Tisková konference HC VERVA Litvínov (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference HC VERVA Litvínov

cz Nedeľa 01.09.2019, 12:00Tlačové konferencie
     
    Dnešní tisková konference je u konce, já vám děkuji za pozornost a u nějakého dalšího onlajnu na shledanou. (12:12:15)
     
    Jiří Šlégr (o rozpočtu): "Pohybujeme se ve stejných číslech. Jsme rádi, že jsme s firmou Unipetrol podepsali dlouhodobý kontrakt."
     
    Adam Jánošík: "Nic takového jsem ještě nezažil, také se strašně těším. Je to velký plus pro český hokej."
     
    Michal Trávníček (o utkání pod širým nebem): "Hrozně se na to těším. Bude to velká událost."
     
    Adam Jánošík (o přípravě): "Nechtěl bych svoje výkony přeceňovat. Do týmu jsem zapadl dobře, trávíme spolu hodně času. Musím potvrdit, že se ode mě čekají dobré výkony."
     
    Michal Trávníček (o loňské situaci v obraně): "Po odchodu Karla Kubáta nám nefungovaly přesilové hry. Pak přišla zranění. Věřím, že se tomu letos vyhneme."
     
    Michal Trávníček (kapitán A-týmu): "Na sezonu se těším, léto je vždy dlouhé a plné tréninků. Uvidíme, jak se budeme cítit, trénovali jsme úplně jinak. Tréninkový model byl s firmou AndrleSport jiný. Myslím, že si to vyhodnotíme až na konci sezony. Jsem na to sám zvědavý."
     
    Josef Beránek (sportovní ředitel klubu): "Věřím v úspěch tohoto týmu. Dalším nový hráčem je Pawel Zygmunt, který má velký potenciál."
     
    Jiří Šlégr: "Další změnou je nové tiskové centrum a nový fanshop. Doufám, že se fanouškům bude líbit."
     
    Jiří Šlégr: "Změnu jsme udělali i na pozici brankáře. Michael Petrásek zde utrpěl mnoho zranění, proto jsme se rozhodli přivést Davida Honzíka. Jinak se chceme vydat cestou, kterou jsme nastolili v loňské sezoně – zapracovávat do týmu odchovance jako byli Přemysl Svoboda nebo Jan Myšák. Zkoušeli jsme i jiné hráče, kteří mohou být naší budoucností.
     
    Jiří Šlégr (generální ředitel klubu a hlavní trenér A-týmu): "Do nového ročníku jsme se rozhodli jít cestou odchovanců, do trenérského týmu jsme přivedli Jindřicha Kotrlu a Radima Skuhrovce. Posílení doznala i obrana, vrátil se Karel Kubát, což je velká posila. Z KHL jsme angažovali Adama Jánošíka, z Kladna Jiřího Říhu, který má jednu z nejlepších střel v extralize. V neposlední řadě je to David Štich, který by měl plnit roli důrazného obránce. Naše cíle jsou jednoznačné: probojovat se do play off."
     
    Tomasz Wiatrak (člen představenstva klubu a generální ředitel skupiny Unipetrol): "Naše společnost je partnerem klubu již řadu let. I do této sezóny klub vstupuje s podporou naší společnosti. Přeji klubu v nové sezoně co nejvíce úspěchu a doufám, že výkony budou na stejné úrovni jako palivo, které má v názvu."
     
    Hezké poledne, tisková konference HC VERVA Litvínov před sezónou 2019/20 začne zhruba za deset minut. Zúčastní se jí generální ředitel a hlavní trenér A-týmu Jiří Šlégr, sportovní ředitel Josef Beránek, člen představenstva klubu a generální ředitel skupiny Unipetrol Tomasz Wiatrak, kapitán A-týmu Michal Trávníček a obránce Adam Jánošík.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    Ondřej Mach