Eibar – Espanyol 1:2 (kon.) | Alavés – Sevilla 0:1 (kon.) | Vigo – Granada 0:2 (kon.)
Valladolid – Osasuna 1:1 (kon.) | Real Betis – Getafe 1:1 (kon.)
koniec
SD Eibar
1:2 (0:0)
RCD Espanyol Barcelona
Nedeľa 15.09.2019, 12:00 • Estadio Municipal de Ipurua, Eibar • Španielska LaLiga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu SD Eibar – RCD Espanyol Barcelona, ktorý sa odohrá vo štvrtom kole španielskej LaLigy. Stretnutie sa začne o 12:00.
     
    SD Eibar

    Eibar po pomerne úspešnej príprave, v ktorej z deviatich zápasov prehral len dva, vstúpil do novej sezóny LaLigy veľmi zle. Ani jeden z úvodných troch zápasov nedokázal vyhrať a aj keď výsledky boli skutočne tesné, tak domáci majú na konte len jeden bod. Prvé dva zápasy navyše Eibar hral s nováčikmi, Mallorce však podľahol 1:2 a s Osasunou uhral len bezgólovú remízu. V treťom kole prehral na pôde zatiaľ suverénneho Atlética Madrid 2:3. Dnes teda Eibar potrebuje už nutne zabodovať naplno.
     
    RCD Espanyol Barcelona

    Nová sezóna Espanyolu začala celkom sľubne, keď dokázal v Európskej lige postúpiť cez islandský Stjarnan, švajčiarsky Luzern a ukrajinskú Zorju Luhansk postúpiť do skupinovej fázy s bilanciou 5 výhier a 1 remíza. Sľubný úvod ale úplne zničila LaLiga, v ktorej je barcelonský klub po troch kolách jediným tímom bez streleného gólu. Rovnako ako Eibar má na konte jediný gól, ktorý získal za remízu 0:0 s Alavésom. Ďalšie dva zápasy však doma prehral – so Sevillou 0:2 a čo bolo obrovským šokom, tak i s nováčikom z Granady 0:3. Cieľ Espanyolu pre dnešný zápas je tak úplne jasný – streliť svoje prvé góly v sezóne a konečne vyhrať.
     
    Vzájomné zápasy

    Oba tímy sa stretli v LaLige doteraz desaťkrát a vzájomná bilancia hovorí viac v prospech Eibaru. Ten vyhral päťkrát, dvakrát sa zápas skončil remízou a trikrát sa z výhry radoval Espanyol. Eibar doma okrem prvého vzájomného zápasu v sezóne 2014/2015 s Espanyolom neprehral a z posledných štyroch vzájomných zápasov vyhral tri. V minulej sezóne vyhral Espanyol doma 1:0, v Eibare však vyhrali domáci 3:0.
     
    Úvodné zostavy:

    SD Eibar: Dmitrović – Tejero, Arbilla, Ramis (C), Cote – Orellana, Papakouli Diop, Expósito, Inuj – Charles, Enrich.
    Náhradníci: Y. Rodríguez – León, Escalante, Kike García, Quique, S. Álvarez, Bigas.

    RCD Espanyol Barcelona: Diego López – Javi López (C), Naldo, F. Calero, Vilà – V. Sánchez, Roca, Darder – Melendo, Calleri, Ferreyra.
    Náhradníci: Prieto – Lej, Vargas, Lluis López, Espinosa, Granero, Pedrosa.

    Rozhodca: Pizarro – Munuera, Sevilla.
     
    Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Domáci Eibar bude hrať v tradičných modročervených dresoch, Espanyol v ružovočiernej kombinácii.
     
    Eibar hrá dnes prvý domáci zápas sezóny. Kvôli rozširovaniu štadióna hral totiž prvé tri ligové zápasy vonku.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu mali domáci. Okamžite prišiel ich prvý nákop na Enricha, ktorý loptu podržal a prihral na pravé krídlo. Orellanovi sa následne nevydaril prienik a lopta skončila za bránkovou čiarou.
     
    2
    Prvý útok Espanyolu skončil po tom, čo Darder stratil loptu v súboji s Diopom a následne domáceho záložníka fauloval.
     
    3
    Ďalší faul hostí. Vinníkom bol Vilà, ktorý zostrelil v hlavičkovom súboji Expósita.
     
    4
    Pri snahe vyboxovať Inujov center z ľavej strany sa zrazil brankár Espanyolu Diego López s nabiehajúcim Enrichom. Tento zákrok vyhodnotil hlavný rozhodca ako faul útočníka Eibaru.
     
    5
    Ramis si neporozumel pri riešení nákopu hostí s brankárom Dmitrovićom a srbský gólman musel loptu na poslednú chvíľu odkopnúť pred Callerim aspoň do autu.
     
    6
    Domáci loptu rýchlo získali naspäť a zakladajú postupný útok. Nateraz sa zasekol pri stredovej čiare.
     
    7
    Vilà odkopol nákop zo stredu poľa pred nabiehajúcim Orellanom na rohový kop. Sám Orellana potom štandardku rozohral, jeho center ale dokázal odvrátiť zo šestnástky Espanyolu hneď prvý brániaci hráč na prednej tyči.
     
    8
    Domáci získali ďalší rohový kop, nebezpečná príležitosť ale neprišla. Diego López center poľahky chytil.
     
    9
    Arbilla si dobre nabehol za nákopom z vlastnej polovice a z pravej strany hľadal svojich spoluhráčov v pokutovom území Espanyolu, lopta sa ale dostala len k jednému z obrancov hosťujúceho celku, ktorý ju odkopol.
     
    10
    Eibar má loptu častejšie na svojich kopačkách, cez dobre organizovanú obranu Espanyolu sa ale zatiaľ do nebezpečnej streleckej pozície nedostal.
     
    11
    Orellana sa snažil vysunúť prihrávkou do nábehu na pravom krídle Tejera, ten sa ale pri spracovávaní lopty pri pravej autovej čiare pošmykol.
     
    12
    Espanyol však začína mať problém podržať loptu dlhšie pod kontrolou a nepodarilo sa mu to ani teraz. Vysoký presing domácich hráčov donútil obrancov barcelonského celku k malej domov na Diega Lópeza a ten musel pred Enrichom loptu odkopnúť na polovicu domácich.
     
    13
    Ferreyra zadržal rukami Diopa, ktorý si ho elegantnou kľučkou v strede poľa obhodil.
     
    14
    Z ničoho nič sa dostali hostia do veľkej príležitostí! Calleriho nevydarenú strelu chcel pustiť Arbilla k vybiehajúcemu brankárovi Dmitrovićovi, pred obrancu domácich sa ale dostal Calleri, ktorý ešte skúsil zakončiť. Lopta sa napokon od ďalšieho obrancu Eibaru odrazila tesne mimo domácu svätyňu.
    14. Jonathan Calleri (ESB)
     
    15
    Po rohovom kope sa lopta dostala na vzdialenejšiu tyč k Vilovi, ktorý ju z voleja poslal nad bránu domácich.
     
    16
    Naldo podrazil na ľavej strane prenikajúceho Inuja. „Skrátený“ rohový kop pre Eibar z ľavého krídla.
     
    17
    Orellanov center nedokázal nikto nasmerovať na bránu Espanyolu a následný center Diopa z opačnej strany skončil mimo bránu Diega Lópeza.
     
    19
    Tlak domácich sa stále zvyšuje. Center Orellanu od rohovej zástavky ale tentokrát bez problémov chytil pripravený Diego López.
     
    20
    Ferreyra si medzi obrancami Eibaru spracoval vysokú loptu od spoluhráča zo stredu poľa, vybiehal však z ofsajdovej pozície.
     
    21
    Hostia sa po zisku lopty dostali do prečíslenia 4 proti 3. Ferreyra vysunul prihrávkou na pravú stranu Calleriho, ktorý nikým neatakovaný nacentroval katastrofálne. Lopta končí za bránkovou čiarou a Calleri sa môže svojim spoluhráčom akurát tak ospravedlňovať.
     
    22
    Na polovicu súpera sa tak vracia Eibar, ktorý postupnou kombináciou znovu zatláča hostí do bezprostrednej blízkosti ich šestnástky.
     
    23
    Akciu Eibaru napokon ukončuje brankár Diego López, ktorý skorým vybehnutím chytil nákop Diopa.
     
    24
    Espanyol pri prechode do útoku prišiel o loptu a okamžite nasledoval rýchly protiútok Eibaru. Tejero sa uvoľnil na pravom krídle a nebezpečne centroval, pri nábehu na túto prihrávku sa ale previnil útočným faulom Enrich.
     
    25
    Ďalší Tejerov center odkopol Naldo, avšak len k Diopovi, ktorý loptu vrátil do šestnástky. Orellana si za ňou nabiehal na zadnej tyči, spracovať ju už ale nedokázal.
     
    25
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za držanie Calleriho Cote (SD Eibar). Cote ešte potom loptu zlostne odpálil do autu a hlavný rozhodca mu nahlas dohovára.
    25. Cote (EIB)
     
    26
    Center hostí z priameho kopu bez problémov zastavili obrancovia Eibaru a hru otáčajú na opačnú stranu.
     
    27
    Inuj obišiel Javiho Lópeza a už takmer z bránkovej čiary nacentroval, Enrich sa ale k lopte nedostal. Obrancovia Espanyolu nedokázali loptu odkopnúť a kombinácia Eibaru pri šestnástke hostí pokračuje.
     
    28
    Sánchez podrazil výborne hrajúceho Inuja. Priamy kop pre Eibar z ľavej strany útočnej polovice.
     
    29
    Orellanovi sa center zo štandardky veľmi nevydaril a loptu poslal až za bránu Diega Lópeza.
     
    31
    Espanyolu sa v posledných minútach vôbec nedarí dostať sa k lopte, Eibar ale strieľa veľmi málo. Vyloženú gólovú príležitosť si ešte nedokázali vypracovať.
     
    32
    Tejerov center z pravej strany si spracoval Charles, ktorý akrobaticky chrbtom k bráne hostí i vystrelil. Jeho zakončenie končí výrazne nad bránou Espanyolu.
    32. Charles (EIB)
     
    33
    Strely: 2:1
     
    34
    Tejero obišiel na pravej strane Dardera, následne center sa ale stal korisťou Diega Lópeza. Hostia potom loptu nepodarenou rozohrávkou odkopli až k brankárovi domácich Dmitrovićovi.
     
    35
    Inujov center odhlavičkoval zo šestnástky Calero a v následnom hlavičkovom súboji pred šestnástkou fauloval Diop Vilu.
     
    36
    Vilà zostáva ležať na zemi a musí byť ošetrený.
     
    37
    Bez cudzieho zavinenia sa ocitol na zemi domáci kapitán Ramis, ktorý sa drží za koleno. Zdá sa však, že nateraz bude pokračovať v hre.
     
    38
    Sánchez podrazil prenikajúceho Inuja. Eibar získava ďalší priamy kop z ľavej strany útočnej polovice.
     
    39
    Ani z tejto štandardky si však domáci nebezpečnú príležitosť nevytvorili. Tejero totiž fauloval v hlavičkovom súboji Calleriho.
     
    40
    Diego López rozohral po faule, jeho spoluhráči ale loptu nedokázali získať, a tak skončila až u brankára domácich Dmitrovića.
     
    41
    Inujov center sa dostal k Enrichovi, ktorého hlavička zvnútra šestnástky končí nad bránou Diega Lópeza.
    41. Sergi Enrich (EIB)
     
    42
    Diop vletel s loptou do šestnástky a Calero mu ju odkopol na rohový kop. Relatívne jasná situácia, namiesto rohového kopu ale rozhodcovia nepochopiteľne nariadili odkop od brány.
     
    43
    Po rýchlej kombinácii na útočnej polovici vystrelil spoza šestnástky Calleri, bránu Dmitrovića ale výrazne minul.
     
    44
    Cote chcel odkopnúť nákop Espanyolu, svojim odkopom ale trafil priamo do tváre kapitána hostí Javiho Lópeza. Ten sa okamžite zložil na zem a musí byť ošetrený.
     
    45
    Nadstavený čas sú dve minúty.
     
    45+1
    I nadstavený čas sa odohráva na polovici hostí. Orellana si obhodil Vilu a chcel preniknúť do šestnástky, pri tejto kľučke sa ale Vilà pošmykol a nechtiac zasiahol Orellanu. Táto situácia smrdela penaltou...
    45+1. Fabián Orellana (EIB)
     
    45+2
    Inuj si spracoval center z pravej strany a prihrávkou do druhej vlny vyzval k strele Expósita. Ten strelou po zemi tesne minul bránu hostí.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas veľa zaujímavých situácií nepriniesol, výrazne aktívnejším tímom však bol Eibar. Ten mal prevahu v držaní lopty, nedokázal ju ale pretaviť do striel a nebezpečných príležitostí. Brankár Diego López tak nemusel predviesť ani jeden ťažký zákrok. Hostia boli v útoku prakticky bezzubí a je vidieť, že sa v ofenzíve výrazne trápia. Uvidíme, či sa niečo zmení v druhom polčase a uvidíme viac nebezpečných situácií pred bránami oboch tímov.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 13:05.
     
    Začiatok druhého polčasu sa trochu posunie, rozhodcovia totiž našli v sieti brány hostí diery, ktoré už beží opraviť jeden zo správcov štadióna.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali hostia. Cez prestávku nedošlo k žiadnym striedaniam.
     
    47
    Úvod druhého polčasu začal Darder strelou po zemi zo strednej vzdialenosti, bránu Dmitrovića ale výrazne minul.
     
    48
    Calero nadvihol center Inuja a keď ho chcel brankár Diego López chytiť, tak ho fauloval Charles.
     
    48
    Žltú kartu za šliapnutie na nohu Enricha dostáva Naldo (RCD Espanyol Barcelona).
     
    50
    Espanyol vstúpil do druhého polčasu výrazne aktívnejšie, ako hral v prvom a vysunul presing vyššie. Domáci majú problém rozohrať.
     
    51
    Inuj pri napádaní fauloval Calleriho. Hostia tak budú mať dostatok času a priestoru na rozohrávku.
     
    52
    Hostia sa dostali postupnou kombináciou na polovicu Eibaru a vôbec prvýkrát v zápase dostali pod tlak i oni domácich. Center Javiho Lópeza odhlavičkoval Ramis, k lopte sa ale znovu dostali hostia.
     
    53
    Po nepresnej prihrávke Rocu sa k lopte dostali domáci a Charles dostal výbornú kolmicu od Expósita za obranu Espanyolu, nabiehal si na ňu však z ofsajdového postavenia.
     
    55
    Darder znovu strieľal po rýchlom prechode do útoku zo strednej vzdialenosti, znovu však jeho strela po zemi výrazne minula bránu Eibaru.
     
    56
    Na opačnej strane si spracovával center z pravej strany rukou Inuj.
     
    57
    Hostia obrali o loptu v strede poľa Diopa a vyrazili do rýchlej protiakcie. Pred šestnástkou Eibaru si loptu narazili Calleri a Melendo, Calleri ale nedokázal spracovať spätnú prihrávku Melenda na hracej ploche.
     
    58
    Enrich sa dral za nákopom zo stredu poľa a jeden z obrancov Espanyolu ho zastavil faulom. Priamy kop Eibaru z ľavej strany.
     
    58
    SD Eibar dáva gól!
    Domáci otvárajú skóre! Orellana nacentroval z priameho kopu na bližšiu žrď, kde loptu chrbtom k bráne nadvihol IVÁN RAMIS a tá zapadla presne k vzdialenejšej tyči brány Espanyolu.
    58. Iván Ramis (EIB) - 1:0
     
    60
    Espanyol je v ťažkej situácii. Doteraz ešte v ligovej súťaži nestrelil gól a ak sa mu to nepodarí i dnes, tak znovu prehrá.
     
    61
    Žltú kartu za podrazenie prenikajúceho Orellanu dostáva Marc Roca (RCD Espanyol Barcelona). Priamy kop z pravej strany.
     
    62
    Práve faulovaný Orellana ho rozohral centrom do šestnástky, kde sa do zakončenia pretlačil len za cenu faulu jeho spoluhráč Enrich.
    62. Sergi Enrich (EIB)
     
    64
    Javi López pod tlakom napádajúcich hráčov prihral malú domov menovcovi Diegovi v bráne Espanyolu a ten loptu odkopol na polovicu Eibaru.
     
    65
    Domáci sú pri chuti a poľahky sa dostali naspäť na polovicu hostí. Tejero zablokovaným centrom z ľavej strany získal pre domácich rohový kop.
     
    66
    Orellana znovu hľadal svojim nákopom Ramisa, obrancovia Espanyolu ale boli tentokrát lepšie pripravení a loptu dostali z nebezpečného priestoru.
     
    67
    Tejero nacentroval výborne na zadnú tyč, kam si nabiehal Enrich. Ten po súboji s Naldom spadol a do zakončenia sa nedostal.
    67. Sergi Enrich (EIB)
     
    67
    Striedanie v tíme RCD Espanyol Barcelona: z ihriska odchádza Marc Roca, prichádza Matías Vargas.
     
    68
    Enrich ešte vehementne ukazuje hlavnému rozhodcovi, že by mal predošlý súboj s Naldom skontrolovať VAR.
     
    69
    Ten ale žiadny faul nevidel, hra tak pokračuje ďalej. Inujov zablokovaný center z ľavej strany chytil brankár Diego López.
     
    69
    Žltú kartu za držanie prenikajúceho Vilu dostáva Eduardo Expósito (SD Eibar).
     
    70
    Calleri sa pri nábehu na nákop Javiho Lópeza dostal do súboja s Ramisom a pri pošmyknutí nepekne dopadol na koleno. Útočník hostí musí byť ošetrený.
     
    72
    Po krátkom ošetrení sa Calleri vracia do hry. Center Inuja skončil v rukaviciach pripraveného brankára Diega Lópeza, ktorý rýchlo rozohráva na opačnú stranu.
     
    73
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Eduardo Expósito, prichádza Gonzalo Escalante.
     
    73
    Striedanie v tíme RCD Espanyol Barcelona: z ihriska odchádza Oscar Melendo, prichádza Adria Giner Pedrosa.
     
    74
    Hostia majú loptu pod svojou kontrolou, domáci ich ale výborným pohybom držia na ich polovici. Tlak Espanyolu zatiaľ neprichádza.
     
    75
    Na zemi zostáva ležať bez cudzieho zavinenia Ramis a musí byť ošetrený.
     
    76
    Ramis bude vystriedaný, pri odchode z ihriska ale ešte naťahuje čas odovzdávaním kapitánskej pásky. Hlavný rozhodca ho doslova vyháňa z ihriska.
     
    76
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Iván Ramis, prichádza Sergio Álvarez.
     
    76
    Espanyol Barcelona dala gól!
    Espanyol strieľa svoj prvý gól v tejto sezóne LaLigy a vyrovnáva! Vargas oblúčikom za obranu Eibaru vysunul do nábehu FACUNDA FERREYRU, ktorý sa dostal až pred brankára Dmitrovića a strelou do jeho protipohybu poslal loptu do siete.
    76. Facundo Ferreyra (ESB) - 1:1
     
    77
    Ferreyra pri zakončení spadol a zrejme si natiahol stehenný sval. Okamžite musí byť ošetrený.
     
    78
    Striedanie v tíme RCD Espanyol Barcelona: z ihriska odchádza Facundo Ferreyra, prichádza Esteban Granero.
     
    79
    Espanyol Barcelona dala gól!
    Hostia bleskovo otáčajú skóre! Pedrosa zachytil rozohrávku Álvareza a vyštartoval po ľavej strane do šestnástky. Prihrávkou z ostrého uhla i so šťastím pretlačil loptu cez brankára Dmitrovića, ktorý tečom zmiatol dvojicu obrancov Eibaru a za nimi loptu dorazil do prázdnej brány striedajúci ESTEBAN GRANERO.
    79. Esteban Granero (ESB) - 1:2
     
    81
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Sergi Enrich, prichádza Quique.
     
    82
    Vargas ďalšou výbornou kolmicou poslal do nábehu za obranu Eibaru Calleriho, dobre ale proti nemu vyrazil brankár Dmitrović, ktorý loptu včas chytil.
     
    83
    Tejerov center sprava trochu prekvapivo doskákal až na zadnú tyč k Inujovi, ktorého center zrazil na rohový kop Vilà.
     
    84
    Po rohovom kope Eibaru vznikol v šestnástke Espanyolu veľký závar. Lopta sa v nej nebezpečne odrážala a napokon musel jeden z obrancov Espanyolu zablokovať strelu Charlesa.
     
    85
    Diop zbytočnou kľučkou v strede poľa stratil loptu, domáci ju ale po nepresnej prihrávke Vargasa získali rýchlo naspäť na svoje kopačky.
     
    86
    Po Inujovej prihrávke strieľal zo zhruba 30 metrov Quique, bránu Diega Lópeza však výrazne minul.
     
    87
    Calleri získal loptu v strede poľa a rozbehol sa proti dvojici Álvarez – Cote. Jeho individuálny prienik vypadal nádejne, loptu si však predkopol príliš ďaleko a ako prvý sa k nej dostal brankár Dmitrović.
     
    88
    Pedrosa vystihol Tejerovu prihrávku a okamžite hľadal za obranou Eibaru Calleriho. Tomu chýbali dva-tri kroky k tomu, aby sa dostal k tejto prihrávke.
     
    89
    Orellana získal rohový kop pre Eibar, ktorý sám rozohral. Jeho center si ale spracoval obranca Espanyolu, ktorý ho odkopol zo šestnástky hostí.
     
    90
    Nadstavený čas je päť minút.
     
    90+1
    Naldo trafil Charlesa lakťom do hlavy v hlavičkovom súboji pred vlastnou šestnástkou. Jeho faul ešte posudzuje VAR.
     
    90+2
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva za tento faul na Charlesa Naldo (RCD Espanyol Barcelona).
    90+2. Naldo (ESB)
     
    90+3
    Coteho center z ľavej strany preletel na opačnú stranu k Escalantemu, ktorého prihrávku zrazil jeden z brániacich hráčov Espanyolu na rohový kop.
     
    90+4
    Center Orellanu od rohovej zástavky chytil brankár Diego López. Ten sa nikam neponáhľa a s loptou si rád poleží na zemi.
     
    90+5
    Dmitrovićov nákop sa snažil dobehnúť Quique, loptu ale nedokázal spracovať na hracej ploche.
     
    90+6
    Žltú kartu za zdržiavanie hry dostáva Adria Giner Pedrosa (RCD Espanyol Barcelona).
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    Eibar bude po tomto zápase poriadne sklamaný, domáci tím totiž nedokázal dotiahnuť sľubne rozohraný zápas do konca a na svoje konto si nepripíše ani bod. Eibar sa dostal do vedenia zásluhou gólu Ramisa, hostia ale dokázali zlomiť svoje strelecké trápenie a dvomi gólmi v priebehu troch minút skóre otočili. V závere ešte dostal červenú kartu Naldo, domáci už ale túto krátku presilovku na vyrovnanie využiť nedokázali. Eibar tak zostáva v tabuľke na jednom bode a je predposledný. Espanyol navyšuje dnešnou výhrou svoje konto na štyri body.
     
    Držanie lopty: 58 % : 42 %.
    Strely na bránu: 1:2.
    Strely mimo: 7:5.
    Rohy: 7:2.
    Ofsajdy: 2:3.
    Fauly: 14:16.
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok nedele. (14:11:59)

    Michal Sadlek

    Góly: 58. Ramis – 76. Ferreyra, 79. Granero

    Karty:   25. Cote (EIB), 69. Expósito (EIB) – 48. Naldo (ESB), 61. Roca (ESB), 90+6. Pedrosa (ESB)   90+2. Naldo (ESB)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 7:5. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 14:16.
    SD Eibar: Dmitrović – Tejero, Arbilla, Ramis (C) (76. S. Álvarez), Cote – Orellana, Papakouli Diop, Expósito (73. Escalante), Inuj – Charles, Enrich (81. Quique).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – León, Escalante, Kike García, Quique, S. Álvarez, Bigas.

    RCD Espanyol Barcelona: Diego López – Javi López (C), Naldo, F. Calero, Vilà – V. Sánchez, Roca (67. Vargas), Darder – Melendo (73. Pedrosa), Calleri, Ferreyra (78. Granero).
    Náhradníci: Prieto – Lej, Vargas, Lluis López, Espinosa, Granero, Pedrosa.

    Rozhodca: Pizarro – Munuera, Sevilla

    Diváci: 5 410