Island – Slovensko sk 1:0 (kon.)
koniec
Island
1:0 (0:0)
Slovensko
Pondelok 02.09.2019, 20:45 • Laugardalsvöllur, Reykjavík • Kvalifikácia ME žien
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (22:43:20)
     
    Strely na bránu: 9:2.
    Strely mimo: 5:1.
    Rohy: 5:1.
    Ofsajdy: 1:0.
    Fauly: 15:9.
     
    Slovenkám sa nevydaril vstup do kvalifikácie a po prehre 0:1 si z Islandu neodvezú ani bod. Je však nutné uznať, že Islanďanky zvíťazili zaslúžene. Väčšina zápasu sa odohrávala na slovenskej polovici a Slovenky sa často bránili len odkopmi, pričom sa do streleckých situácií dostali len sporadicky. I tak ale bojovali o bod a v závere ho mohli i vybojovať, jedinú slovenskú gólovú príležitosť v zápase však nepremenila Hmírová. Rozhodujúci gól zápasu tak strelila islandská útočníčka Jensenová a Island má vďaka tomuto gólu po svojich dvoch úvodných dueloch v kvalifikačnej skupine F na konte už šesť bodov. Slovenky majú o jeden odohraný zápas menej a v ďalšom zápase ich čakajú na začiatku októbra Lotyšky.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Záverečnú strelu zápasu napokon vyslala po rýchlom protiútoku Islandu spoza slovenskej šestnástky Eiríksdóttirová, s jej pokusom do stredu brány však Korenčiová nemala žiadne problémy.
     
    90+3
    Slovenky majú zrejme posledný útok zápasu. Za dlhým autovým vhadzovaním do šestnástky sa drala jedna z našich hráčok, Jónsdóttirová ju ale čisto odtlačila od lopty a tú nechala dokotúľať sa za bránkovú čiaru.
     
    90+2
    Domáca obranná štvorica si loptu posúvala na vlastnej polovici, až kým neprišiel nákop Viggósdóttirovej na Jensenovú do ofsajdu.
     
    90+1
    Slovenky sa usadili pri šestnástke Islandu, ich kombináciu ale ukončil faul Škorvánkovej na Ástu Árnadóttirovú. Brankárka domáceho tímu si dáva s rozohrávkou poriadne načas...
     
    90
    Nadstavený čas sú tri minúty.
     
    90
    Albertsdottirovej center od rohovej zástavky tentokrát chytila brankárka Korenčiová. Tá okamžite rozohrala dopredu na svoje spoluhráčky.
     
    89
    Albertsdottirovej center bol príliš vysoký pre všetky hráčky v pokutovom území, v pokračovaní tejto akcie však získali domáce hráčky vďaka zablokovanému centru Thorvaldsdóttirovej ďalší rohový kop.
     
    88
    Bartovičová zablokovala center Islanďaniek z pravej strany na rohový kop.
     
    88
    Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Alexandra Bíróová, prichádza Valentína Šušolová.
     
    86
    Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Klaudia Fabová, prichádza Veronika Sluková.
     
    86
    Slovenky vystihli rozohrávku Islandu a po prihrávke od Škorvánkovej sa úplne sama medzi stopérkami domáceho tímu ocitla Hmírová. Jej strela po zemi skončila tesne mimo domácu bránu. To bola najväčšia slovenská šanca zápasu!
     
    85
    A v následnom súboji pred islandskou šestnástkou faulovala slovenská kapitánka Škorvánková Gunnarsdóttirovú. Islanďanky sa s rozohrávkou nikam neponáhľajú.
     
    84
    Horváthovej center odhlavičkovala Ásta Árnadóttirová do autu. Zľava potom prišiel po rýchlej kombinácii center Šurnovskej, ten však jedna z obrankýň Islandu odhlavičkovala.
     
    83
    Našťastie to však platí i pre Islanďanky, ktoré si neporozumeli pri akcii na pravom krídle. Slovenky budú mať navyše po faule Viggósdóttirovej na Škorvánkovú priamy kop.
     
    82
    Túto útočnú akciu Islandu ukončila chytením centru Gísladóttirovej brankárka Slovenska Korenčiová. Ani tentokrát ale jej spoluhráčky v poli loptu dlho neudržali.
     
    81
    Slovenkám sa nevydarila prechodová fáza a Islanďanky okamžite otočili hru. Center sprava od Ásty Árnadóttirovej Slovenky odhlavičkovali na druhú stranu a nákop z opačnej strany zase nedokázala spracovať Eiríksdóttirová.
     
    80
    Striedanie v tíme Island: z ihriska odchádza Dagný Brynjarsdóttirová, prichádza Berglind Thorvaldsdóttirová.
     
    79
    Slovenská brankárka následne likviduje i ďalšiu strelu Islanďaniek. Jej autorkou bola Ásta Árnadóttirová, spoza šestnástky ale vystrelila veľmi slabo.
     
    78
    Albertsdottirovej center doletel na prednú tyč, kde Jensenová najprv trafila svojim zakončením Bartovičovú a potom dorážkou i vybiehajúcu brankárku Korenčiovú. Od nej sa lopta odrazila mimo.
     
    77
    Šurnovská držala za dres Jensenovú. Priamy kop pre Island z pravej strany.
     
    76
    Gísladóttirovej center z ľavej strany doletel presne medzi naše stopérky do priestoru, kde si najvyššie vyskočila Brynjarsdóttirová. Jej nie príliš prudká hlavička končí tesne mimo brány Korenčiovej.
     
    75
    Slovenky však v posledných minútach výrazne zvýšili aktivitu. Hollá sa snažila o individuálny prienik po pravom krídle, pri šestnástke Islandu ale o loptu prišla a následne faulom zastavila Albertsdottirovú.
     
    74
    Mikolajovej center islandská obrana odvrátila pred vlastnú šestnástku k Horváthovej, ktorej strela z voleja nebola príliš vydarená a vysokým oblúkom spadla priamo do rúk pripravenej brankárky Sandry Sigurdardóttirovej.
     
    73
    Brynjarsdóttirová skočila na nohu Škorvánkovej, Slovensko tak bude mať k dispozícii priamy kop z pravej strany útočnej polovice.
     
    72
    Gísladóttirovej nákop za našu obranu na rozbehnutú Jensenovú vystihla brankárka Korenčiová, ktorá včas vybehla a loptu chytila. Následne zakladá postupný útok Sloveniek.
     
    71
    Bohužiaľ, úplne zbytočne. Islanďanky vyhrali súboj o loptu a znovu ju majú pevne vo svojej moci.
     
    70
    Eiríksdóttirová nám teraz pomohla úplne zbytočnou stratou lopty a následným faulom na Škorvánkovú. Slovenky sa tlačia dopredu na dlhý nákop.
     
    69
    Aktivita domáceho tímu nepoľavuje ani po strelenom góle. Islanďanky majú v tejto chvíli zápas jasne pod kontrolou.
     
    68
    Islanďanky držia loptu na vlastnej polovici a snažia sa vytiahnuť naše hráčky vyššie. Tie čakajú zoradené v obranných blokoch na svojej polovici.
     
    67
    Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Jana Vojteková, prichádza Martina Šurnovská.
     
    65
    Island dáva gól!
    Domáci tím otvára skóre! ELÍN JENSENOVÁ si spracovala prihrávku Ásty Árnadóttirovej v našej šestnástke, zasekla si Bartovičovú a sama pred brankárkou Korenčiovou poslala loptu strelou po zemi nechytateľne k ľavej tyči.
     
    64
    Jensenová posunula loptu zo šestnástky na jej hranicu na striedajúcu Eiríksdóttirovú, ktorej tvrdú strelu pod brvno vyrazila výborným zákrokom brankára Korenčiová.
     
    63
    Striedanie v tíme Island: z ihriska odchádza Fanndís Fridriksdóttirová, prichádza Agla Maria Albertsdottirová.
     
    62
    Jensenová si spracovala na prednej tyči prihrávku z ľavého krídla a posúvala ju do druhej vlny kapitánke Islandu Gunnarsdóttirovej, tej ju však sklzom odkopla vracajúca sa slovenská hráčka. Domáce hráčky i fanúšikovia sa dožadujú penalty, tá sa však kopať nebude.
     
    61
    Škorvánková získala loptu v strede poľa proti Jensenovej zákrokom na hranici faulu, čo sa vôbec nepáčilo domácim priaznivcom. Na ich radosť však slovenský útok skončil pred islandskou šestnástkou.
     
    60
    Jensenová si na ľavej strane slovenského pokutového územia spracovala loptu, otočila sa okolo Haršányovej a z ostrého uhla vystrelila. Brankárka Korenčiová bola pripravená a strelu chytila.
     
    59
    Viggósdóttirová chcela zaskočiť našu obranu nečakaným nákopom na rozbehnutú Jensenovú, loptu ale poslala príliš prudko pre domácu útočníčku do autu.
     
    58
    Presing domácich hráčok im však na to vôbec nedáva čas a priestor a po nákope na Fabovú získali loptu znovu pod svoju kontrolu severanky.
     
    57
    Islandský tlak ukončuje až brankárka Korenčiová, ktorá chytila prudký center Gísladóttirovej z ľavej strany. Slovenky sa snažia trochu upokojiť hru.
     
    56
    Islanďanky však znovu zvyšujú svoj tlak a znovu musia Slovenky dostávať lopty z nebezpečných priestorov len rezolútnymi odkopmi.
     
    55
    Striedanie v tíme Island: z ihriska odchádza Svava Gudmunsdóttirová, prichádza Hlín Eiríksdóttirová.
     
    55
    Domáce hráčky tak okamžite otočili hru a po pravom krídle sa tlačili dopredu. Center do šestnástky odkopla priamo do autu Škorvánková.
     
    54
    Následne sa Slovenkám podarilo usadiť sa na útočnej polovici, nanešťastie Fabová sa pri kľučke na pravom krídle pošmykla a o loptu prišla.
     
    53
    Jensenová si na hranici slovenskej šestnástky spracovala loptu chbtom k našej bráne a z otočky cez Škorvánkovú vystrelila, strelu ale nemala čas zamieriť, a tak si s ňou Korenčiová ľahko poradila.
     
    51
    Islanďanky prvýkrát v druhom polčase zatlačili Slovenky do obrany a obliehajú ich pokutové územie. S centrom na prednú tyč od Gudmunsdóttirovej si Bartovičová našťastie poradila a v súboji s Jensenovou ho odkopla do bezpečia.
     
    50
    Fabová vystihla nepresnú prihrávku rozohrávajúcich Islanďaniek a donútila Viggósdóttirovú k odkopu do autu. Hneď potom však domácim Slovenky loptu vrátili po nevydarenom prechode do útoku.
     
    49
    Fridriksdóttirová prakticky v ďalšom súboji o loptu stiahla k zemi rozohrávajúcu Hmírovú. Slovenky nakopli loptu na útočnú polovicu, tam ju ale okamžite stratili.
     
    48
    Už-už sa črtala nebezpečná šanca, našťastie pre naše hráčky ju zastavil odpískaný faul Gunnarsdóttirovej na Škorvánkovú.
     
    47
    Islanďanky okamžite po rozohrávke získali loptu, nepresnou kolmicou na Jensenovú ju ale v podstate prihrali slovenskej brankárke Korenčiovej.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali Slovenky. Cez prestávku nedošlo k žiadnym striedaniam.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 21:46.
     
    Islanďanky mali v prvom polčase jasnú prevahu v držaní lopty i v počte streleckých pokusov, čisté gólové príležitosti si ale vytvorili len dve. Slovenky sa drvivú väčšinu prvého dejstva len bránili v hlbokom bloku a v útoku boli takmer bezzubé, skóre však je zatiaľ pre ne veľmi priaznivé. Uvidíme, ako sa bude tento duel vyvíjať v druhom polčase.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    I naše hráčky predviedli rýchly protiútok, ktorý zakončila strelou zo strednej vzdialenosti Škorvánková. Brankárka Islandu si so slabým pokusom bez problémov poradila.
     
    44
    Napádajúce Slovenky navyše donútili domáce k prihrávkam dozadu a opakovanej rozohrávke z vlastnej polovice.
     
    43
    Rozohrávku Sloveniek zachytila v strede poľa Jónsdóttirová, ktorá okamžite založila rýchly protiútok Islanďaniek. Našťastie pre Slovenky však domáce okrem jedného zablokovaného centru z pravej strany nevyťažili z tejto akcie nič.
     
    42
    Horváthová nakopla po faule v strede poľa loptu do šestnástky Islandu, kde ale v súboji o loptu faulovala Fabová Viggósdóttirovú.
     
    41
    Po veľmi dlhej dobe hrajú s loptou na polovici súperiek i slovenské hráčky, zatiaľ však len v blízkosti stredovej čiary.
     
    40
    Teraz sa už Fridriksdóttirovej center vydaril a loptu poslala presne na hlavu neobsadenej Brynjarsdóttirovej, ktorá ju z výbornej pozície nasmerovala tesne mimo slovenskú bránu.
     
    39
    Fridriksdóttirovej sa potom uvoľnil priestor na ľavom krídle, nikým neatakovaná ale poslala do našej šestnástky len veľmi nepresný center, ktorý s prehľadom chytila brankárka Korenčiová.
     
    38
    Hollá zachytila islandskú prihrávku, znovu sa však Slovenky kvôli nedorozumeniu v prechodovej fáze lopty rýchlo zbavili.
     
    37
    Nákop Ásty Árnadóttirovej na rozbehnutú Fridriksdóttirovú dobre prečítala brankárka Korenčiová, ktorá ho včas chytila. Jej spoluhráčky však pod tlakom napádajúcich Islanďaniek nedokázali loptu podržať a znovu ju majú v moci domáce hráčky.
     
    36
    Islandské hráčky si loptu posúvajú na vlastnej polovici a s rozohrávkou sa nikam neponáhľajú.
     
    35
    Fridriksdóttirovej sa otvoril priestor na ľavej strane, kam si nabiehala za prienikovou prihrávkou zo stredu poľa, dobre ale zasiahla Bartovičová, ktorá proti nej vyštartovala a loptu jej odkopla do autu.
     
    34
    Ozýva sa i hŕstka slovenských fanúšikov, ktorí môžu byť s výsledkom zatiaľ spokojní. Na hracej ploche si medzitým vypýtala ďalší faul Jensenová, ktorú potiahla k zemi Horváthová.
     
    33
    Gísladóttirovej center z priameho kopu Korenčiovej vypadol, našťastie sa ale odrazil tak, že domáca kapitánka Gunnarsdóttirová nemohla zakončovať. Kapitánka Islandu následne svoj tím o loptu i pripravila, keď si pri pokuse o prienik cez Horváthovú pomohla nedovolene rukami.
     
    32
    Hollá zadržala rukami prenikajúcu Jensenovú. Priamy kop pre Island z ľavej strany útočnej polovice.
     
    31
    Gísladóttirová obišla na ľavom krídle Hollú a poslala do slovenského pokutového územia pekný prízemný center, ktorý tesne minuli dve dobiehajúce Islanďanky. Lopta však naďalej zostáva pod kontrolou domácich hráčok.
     
    30
    Islanďanky sa však guľatého nezmyslu opäť rýchlo zmocnili a znovu sú nasťahované na slovenskej polovici ihriska, kde sa snažia nájsť medzeru v obrany bielych.
     
    29
    Fridriksdóttirová nám loptu bez boja darovala, keď si neporozumela s Jensenovou a poslala loptu prudkou nepresnou prihrávkou do autu.
     
    28
    Domáca brankárka si tak na loptu počkala a s pokojom môže rozohrať postupný útok Islandu. Žiadna zo Sloveniek domácu obranu v tejto chvíli nenapáda.
     
    27
    Napokon sa to Slovenkám trochu kostrbatým prechodom po ľavom krídle podarilo. Na konci tohto útoku letel center do šestnástky na Hmírovú, ktorá ale nedokázala loptu z voleja zasiahnuť.
     
    26
    Slovenkám sa nedarí vôbec podržať loptu. Presing domáceho tímu je v tejto chvíli veľmi vysoko a naše hráčky majú obrovský problém založiť solídnu útočnú akciu.
     
    25
    Gísladóttirová poslala výbornú kolmicu za slovenskú obranu na ľavé krídlo na rozbehnutú Gudmundsdóttirovú, našťastie pre Slovensky ale islandské krídlo nedokázalo loptu spracovať na hracej ploche.
     
    24
    Slovenky sa postupne dostávajú pod veľký tlak a domáce hráčky ich tlačia čoraz hlbšie do obrany.
     
    23
    Lopta sa po štandardke niekoľkokrát nebezpečne odrazila v našej šestnástke, záverečný center Gísladóttirovej ale bezpečne chytila brankárka Korenčiová.
     
    22
    Fridriksdóttirovej center na zadnú tyč slovenská obrana odvrátila, lopta sa ale odrazila k Gudmundsdóttirovej, ktorá vybojovala svojim prienikom rohový kop.
     
    21
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za podrazenie prenikajúcej Jensenovej Lucia Haršányová (Slovensko). Domáci tím bude mať priamy kop z ľavej strany.
     
    20
    Gísladóttirovej center z ľavého krídla dokázala zasiahnuť jedna z nabiehajúcich Islanďaniek v bránkovisku, tiesnená slovenskou obrankyňou ale loptu len jemne tečovala k brankárke Korenčiovej.
     
    19
    Center z ľavej strany odhlavičkovala pred nabiehajúcou Jensenovou Haršányová. Bartovičovej sa následne rozohrávka veľmi nevydarila a nákop dopredu skončil znovu u islandskej obrany.
     
    18
    Krátka postupná kombinácia Sloveniek úspech nepriniesla a po nepresnej prihrávke sa musia naše reprezentantky vrátiť rýchlo dozadu.
     
    17
    Na opačnej strane si nabiehala za nákopom z našej polovice Vojteková, loptu však pred ňou odkopla do autu Ásta Árnadóttirová.
     
    16
    Nákop však zachytili Islanďanky a zaútočili. Center Fridriksdóttirovej nečakane prepadol až na zadnú tyč k Gudmundsdóttirovej, ktorú to veľmi zaskočilo a lopta sa jej pri pokuse o spracovanie odrazila od nohy mimo našu bránu.
     
    15
    Ásta Árnadóttirová faulovala pri pokuse o prienik po pravom krídle Škorvánkovú. Horváthová si už pripravuje loptu na nákop dopredu.
     
    14
    A dobrým presingom ich teraz dokonca vytlačili až na ich polovicu. Tam ale napádanie nepokračuje a Slovenky radšej čakajú zoradené v obranných blokoch na vlastnej polovici.
     
    13
    Domáce hráčky sa postupne dostávajú do tlaku, od ich veľkej šance ich ale Slovenky držia v úctivej vzdialenosti od svojej brány.
     
    12
    Prvá veľká príležitosť domáci tím výrazne povzbudila. Najprv strieľala z pravej strany Fridriksdóttirová a Korenčiová musela jej strelu vyraziť, aby následne zľava nebezpečným centrom Gísladóttirová minula našu bránu.
     
    11
    A bola z toho i ich prvá veľká šanca! Islanďanka prešprintovala Horváthovú na pravej strane a prihrala takmer z bránkovej čiary na hranicu bránkoviska. Tam loptu nezasiahla zasahujúca brankára Korenčiová, hrací predmet sa ale našťastie od Gudmundsdóttirovej odrazil mimo slovenskú bránu.
     
    10
    Slovenkám sa nevydaril prechod na útočnú polovicu a po nepresnej kolmici sa k lopte prakticky zadarmo dostala islandská obrana. Domáce hráčky tak majú dostatok času a priestor na založenie útoku.
     
    9
    Na center od rohovej zástavky si dobre odskočila od slovenskej brániacej hráčky Ingibjörg Sigurdardóttirová, úplne osamotená ale poslala loptu výrazne mimo bránu Korenčiovej.
     
    8
    Islanďankám sa vydarila akcia na pravom krídle a po teči Horváthovej, ktorá zabránila prieniku islandskej hráčky získavajú rohový kop.
     
    7
    Ingibjörg Sigurdardóttirová musela pod tlakom napádajúcich Sloveniek odkopnúť loptu do autu, naše hráčky si ale pri útoku po pravom krídle neporozumeli a lopta po nepresnej prihrávke končí za bránkovou čiarou.
     
    6
    Naše hráčky loptu stratili, v rýchlom prechode do útoku však domácim zabránila pohotovým zákrokom Hollá, ktorá loptu odkopla až k domácej brankárke.
     
    5
    Slovenky sú zatiaľ v úvode zápasu (asi trochu prekvapivo) aktívnejšie. I teraz držia loptu na pravom krídle v blízkosti islandského pokutového územia.
     
    4
    Center vyboxovala brankárka domácich Sandra Sigurdardóttirová a následne po tečovanej strele spoza šestnástky ukončila slovenskú akciu, keď chytila loptu do rúk.
     
    3
    Horváthovej prienik nebol úspešný, zablokovaným centrom z ľavej strany ale získala pre Slovensko prvý rohový kop.
     
    2
    Fridriksdóttirová poslala z pravej strany prvý center do našej šestnástky, Haršányová si ale poradila a odkopla ho na polovicu Islandu. Tam naše reprezentatky držia loptu.
     
    1
    Výkop zápasu mali domáce Islanďanky, ktoré začínajú svoju prvú postupnú akciu rozohrávkou na vlastnej polovici.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Islanďanky budú hrať v modrých dresoch, Slovenky v bielych.
     
    Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu a pred zápasom ešte zaznejú hymny Slovenska a Islandu.
     
    Úvodné zostavy:

    Island: S. Sigurdardóttirová – Á. Árnadóttirová, Viggósdóttirová, I. Sigurdardóttirová, Gísladóttirová – Jónsdóttirová, Gunnarsdóttirová (C) – Gudmundsdóttirová, Brynjarsdóttirová, Fridriksdóttirová – Jensenová
    Náhradníci: Thrainsdóttirová, Rúnarsdóttirová – Gunnlaugsdóttirová, Vilhjálmsdóttirová, Vidarsdóttirová, Eiríksdóttirová, Jóhannsdóttirová, Albertsdottirová, Kristjansdóttirová, Thorvaldsdóttirová, G. Árnadóttirová

    Slovensko: Korenčiová – Hollá, Haršányová, Bartovičová, Horváthová – Bíróová, Škorvánková (C) – Hmírová, Mikolajová, Vojteková – Fabová
    Náhradníci: El-Dahaibová – Šušolová, Fischerová, Košíková, Zdechovanová, Šurnovská, Sluková

    Rozhodca: Velevačkosková – Milanovová, Izeiriová (všetky Severné Macedónsko).
     
    Slovenky i Islanďanky sú súčasťou kvalifikačnej skupiny F, kde sa okrem nich nachádzajú ešte reprezentantky Maďarska, Lotyšska a Švédska. Hlavnými favoritkami skupiny sú tak logicky bronzové medailistky z posledných MS zo Švédska, pričom ich najväčšími konkurentkami by mali byť podľa papierových predpokladov Islanďanky. Postupový kľúč pre kvalifikáciu na ME žien 2021 je stanovený nasledovne:
    - domáce Anglicko má zaistenú automatickú účasť
    - priamo postúpia víťazky deviatich kvalifikačných skupín a tri najlepšie celky z druhých miest
    - zvyšných šesť tímov z druhých miest kvalifikačných skupín bude hrať v októbri 2020 baráž o ostávajúce tri postupové miesta.

    V našej skupine sa doteraz odohral jediný zápas, v ktorom vo štvrtok doma Islanďanky zdolali Maďarky 4:1. V tomto kole sa okrem tohto zápasu bude zajtra v Liepaji hrať ešte zápas medzi domácimi Lotyškami a Švédkami.

    Čo sa týka dnešného zápasu, tak dnes uvidíme prvý súboj islandskej a slovenskej ženskej futbalovej reprezentácie v histórii. Jasnými favoritkami dnešného zápasu sú domáce Islanďanky, ktoré usilujú o štvrtý postup na ME žien za sebou.

    Program Slovenska v kvalifikácii:
    2.9.2019: Island – Slovensko
    4.10.2019: Lotyšsko – Slovensko
    8.10.2019: Švédsko – Slovensko
    8.11.2019: Slovensko – Maďarsko
    10.4.2020: Slovensko – Lotyšsko
    14.4.2020: Slovensko – Island
    4.6.2020: Slovensko – Švédsko
    22.9.2020: Maďarsko – Slovensko
     
    Vitajte pri on-line prenose z kvalifikačného zápasu ME žien 2021 medzi domácim Islandom a Slovenskom. Stretnutie sa začne o 20:45.

    Michal Sadlek

    Góly: 65. Jensenová

    Karty:   21. Haršányová (SVK)


    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 5:1. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:9.
    Island: S. Sigurdardóttirová – Á. Árnadóttirová, Viggósdóttirová, I. Sigurdardóttirová, Gísladóttirová – Jónsdóttirová, Gunnarsdóttirová (C) – Gudmundsdóttirová (55. Eiríksdóttirová), Brynjarsdóttirová (80. Thorvaldsdóttirová), Fridriksdóttirová (63. Albertsdottirová) – Jensenová
    Náhradníci: Thrainsdóttirová, Rúnarsdóttirová – Gunnlaugsdóttirová, Vilhjálmsdóttirová, Vidarsdóttirová, Eiríksdóttirová, Jóhannsdóttirová, Albertsdottirová, Kristjansdóttirová, Thorvaldsdóttirová, G. Árnadóttirová

    Slovensko: Korenčiová – Hollá, Haršányová, Bartovičová, Horváthová – Bíróová (88. Šušolová), Škorvánková (C) – Hmírová, Mikolajová, Vojteková (67. Šurnovská) – Fabová (86. Sluková)
    Náhradníci: El-Dahaibová – Šušolová, Fischerová, Košíková, Zdechovanová, Šurnovská, Sluková

    Rozhodca: Velevačkosková – Milanovová, Izeiriová (všetky Severné Macedónsko)