Kosovo – Česko 2:1 (kon.) | Anglicko – Bulharsko 4:0 (kon.) | Litva – Ukrajina 0:3 (kon.)
Island – Moldavsko 3:0 (kon.) | Srbsko – Portugalsko 2:4 (kon.) | Francúzsko – Albánsko 4:1 (kon.)
Turecko – Andorra 1:0 (kon.)
koniec
Srbsko
2:4 (0:1)
Portugalsko
Sobota 07.09.2019, 20:45 • Stadion Rajko Mitić, Belehrad (Srbsko) • Kvalifikácia ME • Skupina B
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase to ešte bola poriadna gólová porcia a napokon sa predsa len zrodilo prvé víťazstvo Portugalska v tejto kvalifikácie, ktoré tak lepšie zvládlo dôležitý súboj v Belehrade. Srbi ešte dokázali v priebehu druhého polčasu dramatizovať jeho vývoj, ale k vyrovnaniu to už napokon neviedlo.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim, ďakujem za vašu pozornosť, prajem pekný zvyšok neskorého večera a tešiť sa na vás budem pri ďalších športových prenosoch. (22:42:25)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Patrício si v nadstavenom čase pripisuje ľahký zákrok, dnes nemal výraznejšiu šancu sa ukázať, ale dvakrát musel loptu loviť zo svojej siete.
     
    90+2
    Srbsko to stále skúša smerom dopredu, ale ťažko sa teraz prebíja cez obranu Portugalska a tak to už teda vyzerá na prvé víťazstvo Portugalska v tejto kvalifikácii.
     
    90+1
    Ešte o päť minút by sa toto stretnutie malo predĺžiť!
     
    90
    Riadny hrací čas druhého polčasu sa už čoskoro naplní. Určite sa však ešte bude niečo aj nadstavovať.
     
    89
    Žltú kartu dostáva William Carvalho (Portugalsko).
     
    88
    Dnešný futbalový večer v Belehrade je tak veľmi bohatý na góly. Uvidíme, či sa ešte Srbsku znova podarí záver zápasu zdramatizovať, alebo to už teraz Portugalsko zvládne.
     
    87
    Striedanie v tíme Srbsko: z ihriska odchádza Luka Milivojević, prichádza Luka Jović.
    86. Bernardo Silva (POR) - 2:4
     
    86
    Portugalsko dalo gól!

    Aj sa tak presne stalo, hostia vpadli do otvorenej obrany súpera a znova si dokázali vypracovať dvojgólové vedenie! Presná prihrávka na hranicu pokutového územia smerovala na BERNARDA SILVU, ktorý presnou strelou k tyčke prekonáva Dmitrovića – 2:4!
     
    86
    Portugalci sa tak opäť musia báť o svoje víťazstvo, nesmú si dovoliť žiadnu chybu. Dá sa však čakať, že domáci to viacej otvoria a to je potom šanca pre hostí.
    85. Aleksandar Mitrović (SRB) - 2:3
     
    85
    Srbsko dalo gól!
    Žeby nie? Domáci sa znova dostávajú na dostrel jedného gólu a v Belehrade je o drámu znova postarané, keď výbornú prihrávku na hranicu pokutového územia dostal ALEKSANDAR MITROVIĆ a parádnou strelou prekonáva Patrícia – 2:3!
     
    84
    Ča už teraz hrá proti Srbsku, ktoré znova prehráva o dva góly a vyzerá to, že doma stratí všetky body.
     
    83
    Striedanie v tíme Srbsko: z ihriska odchádza Filip Kostić, prichádza Aleksandar Katai.
     
    82
    Črtá sa teda prvé víťazstvo Portugalska v tejto kvalifikácii. Môžme zatiaľ povedať, že to bude určite aj zaslúžené, hostia dnes boli lepším celkom.
     
    81
    Hosťujúcej reprezentácii sa tak dýcha razom lepšie, ale Portugalsko ešte musí zvládnuť záverečnú časť tohto stretnutia. Srbsko to určite ešte nevzdá.
    80. Cristiano Ronaldo (POR) - 1:3
     
    80
    Portugalsko dalo gól!

    Portugalsko dáva svoj tretí gól v Belehrade a opäť je tak bližšie k zisku troch bodov z tohto zápasu! Na prihrávku od svojho spoluhráča si za obranu súpera výborne nabehol CRISTIANO RONALDO a kapitán hostí úspešne posiela loptu do siete – 1:3! Možno by sa dalo polemizovať o ofsajde, ale to domácim v tejto chvíli nijak nepomôže.
     
    78
    No a Portugalsku sa stále darí držať loptu na svojich kopačkách a súpera tak k ničomu nepúšta. Srbsko aj naďalej neúnavne napáda súperovu rozohrávku.
     
    77
    Dlhšiu dobu sme nič zaujímavého nevideli, čo určite hosťom nijak neprekáža. Srbsko svoje zbrane ešte určite neskladá, časom však bude musieť za takéhoto stavu v útoku viacej riskovať.
     
    76
    Do kombinácie hosťujúcej reprezentácie sa zapája aj jej brankár Patrício. Srbsko sa tak ihneď snaží o vysoké napádanie súperovej kombinácie.
     
    75
    Momentálne je pri lopte Portugalsko, ktoré sa nemusí nikam ponáhľať a snaží sa čo najdhšie držať loptu na svojich kopačkách.
     
    74
    Aj emócie teraz prevládajú na oboch stranách, stále sú tu aj ostré osobné súboje. Snáď už k zranenému Semedovi nikto ďalší nepribudne.
     
    73
    Po dlhšej dobe sme sledovali útočný výpad zostrany Portugalska, ktorý však ponúkol len nepresný center do pokutového územia a ten sa stal ľahkou korisťou pre brankára Dmitrovića.
     
    71
    Srbi zakladajú jeden útok za druhým, času domácim ešte ostáva pomerne dosť. Snáď teda ešte budeme svedkami veľmi zaujímavého zvyšku stretnutia v Belehrade na štadióne Rajka Mitića.
     
    70
    Striedanie v tíme Portugalsko: z ihriska odchádza Gonçalo Guedes, prichádza João Félix.
     
    69
    Veľa nechýbalo, aby domáci ihneď aj vyrovnali! Striedajúci Ljajić sa odhodlal k strele z väčšej vzdialenosti, ktorá poriadne vystrašila brankára Patrícia, ale ten napokon dokázal loptu z pod brvna vyškriabať na rohový kop!
    68. Nikola Milenković (SRB) - 1:2
     
    68
    Srbsko dalo gól!
    No ale pozor! Domáci predsa len ešte pomerne skoro dramatizujú toto stretnutie a bude to tak ešte v Belehrade veľmi zaujímavé! Srbsko zahrávalo rohvý kop, ktorý vyšiel domácim ideálne, pred bránu súpera si výborne nabehol NIKOLA MILENKOVIĆ a hlavou upratal loptu do siete – 1:2!
     
    66
    Dianie v Belehrade už môže pokračovať ďalej. Srbov čaká veľmi náročná úloha, ak chce dnes doma bodovať, musí v tejto chvíli streliť aspoň dva góly.
     
    65
    Striedanie v tíme Portugalsko: z ihriska odchádza Nélson Semedo, prichádza João Cancelo.
     
    64
    Žltú kartu dostáva Aleksandar Kolarov (Srbsko).
     
    63
    Tak zranenie Semeda bude veľmi vážne, musia pre neho prísť nosítka, ktoré potom budú spoločne s ním uložené na vozík, ktorý ho odvezie preč. Bude tu teda vynútenie striedanie v tábore hostí, Semedovi prajeme skoré uzdravenie.
     
    62
    Hra je momentálne prerušená, na ihrisku ostáva ležať hosťujúci Semedo a na ihrisko prichádza aj lekársky tím Portugalska. Oba celky sa tak zatiaľ môžu občerstviť.
     
    61
    Času do konca tohto stretnutia v Belehrade ešte ostáva dosť, ale Srbsko bude musieť výrazne pridať v útoku, aby ešte mohlo pomýšlať na prípadnú dramatizáciu.
     
    60
    Po hodine hry teda Portugalsko vyhráva na pôde Srbska o dva góly a zatiaľ to vyzerá, že hostia si pripíšu na svoje konto prvé víťazstvo v tejto kvalifikácie a budú to veľmi dôležité tri body.
     
    59
    Striedanie v tíme Srbsko: z ihriska odchádza Darko Lazović, prichádza Adem Ljajić.
    58. Gonçalo Guedes (POR) - 0:2
     
    58
    Portugalsko dalo gól!

    Hostia zaslúžene navyšujú svoje vedenie a začínajú sa tak približovať k zisku troch bodov z Belehradu! Portugalsko dlho kombinovalo pred pokutovým územím súperam, tam napokon s loptou prenikol GONÇALO GUEDES a presne umiestnenou strelou prekonáva Dmitrovića – 0:2!
     
    56
    Čoraz viac však pribúda aktivita na kopačky Portugalska, ktoré sa snaží pokračovať v zápase tak, ako to započalo v prvom polčase. Srbsko je pod čoraz väčším tlakom.
     
    55
    Reprezentanti Portugalska teraz narobili poriadne problémy pred pokutovým územím domácich. Sbrsko však našťastie túto situáciu zvládlo a loptu dostáva do bezpečia.
     
    54
    Hostia sa už postupne presúvajú na útočnú polovicu a dostávajú svojho dnešného súpera pod tlak. Uvidíme, kedy budeme svedkami prípadnej ďalšej zaujímavej akcie.
     
    53
    Portugalsko však teraz má problémy s prechodom na útočnú polovicu, domáci výborne bránia stred poľa. Skorej by však potrebovali útočiť, aby včas vyrovnali a boli ešte späť v hre o tri body.
     
    52
    Bol tu rýchly protiútok domácej reprezentácie, ktorý však nič zaujímavého neponúkol a tak opäť sledujeme kombináciu Portugalska. Z domácich tribún sa tak znova ozýva piskot.
     
    51
    Momentálne je pri lopte Portugalsko, ktoré sa nemusí nikam ponáhľať, stále si drží svoje najtesnejšie vedenie a zakladá postupné útočné akcie.
    50. Cristiano Ronaldo (POR)
     
    50
    Hneď v úvode druhého dejstva sme tak boli svedkami zaujímavých momentov. Verme, že druhý polčas bude pre fanúšikov ešte viac zaujímavý ako ten prvý.
     
    49
    Toto bolo potom ešte tesnejšie! Portugalsko získalo po nedovolenom zákroku priamy kop z dobrej vzdialenosti od brány súpera a pochopiteľne išiel túto situáciu zahrávať Ronaldo. Jeho strelecký pokus takmer lízol pravú tyčku domácej brány.
    48. Cristiano Ronaldo (POR)
     
    48
    Boli sme svedkami postupuného útoku Portugalska, po ktorom nasledovala zaujímavá obaľovačka od Ronalda, lopta po tomto streleckom pokuse kapitána hostí len tesne míňa domácu bránu.
     
    47
    Srbsko veľmi aktívne vstúpilo do druhého polčasu a domáci sa ihneď po získaní lopty presunuli na útočnú polovicu. Do žiadnej šance sa však nedostali a už sa musia brániť pri útoku súpera.
     
    46
    Druhý polčas v Belehrade odštartovalo svojim výkopom Portugalsko. Ani jeden z trénerov nestriedal, na ihrisku tak ostávajú obe základné jedenástky.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Úvodné dejstvo v Belehrade napokon predsa len ponúklo jeden presný zásah, o ktorý sa v 42. minúte aj so šťastím postaral hosťujúci Carvalho a tak po prvom polčase Portugalsko vyhráva nad Srbskom najtesnejším rozdielom. Práve hostia boli od úvodného výkopu veľmi aktívni a čakalo sa, kedy sa im podarí skórovať. Hra sa však časom vyrovnala a do zaujímavých akcií sa dostávalo aj Srbsko. Domáca reprezentácia však nezvládla situáciu krátko pred koncom polčasu a tak ju čaká v tom druhom náročná úloha.

    Druhý polčas sa začne približne o 21:47.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Napokon sa prvý polčas predĺži o 1 minútu!
     
    44
    Riadny hrací čas sa už čoskoro naplní. Uvidíme, či štvrtý rozhodca niečo ukáže na svojej svetelnej tabuľy.
     
    43
    Ako to už teda vyzerá, Srbsko bude čakať v druhom polčase náročná úloha. Ale ešte nepredbiehajme, treba dohrať posledné minúty prvého polčasu a možno sa bude aj niečo nadstavovať.
    42. William Carvalho (POR) - 0:1
     
    42
    Portugalsko dalo gól!

    No a napokon je tu predsa len ešte v prvom polčase úvodný presný zásah, o ktorý sa postarali hostia a môžme teda zrejme hovoriť o góle do šatne! Je to však gól z kategórie dosť lacných, keďže domáci brankár Dmitrović išiel za centrovanlou loptou, ale neuspel v súboji s WILLIAMOM CARVALHOM, ktorý napokon v neprehľadnej situácii dopravil loptu do siete – 0:1!
     
    41
    Momentálne loptu na svojich kopačkách držia domáci futbalisti, ktorým sa ale nedarí v prechode na útočnú polovicu. Uvidíme, či ešte do konca úvodného dejstva budeme svedkami niečoho zaujímavého.
     
    40
    Žltú kartu dostáva Rúben Dias (Portugalsko).
    38. Aleksandar Kolarov (SRB)
     
    38
    Na mieste je teda otázka, či sa dočkáme úvodného presného zásahu ešte pred koncom prvého polčasu, ktorý sa už nezadržateľne blíži.
     
    37
    Ale zrodil sa rýchly protiútok domácich. Opäť mal v tejto akcii Srbska prsty Lazović, ktorý našiel na druhej strane presnou prihrávkou Kolarova, ale jeho tvrdá strela míňa priestor hosťujúcej brány.
     
    36
    Do pokutového územia hostí prenikol Lazović a vyzeralo to na veľkú šancu Srbska, je však odmávaný ofsajd. Portugalsko si teda mohla vydýchnúť a už skúša rýchlo odpovedať.
     
    35
    Necelých desať minút ostáva do konca prvého polčasu. Čoraz viac vidíme zaujímavejšie útočné výpady z oboch strán, ale vyslovene gólová situácia tu ešte nebola.
     
    34
    Portugalsko sa potom snažilo prezentovať útočnou akciou, ktorú si však domáca obrana postrážila a tak sme ani v tomto prípade žiadnu šancu nevideli. Obaja brankári sú tak v tomto zápase zatiaľ bez vážnejšieho zákroku.
     
    33
    Srbsko potom získalo priamy kop na útočnej polovici a sledovali sme celkom zaujímavý center až pred bránu súpera. Nikto v červenom drese však nedokázal usmerniť loptu do siete.
     
    32
    Ešte potom trval menší nápor Portugalska, ktorý však vyústil len v nepresný strelecký pokus a loptu od svojej brány tak bude rozohrávať brankár Dmitrović.
     
    31
    Fernandes vyslal prízemný center do pokutového územia domácich, ale ten nič zaujímavého neponúkol a Srbsko sa ubránilo bez akýchkoľvek problémov.
     
    30
    Aj po polhodine hry tak aj naďalej čakáme na úvodný presný zásah. Posledné minúty však naznačili zlepšenie na oboch stranách, pribúdajú útočné výpady a aj zaujímavejšie momenty.
    29. Cristiano Ronaldo (POR)
     
    29
    Toto bolo poriadne zmätky v pokutovom území Srbska, Ronaldo pri svojom prvom pokuse hradbu tiel neprepálil a pri druhom pokuse to už bolo z ofsajdu!
     
    28
    Môžme teda povedať, že domáci v poslednej dobe ožívajú a už aj hostia začínajú mať o robotu v zadných radoch postarané. Snáď sa konečne tento zápas rozbieha.
     
    27
    Semedo cyhboval a sledovali sme útočnú akciu domácich, ktorá vyzerala dosť nebezpečne. Lazović sa potom dostal aj do zakončenia, jeho pokus tesne míňa priestor hosťujúcej brány.
     
    26
    Teraz sme mali možnosť sledovať kombináciu domácich až na útočnej polovici. Stále sme však nevideli nič zaujímavého, je to aj dosť opatrné z oboch strán.
     
    25
    Na pozore sa však prekvapivo musel mať na druhej strane jeho kolega Patrício, ale centrovanú loptu si dokázal vziať do svojich rukavíc. To bola zo strany domácich po dlhej dobe útočná akcia.
     
    24
    Domáci ustáli tento tlak súpera a momentálne kombinujú na svojej polovici súpera. Do výmeny lôpt svojich spoluhráčov sa zapája aj brankár Dmitrović.
     
    23
    Portuglasko dostáva Srbsko pod čoraz väčší tlak, ale domáci sa aj naďalej bránia úspešne. No uvidíme, akým smerom sa toto stretnutia bude ďalej vyvíjať.
     
    22
    Dostávame sa za polovicu prvého polčase, zatiaľ je to teda stále bez gólov. Môžme však konštatovať, že aktivita je jednoznačne na strane Portugalska.
     
    21
    Na dlho to však nebolo a opäť teda sledujeme nápor hostí. Už by to však chcelo aj prvú zaujímavejšiu situáciu, ktorá by prieniesla potrebné oživenie.
     
    20
    Semedo poslal dobrú prihrávku do pokutového územia domácich, tam sa Ronaldovi podarilo zakončiť hlavou, ale nebol to presný pokus a Srbsko sa tak oslobodilo.
     
    19
    Srbsko vysokým napádaním donútilo svojho dnešného súpera chybovať a prebralo si loptu na svoje kopačky. Ďaleko sa však domáci nedostali a opäť sa musia brániť.
     
    18
    Na obraze hry sa nám však nič nemení, aj naďalej sledujeme útočnú kombináciu Portugalska. Hostia ešte v tejto kvalifikácii nevyhrali a dnes to tak chcú určite zmeniť.
     
    17
    Až 75% držania lopty majú momentálne hostia! Táto štatistika tak momentálne jasne svedčí o aktivite Portugalska, ale stále to neviedlo k žiadnej zaujímavej šanci.
     
    16
    Centrovaná lopta sa dostala len k brankárovi Patríciovi. Hostia sa tak znova dostávajú k svojej útočnej kombinácii a postupune sa presúvajú smerom dopredu.
     
    15
    Po veľmi dlhej dobe sa na útočnú polovicu presunulo Srbsko a po nedovolenom zákroku ešte zostáva pri lopte. Budeme sledovať priamy kop domáceho tímu.
     
    14
    K videniu sú častejšie aj ostré osobné súboje, oba celky si nič len tak nedarujú. Zatiaľ však čakáme na prvý zaujímavejší moment pred jednou či druhou bránou.
     
    13
    Fernandes sa ujal rozohrávky aj tohto priameho kopu a jeho centrovaná lopta išla až do pokutového územia. K odrazenej lopte sa potom dostal Guedes, ktorý však mieril veľmi nepresne.
     
    12
    Z domácih tribún sa už ozýva aj piskot, pretože Portugalsko má aj naďalej častejšie loptu na svojich kopačkách a drží takýmto spôsobom svojho dnešného súpera pod tlakom.
     
    11
    Teraz už hostia preniesli svoju aktivitu až do pokutového územia a tam narobili poriadny rozruch. Celé sa to však skončilo len zblokovaným pokusom a loptu si do rukavíc prebral brankár Patrício.
     
    10
    Žltú kartu dostáva Nemanja Maksimović (Srbsko).
     
    9
    Domáci futbalisti zvládli aj túto situáciu a súpera do žiadnej šance nepustili. Portugalci však znova kombinujú na útočnej polovici a držia tak Srbsko pod neustálym tlakom.
     
    8
    Rohový kop napokon nič zaujímavého neponúkol, ale hostia ostali s loptou usadení na útočnej polovici a po faule Matića získavajú ešte priamy kop. Srbsko sa tak musí aj naďalej brániť.
     
    7
    Sledovať teraz môžeme menší tlak Portugalska a nasledovať bude prvý rohový kop v tomto zápase. Srbsko sa tak ešte bude musieť brániť, hostia môžu pokračovať v aktivite.
     
    6
    Od úvodného výkopu sledujeme, ako sa oba celky snažia hrať aktívne smerom dopredu a tak snáď dnes budeme v Belehrade svedkami ofenzívneho divadla.
     
    5
    Ale už sa Portugalsko dostáva na útočnú polovicu a sledujeme tak teda kombináciu tohto celku, ktorá však k ničomu zaujímavému zatiaľ nevedie.
     
    4
    O podobnú akciu sa potom snažili aj hostia, ale nepodarilo sa im s loptou preniknúť až na polovicu súpera. Opäť tak sledujeme útočné ťaženie domáceho tímu.
     
    3
    Dianie v Belehrade už pokračuje ďalej a my sbe mohli byť svedkami prvej útočnej akcie tohto zápasu. Postaral sa o ňu domáci výber, Tadić následne aj zakončil na bránu súpera, ale mieril len do miest, kde stál pripravený brankár Patrício.
     
    2
    Reprezentant Portugalska Guedes ostáva po tvrdom zákrku ležať na trávniku a tak je hra momentálne prerušená. Vyzerá to, žeby hosťujúci futbalista mal byť v poriadku.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia v Belehrade sa už naplno rozbehol, výkop patril domácemu Srbsku, ktoré odohrá toto stretnutie v červených dresoch. Hostia z Portugalska o prvé víťazstvo zabojujú v bielych dresoch.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Dozneli štátne hymny oboch krajín, prvý polčas stretnutia v Belehrade by sa tak čoskoro mal začať! Prajem príjemný športový zážitok.
     
    Prajem príjemný futbalový večer! Kvalifikačné boje o ME pokračujú aj dnes a o malú chvíľu sa v Belehrade uskutoční stretnutie medzi domácim Srbskom a hosťujúcim Portugalskom, čo je veľmi dôležité stretnutie v tejto skupine. Partia okolo kapitána Cristiana Ronalda odohrala doposiaľ dva zápasy a v oboch si pripísala nerozhodné výsledky. Dnes potrebuje v Srbsku zvíťaziť, ale to aj domáci, aby sa priblížili k postupu. Čaká nás tak zaujímavé stretnutie, prezrite si zostavy oboch tímov a tesne pred výkopom sa opäť prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    Srbsko: Dmitrović – Milenković, Maksimović, Nastasić (C), Kolarov – N. Matić, Milivojević – Lazović, Tadić, Kostić – A. Mitrović

    Náhradníci: P. Rajković, B. Radunović – Antonio Rukavina, Mladenović, Katai, Radonjić, Jović, Gobeljić, Spajić, Lukić, S. Milinković-Savić, Ljajić

    Portugalsko: Patrício – N. Semedo, J. Fonte, Rúben Dias, Guerreiro – R. Pereira, W. Carvalho, B. Fernandes – Ronaldo (C), Guedes, B. Silva

    Náhradníci: J. Sá, Beto – Carriço, Moutinho, Diogo Jota, R. Silva, Sanches, Neves, Rui, Cancelo, Pizzi, Félix

    Rozhodca: Çakir – Duran, Ongun (všetci Turecko)
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na kvalifikačné stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia Srbsko a Portugalsko. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 20:45.

    Kvalifikačné boje o ME vo futbale pokračujú ďalej, aj v sobotu sú na programe zaujímavé stretnutia. V skupine B sa odohrá veľmi dôležité stretnutie, Belehrad bude hostiť súboj domáceho Srbska, ktoré privíta Portugalsko.

    Táto skupina zatiaľ prináša prekvapujúce postavenie v tabuľke. Lídrom skupiny B je zatiaľ Ukrajina, ktorá má na svojom konte 10 bodov za 3 výhry a 1 remízu. Na druhom mieste je prekvapivo Luxembursko, ktoré má na svojom konte 4 body a o skóre je pred Srbskom. Domáca reprezentácia vyhrala nad Litvou a bod získala v prvom zápase proti Portugalsku za remízu 1:1. Portugalsko je zatiaľ až na 4. mieste, ale doposiaľ odohralo len dva zápasy a v oboch prípadoch sa zrodil nerozhodný výsledok. Už spomínaná remíza so Srbskom a bezgólová remíza s Ukrajinou.

    Pre oba celky je tak toto kvalifikačné stretnutie veľmi dôležité a veľa prezradí čo sa týka ďalších bojov o postup. Sledujte náš online prenos.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

    Miroslav Revaj

    Góly: 68. Milenković, 85. A. Mitrović – 42. W. Carvalho, 58. Guedes, 80. Ronaldo, 86. B. Silva

    Karty:   10. Maksimović (SRB), 64. Kolarov (SRB) – 40. Rúben Dias (POR), 89. W. Carvalho (POR)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:4. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 1:16.
    Srbsko: Dmitrović – Milenković, Maksimović, Nastasić (C), Kolarov – N. Matić, Milivojević (87. Jović) – Lazović (59. Ljajić), Tadić, Kostić (83. Katai) – A. Mitrović.
    Náhradníci: P. Rajković, B. Radunović – Antonio Rukavina, Mladenović, Katai, Radonjić, Jović, Gobeljić, Spajić, Lukić, S. Milinković-Savić, Ljajić.

    Portugalsko: Patrício – N. Semedo (65. Cancelo), J. Fonte, Rúben Dias, Guerreiro – R. Pereira, W. Carvalho, B. Fernandes – Ronaldo (C), Guedes (70. Félix), B. Silva.
    Náhradníci: J. Sá, Beto – Carriço, Moutinho, Diogo Jota, R. Silva, Sanches, Neves, Rui, Cancelo, Pizzi, Félix.

    Rozhodca: Çakir – Duran, Ongun (všetci Turecko)