Kazaň – Čerepovec 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavľ 5:2 (kon.) | Riga – Chabarovsk 4:3 (po pr.)
koniec
CSKA Moskva
5:2 (3:1, 0:1, 2:0)
Lokomotiv Jaroslavľ
cz Pondelok 16.09.2019, 18:30 • CSKA Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:59 Kirill KAPRIZOV - 5:2
     
    58:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Čepice na led! KIRILL KAPRIZOV totiž nyní dosáhl na hattrick v tomto duelu, když mu puk poslal k levému mantinelu Grigorenko a prvně jmenovaný pak poslal puk do úplně prázdné hostující branky – 5:2. Je tedy hotovo. Asistence: Michail Grigorenko a Bogdan Kiselevič.
    50:40 Michail GRIGORENKO - 4:2
     
    50:40
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Velmi důležitou branku nyní vsítili domácí a udělali velký krok k dnešnímu vítězství. MICHAIL GRIGORENKO dostal od Veye pas na levou stranu a poté pohotově zakončil. Lazušin tak nestačil zareagovat a inkasuje – 4:2. Asistence: Linden Vey a Kirill Kaprizov.
    34:11 Jakub NAKLÁDAL - 3:2
     
    34:11
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Nyní už je kontaktní branka na světě. JAKUB NAKLÁDAL dostal nabito do prostoru mezi kruhy a poté svou střelou umístil puk k pravé tyči z pohledu Larse Johanssona – 3:2. Jaroslavl se tak dostala zpět do zápasu. Asistence: Grigorij Denisenko a Jegor Averin.
    18:34 Kirill KAPRIZOV - 3:1
     
    18:34
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro hosty šok, v závěru první části hry už prohrávají o dva góly. Konovalovi propadl kotouč po střele hostů a těsně u brankové čáry ho za poslal KIRILL KAPRIZOV, jenž tak posílá Konovalova na střídačku – 3:1. Asistence: Klas Dahlbeck a Mat Robinson.
    17:24 Sergej KALININ - 2:1
     
    17:24
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Mamin to udělal výborně, dvakrát zasekl puk a obtočil se kolem své osy, poté se rozjel za branku hostů a zpoza ní dostal puk před brankoviště, kde si ho sebral SERGEJ KALININ a zasunul ho za záda Konovalova – 2:1. Domácí si tak berou své vedení zase zpátky. Asistence: Maxim Mamin.
    13:34 Stéphane Da Costa - 1:1
     
    13:34
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Chvíli po tom, co se domácí ubránili, inkasují a je vyrovnáno. STÉPHANE DA COSTA se ocitl mezi kruhy, kam dostal přihrávku a poté svou svižnou střelou nedal Johanssonovi šanci – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Maxim Osipov a Anton Lander.
    01:19 Kirill KAPRIZOV - 1:0
     
    01:19
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A domácí otevírají velmi brzy skóre zápasu. Hosté chybovali v obraně, poté se puk dostal ke Grigorenkovi, jenž ho zpoza klece soupeře poslal před branku, kde byl KIRILL KAPRIZOV. A jeho následná svižná střela pak končí za Konovalovými zády – 1:0. Asistence: Michail Grigorenko.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 2. Kaprizov (Grigorenko), 18. Kalinin (Mamin), 19. Kaprizov (Dahlbeck, M. Robinson), 51. Grigorenko (Vey, Kaprizov), 59. Kaprizov (Grigorenko, Kiselevič) – 14. S. Da Costa (M. Osipov, Lander), 35. Nakládal (Denisenko, J. Averin)


    CSKA Moskva: L. Johansson (Sorokin) – M. Robinson (A), Dahlbeck, Marčenko, Kiselevič, Nesterov (A), A. Romanov, Čmychov – Grigorenko, Vey, Kaprizov – Okulov, Šalunov, Sekáč – Telegin, P. Karnauchov, Popov – Andronov (C), Kalinin, Mamin – Rtiščev.
    Lokomotiv Jaroslavľ: Konovalov (19. Lazušin) – Savčenko, Kronwall (C), Nakládal (A), Rafikov, M. Osipov, Čerepanov, Misjul – Rattie, Lander, S. Da Costa – J. Averin (A), Iljenko, Sannikov – Ivanov, Denisenko, Kajumov – Apalkov, Kraskovskij, Kudrjavcev – Kovalenko.

    Rozhodca: Akuzovskij, Ansons – Bersenjov, Šeljanin

    Diváci: 10 240