1:0. Barys tak využívá přesilovou hru a hosté musejí dohánět jednobrankové manko. Asistence: Jesse Blacker.
    34:15 Dustin BOYD - 1:0
     
    35:06
    Hosté opět zbytečně faulovali a domácí mají ponechanou výhodu. Pokud nevsítí branku, budou hrát přesilovou hru.
     
    35:11
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Michail Juňkov – 2 min., krosček).
     
    35:41
    Hosté se hned dostali ke kotouči a vyhazují ho poprvé až před domácí branku. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    36:49
    Barys měl nyní tlak před soupeřovou bránou, ale pozorný Chomčenko to ustál. Po střele Erica Tangradiho z levé strany vytasil svůj beton.
     
    37:11
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    37:15
    Barys právě vstřelil branku!
    Hosté už sice byli v plném počtu, domácí ale měli ještě útočné pásmo a využili kombinace a nakonec slaví druhý přesný zářez. Metalnikov napřáhl ke střele kousek od modré čáry a v mezikruží jeho pokus sklepl holí za záda Chomčenka CORBAN KNIGHT – 2:0. Asistence: Leonid Metalnikov.
    37:15 Corban KNIGHT - 2:0
     
    38:08
    Hosté se sice dostali do útočného pásma, ale před Karlssonem nic nevymysleli a rázem jejich akce skončila.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:16
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Eric Tangradi – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:40
    Hosté mají v závěru prvního dějství k dispozici přesilovou hru a ještě se pokusí dostat se na dostřel jediné branky.
     
    39:52
    A nyní měli dobrou šanci, když Barys zamkli v jeho pásmu a kombinovali před Karlssonem. Avšak ten vše dokázal ustát, puk chytil a následně pak ho obrana domácích vyhodila až před branku hostů.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je minulostí a v té jsme se už branek dočkali. V pětatřicáté minutě otevřel účet zápasu povedenou přesilovkovou tečí Dustin Boyd a o tři minuty později pak uklidnil domácí Jesse Blacker, jenž taktéž tečoval před Chomčenkem a rozvlnil za ním síť. Uvidíme, co nám přinese třetí část hry. Hosté nic nebalí a pokusí se dostat se zpět do zápasu. Začínáme zase přibližně v 17:23.
     
    Střely na branku: 16 – 16
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Po zákroku Karlssona byla hra přerušena a vhazuje se po levé ruce brankáře Nur-Sultanu.
     
    41:09
    Od vlastní branky zakládali další akci hosté, ale už se nedostali k pořádné střele před domácí brankou.
     
    41:16
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    41:20
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Arťom Fjodorov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    41:30
    Jen poté, co se domácí ubránili, putoval na lavici hanby hostující hráč. Další přesilovka pro Barys.
     
    41:39
    Barys právě vstřelil branku!
    Stejně jako u první branky, také u té třetí je přesilovka využita a opět z hole DUSTINA BOYDA. Ten dostal krásnou přihrávku zpoza hostující branky a zblízka pak nedal Chomčenkovi žádnou šanci – 3:0. Nur-Sultan tak má už velmi slibný náskok. Asistence: Eric Tangradi a Iiro Pakarinen.
    41:39 Dustin BOYD - 3:0
     
    43:20
    Hosté se dostali před branku domácích, z levé strany šla na Karlssona další rána, ale ten sklapl své betony a neinkasoval.
     
    43:52
    Další pokus od modré čáry mířil na Karlssona, ale jeho dělovka končí opět na brankáři Henriku Karlssonovi.
     
    44:09
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Valerij Orechov – 2 min., vražení na hrazení).
     
    44:35
    Hosté se usadili v útočném pásmu a Karsums pak svou střelu poslal jen vysoko nad branku Henrika Karlssona. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    45:09
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Alexandr Chochlačov – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    45:09
    Síly na ledě se srovnaly a uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    46:09
    Barys je v plném počtu a začíná jeho zkrácená přesilová hra.
     
    46:23
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Jesse Blacker – 2 min., podrážení).
     
    46:23
    Ale na trestnou putuje i Blacker, takže se znovu síly vyrovnaly a znovu bude k vidění hra ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    47:09
    Spartak je kompletní a nyní ho čeká početní výhoda.
     
    47:30
    Zubov pálil od modré čáry a poté před domácí brankou vznikla pořádná mela, ale i tuto situaci brankář Henrik Karlsson ustál a dalším zákrokem svůj tým podržel. Následně pak hru přerušil.
     
    48:23
    Barys je v plném počtu a stále udržel svůj tříbrankový náskok.
     
    49:06
    Henrik vyrazil další střelu hostů, a sice do rohu kluziště. Domácí jsou tak stále pod menším tlakem, zatím vše ale řeší s přehledem.
     
    49:57
    Metalnikov vyslal dělovku od modré čáry, na teč pak byl připraven Dustin Boyd, ale jeho pokus se nevešel mezi tři tyče a na hattrick útočník Barysu nedosáhl.
     
    51:03
    Zubov přejel celé kluziště a z mezikruží vyslal střelu, která však pro Karlssona byla lahůdkou. Přesto domácí brankář přerušil hru, aby ji uklidnil. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    51:36
    Domácí nahodili puk do obranného pásma, ale málem se jim to vymstilo. Daugavinš se totiž dostal ke kotouči a svižnou ránou pak nechal opět vyniknout Henrika Karlssona.
     
    51:53
    Barys stále drží velmi slibný náskok a už se nikam nežene. Hostům naopak začíná rychle ubíhat čas a pokud se chtějí vrátit do zápasu, měli by se snažit více střílet.
     
    52:44
    Hosté se stále marně snažili o zakončení před brankou Karlssona, ten zatím stále drží své čisté konto.
     
    54:12
    Leščenko vybojoval puk, ale hosté ho nakonec dostali do středního pásma, kam směřuje také hra a následné vhazování. To ale až po komerční přestávce.
     
    54:23
    Arkadij Šesťakov operoval před brankou hostů, zakončit se mu nepovedlo, ale přesto Chomčenko přerušil hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    54:39
    Zubovovu střelu zachytil jeden z beků Barysu a dostal kotouč do bezpečí. Jenže hosté se rychle vrátili zase zpátky a už hrozí před Karlssonem.
     
    55:43
    Adam Helewka pálil z vrcholu levého kruhu a jeho pokus končí na pozorném Chomčenkovi, který v krátkém sledu po sobě zase zastavuje hru.
     
    56:46
    Hosté se déle drželi v pásmu soupeře, ale střelecká muška je opět slepá. Domácí dostali puk na své hole a budou pokračovat směrem před branku Chomčenka.
     
    57:19
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Jegor Petuchov – 2+2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Gennadij Stoljarov – 2+2 min, hrubost).
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:16
    Domácí nyní zahrozili po delší době před hostující brankou, ale jejich pokus byl nepřesný.
     
    58:56
    Zápas jde pomalu do svého finále, domácí už mohou pomalu začít slavit výhru. Hosté už nemohou stihnout se zápasem něco udělat.
     
    59:50
    Domácí drží kotouč na svých holích a už ho nepustí. Pomalu, ale jistě je tu konec duelu.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Po bezbrankové první třetině se nakonec diváci dočkali celkově tří branek a všech do hostující sítě. Barys ještě ve třetí třetině vedení navýšil a nakonec své tříbrankové vedení udržel. Hosté tak z ledu Barysu odjedou s prázdnou.
     
    Střely na branku: 24 – 31
     
    Dnešní utkání sledovalo 11 487 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Robin Hanzl (Spartak Moskva) 0+0, 3 střely, čas na ledě 16:45
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (18:07:34)

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 35. Boyd (Blacker), 38. Knight (Metalnikov), 42. Boyd (Tangradi, Pakarinen)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Pasquale) – Metalnikov, Blacker, Makljukov, Orechov, M. Semjonov (A), Polochov, Šalapov – Pakarinen, Boyd (C), Tangradi – Michajlis, Knight, R. Starčenko (A) – Helewka, Šesťakov, Petuchov – B. Muratov, Sagadejev, Ševčenko.
    Spartak Moskva: Chomčenko (Bespalov) – Kulik, Gončarov, Rylov (C), Hersley, D. Višněvskij, Nikišin (A), Trišin, Kutuzov – Nikoncev (A), Stoľarov, Kokarev – Daugavinš, Zubov, Karsums – Chochlačov, R. Hanzl, Fjodorov – Zlobin, Juňkov, Leščenko.

    Rozhodca: Olenin, Ravodin – Ivanov, Černyšjov

    Diváci: 11 487