Kosovo – Česko 2:1 (kon.) | Anglicko – Bulharsko 4:0 (kon.) | Litva – Ukrajina 0:3 (kon.)
Island – Moldavsko 3:0 (kon.) | Srbsko – Portugalsko 2:4 (kon.) | Francúzsko – Albánsko 4:1 (kon.)
Turecko – Andorra 1:0 (kon.)
koniec
Francúzsko
4:1 (2:0)
Albánsko
Sobota 07.09.2019, 20:45 • Stade de France, Paríž - Saint-Denis • Kvalifikácia ME • Skupina H
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (22:56:04)
     
    Držanie lopty: 69 % : 31 %.
    Strely na bránu: 5:1.
    Strely mimo: 6:1.
    Rohy: 6:2.
    Ofsajdy: 2:4.
    Fauly: 15:7.
     
    Trojica na čele skupiny H sa nezmenila a i po piatom kole ju s rovnakým počtom bodov vedie trojica Francúzsko – Turecko – Island. Islanďania dnes jasne zdolali Moldavsko 3:0, Turci sa však na svoju výhru nad Andorrou poriadne nadreli a jediný gól zápasu strelili minútu pred koncom riadnej hracej doby. Za nimi je v tabuľke Albánsko, ktoré už stráca na túto trojicu šesť bodov. Piate Moldavsko má tri body, posledná Andorra je stále bez bodu a streleného gólu.
     
    Francúzi úplne ovládli dnešný zápas a zaslúžene jasne víťazia. Albánci sa dostávali na útočnú polovicu sporadicky a svoj jediný gól strelili až v úplnom závere z penalty v dobe, keď Francúzi trochu poľavili. Inkasovaný gól je tak zrejme jedinou škvrnou na francúzskom víťazstve, zápas totiž mali úplne pod kontrolou a bol v podstate len otázkou skóre.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Postupnou kombináciou plnou krátkych prihrávok sa dostali na útočnú polovicu, k bráne Albáncov sa už ale za každú cenu neženú.
     
    90+3
    Domáci sa snažia po inkasovanom góle trochu upokojiť hru a držia loptu pod svojou kontrolou v strede poľa.
     
    90+2
    Roši sa uvoľnil na hranici francúzskej šestnástky a pripravil si loptu na ľavačku. Jeho strela sa zakrútila tesne mimo spojnicu Llorisovej brány.
     
    90+1
    Francúzov akoby inkasovaný gól zaskočil a zrazu majú problém obrať Albáncov o loptu.
     
    90
    Bude sa hrať ešte päť minút.
    90. Sokol Cikalleši (ALB) - 4:1
     
    90
    Albánsko práve strelilo gól!
    Albánsko strieľa aspoň čestný gól! SOKOL CIKALLEŠI poslal loptu rutinérsky po zemi presne k pravej tyči a aj keď brankár Lloris vystihol stranu, tak na loptu nedosiahol.
     
    89
    Albánci dostanú šancu na čestný gól. Cikalleši dostal výbornú kolmicu za francúzsku obranu a vybiehajúci brankár Lloris ho pri jeho kľučke v pokutovom území podrazil. Penalta pre Albánsko!
     
    88
    Griezmann pätičkou pomedzi nohy brániaceho Albánca poslal loptu na rozbehnutého Digneho, ktorého center však albánska obrana zablokovala.
     
    87
    Albánci si už s istotou odvezú z Francúzska debakel a stále to môže byť horšie. Francúzi totiž nepoľavujú a naďalej sa ženú dopredu.
    85. Nanitamo Jonathan Ikoné (FRA) - 4:0
     
    85
    Francúzsko dalo gól!
    Krásna spolupráca striedajúcich hráčov končí štvrtým francúzskym gólom! NANITAMO JONATHAN IKONÉ si na hranici albánskej šestnástky narazil loptu s Fékirom, ktorý svojim pohybom oklamal albánskeho obrancu a otvoril priestor pre Ikoného. Ten si do tohto priestoru nabehol a sám pred brankárom Strakošom už potom nezaváhal.
     
    84
    Striedanie v tíme Francúzsko: z ihriska odchádza Thomas Lemar, prichádza Nabil Fékir.
     
    83
    Gjasula vysunul do samostatného úniku Abrašiho, okamžite však do vzduchu vystrelila zástavka v rukách čiarového rozhodcu.
     
    82
    Griezmann vysunul do nábehu za albánsku obranu Ikoného, na poslednú chvíľu mu však loptu odkopol na rohový kop Hysaj. Center od rohovej zástavky chytil brankár Strakoša.
     
    80
    Striedanie v tíme Francúzsko: z ihriska odchádza Lucas Hernández, prichádza Lucas Digne.
     
    79
    Gjasula, ktorý už jednu žltú kartu má, ostrým sklzom zostrelil prenikajúceho Lucasa Hernándeza. Hlavný rozhodca faul neodpískal, opakovaný záber ale ukázal, že sa jednalo o jasný faul a mala nasledovať červená karta pre striedajúceho Albánca.
     
    78
    Žltú kartu za šliapnutie Pavardovi na nohu dostáva Taulant Xhaka (Albánsko).
     
    77
    Striedanie v tíme Francúzsko: z ihriska odchádza Kingsley Coman, prichádza Nanitamo Jonathan Ikoné.
     
    76
    Pavardov center takmer z bránkovej čiary zablokoval Mavraj a následne sa práve Pavard previnil útočným faulom v súboji o loptu.
     
    74
    Cikalleši dostal výbornú prihrávku od Rošiho za francúzsku obranu, loptu ale nedokázal zasiahnuť a tá tak skončila u brankára Llorisa. Aj keby sa mu podarilo streliť gól, tak by kvôli odpískanému ofsajdu neplatil.
     
    73
    Striedanie v tíme Albánsko: z ihriska odchádza Amir Abraši, prichádza Taulant Xhaka.
     
    72
    Albánci získali priamy kop, nevyťažili z neho ale vôbec nič. Hneď dvojica hráčov hosťujúceho tímu si totiž nabiehala na center z postavenia mimo hru.
     
    71
    Roši využil voľný priestor na pravej strane a cez Lucasa Hernándeza sa dostal k šestnástke Francúzska. Center letel na Cikallešiho, ktorý ale nedokázal loptu zasiahnuť.
     
    70
    Otrasený Lucas Hernández musel byť ošetrený, za autovú čiaru ale odchádza po vlastných.
    68. Kingsley Coman (FRA) - 3:0
     
    68
    Francúzsko dalo gól!
    Francúzi odskakujú do trojgólového náskoku! Griezmann z ľavej strany poslal výborný center do šestnástky, kde na prednej tyči zostrelil lakťom Lucasa Hernándeza jeden z albánskych obrancov a cez túto dvojicu prepadla lopta ku KINGSLEYMU COMANOVI. Ten mal čas si ju dokonca zastaviť a z otočky ju potom poslal za chrbát brankára Strakošu.
     
    67
    Obraz hry sa vôbec nemení. Francúzi si posúvajú loptu okolo šestnástky Albáncov a hľadajú voľný priestor na prienik.
     
    66
    Žltú kartu za zásah vysokou nohou do stehna Matuidiho dostáva Klaus Gjasula (Albánsko).
     
    64
    Hysaj sa skúšal presadiť na ľavej strane individuálne, cez dvojicu Francúzov ale neprešiel a napokon poslal loptu trochu zúfalým centrom ďaleko za Lemarovu bránu.
     
    63
    Albánci sa snažia dostať sa na polovicu Francúzov, tí ale držia ich kombináciu v úctivej vzdialenosti v strede poľa.
     
    62
    Striedanie v tíme Albánsko: z ihriska odchádza Bekim Balaj, prichádza Sokol Cikalleši.
     
    61
    Francúzsky tlak vôbec neochabuje. Lemarov center zrazil pred Giroudom obranca Djimsiti do Comana, ktorý to vôbec nečakal a nedokázal tak loptu usmerniť. Tú chytil brankár Strakoša.
     
    59
    Ich útok však ukončil úplne nezmyselným faulom Pavard. Albánci majú konečne trochu času a priestoru na rozohrávku.
     
    58
    Striedajúci Gjasula, ktorý hrá s helmou, fauloval v súboji o loptu Lemara. Francúzi môžu znovu zaútočiť.
     
    57
    Lucas Hernández sa uvoľnil na ľavom krídle, loptu však nacentroval vysoko nad bránu Strakošu. Pri tlaku, aký majú aktuálne Francúzi je zázrak, že domáci ešte v druhom polčase nestrelili gól.
     
    55
    Francúzi úplne rozobrali albánsku obranu a krásnu akciu niekoľkých hráčov na jeden dotyk zakončil Griezmann, ktorý sa po prihrávke Girouda ocitol úplne sám medzi albánskymi obrancami. Jeho strelu vyrazil brankár Strakoša nohou mimo svoju bránu.
     
    54
    Coman prenikol po pravom krídle za obranu hostí a takmer z bránkovej čiary nacentroval na Girouda. Hrotový útočník domácich zakončil v sklze, jeho strelu ale zablokoval Balaj.
     
    53
    Striedanie v tíme Albánsko: z ihriska odchádza Ylber Ramadani, prichádza Klaus Gjasula.
     
    53
    Pavardov center z pravej strany trochu prekvapivo prešiel až do stredu šestnástky, kde najprv loptu nezasiahol Griezmann a Lemarovo zakončenie zablokoval nad vlastnú bránu jeden z brániacich Albáncov.
     
    52
    Giroud dostal výbornú prihrávku za obranu Albánska, z hranice šestnástky ale zakončil výrazne mimo bránu hostí.
     
    51
    Lenglet nakopol loptu na Griezmanna, dobre však prečítal úmysel Francúzov brankár Strakoša, ktorý včas vybehol a loptu chytil.
     
    50
    Všetci Albánci sú teraz vo vzdialenosti maximálne 30 metrov od svojej brány a zoradení okolo vlastného pokutového územia.
     
    49
    Albánci sa od začiatku druhého polčasu ešte nedostali poriadne k lopte a ani na polovicu domácich. Tí pokračujú v obliehaní albánskej šestnástky.
     
    48
    Griezmann sa odhodlal k strele zo strednej vzdialenosti, namieril však vysoko nad Strakošovu bránu.
     
    47
    Francúzi rýchlo získali rohový kop, s centrom z neho si však albánska obrana poradila. Lopta sa ale vrátila na kopačky Francúzov, ktorí majú hneď od začiatku druhého polčasu veľký tlak.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali Francúzi. Cez prestávku nedošlo k žiadnym striedaniam.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 21:53.
     
    Francúzi prvý polčas úplne ovládli a zaslúžene po prvom polčase vedú. Ich náskok mohol byť ešte výraznejší, Francúzi však hrali viac na krásu ako na účel a vždy si nezmyselnou prihrávkou navyše svoje šance sami pokazili. Okrem toho mohol skóre navýšiť z penalty Griezmann, trafil však brvno Strakošovej brány. I tak však bolo prvé dejstvo plne pod kontrolou Francúzska, ktoré zatiaľ bez problémov kráča za ziskom troch bodov.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Nadstavený čas trávia Francúzi na polovici Albánska, kde sa ešte snažia o jedno zakončenie. Hostia ich vytláčajú na ľavé krídlo.
     
    45
    Bude sa hrať ešte jednu minútu.
     
    44
    Albánska kontrola lopty však ani tentokrát nemala dlhé trvanie a po rýchlom prechode Francúzov do útoku strieľal spoza šestnástky Griezmann. Strela sa mu vôbec nevydarila a loptu poslal výrazne mimo Strakošovu bránu.
     
    43
    Ich útok končí až po zbytočnej strate Lemara a jeho následnom faule na Abrašiho.
     
    42
    Pavardov center odkopol z vlastného bránkoviska Djimsiti, guľatý nezmysel je ale stále pod kontrolou Francúzov.
     
    41
    Albáncom nevyšla rozohrávka a loptu v podstate darovali francúzskym obrancom. Tí si loptu posúvajú v strede poľa bez toho, aby im do ich kombinácie Albánci nejak zasahovali.
     
    40
    Griezmann si narazil na hranici albánskeho pokutového územia loptu so Giroudom, pri nábehu na spätnú prihrávku však vybiehal z ofsajdového postavenia.
     
    39
    Albánci získali loptu a udržali ju proti agresívne napádajúcim Francúzom. Hysaj prenikol k šestnástke do domácich po pravej strane, jeho prudký center ale dokázal Pavard odhlavičkovať z nebezpečného priestoru.
     
    38
    Francúzi znovu zvyšujú svoj tlak. Coman si vymenil pozíciu s Lemarom a z ľavého krídla poslal strieľaný center do šestnástky, pred Giroudom ale loptu chytil albánsky brankár Strakoša.
    37. Antoine Griezmann (FRA)
     
    37
    Antoine Griezmann trafil z penalty brvno a od neho sa lopta odrazila preč od brány.
     
    35
    Lucas Hernández si nabehol na výborný Varaneho nákop do šestnástky, predkopol si loptu okolo Ismajliho a Mavraj ho pred vybiehajúcim brankárom Strakošom podrazil. Penalta pre Francúzsko!
     
    34
    Ten Albánci rozohrali len po zemi na krátko a o loptu prišli. Francúzi okamžite otočili hru, Albánci sa ale stihli zoradiť do obranných blokov.
     
    33
    Matuidi podrazil Ramadaniho, Albánci tak získavajú priamy kop na útočnej polovici.
     
    32
    Albánci trochu otvorili hru a v porovnaní s predchádzajúcou časťou zápasu napádajú francúzsku rozohrávku omnoho vyššie. Teraz sa im týmto spôsobom podarilo získať loptu a usadiť sa na polovici domácich.
     
    30
    Francúzi sa po albánskej gólovej príležitosti snažia hru trochu upokojiť a posúvajú si loptu na vlastnej polovici.
     
    29
    Na Hysajov výborný center z ľavej strany si nabiehali obaja útočníci Albánska, obom však chýbalo niekoľko centimetrov na to, aby loptu zasiahli.
    27. Olivier Giroud (FRA) - 2:0
     
    27
    Francúzsko dalo gól!
    Francúzi odskakujú do dvojgólového náskoku! Griezmann predĺžil Varaneho nákop na ľavú stranu na rozbehnutého Lucasa Hernándeza, ktorý ho poslal za albánsku obranu na rozbehnutého OLIVIERA GIROUDA a ten už nemal problém zblízka poslať hrací predmet do protipohybu brankára Strakošu.
     
    26
    Abraši o loptu pri prechode do útoku prišiel a hneď potom ešte aj fauloval Comana. Francúzi zatiaľ s prehľadom kontrolujú zápas a ich náskok je úplne zaslúžený.
     
    25
    Tento francúzsky útok končí po faule Lemara na Abrašiho. Na štadióne medzitým začala po tribúnach prebiehať prvá mexická vlna.
     
    24
    Okamžitý presing Francúzov však donútil Albáncov k odkopu lopty na polovicu domácich. Coman prihrávkou z pravého krídla našiel na hranici šestnástky Griezmanna, ten však namiesto strely zvolil kľučku proti obrancovi a o loptu tak prišiel.
     
    23
    Griezmann sa rozbehol na pravom krídle a takmer sa dostal do albánskej šestnástky, loptu mu však napokon čistým spôsobom vypichol Hysaj.
     
    22
    Ismajliho nákop na Balaja bol príliš prudký a lopta skončila až u francúzskeho brankára Llorisa. Ten sa s rozohrávkou nikam neponáhľa, všetci hráči v bielom sú totiž desiatky metrov ďaleko.
     
    21
    Lemarov jemný oblúčik za albánsku obranu zastavil akrobaticky Ismajli. Jeho spoluhráči sa potom konečne dostali k lopte a snažia sa o postupnú rozohrávku.
     
    20
    Albánci sú teraz vo veľmi hlbokej obrane a stále sa im nedarí dostať sa k hraciemu predmetu.
     
    19
    Pavardovu prihrávku prepúšťal Griezmann za seba na Girouda, Djimsiti ale tento úmysel prečítal a loptu odkopol. Francúzi sa postupne dostávajú do veľkého tlaku.
     
    18
    Bareho center francúzska obrana odvrátila, lopta sa ale vrátila k Baremu. Ten hľadal ďalším centrom na zadnú tyč Ismajliho, ktorý však nemohol pokračovať kvôli odpískanému ofsajdu.
     
    17
    Hra po ošetrení Ramadaniho pokračuje. Hysaj sa snažil o individuálny prienik po ľavom krídle, Pavard mu však loptu odkopol na rohový kop.
     
    15
    Francúzi sa už posunuli na útočnú polovicu. Griezmann prudkým centrom trafil do hlavy Ramadaniho, ktorý je po tomto zásahu otrasený. Na ihrisko už beží albánsky lekársky tím.
     
    14
    Krátka albánska kombinácia v strede poľa skončila po tom, čo Ramadaniho prihrávku na spoluhráča vystihol Giroud. Francúzi loptu posunuli dozadu a začínajú svoj útok od obrannnej štvorice.
     
    12
    Nákop Tolissa za obranu Albánska vracal od zadnej žrde pred bránu Coman a Giroud namiesto toho, aby zblízka zakončoval, chcel loptu hlavou ešte posunúť k dobiehajúcemu Griezmannovi. Djimsiti však jeho hlavičku zastavil a loptu odkopol.
     
    11
    Albánci vytlačili francúzsku postupnú kombináciu na polovicu Francúzska, o loptu ale domácich obrať nedokázali. Francúzi hrajú zatiaľ s veľkým prehľadom.
     
    10
    Francúzi hneď po rozohrávke po inkasovanom góle obrali Albáncov o loptu a usadili sa na polovici hostí.
    8. Kingsley Coman (FRA) - 1:0
     
    8
    Francúzsko dalo gól!
    Francúzi rýchlo otvárajú skóre! Varane výbornou kolmicou vysunul z pravej strany za obranu Albánska KINGSLEYHO COMANA, ktorý si loptu potiahol k bráne a po zemi ju nekompromisne poslal k bližšej tyči.
     
    7
    Comanov center odkopol jeden z albánskych obrancov pred Giroudom, lopta však zostáva pod kontrolou domácich.
     
    6
    Hysajov center zasiahol hlavou na prednej tyči Uzuni, jeho hlavička sa však veľmi pomaly dokotúľala mimo francúzsku bránu. Lloris loptu pri jej lete len kontroloval.
     
    5
    Albánci aktívnym presingom obrali Francúzov o loptu a ich rýchly protiútok musel hasiť čistým sklzom Lucas Hernández.
     
    4
    Na Griezmannov center od rohovej zástavky si najlepšie nabehol Lenglet, loptu však hlavičkou zo záklonu poslal vysoko nad Strakošovu bránu.
     
    3
    Francúzi za obrovského aplauzu domácich fanúšikov prvýkrát zaútočili. Matuidiho nákop zrazil pred Lucasom Hernándezom na rohový kop Ismajli.
     
    2
    Tolisso podrazil protihráča v strede vlastnej polovice a dal tak hosťom priamy kop. Bare ho rozohral nákopom na zadnú tyč na rozbehnutého Ramadaniho, ten však nedokázal spracovať loptu na hracej ploche.
     
    1
    Výkop zápasu mali hostia a s niekoľkominútovým oneskorením tak konečne začína zápas v Saint-Denis. Albánci sa hneď po rozohrávke usadili na polovici Francúzska.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Domáci Francúzi budú hrať v tradičných modrých dresoch, hostia v bielych.
     
    Usporiadateľom sa podarilo tento problém vyriešiť a albánska hymna konečne zaznela, hlásateľ na štadióne však vyrobil ďalší problém, keď sa ospravedlňoval za chybnú hymnu fanúšikom Arménska... Zápas sa však každopádne môže po týchto obštrukciách začať.
     
    Albánci odmietajú začať hrať, dokiaľ nezaznie albánska štátna hymna. Usporiadatelia sa tak snažia tento problém vyriešiť.
     
    Začiatok zápasu sa naťahuje, pretože namiesto albánskej hymny zaznela hymna Andorry. Oba tímy stále stoja nastúpené tak, ako ich rozhodcovia priviedli na trávnik.
     
    Oba tímy už sú na hracej ploche, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Prvý dnešný zápas tejto skupiny vyhrali Islanďania, ktorí doma zdolali Moldavsko 3:0. Priebežne sa tak dostali do čela skupiny H.
     
    Úvodné zostavy:

    Francúzsko: Lloris (C) – Pavard, Varane, Lenglet, Lucas Hernández – Tolisso, Matuidi – Coman, Griezmann, Lemar – Giroud.
    Náhradníci: Aréola, Maignan – Dubois, Digne, K. Zouma, Umtiti, Ikoné, Guendouzi, Moussa Sissoko, N'Zonzi, Fékir, Ben Yedder.

    Albánsko: Strakoša – Ismajli, Djimsiti, Mavraj (C) – Hysaj, Ramadani, Abraši, Roši – Bare – Uzuni, Balaj.
    Náhradníci: Beriša, Hoxha – Kumbulla, Dermaku, Veseli, Binaku, Xhaka, Qose, Gjasula, Cikalleši, Manaj, Lenjani

    Rozhodca: Gil Manzano – Barbero, Nevado (všetci Španielsko).
     
    Situácia v skupine H

    Skupinu H vedie trojica Francúzsko – Turecko – Island, ktorá má po deväť bodov. Na postupových miestach sa kvôli lepším vzájomným zápasom aktuálne nachádzajú Francúzi a Turci. Štvrté Albánsko stráca na túto trojicu tri body a piate Moldavsko má trojbodový odstup na Albáncov. Posledná Andorra nestrelila v štyroch zápasoch ani jeden gól a nemá na konte ani jeden bod. Okrem tohto zápasu sa dnes ešte hrá od 18:00 zápas Island – Moldavsko a od 20:45 zápas Turecko – Andorra.
     
    Vzájomné zápasy

    Vzájomná bilancia hovorí jasne v prospech Francúzov, ktorí zo siedmich vzájomných zápasov vyhrali päť, jeden prehrali a jeden sa skončil remízou. Jediná albánska výhra (1:0) sa zrodila v júni 2015 v priateľskom zápase a jediná remíza taktiež v priateľskom zápase v novembri 2014. Všetkých päť súťažných zápasov vyhrali Francúzi a inkasovali v nich od Albáncov jediný gól. Posledný vzájomný zápas sa odohral na posledných ME 2016 práve vo Francúzsku, kde domáci rozhodli o svojom víťazstve 2:0 až v úplnom závere.
     
    Albánsko

    Albáncom sa Liga národov vôbec nevydarila a v skupine so Škótskom a Izraelom skončili poslední s jedinou výhrou. Od zostupu do nižšej ligy ich zachránilo len to, že v porovnaní s tímami z tretích miest v ďalších skupinách neboli najhoršími. Čo sa týka kvalifikácie ME, tak Albánci zatiaľ pravidelne striedajú prehry a výhry. Na úvod doma prehrali s Tureckom 0:2, následne ale vyhrali v Andorre 3:0. V júnovom asociačnom termíne zase začali najprv prehrou 0:1 na Islande, potom ale doma zdolali Moldavsko 2:0. Dnes budú proti majstrom sveta jasným outsiderom a akýkoľvek ich bodový zisk by bol obrovským prekvapením.

    Zápasy Albánska v kvalifikačnej skupine H:
    Albánsko – Turecko 0:2
    Andorra – Albánsko 0:3
    Island – Albánsko 1:0
    Albánsko – Moldavsko 2:0
     
    Francúzsko

    Majstri sveta nedokázali postúpiť na finálový turnaj Ligy národov z ťažkej skupiny, v ktorej bojovali s Nemeckom a Holandskom. Ich pozornosť sa tak musela otočiť priamo na kvalifikáciu ME. V tej jasne uspeli v zápasoch proti Moldavsku (4:1), Islandu (4:0) a Andorre (4:0), v Turecku však narazili a po slabom výkone prehrali 0:2. Aktuálne tak majú pred svojimi dnešným súperom len trojbodovým náskokom, čo znamená, že ak chcú Albáncom v tabuľke odskočiť, tak musia dnes vyhrať.

    Zápasy Francúzska v kvalifikačnej skupine H:
    Moldavsko – Francúzsko 1:4
    Francúzsko – Island 4:0
    Turecko – Francúzsko 2:0
    Andorra – Francúzsko 0:4
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Francúzsko – Albánsko, ktorý sa odohrá v kvalifikačnej skupine H. Stretnutie sa začne o 20:45.

    Michal Sadlek

    Góly: 8. Coman, 27. Giroud, 68. Coman, 85. Ikoné – 90. Cikalleši (pen.)

    Karty:   66. Gjasula (ALB), 78. Xhaka (ALB)

    Nepremenená penalta: 37. Griezmann (FRA), mimo


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 6:1. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 15:7.
    Francúzsko: Lloris (C) – Pavard, Varane, Lenglet, Lucas Hernández (80. Digne) – Tolisso, Matuidi – Coman (77. Ikoné), Griezmann, Lemar (84. Fékir) – Giroud.
    Náhradníci: Aréola, Maignan – Dubois, Digne, K. Zouma, Umtiti, Ikoné, Guendouzi, Moussa Sissoko, N'Zonzi, Fékir, Ben Yedder.

    Albánsko: Strakoša – Ismajli, Djimsiti, Mavraj (C) – Hysaj, Ramadani (53. Gjasula), Abraši (73. Xhaka), Roši – Bare – Uzuni, Balaj (62. Cikalleši).
    Náhradníci: Beriša, Hoxha – Kumbulla, Dermaku, Veseli, Binaku, Xhaka, Qose, Gjasula, Cikalleši, Manaj, Lenjani.

    Rozhodca: Gil Manzano – Barbero, Nevado (všetci Španielsko)