Karviná – Bohemians 0:0 (kon.) | Zlín – Sparta Praha 0:2 (kon.) | Ostrava – Č. Budějovice 2:1 (kon.)
koniec
MFK Karviná
0:0 (0:0)
Bohemians 1905
cz Nedeľa 15.09.2019, 15:00 • Městský stadion Karviná, Karviná • Česká FORTUNA:LIGA • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Dobrý den, chtěla bych Vás přivítat u dalšího kola v rámci nejvyšší české fotbalové soutěže. Zde se soustředíme na zápas mezi Karvinou a Bohemians, start duelu je naplánován na 15:00.
     
    MFK Karviná

    Karviné se v letošní sezóně zatím ani trochu nedaří. V osmi zápasech totiž získala jen šest bodů a tento bodový stav jí řadí až na poslední, tedy šestnácté místo. Výhru navíc počítá Karviná v nové sezóně jen jednu, třikrát remizovala a čtyřikrát prohrála. Moravskoslezští fotbalisté mají jeden z nejhorších útoků v lize, když vstřelili osm branek. Hůře jsou na tom jen Opava, Teplice, Zlín a Slovácko.Obranu má naopak Karviná třetí nejlepší, když inkasovala jen devět branek, ale ani to ji nestačí na lepší než šestnácté místo. Jak říká jedno staré přísloví: "Nedáš gól, nevyhraješ."

    První tři kola nové sezóny přinesly Karviné tři porážky. Nutno však dodat, že MFK nemělo vůbec snadný los na start ligy. Postupně se totiž utkalo s Mladou Boleslaví, Ostravou a Plzní. Následoval další těžký soupeř, kterým byla Slavia. Zde se však Karvinští vytáhli a brali první bod za remízu 0:0, načež přišla další remíza. Jedinou výhru zapsala Karviná v posledním kole, když porazila Zlín na jeho hřišti 4:1.

    Nejlepší střelec týmu – Tomáš Poznar (3)
     
    Bohemians Praha 1905

    Bohemians odstartovali sezónu rozhodně lépe než jejich dnešní soupeř. Za osm zápasů totiž získala deset bodů, které je momentálně řadí na desáté místo. Pražané třikrát vyhráli, jednou remizovali a čtyřikrát padli. Útok Pražanů patří k takovému lepšímu průměru v lize, jelikož nasázel šestnáct branek. Bohemians hapruje hlavně obrana, ta patří naopak k těm úplně nejhorším v lize. Celkem totiž Pražané inkasovali šestnáct branek. Hůře jsou na tom jen Opava a Příbram.

    Hned v prvním zápase nové sezóny Bohemians padli na hřišti Jablonce v poměru 0:2, avšak hned v dalším kole přišla první výhra. Na svém hřišti totiž přehráli Jablonec celkem jasně 3:0. Jednu z remíz si Pražané připsali třeba nad Plzní, avšak se Slavií padli jednoznačně na jejím hřišti 0:4. V posledním zápase, který se konal před reprezentační pauzou, hostili Bohemians na svém hřišti Slovan Liberec. V tomto utkání nakonec zvítězili 2:1.

    Nejlepší střelec – Jakub Podaný, Kamil Vacek, Petr Hronek, Jan Vodháněl a Ibrahim Keita (2)
     
    Úvodní sestavy:

    MFK Karviná: Hrdlička – Čonka, Kouřil, Krivák, Ndefe – Marek Hanousek – V. Vukadinović, Lingr, Janečka, Ba Loua – Petráň.
    Náhradníci: Pastornický – Puchel, Smrž, Petkov, Putyera, Galuška, Weber.

    Bohemians Praha 1905: Fryšták – Pokorný, Krch, Hůlka – Podaný, Vacek, Jindřišek, M. Havel – Vodháněl, Keita, Hronek.
    Náhradníci: Valeš – Bartek, Nečas, J. Rada, Vaníček, Puškáč, Ugwu.

    Rozhodčí: Marek – Blažej, Váňa.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    A další zápas v rámci FORTUNA:LIGY nám právě začal! Domácí nastupují v bílém a mají dnes na starosti úvodní výkop. Bohemians hrají v zeleném.
     
    2
    Pražané se jako první ocitli v nebezpečném útoku. Milan Havel, jenž se stal posilou z Plzně, se snažil něco vymyslet v šestnáctce, ale míč se dostal mimo hřiště.
     
    3
    Petr Hronek byl sražen na útočné polovině a proti Karviné byl odpískán faul. Díky tomu mohou Bohemians pokračovat s míčem v útoku.
     
    3
    Jan Vodháněl měl zajímavou šanci! Domácí obránce totiž podskočil daleký centr a Vodháněl se dostal až ke gólmanovi. Byl však doběhnut, a tak nedokázal ani zakončit.
     
    4
    V úvodu zápasu jsou mnohem aktivnější hostující hráči. Ibrahim Keita zkoušel prodloužit míč hlavičkou, jenže trefil míč jen za autovou čáru.
     
    5
    Moravskoslezští fotbalisté se zatím nemohou vymanit z tlaku svého soupeře. Pražané zatím drží míč na svých kopačkách a jsou nebezpečnější.
     
    6
    Jakub Podaný si vzal na starost zahrání autového vhazování. To poslal na polovinu hřiště, kde proběhlo několik přihrávek. Zatím je to ale od brány daleko.
     
    7
    Gigli Ndefe rozehrál autové vhazování a byla z toho šance! Adriel D´Avila Ba Loua dostal míč a měl před sebou hodně prostoru. Naběhl si na nějakých dvacet metrů od branky a vypálil. Tomáš Fryšták ovšem jeho ránu lapil.
     
    8
    Tato šance by mohla domácí hráče nakopnout. Zatím jsme totiž viděli celkem jednostrannou partii, které vévodili jednoznačně Bohemians.
     
    9
    Michal Petráň byl sražen, a tak měla Karviná k dispozici standardní situaci. Ta ale nebyla zahraná dobře, jelikož Pražané centr bez potíží odhlavičkovali.
     
    10
    Tak to nebyla dobrá přihrávka v podání hostujícího hráče! Chtěl poslat dalekou přihrávku na svého obránce, ovšem našel jen Petráně. K tomu včas přistoupil Josef Jindřišek a balón mu odpálil.
     
    11
    Dlouhý centr v podání Bohemians nikoho z hráčů hostí nenašel, jelikož tam vlastně ani nikdo nebyl. Díky tomu může Libor Hrdlička odkopávat od brány.
     
    12
    Petr Hronek poslal daleký aut. Nakonec se míč odrazil přesně na nohu Jana Vodháněla, ovšem jeho rána z první nebyla vůbec přesná a šla mimo tři tyče.
     
    13
    Na druhé straně se pokusila zahrozit Karviná. Adriel D´Avila Ba Loua předal míč Vukadinovićovi v šestnáctce. Ten centroval, ale pro míč si vyskočil Fryšták.
     
    14
    Ibrahim Keita si nedokázal zpracovat míč, ani ho nikomu ze spoluhráčů přihrát. Zatím se míč přesouvá z jedné strany na druhou, kvůli častým chybám.
     
    15
    Bohemians je stále mnohem aktivnější než jejich soupeř. Karviná se snažila o rychlý přechod do útoku, ovšem je jí odpískáno jen ofsajdové postavení.
     
    16
    Další dlouhý aut v podání Pražanů. Ján Krivák se však dostal k míči a odkopnul ho alespoň mimo bezprostřední nebezpečí, jenže jen ke klokanům.
     
    17
    Michal Petráň posunul míč na Ba Loua, který si naběhl až na stranu šestnáctky. Buďto střílel, nebo centroval, ale Tomáš Fryšták míč chytil.
     
    18
    Ondřej Lingr vyslal krásný dlouhý pas na Vukadina Vukadinoviće. Ten navíc doběhl balón jako první, a tak může Karviná něco předvést směrem dopředu.
     
    19
    Jenže moc toho nepředvedla. Vlastně se nedostala ani k přímému ohrožení branky. Ján Krivák se navíc poté dostal s míčem za autovou čáru, což je odpískáno.
     
    20
    Mimo hrací plochu právě probíhá ošetřování Daniela Krcha. Bohemians tedy budou hrát chvíli v deseti, ovšem Pražané jsou s míčem na útočné polovině.
     
    21
    Ondřej Lingr si nezpracoval míč a chtěl své zaváhání napravit skluzem. U míče však byl dříve Ibrahim Keita, který schytal ostrý zákrok od Lingra. Ten dostal důrazné napomenutí a příště se už bude žlutit.
     
    22
    Lukáš Pokorný vyslal nadýchaný centr do velkého vápna. Veškeré vzrušení ovšem bylo zbytečné, jelikož hostujícímu týmu je odpískán ofsajd.
     
    23
    Zatím diváci na karvinském stadionu nesledují moc atraktivní utkání. Pražané se sice drží na míči mnohem častěji než soupeř, ale zatím jsme neviděli nějakou pořádnou šanci na vstřelení branky.
     
    24
    Adriel D´Avila Ba Loua se snaží hrát hodně aktivně jako jeden z mála hráčů na hřišti. Klokani se na druhou stranu snaží hodně aktivně napadat rozehru soupeře.
     
    25
    Jakub Podaný byl v těžké pozici a nevymyslel zrovna jednoduchou přihrávku pro spoluhráče. Přesto se mu podařilo vybojovat alespoň aut.
     
    25
    Ten si vzal Jakub Podaný na starosti, když vyslal dlouhý aut do šestnáctky. Libor Hrdlička si však zakřičel a bez problémů sebral balón ze vzduchu.
     
    26
    Karviná se nadále nemůže dostat do nějaké větší akce. Libor Hrdlička se snažil najít dlouhým nákopem někoho ze spoluhráčů, ale nebyl úspěšný.
     
    27
    Jan Vodháněl měl na starosti rozehrávku rohového kopu. Ten mířil na přední tyč, ale obrana domácích si s tím poradila, navíc následuje odkop od branky Karviné.
     
    28
    Na druhé straně jsme měli možnost vidět také rohový kop. Jenže dopadl velmi podobně jako roh na druhé straně. Pražané míč bez problémů sebrali.
     
    29
    Dlouhý nákop v podání Tomáše Fryštáka šel přesně na hlavu domácího hráče. Ten však poslal míč přesně na kopačky soupeře, který může něco vymýšlet.
     
    30
    Máme za sebou první půlhodinu dnešního zápasu, která moc fotbalové krásy nepřinesla. Neviděli jsme ani jednu brankovou šanci nebo větší tlak.
     
    31
    Karviná vybojovala velmi zajímavou standardní situaci ze strany. Matúš Čonka se postavil k rozehře a vyslal centr do šestnáctky. Ten šel však přesně do míst, kde byl Tomáš Fryšták, jenž balón vyboxoval. Následně přišel další centr, ale Jakub Podaný ho odhlavičkoval.
     
    32
    Karviná se snažila ještě aktivně napadat, ale nebyla v tom úspěšná, naopak. Byl jí jenom odpískán faul, takže Bohemians mohou v klidu rozehrát.
     
    33
    Marek Janečka zasprintoval pro dlouhou přihrávku a byl úspěšný. Snažil se z první o centr, ale ten mířil hodně mimo. Pro hosty je z toho odkop od brány.
     
    34
    Pražané znovu aktivně napadali rozehrávku soupeře a přineslo jim to své ovoce. Za malou chvilku uvidíme další dlouhý aut v podání hostů.
     
    35
    Jenže ten zatím dopadl jako všechny dosavadní útoky. Hráč hostujícího celku se sice dostal k hlavičce, jenže ta nebyla vůbec přesná a šla hodně mimo.
     
    36
    Hosté odvrátili míč od své šestnáctky jen na nohy soupeře. Ten se snažil o přihrávku za obranu, ovšem Karviné je odmáván a odpískán jen ofsajd.
     
    37
    Ta samá situace nastala i na druhé straně. Moravskoslezští fotbalisté mohli v klidu rozehrát a něco vmyslet, ale jejich útok neměl dlouhého trvání.
     
    38
    Josef Jindřišek schytal ostrou ránu loktem a bude potřebovat ošetření. Na hrací plochu je volán lékař, jelikož v obličeji hostujícího kapitána vidíme krev. To by byla pro Bohemians obrovská ztráta...
     
    39
    Domácí se po dlouhém centru dostali k míči a neměli vůbec jednoduchou situaci. Přesto se jim to podařilo vykombinovat, navíc vybojovali faul.
     
    40
    Blížíme se k posledním pěti minutám v prvním poločase. Na svých kopačkách mají balón Pražané, ale nikam dopředu se s ním neženou.
     
    41
    Ošetřování kapitána klokanů nadále pokračuje. Vypadá to, že by to možná mohl být i zlomený nos, podle množství krve. Jindříšek ale bude chtít pokračovat.
     
    42
    Nyní jsme viděli na hřišti několik hlavičkových soubojů. Ty nakonec vyhrála Karviná, která si konečně připsala nějakou dobrou šanci! Adriel D´Avila Ba Loua vyslal krásný centr na Michala Petráně, ale tomu malý kousek k hlavičce chyběl. Jinak by z toho nejspíše byla branka.
     
    43
    V posledních minutách jsou přece jen aktivnější domácí fotbalisté. Ti měli nyní k dispozici rozehrávku autu na své obranné polovině. O míč ale přišli.
     
    44
    Jenže Jan Vodháněl se prezentoval faulem na útočné polovině. Díky tomu může karvinský gólman odkopávat a vypadá to, že gól v první půli neuvidíme.
     
    45
    Žlutou kartu dostává Vukadin Vukadinović (MFK Karviná).
     
    45
    Nastavovat se bude jedna minuta!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Je za námi první poločas utkání mezi domácí Karvinou a hostujícími Bohemians, po kterém je stav nerozhodný 0:0. Kdo se na toto utkání dívá, ani se moc nediví, jelikož šancí jsme viděli pomálu. Největší šance vlastně přišla až tři minuty před koncem poločasu. Adriel D´Avila Ba Loua vyslal povedený centr do šestnáctky, kde si na něj naskakoval Michal Petráň, jenže k zakončení um pár centimetrů chybělo.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Ibrahim Keita, přichází Michael Ugwu.
     
    47
    Ihned po minutě a kousek tady už máme první přerušení. Marek Janečka schtyla úder loktem, který rozhodčí dobře viděl a také odpískal.
     
    48
    Jan Vodháněl poslal dlouhý pas na svého spoluhráče. Vypadalo to, že Jakub Podaný stihne balón na hrací ploše, ale nakonec se mu to nepovedlo.
     
    49
    Bohemians měli míč na svých kopačkách, ale dostala se s ním jen mimo hrací plochu. Karviná však není schopna se probít do nějaké šance.
     
    50
    Daniel Krch fauloval v hodně nebezpečné vzdálenosti svého soupeře. Karviná bude mít k dispozici přímý kop na středu hřiště nějakých 22 metrů od brány.
     
    51
    Adriel D´Avila Ba Loua s vzal tuto situaci na starost. Zkoušel to rovnou na branku a mířil do šibenice. Jeho pokus šel ovšem dobrý metr od brány.
     
    52
    Marek Hanousek vybojoval míč ve takové menší šermovačce nohou. Poté přihrál úplně volnému Ba Louovi, jehož rána z první nebyla vůbec nebezpečná.
     
    53
    Jak měli převahu v prvním poločase Bohemians, nyní ji mají rozhodně Karvinští. Ti svého soupeře ještě nepustili vůbec k ničemu.
     
    54
    Tak to bylo nebezpečné! Rohový kop mířil na zadní tyč, kde se ho snažil Fryšták vyrazit. Přesto se míč dostal k Vukadinovićovi, jenž ještě nahrával před bránu, ale Tomáš Fryšták vyškrábl míč na roh.
     
    55
    Pražané se v úvodu druhého poločasu nemohou vůbec chytit. Nyní naprosto odevzdali balón na kopačky soupeře, který začíná ze své obranné poloviny.
     
    56
    Milan Havel to zkoušel velmi jemným centrem přes dva obránce, jenže nebyl úspěšný. Druhý obránce v řadě totiž míč odhlavičkoval mimo nebezpečí.
     
    57
    Stále však nevidíme nějakou atraktivní podívanou. Karviná se sice drží hodně na míči, ale zatím nepřinesli žádný nebezpečný a překvapující prvek do hry.
     
    58
    Na druhé straně se však dostali do útoku hráči z hlavního města, jenže znovu jsme neviděli ani střelku na bránu. Hosté velmi rychle o míč přišli.
     
    58
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Vukadin Vukadinović, přichází Petr Galuška.
     
    59
    Bohemians nyní mířili v rychlém protiútoku před bránu, ale přihrávku skrze šestnáctku sebral do své moci Libor Hrdlička. Navíc tam nikdo z Bohemians nebyl.
     
    61
    Je za námi hodina hry a diváci na karvinském stadionu neviděli ještě ani jednu branku. Domácí diváci už ale vidí lepší výkon Karviné než v první půli.
     
    62
    Ondřej Lingr se snažil najít svého spoluhráče centrem, ale nebyl úspěšný. Tomáš Fryšták totiž vyskočil nejvýše a sebral míč do svých rukavic.
     
    62
    Žlutou kartu dostává Marek Janečka (MFK Karviná).
     
    63
    Bohemians zahrávali standardní situaci ze strany. Josef Jindřišek posílal míč na hranici šestnáctky, ale Petr Hronek byl u míče později a fauloval.
     
    64
    Libor Hrdlička poslal daleký nákop až na útočnou polovinu. Karviná se zde však moc neohřála, jelikož i ona se provinila jen útočným faulem.
     
    65
    Karvinští hrají s míčem na svých kopačkách, ale musí hrát od své obranné poloviny. Bohemians se navíc snaží hodně aktivně napadat.
     
    66
    Jenže nakonec z toho byla znovu jen situace, při které vznikl faul. Domácí fotbalisté mohou pokračovat i po dalším faulu s míčem na svých kopačkách.
     
    67
    Matúš Čonka z nějakého důvodu posílal patičku za sebe. Tam však byl jen soupeř, který si dobře pokryl tělem míč a Matúš Čonka ho stáhl k zemi.
     
    68
    Hra se v posledních momentech hodně kouskuje. Vidíme spoustu faulů na obou stranách, které ještě podporují časté nepřesnosti obou celků.
     
    69
    Karviná rozehrávala na útočné polovině. Následně se míč dostal za autovou čáru a míč je přiřknut Bohemians. To se ani trochu nelíbí domácím fanouškům.
     
    70
    Pražané ale směrem dopředu nevymysleli vůbec nic. K míči se tedy dostala Karviná, jenže znovu jsme viděli jen další útočný faul. Míč pro klokany.
     
    71
    Bohemians drží míč na své obranné polovině a nikam se s ním neženou. Karviná se tedy rozhodla pro aktivní napadání, ale míč zatím nevybojovala.
     
    72
    Michael Ugwu dostal přihrávku na hranici šestnáctky, s ničím se nerozpakoval a vypálil z první. Jeho pokus však nebyl ani trochu přesný a Hrdlička zasahovat nemusel.
     
    73
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Marek Janečka, přichází Vojtěch Smrž.
     
    74
    Dlouhý centr si sebral přímo ze vzduchu Hrdlička. Jeho dlouhý nákop ale znovu sebrali jen Bohemians, Karviná se navíc provinila jen faulem.
     
    74
    Žlutou kartu dostává Marek Hanousek (MFK Karviná).
     
    75
    No, nevypadá to, že bychom se dnes měli dočkat nějaké branky. Tomáš Fryšták měl možnost odkopu od své branky, Bohemians jsou zatím u balónu.
     
    76
    Jenže moc dlouho se u něj nezdrželi. Velmi nepřesný pas mířil totiž na hostujícího hráče a míč skončil jen v autovém vhazování pro Karvinou.
     
    77
    Na hřišti se nám objevili dva míče, z nichž domácí velmi rychle jeden odkopli. Po autovém vhazování ovšem Hanousek prováhal dobrý moment pro střelu.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Ján Krivák (MFK Karviná).
     
    79
    Tomáš Fryšták předvedl dlouhý výkop někam na polovinu hřiště. Nejvýše si vyskočil domácí hráč, ale poslal míč jen do autu.
     
    80
    Dnešní utkání sleduje 3623 diváků.
     
    80
    Matúš Čonka se odhodlal k velmi dobré ráně. Jeho rána ovšem neprošla až na branku, jelikož do jeho střely si obětavě stoupl Lukáš Pokorný.
     
    81
    Tomáš Fryšták nyní podržel svůj tým! Rána domácího ráče totiž byla tečována a mířila pod břevno. Hostující gólman ovšem vyrazil míč na rohový kop.
     
    82
    Z následného rohového kopu nebezpečí nevzniklo. Tomáš Fryšták vyboxoval míč mimo bezprostřední ohrožení, ale Karvinští jsou znovu u balónu.
     
    83
    Matúš Čonka zahrával standardní situaci. Narazil si se svým spoluhráčem, ale jeho následný centr se nedostal přes prvního bránícího hráče.
     
    84
    Ján Krivák zůstal sedět na polovině hřiště a drží se za hlavu, do které dostal při jednom souboji. Jsou k němu voláni lékaři, takže se chvíli hrát nebude.
     
    85
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Petr Hronek, přichází Jakub Rada.

    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Kamil Vacek, přichází Jakub Nečas.
     
    86
    Dlouhý aut v podání Karviné nevypadal vůbec špatně! Nakonec se k balónu dostal Adriel D´Avila Ba Loua, jenž mířil na přední tyč. Tam si však Tomáš Fryšták stihl seběhnout a jeho pokus vyrazit.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Michael Ugwu (Bohemians Praha 1905).
     
    88
    Žlutou kartu dostává Josef Jindřišek (Bohemians Praha 1905).
     
    88
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Ondřej Lingr, přichází Valentinov Stivan Petkov.
     
    89
    Hra je opravdu hodně kouskována ve druhém poločasu a vypadá to, že dnes se branky opravdu nedočkáme. Základní hrací doba je pomalu za námi.
     
    89
    Jakub Nečas byl faulován na polovině hřiště a v jeho ústech se objevila krev. Následuje krátké ošetření za postranní čárou a standardní situace.
     
    90
    Nastavovat se budou ještě tři minuty!
     
    90+1
    Po rohovém kopu měla Karviná možnost rychlého protiútoku do hodně rozhozené obrany hostů. Tuto možnost ovšem zastavila zpětná přihrávka.
     
    90+2
    Domácí fotbalisté byli s míčem na útočné polovině, ale sami se o něj připravili. Vyslali totiž velmi nepřesný oas, který skončil jen v autu.
     
    90+3
    Tak to byla ještě gólová šance v podání Karviné v naprostém konci utkání! Marek Hanousek dostal odražený balón, ovšem jeho střela z nějakých deseti metrů šla nad břevno!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Z tohoto utkání si oba týmy nakonec odnášejí po jednom bodu a tato dělba je rozhodně spravedlivá. Bohemians byli lepším týmem v prvním poločase, zatímco Karviná v tom druhém. Rozhodně jsme neviděli nějakou ofenzivní podívanou ani na jedné straně, přesto mohli domácí fotbalisté v samotném závěru rozhodnout o své výhře. To by však nesměl Marek Hanousek z nějakých deseti metrů přestřelit bránu.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:12:44)

    Denisa Józsová

    Góly:

    Karty:   45. V. Vukadinović (KAR), 62. Janečka (KAR), 74. Marek Hanousek (KAR), 78. Krivák (KAR) – 87. Ugwu (BOH), 88. Jindřišek (BOH)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:2.
    MFK Karviná: Hrdlička – Čonka, Kouřil, Krivák, Ndefe – Marek Hanousek – V. Vukadinović (58. Galuška), Lingr (88. Petkov), Janečka (C) (73. Smrž), Ba Loua – Petráň.
    Náhradníci: Pastornický – Puchel, Smrž, Petkov, Putyera, Galuška, Weber.

    Bohemians 1905: Fryšták – Pokorný, Krch, Hůlka – Podaný, Vacek (85. Nečas), Jindřišek (C), M. Havel – Vodháněl, Keita (46. Ugwu), Hronek (85. J. Rada).
    Náhradníci: Valeš – Bartek, Nečas, J. Rada, Vaníček, Puškáč, Ugwu.

    Rozhodca: Marek – Blažej, Váňa

    Diváci: 3623