Novosibirsk – Vladivostok 5:1 (kon.) | Barys – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Helsinki – Kazaň 2:5 (kon.)
koniec
Jokerit Helsinki
2:5 (0:2, 1:2, 1:1)
Ak Bars Kazaň
cz Štvrtok 05.09.2019, 18:00 • Hartwall Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:38 Teemu ERONEN - 2:5
     
    56:38
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Helsinky se nakonec ještě prosazují, ale na zvrat v zápase to už dnes nevypadá. John Norman poslal kotouč na TEEMUA ERONENA, jenž si z modré sjel do lepší střelecké pozice a trochu překvapil gólmana hostí střelou pod vyrážečku. Asistence: John Norman.
    42:36 Justin AZEVEDO - 1:5
     
    42:36
    Kazaň vstřelila branku!
    A tohle už bude pro Jokerit fatální, jelikož ten znovu inkasuje! JUSTIN AZEVEDO dostal krásný pas do středního pásma. Díky své rychlosti se dostal za obranu, brankáře vykoupal a kotouč zasunul bez potíží na přední tyč! Asistence: Igor Ožiganov.
    32:31 Kirill PETROV - 1:4
     
    32:31
    Kazaň vstřelila branku!
    Bars sice početní výhodu nevyužil, ale své tříbrankové vedení si bere zpět! KIRILL PETROV si celou akci vlastně zařídil sám. Dostal se s kotoučem totiž do útočného pásma, kde si obhodil soupeře. Následně vypálil a jeho pokus projel domácímu gólmanovi mezi betony. Asistence: Andrej Pedan a Mikael Wikstrand.
    23:56 Antti PIHLSTRÖM - 1:3
     
    23:56
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Arťom Galimov se ještě nestihl vrátit a domácí snižují na rozdíl dvou branek! Petri Kontiola poslal od rohu útočného pásma kotouč na ANTTIHO PIHLSTRÖMA, jenže se dostal až ke gólmanovi a škvírkou nejspíše někde mezi rukou a tělem procedil puk do sítě! Asistence: Petri Kontiola.
    20:22 Patrice CORMIER - 0:3
     
    20:22
    Kazaň vstřelila branku!
    A dnes to teda vůbec nebudou mít jednoduché! PATRICE CORMIER dostal přihrávku při rychlém útoku na modré. Najel si ještě o kousek do lepší střelecké pozice a nádhernou ranou vymetl pavouky z šibenice domácí branky. Asistence: Igor Ožiganov.
    16:51 Emil GALIMOV - 0:2
     
    16:51
    Kazaň vstřelila branku!
    Bars během chvilky odskakuje do dvoubrankového vedení! Kirill Petrov vyslal střelu, kterou Antti Niemi vyrazil betonem jen do strany. Tam byl však nejrychleji EMIL GALIMOV, jenž neměl problém namířit puk do odkryté části sítě. Asistence: Kirill Petrov a Kamil Fazylzjanov.
    15:43 Stanislav GALIJEV - 0:1
     
    15:43
    Kazaň vstřelila branku!
    Přesto se hosté jako první prosazují! Danis Zaripov nádherným pasem od mantinelu našel STANISLAVA GALIJEVA. Ten si ještě kousek na střelu popojel a ranou o zadní tyč nedal domácímu brankáři nejmenší šanci! Asistence: Danis Zaripov.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 24. Pihlström (Kontiola), 57. Eronen (Norman) – 16. Galijev (Zaripov), 17. E. Galimov (K. Petrov, Fazylzianov), 21. Cormier (Ožiganov), 33. K. Petrov (Pedan, Wikstrand), 43. Azevedo (Ožiganov)


    Jokerit Helsinki: Niemi (55.–57. Kalniņš) – Lepistö, Lehtonen, Eronen, A. Grant, Kivistö, O. Lauridsen, E. Räsänen – Haapala, Kontiola, Nicklas Jensen – Joensuu, Moses, Norman – Anttila, H. Ikonen, Regin – Hirvonen, Myttynen, Pihlström – Halme.
    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Biljalov) – Wikstrand, Ožiganov, Judin, Fazylzianov, Žuravlev, Chenkeľ, Pedan – Cormier, Frattin, Azevedo – Galijev, Zaripov, Tkačov – Fisenko, Osnovin, Lukojanov – A. Michejev, K. Petrov, E. Galimov – Galimov.

    Rozhodca: Olenin, Fatejev – Sadovnikov, Sazonov

    Diváci: 8988