Alanyaspor – Fenerbahce 3:1 (kon.)
koniec
Alanyaspor
3:1 (1:1)
Fenerbahce SK
cz Pondelok 16.09.2019, 19:00 • Bahçeşehir Okulları Stadyumu, Alanya • Turecká Superliga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Máme za sebou pondělní dohrávku čtvrtého kola turecké Superligy, v níž Alanyaspor porazil na domácím hřišti Fenerbahce v poměru 3:1. Do vedení se však dostali hosté, ve 39. minutě se z hranice šestnáctky prosadil Tolga Ciğerci. Domácí ale ještě v první půli dokázali vyrovnat, když se ve třetí nastavené minutě trefil po chybě gólmana Papiss Cissé. Stejný hráč měl na svědomí i druhou branku Alanyasporu, tentokráte potrestal velkou hrubku Jailsona. I třetí gól domácích padl po zaváhání defenzivy, jmenovitě Tufana, jehož odstavil od balónu Bakasetas a Junior Fernándes z velkého úhlu procedil Bayındırovi míč mezi nohama. Svěřenci trenéra Buluta tak i po čtyřech kolech drží jako jediný tým stoprocentní bilanci, to Fenerbahce si připsalo první ligovou porážku.

    To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (21:04:25)
     
    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 5:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 13:14.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Ještě jednou vzniklo nebezpečí před svatyní gólmana Altay Bayındır, avšak před forvardem Cissém na poslední chvíli dokázal odkopnout do bezpečí Jailson.
     
    90+4
    pro Alanyaspor už to vypadá dobře. Domácí drží balón na kopačkách a soupeř už ani tolik nenapadá. V dnešním utkání už se Fenerbahce smířilo s prohrou.
     
    90+3
    Ozan Tufan dohrál soupeře u levé lajny v rámci pravidel, zloba hráčů v bílém je naprosto zbytečná.
    90+2. Dělovku Bakasetase zastavilo břevno
     
    90+2
    Definitivně mohl o vítězství domácího mužstva rozhodnout Tasos Bakasetas, jeho dělovka div že nepřepůlila břevno!
     
    90+1
    Fotbalisté Alanyasporu už pochopitelně nikam nespěchají. Jen než Fabrice N´Sakala rozehrál autové vhazování uběhlo dobrých dvacet vteřin.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
     
    89
    Za dlouhým nákopem Caulkera se rozběhl Papiss Cissé, před nímž na poslední chvíli odkopl do zámezí hodně daleko vyběhnuvší Altay Bayındır.
     
    88
    Dlouhý aut neznamenal žádné nebezpečí pro domácí svatyni, Kosovan Muriqi byl v šestnáctce sám proti trojici obránců.
     
    87
    Luiz Gustavo ve výskoku odvrátil balón před nabíhajícím Bakasetasem a stoper se okamžitě po zákroku chytl za sval, neboť ho chytla křeč. Spoluhráči mu pomohli, zkušený Brazilec je připraven odehrát poslední minuty dnešního střetnutí.
     
    86
    No a Brazilec se o chvíli později zapojil do hry znovu, tentokráte se po jeho zákroku na Kadiogla hosté vehementně dožadovali penalty. Marně.
     
    85
    Hodně se Welinton diví tomu, že mu byl odpískán faul na Muriqiho. Nic s tím však neudělá, naopak musí rychle zacouvat, aby mohl pokračovat v plnění defenzivních povinností.
     
    84
    Střídání v týmu Fenerbahce Istanbul: ze hřiště odchází Garry Mendes Rodrigues, přichází Mevlüt Erdinç.
     
    83
    Centr ze standardní situace žádné nepříjemnosti pro domácí branku nepřinesl, míč ze vzduchu sebral brankář, ten se v posledních chvílích nenudí.
     
    82
    Rána Muriqiho byla mírně přizvednutá a o to nebezpečnější se stala pro gólmana. Marafona si s ní přesto poradil, vyboxoval ji do bezpečné vzdálenosti od vlastní svatyně.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Alanyaspor vede o dvě branky a má nakročeno k udržení stoprocentní ligové bilance. To Fenerbahce je naopak blízko první porážce.
     
    80
    Střídání v týmu Alanyaspor: ze hřiště odchází Ceyhun Gülselam, přichází Salih Uçan.
     
    79
    Jenže nepodniklo. Místo toho Gustavo přihrál gólmanovi, jenž dlouhá váhal s rozehrávkou a na poslední chvíli dokázal odkopnout do bezpečí před dobíhajícím Cissém.
     
    78
    Yacine Bammou se až příliš zapřel do Dirára, v souboji viditelně použil i loket. Výsledkem je útočný faul, Fenerbahce může podniknout další útočný výpad.
     
    77
    Průnikovou nahrávku obdržel do pokutového území Djalma, který se z jedničky pokusil najít buď Cissého, nebo Bammoua. Nakonec ovšem trefil skluzujícího Tufana.
     
    76
    Domácí fotbalisté se dokonce vydali na útočnou polovinu, kde už pěknou dávku minut s velkým přhledem kombinují u levé lajny. Presink soupeře jim nedělá žádný problém.
     
    75
    Ti mohli znovu doplatit na chybu v defenzivě, Luiz Gustavo společně s Tufanem ale nakonec Bakasetase ubránili.
     
    74
    Je to pro Fenerbahce obrovsky složité dostávat se kompaktní obrany soupeře, navíc do tak zahuštěné. Frustrace je na hostujících hráčích viditelná.
     
    73
    Marafona ukázal přehled, když včas vyběhl proti povedenému centru Dirára z levé strany a bezpečně ho schoval v rukavicích.
     
    72
    Pomezní rozhodčí teď okradl hosty o rohový kop. Opakované záběry totiž ukázaly, že balón po jemném píchnutí Potuka ještě tečoval gólman.
     
    71
    Alanyaspor se stáhl hlouběji do defenzivy, na obranné polovině dokonce pomáhá s udržením náskoku celá jedenáctka.
     
    70
    Yacine Bammou se okamžitě po svém příchodu na hřiště mohl zapsat na listinu střelců, to by si ale musel v pokutovém územé lépe zpracovat balón.
     
    69
    Střídání v týmu Alanyaspor: ze hřiště odchází Junior Fernándes, přichází Yacine Bammou.
     
    68
    Střídání v týmu Fenerbahce Istanbul: ze hřiště odchází Deniz Türüç, přichází Alper Potuk.
    Střídání v týmu Fenerbahce Istanbul: ze hřiště odchází Mathias Jörgensen, přichází Ferdi Kadioglu.
     
    67
    Junior Fernándes má stále dostatek sil na to, aby předvedl sprint přes půl hřiště. Ozan Tufan odvrátil nebezpečí pouze za cenu autového vhazování.
     
    66
    O jeden takový se pokusil po nákopu Juanfrana střelec třetí branky Junior Fernándes, avšak k zemi ho nedovoleně stáhl Nabil Dirár. Krajní bek za odměnu obdržel žlutou kartu.
     
    65
    Hosté musí pochopitelně více otevřít hru, čehož budou domácí využívat k častým a rychlým brejkům.
    64. Zakončení Ciğerciho vytěsnil Marafona na tyč
     
    64
    Fenerbahce bylo velmi blízko snížení, zakončení Tolgy Ciğerciho po rohovém kopu však gólman Marafona dokázal vytěsnit na tyč!
    62. Junior FERNÁNDES - 3:1
     
    62
    Alanyaspor právě vstřelil branku!
    Třetí obrovské zaváhání hostující defenzivy znamená třetí gól Alanyasporu! Tufan se nepochopitelně otočil směrem k vlastní bráně a hodně si pokol balón, načež ho tělem odstavil Bakasetas a míče se chopil JUNIOR FERNÁNDES. Ten mohl v situaci dva na jednoho přihrávat Cissému, ovšem rozhodl se pro zakončení a z velkého úhlu dokázal procedit kulatý nesmysl mezi nohama Bayındıra!
     
    61
    Dlouhý balón Dirára si na zadní tyči našel Kruseho, jenž z bezprostřední blízkosti hlavičkoval do včas vyběhnuvšího Marafony.
     
    60
    Máme za sebou hodinu utkání. Alanyaspor vede na domácím hřišti nad Fenerbahce 2:1 a míří za dalšími třemi body. To hosté jsou minutu co minutu blíže premiérové prohře.
     
    59
    Poslední varování udělil Özkahya Ceyhunovi Gülselamovi, který už na kontě má jednu žlutou kartu, musí si tedy dávat velký pozor na nebezpečné zákroky.
     
    58
    Až příliš aktivní byl v útočné fázi Junior Fernándes. Tak dlouho okopával protihráče, až mu sudí odpískal faul.
     
    57
    Kosovan se zapojil i do následující akce, během níž nastřelil ruku Welintona. Hlavnímu i poměznímu ale tato skutečnost unikla.
     
    56
    Do pokutového území domácího celku přiletěl další vysoký balón, tentokráte se dokázal ve vzduchu prosadit Vedat Muriqi, avšak hlavičkoval nepřesně.
     
    55
    Exekuce se chopil Max Kruse, ovšem jeho pas, ačkoli nebyl vůbec špatný, proletěl celým pokutovým územím bez jakéhokoliv doteku.
     
    54
    Středopolař Tolga Ciğerci se zorientoval v malém prostoru na jedničku, když z jedničky předal míč Türüç. Po jeho sraženém centru bude následovat rohový kop.
     
    53
    Junior Fernándes si výborně zpracoval těžkou nahrávku Cissého a posunul si kulatý nesmysl po pravé straně. Následně nakopl bránícího Tufana a vybojoval autové vhazování.
     
    52
    Dlouhý nákop za obranu mířil právě na australského ofenzivního záložníka, kterého ale skvěle odstavil stoper Steven Caulker.
     
    51
    Hosté zase začali hrát svoji kombinační hru z první půle, ta jim ale příliš ovoce nepřinesla. Útočným faulem se provinil Max Kruse.
     
    50
    Deniz Türüç si došel pro faul a Fenerbahce rozehrálo standardku na krátko. Tolga Ciğerci technnickým pokusem minul levou tyč.
     
    49
    Ve vzduchu pochopitelně visí hattrick Senegalce. Ten se nyní po centru z pravé strany dožadoval odpískání pokutového kopu, avšak píšťalka sudího zůstala němá.
     
    47
    Alanyaspor právě vstřelil branku!
    Neskutečné chyby vyrábí hostující fotbalisté a pořádně za ně platí! Stoper Jailson svým nákopem napálil bránícího Bakasetase, od nějž se balón odrazil ideálně k PAPISSOVI CISSÉMU, jenž tváří v tvář gólmanovi zamířil zkušeně na přední tyč a zapsal druhý zásah v utkání.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 20:04.
     
    Držení míče: 29% – 71%
    Střely na branku: 3 – 1
    Střely mimo branku: 3 – 1
     
    Skončil první poločas utkání turecké Superligy mezi Alanyasporem a Fenerbahce, v němž padlo po gólu na každé straně. Do vedení se dostali hosté, když ve 39. minutě namířil do protipohybu gólmana Tolga Ciğerci. Vyrovnání přišlo v poslední nastavené minutě a stalo se tak po chybě brankáře, který v rukavicích neudržel dlouhé autové vhazování, naopak balón přihrál přímo k nohám Bakasetase, který připravil Papissovi Cissému pozici, z níž snad nešlo minout. Druhá polovina zápasu slibuje velmi zajímavou podívanou, rozhodně nikam neodcházejte.
     
    45+4
    První poločas skončil.
    45+3. Papiss CISSÉ - 1:1
     
    45+3
    Alanyaspor právě vstřelil branku!
    Tohle si gólman hostujícího týmu za rámeček určitě nedá! Po dlouhém autu mu vypadl míč z rukavic přímo k nohám Bakasetase, který nezištně přihrál PAPISSOVI CISSÉMU a Senegalec dokázal trefit odkrytou bránu!
     
    45+2
    Hostující fotbalisté působí v závěru první půle nervózním dojmem. Po nedomluvě mezi Mathiasem Jörgensenem a gólmanem odkopl Bayındır kulatý nesmysl do zámezí.
     
    45+1
    Velké problémy měl teď gólman Altay Bayındır s centrem Fernándese. Balón mu vypadl z rukavic, na poslední chvíli ho dokázal zalehnout před dotírajícím Bakasetasem, jemuž byl nakonec odpískán faul.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad ráemc prvního poločasu tři minuty.
     
    44
    Luiz Gustavo se snažil o narážečku s Dirárem, jenže jeho úmysl výborně přečetl Tasos Bakasetas. Domácí středopolař se pokusil rychle přihrát Cissému, toho si však skvěle pohlídal Jailson.
     
    43
    Vedat Muriqi v hlavičkovém souboji přetlačil stopera, nicméně pouze sklepl balón pro Caulkera. Ten ovšem pod tlakem Kosovana nakonec odvrátil nebezpečí pouze za cenu odkopu do zámezí.
     
    42
    Po standardce centroval do pokutového území hostů Tasos Bakasetas a nabíhající Junior Fernándes zakončoval z velkého úhlu jen do připraveného Bayındıra.
     
    41
    Do konce prvního poločasu stále zbývá pět minut. Dočkáme se ještě nějakého gólu nebo půjde Fenerbahce do kabin s jednobrankovým vedením v zádech?
    39. Tolga CIĞERCI - 0:1
     
    39
    Fenerbahce právě vstřelilo branku!
    To už ale neplatí, hosté se ujímají vedení! Rodrigues přetlačil v souboji obránce, nahrál Krusemu, jenž krásně přiťukl míč TOLGOVI CIGERCIMU, který poslal balón do protipohybu gólmana!
     
    38
    Na fotbalistech Fenerbahce je znát lehká frustrace z toho, že se nedaří vstřelit tolik potřebný gól. Dominance je zjevná i co se statistik týče, jenže svatyně Marafony zatím odolává.
     
    37
    V pokutovém území Alanyasportu došlo k nepříjemné srážce mezi gólmanem Marafonou a forvardem Muriqim. Lépe z tohoto souboje vyšel Kosovan, avšak i brankář se po chvíli zvedl a vypadá to, že bdue schopen pokračovat ve hře.
     
    36
    Kulatý nesmysl propadl po pasu Gustava až k Ciğercimu, který si našel prostor na centr a posadil míč na hlavu stopera Caulkera.
     
    35
    Ozan Tufan ukázal rychlé nohy, rozběhnutého Fernándese dokázal udržet na zádech a poté si pomohl jednoduchou nahrávkou na brankáře.
     
    34
    Proti centru vystartoval z brány Altay Bayındır, jenž vyboxoval balón pouze na šestnáctku k Siopisovi, jehož rána z první proletěla vysoko nad.
     
    33
    Výborné přenesení hry Fabriceho N´Sakaly na pravou stranu, kde si míč z prvního doteku zpracoval Welinton. Brazilec byl vzápětí faulován Tufanem.
     
    32
    Papiss Cissé si neporadil se zpracováním kulatého nesmyslu, pouze odevzdal míč stoperovi Mathiasovi Jörgensenovi. Ten rychle rozehrál na Dirára.
     
    31
    Zničehonic se na zem posadil Altay Bayındır. To by byla velká nepříjemnst pro hosty, pokud by museli střídat gólmany. Naštěstí to vypadá, že nejde o vážnější zranění.
     
    30
    Je za námi úvodní půl hodina střetnutí, v níž jsme zatím gól neviděli. I šancí je pomálu, spíše žádné. Fenerbahce sice drží míč, jenže dopředu se zatím nežene.
     
    29
    Budeme svědky standardní situace Alanyasporu. U pravé lajny si šikovně pokryl balón tělem Fabrice N´Sakala, jehož následně složil k zemi Kruse.
     
    28
    Přetažený centr z pravé strany si našel Vedat Muruqi, z mírného záklonu ale hlavičkoval přesně do míst, kde stál připravený Marafona.
     
    27
    Posila Fenerbahce se do akce okamžitě dostala znovu, po jeho zákroku na Fernándese se domácí fotbalisté marně dožadovali penalty.
     
    26
    Hrubku Ciğerciho bez váhání využil Tasos Bakasetas, jenž se proháčkoval přes dva protihráče, poté ale nedokázal zakončit přes Gustava.
     
    25
    Opět sledujeme tu samou písničku. Fenerbahce drží míč, jenže převážně na vlastní polovině. Do hry se často zapojuje i brankář.
     
    24
    Střídání v týmu Alanyaspor: ze hřiště odchází Efecan Karaca, přichází Djalma.
     
    23
    Další rána do domácích řad přichází hned vzápětí, Efecan Karaca si sedl na zem a ukazuje, že bude muset být vystřídán. Vypadá to na problémy s harmstringem.
     
    22
    Ceyhun Gülselam podrazil po lajně unikajícího Tolgu Ciğerciho, který by jinak šel do slibného protiútoku. Středopolař Alanyasporu je prvním hráčem potrestaným žlutou kartou.
     
    21
    Hosté i nadále jsou po většinu času na míči, jenže defenziva soupeře zatím funguje na jedničku. Recept na linii nejlepšího celku soutěže bude velmi těžké najít.
     
    20
    Tohle už faul byl. Bylo to na hraně, avšak tentokráte se turecký sudí rozhodl odpískat zákrok Luize Gustava.
     
    19
    Papiss Cissé měl pocit, že byl faulovaný, ovšem hlavní rozhodčí Özkahya na zákroku Jailsona nic nedovoleného nespatřil, hra plyne dál.
     
    18
    Až moc to nyní přehnal s agresivitou Kosovan Vedat Muriqi. Výsledkem je útočný faul, obranná řada Alanyasporu může alespoň na chvíli vydechnout.
     
    17
    Garry Mendes Rodrigues mohl vypálit, ale ještě se pokusil na středu najít lépe postaveného Kruseho. Vošem to byla chyba, do nahrávky stihl vložit nohu Caulker.
     
    16
    Neměl komu, a tak se Welinton rozhodl k dlouhému odkopu na polovině soupeře. Další kombinační akce začne od gólmana Altaye Bayındıra.
     
    15
    Aktivní Kruse si skvěle naběhl za obranu na pas Tufana. Zakončení však nenačasoval dobře, míč totiž vůbec netrefil.
     
    14
    Přesně na polovině hřiště se dokázal elegantně uvolnit kolem protihráče Max Kruse, který chtěl okamžitě přesunout hru na Dirára. Maročan ale na vysoký balón nedoskočil.
     
    13
    Domácí celek funguje ve středu pole výborně, ovšem v útočé fázi je zbytečných ztrát až příliš. Proto zatím v držení míče jasně dominuje Fenerbahce.
     
    12
    Po delší době se zapojil do hry Muriqi, avšak hned byl zdvojen stoperským duem. Kosovan proti přečíslení neudržel míč.
     
    11
    Alanyaspor si příliš dlouho míče neužil, hosté kulatý nesmysl získali zpět do svého držení po nedorozumění mezi Bakasetasem a Cissém.
     
    10
    Tolga Ciğerci si pěkně narazil s Dirárem, jenž se snažil odcentrovat svou slabší slabou nohou. Balón odklidil do bezpečí Fabrice N´Sakala.
     
    9
    Fenerbahce je častěji na míči, avšak k šancím to nevede. Kombinace totiž probíhá převážně kolem středu hřiště.
     
    8
    Opět přišel z pravého křídla zajímavý pas do pokutového území. Balón ovšem nakonec vyplaval hodně vysoko, bez problémů si pro něj vyskočil Altay Bayındır.
     
    7
    Z pravé strany odcentroval bek Juanfran a Nabil Dirár nepříliš jistě odklidil povedený centrovaný balón. Naštěstí pro něj poslal míč přímo na nohu kolegy Tufana.
     
    6
    Nová akvizice Fenerbahce Luiz Gustavo si vůbec neporozuměl se spoluhráčem Tufanem, čehož okamžitě využil Junior Fernándes. V souboji jeden na jednoho ale na Mathiase Jörgensena nevyzrál.
     
    5
    Zatím nejpovedenější akci zápasu zastavil zdvižený praporek pomezního signalizující ofsajdové postavení. Mimo hru se nacházel Muriqi.
     
    4
    Fotbalisté Fenerbahce rozhodně nikam nespěchají. Míč má nyní v držení gólman, jenž se nemá k nějaké rychlejší rozehře.
     
    3
    Papiss Cissé se pokusil zakončit akrobaticky přes hlavu, nedokázal ale trefit míč ideálně, balón získal Ozan Tufan.
     
    2
    Domácí do dnešního utkání vstoupili v bílých dresech, hosté navlékli dresy tmavě modré.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Alanyaspor: Marafona – Juanfran, Welinton, Caulker, N´Sakala – Siopis, Gülselam – Karaca, Bakasetas, Fernándes – P. Cissé.
    Náhradníci: Birniçan – Bammou, Bingöl, Bulut, Cagiran, Djalma, Kanak, Uçan, Tzavellas, Güneş.

    Fenerbahce Istanbul: Bayındır – Tufan, M. Jörgensen, Jailson, Dirár – Gustavo, Tolga Ciğerci – Türüç, M. Kruse, G. Rodrigues – Muriqi.
    Náhradníci: Tekin – Arslan, Aziz, Çiftpinar, Erdinç, Kadioglu, Potuk, Sağlam, Zajc, Rami.

    Rozhodčí: Özkahya – Narinç, Öz.
     
    Fenerbahce Istanbul

    Fenerbahce bude určitě chtít dát zapomenout na loňskou velmi nepovedenou sezónu, v níž skončilo až na šesté příčce, tudíž i mimo poháry. Svěřenci kouče Yanala vstoupili do nového ročníku výborně, když nejprve porazili 5:0 Gaziantep a poté 2:1 úřadujícího vícemistra z Basaksehiru. Minulý víkend ale přišla první ztráta po domácí remíze 1:1 s Trabzonsporem. Fenerbahce má po třech kolech dva dvougólové hráče, jsou jimi Maročan Nabil Dirar a Kosovan Vedat Muriqi.
     
    Alanyaspor

    Alanyaspor vstoupil do ligy skvěle, aktuálně je jediným týmem, který zatím drží stoprocentní úspěšnost. Svěřenci trenéra Buluta ukazují, že po loňské sezóně, v níž skončili přesně ve středu tabulky, mají letos rozhodně navíc. Dvě výhry se zrodily na venkovních hřištích a obě byly o jediný gól. Nejprve 1:0 nad Kayserisporem, poté 3:2 nad Yeni Malatyasporem. Doma to bylo o poznání přesvědčivější, tři body šly na konto Alanyasporu po vítězství 4:1 nad Kasimpasou. Útok týmu táhne zkušený Papiss Cisse, jenž se třemi góly vévodí tabulce střelců.
     
    Všem příznivcům fotbalu přeju krásný pondělní podvečer! Vítám vás při sledování dohrávky 4. kola turecké Superligy, v níž Alanyaspor přivítá na domácím hřišti Fenerbahce Istanbul.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Milan Huppert

    Góly: 45+3. P. Cissé (Bakasetas), 47. P. Cissé (Bakasetas), 62. Fernándes – 39. Tolga Ciğerci (M. Kruse)

    Karty:   22. Gülselam (ALN) – 66. Dirár (FEN)


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 5:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 13:14.
    Alanyaspor: Marafona – Juanfran, Welinton, Caulker, N´Sakala – Siopis, Gülselam (80. Uçan) – Karaca (24. Djalma), Bakasetas, Fernándes (69. Bammou) – P. Cissé.
    Náhradníci: Birniçan – Bammou, Bingöl, Bulut, Cagiran, Djalma, Kanak, Uçan, Tzavellas, Güneş.

    Fenerbahce SK: Bayındır – Tufan, M. Jörgensen (68. Kadioglu), Jailson, Dirár – Gustavo, Tolga Ciğerci – Türüç (68. Potuk), M. Kruse, G. Rodrigues (84. Erdinç) – Muriqi.
    Náhradníci: Tekin – Arslan, Aziz, Çiftpinar, Erdinç, Kadioglu, Potuk, Sağlam, Zajc, Rami.

    Rozhodca: Özkahya – Narinç, Öz