Jekaterinburg – Petrohrad 5:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Viťaz 0:2 (kon.) | Jaroslavľ – Novgorod 3:4 (kon.)
CSKA Moskva – Nižnekamsk 3:2 (po pr.) | D. Moskva – S.Moskva 3:2 (po pr.) | Omsk – Čerepovec 1:5 (kon.)
Soči – Dinamo Minsk 5:4 (kon.)
koniec po predl.
CSKA Moskva
3:2 (1:0, 1:2, 0:0 - 1:0)
Neftechimik Nižnekamsk
cz Piatok 06.09.2019, 18:30 • CSKA Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:17 Sergej KALININ - 3:2
     
    64:17
    CSKA právě vstřelilo branku!
    V poslední minutě prodloužení nakonec domácí odmítají samostatné nájezdy. SERGEJ KALININ měl u branky hostů dost času na rozmyšlenou a poté vystřelil z pravé strany. Kotouč pak s odrazem o zadní tyč končí za Šaryčenkovými zády – 3:2. Moskvané tak berou bonusový bod navíc. Asistence: Alexandr Popov.
    38:20 Pavel PORJADIN - 2:2
     
    38:20
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Znovu je srovnáno. PAVEL PORJADIN sebral ve středním pásmu kotouč a nabruslil si rychle až před Sorokina, kterého poté svižnou střelou překonal – 2:2. Asistence: Matt White.
    35:55 Linden VEY - 2:1
     
    35:55
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Velmi rychle využitá přesilová hra a Moskvané jdou do zpět do vedení. LINDEN VEY dostal nabito na levou stranu, odkud poté nekompromisní přízemní střelou propálil Šaryčenkova – 2:1. Asistence: Michail Grigorenko a Kirill Kaprizov.
    23:03 Pavel PORJADIN - 1:1
     
    23:03
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    A nyní to už přineslo kýžené ovoce a je vyrovnáno. PAVEL PORJADIN si sjel na levou stranu a z mírného úhlu poté vystřelil. Nakonec puk poslal ke vzdálenější tyči a Sorokin neměl šanci zasáhnout – 1:1. Začíná se znovu od začátku. Bez asistence.
    07:48 Anton SLEPYŠEV - 1:0
     
    07:48
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nyní se to už povedlo a gól Moskvanům nikdo nevezme. ANTON SLEPYŠEV dostal přihrávku a poté prošel až na levý kruh, odkud pak svou střelou nedal hostujícímu brankáři šanci a prostřelil ho mezi jeho betony. Kotouč pak propadl za jeho záda – 1:0. Asistence: Arťom Čmychov a Andrej Světlakov.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 8. Slepyšev (Čmychov, Svetlakov), 36. Vey (Grigorenko, Kaprizov), 65. Kalinin (Popov) – 24. Poriadin, 39. Poriadin (White)


    CSKA Moskva: Sorokin (L. Johansson) – A. Romanov, M. Robinson (A), Marčenko, Kiselevič, Blažijevskij, Nesterov (C), Čmychov – Vey, Grigorenko, Kaprizov – Popov (A), Okulov, Šalunov – Slepyšev, Svetlakov, Sekáč – P. Karnauchov, Kalinin, Mamin.
    Neftechimik Nižnekamsk: Šaryčenkov (Barulin) – R. Murphy (A), Riasenskij, S. Zacharčuk (C), Aťušov, An. Sergejev (A), Šaripzjanov, Pajgin – Z. Mitchell, White, Poriadin – Chafizov, Grošev, Bikmullin – Denis Kazionov, P. Kulikov, Černikov – Avcin, Šiksatdarov, Fazlejev – Šarifijanov.

    Rozhodca: Beljajev, Birin – Ponamarenko, Slavikovskij

    Diváci: 5 404