Linz – Brugge 0:1 (kon.) | APOEL – Amsterdam 0:0 (kon.) | Kluž – Slavia 0:1 (kon.)
koniec
CFR Kluž
0:1 (0:1)
SK Slavia Praha
Utorok 20.08.2019, 21:00 • Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, Kluž • Liga majstrov (predkolá) • Play-off
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (22:57:46)
     
    Držanie lopty: 39 % : 61 %.
    Strely na bránu: 2:2.
    Strely mimo: 4:8.
    Rohy: 7:5.
    Ofsajdy: 2:1.
    Fauly: 17:27.
     
    Kluž predviedla v druhom polčase omnoho lepší výkon, gól ale napriek tomu streliť nedokázala. Šancí na to mala dosť, Rondón však trafil v obrovskej šanci len tyč a Omraniho penaltu vyrazil brankár Slavie Kolář. Hostia v druhom polčase nehrozili domácemu brankárovi tak, ako v prvom dejstve, najtesnejší náskok ale dokázali udržať. Do odvety tak vďaka krásnemu gólu Masopusta z prvého polčasu pôjde vo výrazne lepšej pozícii Slavia, ktorej bude stačiť na definitívu postupu akákoľvek výhra či remíza na domácej pôde v Prahe.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Kolářovi vypadol center z ľavej strany, pred striedajúcim Hobanom ale dokázal loptu včas znovu chytiť. Po jeho odkope hostia loptu držia na polovici domácich.
     
    90+2
    Žltú kartu za hrubosť dostáva Milan Škoda (SK Slavia Praha).
     
    90+2
    Center Stanciuho chytil brankár Arlauskis. Toho pri rozohrávke zadržal Milan Škoda, čo vyvolalo nevôľu hráčov Kluže.
     
    90+1
    Nadstavený čas sa zatiaľ odohráva na polovici domácich, po faule Đokovića na Krála navyše získali hostia priamy kop a s jeho rozohrávkou sa Stanciu nikam neponáhľa.
     
    90
    Nadstavený čas sú tri minúty.
     
    89
    Hra však už pokračuje pri pokutovom území domácich. To obliehajú hostia, dva centre z pravej strany ale dokázala obrana Kluže zneškodniť.
     
    88
    Omrani trafil Kúdelu lakťom do hlavy v hlavičkovom súboji. Obranca Slavie zostáva otrasený na trávniku a musí byť ošetrený.
     
    87
    Striedanie v tíme CFR Kluž: z ihriska odchádza Mihai Bordeianu, prichádza Ovidiu Hoban.
     
    87
    Žltú kartu za podrazenie Păuna pri pokuse o prienik v strede poľa dostáva Tomáš Souček (SK Slavia Praha).
     
    85
    Kluž sa v závere zápasu tlačí k šestnástke hostí. Oblúčik za obranu sa snažil dostihnúť na hracej ploche Rondón, loptu už ale pred bránkovou čiarou nedokázal zasiahnuť.
     
    84
    Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Lukáš Masopust, prichádza Tomáš Holeš.
     
    84
    I tentokrát prišiel nákop do šestnástky domácich, hlavička jedného z hráčov hosťujúceho tímu však skončila mimo bránu Kluže.
     
    83
    Burcă, ktorý už má jednu žltú kartu, trafil lakťom v hlavičkovom súboji Milana Škodu. Ďalší priamy kop pre Stanciua.
     
    82
    Stanciuov nákop do šestnástky sklepol jeden zo slávistov hlavou na Masopusta, ktorého strela z voleja končí vysoko nad Arlauskisovou bránou.
     
    80
    Strely: 8:13
    Strely v druhom polčase: 4:3
    79. Billel Omrani (KLZ)
     
    79
    Billel Omrani kopol penaltu skutočne mizerne. Pomerne slabú a nie príliš umiestnenú strelu do pravej strany dokázal brankár Slavie Ondřej Kolář vyraziť!
    78. Peter Olayinka (SLA)
     
    78
    Center na zadnú tyč odhlavičkoval Bořil, lopta sa ale dostala k Omranimu, ktorého pri pokuse o zaseknutie si lopty podrazil Olayinka. Penalta pre Kluž!
     
    77
    X-tý súboj dvojice Coufal – Omrani končí po faule pravého obrancu Slavie ziskom priameho kopu pre hostí.
     
    75
    Král trafil Đokovića lakťom do hrude. Tentokrát sa to obišlo bez karty.
     
    74
    Na opačnej strane strieľal spoza šestnástky Stanciu, namieril ale vysoko nad Arlauskisovu bránu.
     
    73
    Rondón vyrazil po zisku lopty do otvorenej obrany Slavie a do šestnástky hostí poslal výborný center, skvele však znovu zareagoval brankár Kolář, ktorý skorým vybehnutím center zlikvidoval.
     
    72
    Striedanie v tíme CFR Kluž: z ihriska odchádza Luís Aurélio, prichádza Constantin Păun.
     
    72
    Ten hostia rozohrali na krátko a po centri sprava sa dostal k hlavičke Souček. Loptu poslal nad bránu domácich, navyše sa pri zakončení previnil útočným faulom.
     
    71
    Olayinka sa snažil prestrčiť loptu cez dvojicu obrancov hostí na Masopusta, tomu však odskočila za bránkovú čiaru. Hostia sa po odkope od brány Kluže dostali okamžite späť k hraciemu predmetu a Stanciu potom navyše získal rohový kop.
     
    70
    Žltú kartu za potiahnutie Milana Škodu za dres v sľubne sa rozvíjajúcom protiútoku Slavie dostáva Andrei Burcă (CFR Kluž).
     
    70
    Bordeianuov center na prednú tyč odhlavičkoval na roh Král. Center toho istého hráča potom vyboxoval z vlastného bránkoviska gólman Kolář.
     
    69
    Domáci tím prebral iniciatívu a po faule Coufala získava priamy kop z ľavej strany vlastnej polovice.
     
    68
    Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Mick van Buren, prichádza Milan Škoda.
     
    68
    Center z rohového kopu odvrátila obrana Slavie za šestnástku ku Camorovi, ktorého strela z prvej skončila vysoko nad bránou Slavie.
     
    67
    Prvýkrát v zápase sa ale dostala pod veľký tlak i Slavia. Đokovićov center odhlavičkoval Hovorka len veľmi tesne nad svoju bránu. Hosťom určite teraz spadol kameň zo srdca...
     
    66
    Rondón obral o loptu Kúdelu, predkopol si ju však ďaleko a tak ju pokryl brankár Kolář. Ten zatiaľ zlikvidoval všetky nákopy a kolmice letiace na útočníkov domáceho tímu, ktoré prepadli za jeho obranu.
     
    65
    Traoré zjavne nebol spokojný so svojim striedaním, celú cestu z ihriska totiž krútil hlavou. Jeho spoluhráči sa po obnovení hry dostali k hraciemu predmetu a držia ho na polovici domácich.
     
    64
    Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Ibrahim-Benjamin Traoré, prichádza Alex Král.
     
    62
    Masopustov nákop bez problémov skrotil litovský brankár domácich Arlauskis. Jeho výkop však len preletel ku konkurentovi na opačnej strane bez toho, aby sa dostal k niektorému z jeho spoluhráčov.
     
    61
    Kolář našiel presným výkopom pri šestnástke Kluže van Burena, ktorý si zasekol obrancu a vystrelil. Jeho pokus končí mimo bránu rumunského celku.
     
    60
    Znovu Kolář. Brankár Slavie znovu vyštartoval z bránkovej čiary a znovu úspešne, keď získal loptu pred nabiehajúcim Omranim.
     
    59
    Dlhý nákop na Đokovića z vlastnej polovice dobre prečítal brankár Slavie Kolář a loptu chytil. Hostia ale loptu rýchlo stratili a hneď prišiel ďalší nákop na Deaca, ktorý ho nedokázal spracovať na hracej ploche.
     
    58
    Olayinka pretlačil i v páde loptu na Stanciuho, ktorý sa rozbehol do šestnástky domácich. Loptu mu nakoniec odkopol Burcă a domáci otočili hru na opačnú stranu.
     
    56
    Deac fauloval Bořila, ktorý sám rozohral priamy kop len po zemi na spoluhráča stojaceho blízko neho. Domáci však hostí vytlačili na ich polovicu a donútili ich dokonca až k malej domov na Kolářa.
     
    55
    Mike spadol v súboji s Traorém, sám sa ale previnil proti pravidlám držaním záložníka Slavie. Hostia rýchlo rozohrali a usadili sa na polovici domácich.
     
    54
    Rondón obišiel obrancu Slavie a poslal strieľaný center do bránkoviska, odkiaľ ho pred nabiehajúcim domácim hráčom odkopol na rohový kop akrobaticky Souček.
     
    53
    Domáci v útoku poriadne pridali, za pár minút druhého polčasu už totiž predviedli pred bránou Slavie viac, ako za celý prvý polčas.
     
    52
    Bordeianu dostal dobrú prihrávku do druhej vlny na strelu, z dobrej pozície ale poslal loptu nad bránu Slavie.
    51. Mário Rondón (KLZ)
     
    51
    Omrani obral Coufala o loptu pri rozohrávke a potom prihral do šestnástky striedajúcemu Rondónovi. Ten si posunul loptu okolo Součka na pravačku a strelou potom trafil ľavú tyč Kolářovej brány!
     
    50
    Hostia však i v druhom polčase pokračujú v aktívnom presingu, ktorým nedávajú domácim veľa priestoru na rozohrávku. I tentokrát sa im podarilo získať loptu a môžu založiť ďalší postupný útok.
     
    49
    Slavia sa prvýkrát v druhom polčase dostala na polovicu Kluže. Stanciu si na ľavom krídle narazil loptu s Bořilom, pri pokuse o center mu ale odskočila za bránkovú čiaru. Nasleduje odkop od brány Arlauskisa.
     
    48
    Situácia po rohovom kope vypadala nebezpečne, keď tesne pred brankárom Kolářom tečoval center Mike, prípadný gól by ale kvôli útočnému faulu domáceho obrancu neplatil.
     
    47
    Hneď na začiatku druhého polčasu získali domáci po faule Coufala na vlastnej polovici priamy kop. Center zo štandardky ale dokázala obrana Slavie bez väčších problémov odvrátiť na rohový kop.
     
    46
    Striedanie v tíme CFR Kluž: z ihriska odchádza George Ţucudean, prichádza Mário Rondón.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 22:02.
     
    Slavia predviedla v prvom polčase výborný výkon a úplne zaslúžene vedie 1:0. Domácich nepustila až na jednu, trochu náhodnú situáciu, prakticky do ničoho a hra sa odohrávala predovšetkým pred šestnástkou rumunského majstra. Domáci budú musieť v druhom polčase na tento vývoj zareagovať, výsledok i výkon, ktorí predviedli, by ich totiž pred odvetou postavil do veľmi nevýhodnej pozície v boji o postup do skupinovej fázy.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Nadstavený čas je jedna minúta.
     
    45
    Žltú kartu za tento faul dostáva Mihai Bordeianu (CFR Kluž).
     
    44
    Záver prvého polčasu sa nesie v duchu tvrdých zákrokov a faulov. Po Bordeianuovom zásahu Stanciua lakťom do hlavy zostáva záložník hostí ležať otrasený na trávniku.
     
    43
    Žltú kartu za tento faul dostáva Vladimír Coufal (SK Slavia Praha).
     
    42
    Coufal ostrým sklzom zostrelil v súboji v strede poľa prenikajúceho Omraniho. Domáci krídelník zostáva ležať na trávniku.
     
    41
    Nákop brankára Slavie Kolářa spracoval v šestnástke domácich Olayinka. Lopta sa cez Masopusta dostala k Stanciuovi, ktorý po kontakte s domácim obrancom spadol. Zákroku ale poriadne pridal a obrancovia Kluže mu loptu odkopli do autu.
     
    40
    Kúdela rozohral ako posledný hráč v obrane priamo na Ţucudeana, ktorý okamžite vyrazil k bráne Slavie. Obranca Slavie však dokázal vzápätí svoju chybiť napraviť a čistým sklzom odkopnúť útočníkovi Kluže loptu pred vlastnou šestnástkou do autu.
     
    39
    Slavia zatlačila Kluž do jej šestnástky, strela ale v tomto prípade neprišla. Hostia si niekoľkokrát dokázali prihrávkami cez obrancov domácich pripraviť dobrú pozíciu, vždy ale namiesto strely posunuli loptu ďalšiemu spoluhráčovi.
     
    38
    Obraz hry sa prakticky vôbec nemení. Hostia majú jasnú prevahu a zápas majú v tejto chvíli plne pod kontrolou.
     
    37
    Součkov nákop na ľavé krídlo vracal z prvej do bránkoviska domácich Olayinka, pripravený Arlauskis ale loptu pri prednej tyči chytil. Jeho následný výkop na spoluhráčov na polovici Slavie bol veľmi nepresný a skončil priamo v aute.
     
    36
    Držanie lopty: 38 % : 62 %
    Strely: 4:10
     
    35
    Stanciu hrá zatiaľ výborný zápas. Pekne si obhodil Sušića, potom ho ale o loptu obral Luís Aurélio a toho rumunský záložník Slavie fauloval.
     
    33
    Stanciu z rohu zakrútil loptu priamo na bránu a brankár domácich ju musel vyboxovať. Následne letel do pokutového územia Kluže ďalší nákop, ktorý skončil odmávaným ofsajdom van Burena.
     
    32
    Slavia pokračuje v tlaku a úvodný gól ju výrazne povzbudil. Stanciuovi musel odkopnúť loptu pri pokuse o prienik po ľavom krídle na rohový kop Sušić.
     
    31
    Žltú kartu za zásah Masopusta vysokou nohou dostáva Damjan Đoković (CFR Kluž).
     
    31
    Center od rohovej zástavky doletel na zadnú tyč na van Burena, ktorého hlavička do zeme sa odrazila až nad bránu Arlauskisa.
     
    30
    Domáci sú zjavne v šoku a hostia sa snažia to využiť. Stanciuova strela zo strednej vzdialenosti bola tečovaná na rohový kop.
    28. Lukáš MASOPUST (SLA) - 0:1
     
    28
    Tím Slavia práve strelil gól!
    Hostia otvárajú skóre! Stanciu z rohového kopu poslal presný center za šestnástku domácich priamo na LUKÁŠA MASOPUSTA, ktorý z voleja namieril presne k pravej tyči Arlauskisovej brány. Domáceho brankára zrejme zaskočilo, že táto strela prešla cez hráčov stojacich pred ním a na poslednú chvíľu už proti nej nedokázal zakročiť.
    28. Ondřej Kolář (SLA)
     
    28
    Hlavičkové predĺženie centru za dvojicu stopérov Slavie od Deaca prekvapivo preskákalo až na Ţucudeana, ktorého hlavičku z bezprostrednej blízkosti musel vyraziť Kolář výborným zákrokom na rohový kop.
     
    27
    Strely: 2:6
    Strely na bránu: 0:1
     
    26
    Olayinka tečoval prihrávku zo stredu poľa na rozbehnutého Součka, ktorému však pri zakončení lopta v šestnástke domácich odskočila. Napokon skončila v náručí domáceho brankára.
     
    25
    Van Buren si chcel potiahnuť loptu okolo obrancu, tá mu ale odskočila priamo k Olayinkovi. Nigérijský krídelník okamžite z otočky vystrelil, namieril ale len na pripraveného Arlauskisa.
     
    24
    Útok rumunského majstra však nemal dlhé trvanie a Kluž sa musí znovu brániť. Hostia si loptu posúvajú zo strany na stranu, medzeru v obrane Kluže ale zatiaľ nenašla.
     
    23
    Slávistom sa podarilo potiahnuť loptu na útočnú polovicu, kde sa znovu snažia preraziť zoradené obranné šíky domácich. Bez úspechu, Kluž po zisku hracieho predmetu vyráža dopredu.
     
    22
    Oba tímy si po fauloch v strede poľa vymenili niekoľkokrát loptu, až ju získali definitívne hostia. Kúdela sa s rozohrávkou nikam neponáhľa.
    21. Damjan Đoković (KLZ)
     
    21
    Ţucudeanovi sa ale podarilo podržať loptu pri šestnástke Slavie a hneď z toho bola zaujímavá šanca. Center zľava odhlavičkoval Souček k Đokovićovi, ktorý z voleja poslal loptu na tribúnu za Kolářovou bránou.
     
    20
    Hovorka čistým sklzom odkopol loptu Sušićovi, ktorý sa po zisku lopty chystal vyraziť do protiútoku. Domáci majú zatiaľ veľký problém usadiť sa na polovici hostí.
     
    19
    Đoković, ktorý stál na prednej tyči, odhlavičkoval center z rohového kopu. Lopta však zostala na kopačkách slávistov, ktorí znovu zatláčajú domácich.
     
    18
    Obrancom Kluže sa nevydarila rozohrávka a Camora musel pod tlakom napádajúceho van Burena odkopnúť loptu do autu. Ďalší nákop Slavie odhlavičkoval na rohový kop Luís Aurélio.
     
    17
    Stanciu preniesol hru vysokým nákopom na pravú stranu na Coufala, ktorého hlavičkové predĺženie za seba nedokázal Olayinka spracovať. Následný protiútok domácich zastavil faulom v hlavičkovom súboji Kúdela.
     
    16
    Slavia je každopádne zatiaľ aktívnejším tímom a domácich nepustila vôbec k ničomu. I teraz kombinujú „sešívaní“ s prehľadom na polovici domácich.
     
    15
    Slavia zatlačila domácich hlboko do šestnástky. Coufalov center z pravej strany zablokoval Đoković rukou, hlavný rozhodca ale okamžite ukázal, že sa má pokračovať v hre.
     
    14
    Traoré skvelou kolmicou vysunul z pravého krídla do šestnástky Olayinku, ktorý však z ostrého uhla minul domácu bránu.
     
    13
    Sušić sa pokúsil o prienik po ľavom krídle, pri bránkovej čiare mu však loptu odkopol na rohový kop Bořil. Center z rohu ihriska potom chytil pripravený brankár Slavie Ondřej Kolář.
     
    12
    Center Bořila takmer od rohovej zástavky bez problémov chytil Arlauskis. Výkopom loptu otočil okamžite na opačnú stranu na Deaca, ktorému ju odkopol do autu Hovorka.
     
    11
    ...Slavia totiž vyrazila do rýchleho protiútoku. Center z pravej strany odhlavičkoval obranca domácich len na ľavú stranu k rozbehnutému Bořilovi, ktorý strelou z prvej z hranice šestnástky minul Arlauskisovu bránu.
     
    10
    Lopta sa po spätných prihrávkach hráčov Kluže nakoniec vrátila k domácemu brankárovi. Jeho spoluhráči však guľatý nezmysel stratili a musia sa rýchlo vrátiť...
     
    9
    Van Buren si nabiehal za nákopom Hovorku z vlastnej polovice, domáci brankár Arlauskis ale výborne prečítal hru a vybehol proti nemu včas. Jeho následný výkop odvrátili hráči Slavie naspäť na polovicu rumunského celku.
     
    8
    Ţucudean dostal výbornú kolmú prihrávku od Omraniho za obranu Slavie, zakončenie mu ale zablokoval sklzom vo vlastnej šestnástke Hovorka.
     
    7
    Coufal dostal mizernou malou domov pod tlak vlastného brankára, Kolář si ale elegantnou kľučkou obhodil napádajúceho Omraniho a rozohral. Krásny futbalový moment!
     
    6
    Slavia sa z pravého krídla tlačila do šestnástky domácich, Camora ale loptu rezolútne odkopol pred napádajúcim van Burenom. Hrací predmet doletel až na opačnú stranu k brankárovi hostí Kolářovi, ktorý ho vrátil do hry.
     
    5
    Pri stredovej čiare sa postrkujú Omrani a Coufal. Hlavný rozhodca im už hneď na začiatku zápasu dohovára.
     
    4
    Prienik Omraniho po ľavej strane nebol úspešný a v spolupráci s obrancami sa k lopte dostal brankár Slavie Kolář. Ten loptu vykopol na polovicu Kluže, jeho spoluhráči ju ale nedokázali podržať na svojich kopačkách.
    3. Mick van Buren (SLA)
     
    3
    Úvod zápasu je zatiaľ veľmi nervózny a videli sme už niekoľko faulov v súbojoch o loptu. Prvú strelu zápasu vyslal van Buren, ktorý si v šestnástke spracoval strieľaný center Olayinku, loptu ale poslal z otočky mimo Arlauskisovu bránu.
     
    2
    K lopte sa teda dostal brankár Arlauskis, po ktorého výkope sa domáci dostali na polovicu Slavie. Đoković však v súboji s Coufalom o loptu prišiel.
     
    1
    Úvodný výkop zápasu mal van Buren zo Slavie. Hostia po rozohrávke od vlastných obrancov prešli do prvého postupného útoku, na konci ktorého bola nepresná kolmica práve na van Burena.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Domáca Kluž bude hrať vo vínovočervených dresoch, Slavia v zelených.
     
    Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu. Po hymne Ligy majstrov sa zápas začne.
     
    Úvodné zostavy:

    CFR Kluž: Arlauskis – Sušić, Mike, Burcă, Camora (C) – Luís Aurélio, Bordeianu, Đoković – Deac, Ţucudean, Omrani
    Náhradníci: Vatca – Păun, Costache, Hoban, Mureşan, Peteleu, Rondón

    SK Slavia Praha: O. Kolář – Coufal, Hovorka, Kúdela, Bořil – T. Souček (C), Traoré – Masopust, Stanciu, Olayinka – van Buren
    Náhradníci: Kovář – Holeš, Hušbauer, Băluță, Milan Škoda, Júsuf Hilál, Král

    Rozhodca: Çakır – Duran, Ongun (všetci Turecko).
     
    SK Slavia Praha

    Slavia je na tom v najvyššej českej súťaži prakticky úplne rovnako, ako jej súper v rumunskej. Po šiestich kolách je jediným neporazeným tímom v českej Fortuna lige a so ziskom 16 bodov má na čele trojbodový náskok pred druhým Jabloncom. Za šesť zápasov si však dokázala až päťkrát udržať čisté konto a i v tom jednom zápase, v ktorom sa jej to nepodarilo, inkasovala len jeden gól. Narozdiel od Kluže začína Slavia vďaka vysokému koeficientu českej ligy až v play-off Ligy majstrov, dnes je to pre ňu teda prvý európsky pohárový zápas v tejto sezóne.
     
    CFR Kluž

    Rumunský majster začal ligovú sezónu už v polovici júla a rozohral ju tak, ako sa na obhajcu titulu patrí. Po šiestich kolách je Kluž s bilanciou štyri výhry a dve remízy na prvom mieste, o skóre pred druhým Poli Iasi. Čo sa týka predkôl Ligy majstrov, tak Kluž si musela do tohto dvojzápasu vyšliapať cestičku z prvého predkola. Postupne už dokázala vyradiť FC Astana (0:1 vonku, 3:1 doma), Maccabi Tel Aviv (1:0 doma, 2:2 vonku) a Celtic Glasgow (1:1 vonku, 4:3 vonku).
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu play-off Ligy majstrov, v ktorom sa proti sebe postavia rumunský majster CFR Kluž a český šampión SK Slavia Praha. Stretnutie sa začne o 21:00.

    Michal Sadlek

    Góly: 28. Masopust

    Karty:   31. Đoković (KLZ), 45. Bordeianu (KLZ), 70. Burcă (KLZ) – 43. Coufal (SLA), 87. Souček (SLA), 90+2. Milan Škoda (SLA)

    Nepremenená penalta: 79. Omrani (KLZ), brankár Kolář zneškodnil


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 4:8. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 17:27.
    CFR Kluž: Arlauskis – Sušić, Mike, Burcă, Camora (C) – Luís Aurélio (72. Păun), Bordeianu (87. Hoban), Đoković – Deac, Ţucudean (46. Rondón), Omrani
    Náhradníci: Vatca – Păun, Costache, Hoban, Mureşan, Peteleu, Rondón

    SK Slavia Praha: O. Kolář – Coufal, Hovorka, Kúdela, Bořil – T. Souček (C), Traoré (64. Král) – Masopust (84. Holeš), Stanciu, Olayinka – van Buren (68. Milan Škoda)
    Náhradníci: Kovář – Holeš, Hušbauer, Băluță, Milan Škoda, Júsuf Hilál, Král

    Rozhodca: Çakır – Duran, Ongun (všetci Turecko)

    Diváci: 15 196
    Streda 28.08.2019
    Slavia - Kluž 1:0

    Góly: 66. Bořil

    Karty:   40. Masopust (SLA), 48. Kúdela (SLA) – 40. Muresan (KLZ), 44. Deac (KLZ), 81. Tucudean (KLZ), 90+4. Djokovič (KLZ)