West Ham – Manchester City 0:5 (kon.) | Bournemouth – Sheffield Utd. 1:1 (kon.) | Burnley – Southampton 3:0 (kon.)
Crystal Palace – Everton 0:0 (kon.) | Watford – Brighton 0:3 (kon.) | Tottenham – Aston Villa 3:1 (kon.)
koniec
West Ham United
0:5 (0:1)
Manchester City
Sobota 10.08.2019, 13:30 • Olympijský štadión, Londýn • Anglická Premier League • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas už bol bohatší na góly ako ten prvý, vidieť sme mohli až štyri presné zásahy! Hlavnou hviezdou tohto stretnutia v Londýne sa stal Sterling, ktorý v úvode nového ročníka zaznamenal hattrick a výraznou mierou sa tak podpísal pod týmto vysokým víťažstvom City na pôde West Ham United. Domáci dnes často chybovali v obrane a v útoku takmer nič nepredviedli, majú teda čo do ďalších stretnutí zlepšovať. Úradujúci majster napokon vstup do nového ročníka zvládol na výbornú.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim, ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (15:24:12)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Beží posledná minúta avizovaného nadstaveného času.
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Raheem Sterling (Manchester City).
    90+1. Raheem Sterling (MAC) - 0:5
     
    90+1
    Manchester City dal gól!
    Deň otvorených dverí v obrane domáceho tímu ešte neskončil, hostia dávajú piaty gól! Za obranu súpera si úspešne nabehol RAHEEM STERLING, dostal sa pohodlne až pred súperovho brankára a presnou strelou završil hattrick v tomto zápase – 0:5!
     
    90+1
    Napokon sa toto stretnutie v Londýne ešte predĺži o 5 minút!
     
    90
    Čoskoro očakávame údaj o nadstavenom čase, v druhom polčase sa hra často prerušovala a musela sa aj opakovať penalta. Určite sa tak ešte niečo nadstaví.
     
    89
    Ešte sa domáci pustili do útočnej akcie, ale Haller sa octiol v postavení mimo hru. City už zrejme bude chcieť toto stretnutie v pokoji dohrať.
     
    88
    Stretnutie v Londýne sa už len dohráva, Manchester City vstúpi do nového ligového ročníka úspešne a naplní tak papierové predpoklady.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Kyle Walker (Manchester City).
    86. Sergio Agüero (MAC) - 0:4
     
    86
    Manchester City dal gól!
    SERGIO AGÜERO si znova postavil loptu na biely bod a v tomto prípade už nezaváhal! Tentokrát si hosťujúci futbalista vybral pravú stranu, poľaský brankár sa hodil do tej opačnej – 0:4!
     
    85
    Sergio Agüero zle kopol penaltu a nechal vyniknúť brankára Fabiańskiho! Ale pozor, penalta sa napokon bude opakovať, poľský brankár nemal ani jednu nohu na čiare a podľa nového výkladu pravidiel sa tak pokutový kop bude zahrávať znova.
    84. Łukasz Fabiański (WHU)
     
    84
    Ešte prebiehali dohady medzo hráčmi, kto sa postaví k exekúcii pokutového kopu. Napokon to bude Sergio Agüero.
     
    83
    Bola nariadená penalta pre City! Diopa fauloval v pokutovom území Mahreza a tak hostia majú veľkú šancu navýšiť svoje vedenie!
     
    82
    Necelých desať minút ostáva do konca tohto stretnutia v Londýne. Úradujúci majster smeruje za úspešným vstupom do novej sezóny anglickej Premier League.
     
    80
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza David Silva, prichádza Philip Foden.
     
    79
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Kevin De Bruyne, prichádza Ilkay Gündoğan.
     
    78
    City však ešte pokračuje vo svojej aktivite a snaží sa pridať ešte prípadný ďalší presný zásah.
     
    77
    O víťazstve úradujúceho majstra tak zrejme už niet pochýb. Musíme si však ešte počkať na konečnú podobu skóre.
    75. Raheem Sterling (MAC) - 0:3
     
    75
    Manchester City dal gól!
    Hostia sa predsa len dočkali svojho tretieho presného zásahu, ale znova to muselo byť riešené cez systém VAR! RAHEEM STERLING si skvelo nabehol za obranu súpera a parádnym zakončením prekonal Fabiańskeho, v tomto prípade sa o ofsajd nejednalo – 0:3!
     
    74
    City sa teraz snaží odpovedať rovnakou mincou a okamžite sa s loptou presúva na útočnú polovicu.
     
    73
    Razom však ožili fanúšikovia v hľadisku! Prvú veľkú šancu na kontaktný gól mal Chicharito, ale nebol napokon tým správnym žolíkom z lavičky. Zakrátko mal gól na kopačke aj Lanzini, ale aj v tomto prípade bol proti brankár Ederson!
     
    72
    Musíme však konštatovať, že tempo hry čoraz viac opadáva. Hosťom to až tak vadiť nemusí, stále vyhrávajú o dva góly a smerujú za troma bodmi.
     
    70
    Tak predsa len je tu už výmena v tábore hostí, do hry sa dostáva Agüero a tak tréner hostí ešte posilňuje ofenzívu. City predsa len ešte chce streliť aspoň jeden gól.
     
    69
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Gabriel Jesus, prichádza Sergio Agüero.
     
    68
    Manuel Pellegrini tak realizoval už dve striedania v tomto zápase. Na druhej strane Josep Guardiola ešte výmenu na ihrisku nespravil.
     
    67
    Spomínané striedanie sa už stalo realitou, Andersona trápili nejaké zdravotné problémy a tak v tomto zápase nútene končí. Domácemu futbalistovi samozrejme prajeme, aby to nebolo nič vážne.
     
    66
    Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Felipe Anderson, prichádza Chicharito.
     
    64
    Tréner domácich chystá striedanie, do hry by sa mal dostať Chicharito. To je jasný signál do ofenzívy, West Ham sa musí čo najskôr dostať ku kontaktnému góly, ak ešte pomýšľa na body z tohto stretnutia.
     
    63
    V krátkom slede sme boli svedkami dvoch žtlých kariet, ktoré putovali do domáceho tábora. Futbalisti West Hamu sa ešte nevzdávajú, ale momentálne sa im v útoku nedarí.
     
    62
    Žltú kartu dostáva Felipe Anderson (West Ham United).
     
    61
    Žltú kartu dostáva Fabián Balbuena (West Ham United).
     
    60
    Na centrovanú loptu reagoval Diop, ale jeho hlavička nebola presná a tak Ederson zasahovať nemusel. City sa dostáva k lopte a pokúša sa o prechod na útočnú polovicu.
     
    59
    Teraz tu bol útok zo strany domácich, po nedovolenom zákroku budeme svedkami priameho kopu a to z celkom zaujímavej pozície. Šanca pre West Ham ohroziť bránu súpera.
     
    58
    Sledovali sme pokus spoza pokutového územia v podaní Zinčenka, ale brankár Fabiański si pripisuje jednoduchý zákrok a už rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.
     
    57
    West Ham sa musí jednoznačne zlepšiť, dvojgólový náskok súpera sa ešte zmazať dá, ale nie pri takejto hre.
     
    56
    Takže je zrejme len otázka času, kedy hostia dajú regulérny tretí gól. City nijak nepoľavuje vo svojej aktivite, práveže táto situácia ich ešte viacej vyburcovala.
     
    55
    Domáci fanúšikovia sa na tribúnach radujú, tretí gól súpera napokon neplatí pre ofsajd! No aj tak neviem, z čoho majú fanúšikovia takú radosť, momentálne je na ihrisku len jedno mužstvo a to je práve úradujúci majster.
     
    54
    Ale pozor! Celá táto situácia sa ešte bude preskúmavať na videu, do hry zasahuje systém VAR. Bude sa riešiť, či gólovej situácii nepredchádzal ofsajd.
    53. Gabriel Jesus (MAC)
     
    53
    Čo sa však stáva a hostia vyhrávajú momentálne rozdielom triedy! Toto bolo ďalšie veľké zaváhanie domácej obrany, následne sa pred brankárom Fabiańskim ocitli až dvaja voľní hráči a po Sterlingovej prihrávke dáva GABRIEL JESUS svoj druhý gól v tomto zápase – 0:3!
     
    53
    Pred West Hamom tak stojí ešte náročnejšia úloha, zmazať dvojgólové vedenie súpera, ktorý teraz doslova hýri veľkou aktivitou. Skôr budú domáci radi, ak už dnes viacej gólov neinkasujú.
    52. Raheem Sterling (MAC) - 0:2
     
    52
    Manchester City dal gól!
    Úradujúci majster zvyšuje svoje vedenie na dva góly a to celkom zaslúžene! Tento protiútok City bol veľmi vydarený, Kevin De Bruyne potiahol loptu až do pokutového územia, následne presnou prihrávkou vysunul do šance RAHEEMA STERLINGA a ten nezaváhal – 0:2!
     
    50
    Centrovaná lopta pred bránu domácich, Sterlingova hlavička sa stala ľahkou korisťou pre poľského brankára. City tak zatiaľ pokračuje vo svojej aktivite aj v úvode druhého polčasu.
     
    49
    City podniklo ďalšiu útočnú akciu, ale po nej bude nasledovať len odkop od domácej brány. Fabiański je tak zatiaľ viacej zamestnaným mužom v bráne ako jedno dnešný náprotivok.
     
    48
    Hostia sa s loptou usadili na útočnej polovici. Ak chcú domáci dnes bodovať, čaká ich veľmi náročná úloha, doposiaľ si žiadnu gólovú príležitosť nevypracovali.
     
    47
    Druhý polčas tohto stretnutia v Londýne sa už naplno rozbehol, výkop patril hosťom. Dokážu City napokon úspešne vstúpiť do nového ročníka ako úradujúci majster?
     
    46
    Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Michail Antonio, prichádza Pablo Fornals.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami stretnutia späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Úvodné dejstvo tohto stretnutia nám ponúklo jeden presný zásah. Vstup do stretnutia bol aktívnejší v podaní domáceho celku, ale City postupune prebralo réžiu hry do svojich rúk a svoju aktivitu korunovalo gólom Jesusa v 25. minúte. Hostia mali potom aj viacero zaujímavých šancí, ale Fabiański podržal svoj celok. Je to teda len o jeden gól a tak to je stále otvorené na oboch stranách. Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 14:32.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
    45+1. Gabriel Jesus (MAC)
     
    45+1
    Sťastie teraz hralo s domácim celkom! Jesus sa snažil využiť veľké zaváhanie obrany súpera, ale nedokázal v dobrej pozícii lepšie vystreliť a loptu tak skrotil brankár Fabiański.
     
    45
    Napokon sa nadstavuje 1 minúta!
     
    44
    Čoskoro očakávame aj údaj o nadstavenom čase. Otázne však je, či sa vôbec niečo bude nadstavovať, výrazne hra prerušovaná počas prvého polčasu nebola.
     
    43
    Domáci futbalisti si dlho loptu neužili a už ju odovzdali späť na kopačky svojho dnešného súpera. Čoskoro je tu záver prvého polčasu, ktorý zatiaľ lepšie vyzerá pre City.
     
    42
    Ofsajdová stopka je však vystavená Sterlingovi a tak City v svojom útoku nemôže pokračovať.
     
    41
    Postupnými prihrávkami sa hostia snažia preniknúť na útočnú polovicu a predsa tak ešte len niečo pred koncom prvého polčasu vymyslieť. Domáci sa teda teraz musia len brániť.
     
    40
    Približne päť minút ostáva do konca prvého polčasu. Podarí sa domácim futbalistom pred prestávkou vyrovnať?
     
    39
    V útoku teraz nijak zaujímavo nepochodili ani domáci futbalisti. City je pri lopte, momentálne však kombinuje len na svojej polovici ihriska a nikam sa neponáhľa.
    38. Kevin De Bruyne (MAC)
     
    38
    Na pozore sa teraz musel mať brankár domácich Fabiański. Kevin De Bruyne mal priestor na strelu, ale jeho pokusu chýbala potrebná razancia a tak z dobrej príležitosti nič nevyťažil.
     
    37
    Po krátkej dobe zaútočili opäť aj hostia, ale ich kapitán David Silva nevymyslel nič, čím by ohrozil defenzívu súpera. Pomaly sa blížime k záveru prvého polčasu, hostia stále vyhrávajú o jeden gól.
     
    36
    Zakrátko sa k zemi skácal aj Diop. Hostia teraz prerušujú útočné ťaženie len takýmto spôsobom, hlavný rozhodca tohto stretnutia Dean zatiaľ neudelil žiadny kartový trest.
     
    35
    Opäť sa smerom dopredu snažil preniknúť Rice, v tomto prípade bol však faulovaný a pre domácich tak ešte udržal loptu na súperovej polovici ihriska.
     
    34
    Útočná snaha hosťujúceho celku sa končí len nedovoleným zákrokom. K lopte sa tak už dostávajú domáci futbalisti, ktorí však majú problémy s prechodom na útočnú polovicu.
     
    33
    Zatiaľ tomu však tak nie je, tempo hry začína mierne opadať. Verme tak, že do konca prvého polčase ešte nejakú tú zaujímavú akciu uvidíme. Domáci fanúšikovia by si pochopiteľne želali vyrovnávajúci gól.
     
    32
    City sa momentálne nikam neponáhľa, zatiaľ má dostatočne nahraté. Čoskoro však určite môžme očakávať ďalší útočný výpad úradujúceho majstra, ktorý si v novej sezóne robí zálusk na zlatý hattrick.
     
    31
    Indivinduálne sa teraz snažil presadiť domáci futbalista Rice, ale nepodarilo sa mu prejsť cez súperovu obranu. Lopta je tak momentálne na kopačkách hostí.
     
    30
    Polhodina z tohto stretnutia je už minulosťou. Aj naďalej hostia vyhrávajú najtesnejším rozdielom po presnom zásahu Jesusa. Uvidíme, čo všetko nám toto stretnutie v Londýne ešte prinesie.
     
    29
    Onedlho tu bol ďalší center pred bránu poľského brankára. V tomto prípade už Fabiański musel zasahovať, bezpečne však ukryl loptu vo svojich rukaviciach.
     
    28
    Hostia sa však nestiahli na svoju polovicu, ale naďalej útočia. Walker v tomto prípade centroval pred domácu bránu, ale píska sa ofsajd.
     
    27
    West Ham United tak bude musieť doháňať náskok súpera, k dispozícii však bude mať ešte veľa času. Domáci sa ale musia vrátiť k svojej hre z úvodu stretutia.
     
    26
    Aj keď v úvode stretnutia boli aktívnejší domáci futbalisti, postupune dianie na ihrisku ovládli hostia a tak môžme konštatovať, že toto ich vedenie je určite zaslúžené.
    25. Gabriel Jesus (MAC) - 0:1
     
    25
    Manchester City dal gól!
    Čakanie na otvárací gól sa skončilo, gólový účet City v novej sezóne otvára GABRIEL JESUS! Sledovali sme rýchly útok hostí, ktorý potiahol až do pokutového územia Walker, následne prihral pred bránu súpera a tam už loptu do siete bezpečne dopravil spomínany Jesus – 0:1!
     
    23
    Po dlhšej dobe sme sledovali útok zo strany domácich, ale po nepresnej prihrávke to bude len odkop od súperovej brány, o ktorý sa postará brankár Ederson.
    22. Riyad Mahrez (MAC)
     
    22
    Dostávame sa do druhej polovice prvého polčasu, zatiaľ stále čakáme na úvodný presný zásah. Aktivita je teraz jednoznačne na strane hostí, ktorí už postupune preberajú réžiu hry.
     
    21
    City je teraz jednoznačne aktívnejšie a blízko ku gólu mal Mahrez! Po jeho úspešnom prieniku do pokutového územia sme sledovali aj jeho následné zakončenie, ktoré však z dobrej pozície putovalo len do bočnej siete!
     
    20
    Netrvalo dlho a opäť sme sledovali útočné snaženie úradujúceho majstra. Walker však s Jesusom nezakombinovali úspešne a len odovzdali loptu na kopačky súpera.
     
    19
    Hostia získali aut v blízkosti pokutového územia súpera, tam sa rýchlo presúval De Bruyne, ale nedokázal už vyprodukovať presné zakončenie.
     
    18
    Aj sme boli svedkami rýchleho útoku zo strany domáceho celku, Haller však v rozhodujúcej chvíli loptu stratil a tak znova kombinujú futbalisti City.
     
    17
    Jeho rozohrávky sa chopil David Silva, ale lopta končí len u brankára domácich. City sa už sťahuje späť na svoju obrannú polovicu, dopredu to skúša domáci celok.
     
    16
    Zakrátko sa hostia dostali do ďalšieho útoku, Sterling sa už chystal na strelo, ale bol ostro poslaný k zemi. City teda ešte získava priamy kop na súperovej polovici ihriska.
     
    15
    Po dlhšej dobe registrujeme strelecký pokus. David Silva sa odhodlal k strele z väčšej vzdialenosti, ale tá nebola napokon nijak nebezpečný a Fabiański v tomto prípade zasahovať nemusel.
     
    14
    Dlhší pobyt domácich na útočnej polovici ukončil nepresný center z pravej strany, ktorý mal smerovať do pokutového územia. City teda získava loptu na svoje kopačky.
     
    13
    Na útočnej polovici sa však teraz darí kombinovať domácim futbalistom. West Ham sa snaží prekvapiť favorita stretnutia nejakou vydarenou akciou, ktorá by volala po góle.
     
    12
    Momentálne s loptou kombinuje City, ktoré sa nikam rýchlo nehrnie a zakladá postupný prechod na útočnú polovicu. Uvidíme, kedy sa dočkáme ďalšej zaujímavej akcie na jednej či druhej strane.
     
    11
    Úvodná desaťminútovka tohto stretnutia už uplynula, zatiaľ čakáme na prvý presný zásah tohto stretnutia. Aktivita je na oboch stranách, West Ham možno aj trošku zaskočil svojho dnešného súpera.
     
    10
    Teraz však už poľský brankár musel predviesť svoje kvality! Mahríz sa dostal k zaujímavej strele, ktorú musel Fabiański vyraziť na rohový kop. Následný center od rohovej zástavky už nebol nijak nebezpečný.
     
    9
    Hostia sa pokúsili o rýchly útočný výpad, ale nepresná prihrávka smerovala na hranicu pokutového územia a tam si loptu prebral brankár Fabiański. Ten ju už stihol rozohrať na svojich spoluhráčov.
     
    8
    Ešte sa vrátim k predchádzajúcej situácii, keď v pokutovom území skončil na zemi Lanzini. Potvrdenie, že sa penalta pískať nemala prišlo aj od systému VAR.
     
    7
    Aj keď sledujeme v úvode stretnutia útočný futbal, zatiaľ čakáme na prvú vážnejšiu situáciu na jednej či druhej strane. Uvidíme, ako sa toto stretnutie bude ďalej vyvíjať, predsa len je to prvé stretnutie v úvode nového ročníka.
     
    6
    Lanzini prenikol s loptou až do pokutového územia hostí, kde po osobnom súboji išel na zem. Penalta sa však nepíska, bude to len odkop od Edersonovej brány. Domáci futbalista však reklamuje u hlavného rozhodcu pokutový kop.
     
    5
    City sa dostáva k lopte, ale teraz sa nikam neponáhľa. West Ham sa však okamžite snaží o vysoké napádanie súperovej rozohrávky, domáci vstúpili do tohto stretnutia nebojácne.
     
    4
    Od úvodného výkopu sa oba celky snažia zakladať útočné výpady, ale ťažko prechádzajú cez súperovu obranu. Snáď sa bude zápas v podobne útočnej snahe vyvíjať aj naďalej.
     
    3
    Na útočnej polovici už prvýkrát v tomto zápase kombinoval aj hosťujúci celok. Domáca defenzíva si však podobne ako tá súperova svoje povinnosti splnila na výbornú.
     
    2
    Domáci futbalisti sa však zakrátko dostali do ďalšej útočnej akcie. Po nej získali autové vhadzovanie na polovici súpera, ale hostia zvládli aj túto situáciu a vyvážajú loptu do bezpečia.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia na Olympisjkom štadióne v Londýne sa už naplno rozbehol, výkop patril domácim futbalistom. West Ham sa ihneď pokúšal preniknúť na útočnú polovicu, ale pri lopte je už City.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami stretnutia prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne. Prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemné futbalové popoludnie! Prvé kolo nového ročníka anglickej Premier League pokračuje ďalšími stretnutiami a v Londýne sa uskutoční súboj medzi Wst Ham United a úradujúcim majstrom Manchester City. Všetko je už na úvodný výkop pripravené, stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni Dean – Cann, Robathan. Zatiaľ si podrobne naštudujte zostavy oboch celkov, tesne pred výkopom sa znova prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    West Ham United: Fabiański – Fredericks, Diop, Balbuena, Cresswell (C) – Rice, Wilshere – Antonio, Lanzini, Anderson – Haller

    Náhradníci: Roberto – Zabaleta, Ogbonna, Snodgrass, Ca. Sánchez, Fornals, Chicharito

    Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Laporte, Zinčenko – De Bruyne, Rodri, D. Silva (C) – Mahrez, Jesus, Sterling

    Náhradníci: Bravo – Cancelo, Otamendi, Gündoğan, B. Silva, Agüero, Foden

    Rozhodca: Dean – Cann, Robathan
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá West Ham United a Manchester City. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 13:30.

    Fanúšikovia anglického futbalu sa dočkali, v piatok odštartoval prvým zápasom nový ročník Premier League. Prvé kolo bude pokračovať aj cez víkend, v sobotu na Olympijskýom štadióne v Londýne sa uskutoční stretnutie medzi West Ham United a Manchestrom City.

    West Ham United obsadil v uplynulom ročníku tejto súťaže 10. miesto, takže so záchranou nemal výrazné problémy. V novom ročníku sa zrejme West Ham pokúsi atakovať vyššie priečky a prípadne zabojovať aj o pohárovú Európu.

    Manchester City: má za sebou úspešný ročník, keďže sa mu podarilo obhájiť majstrovský titul a pred sebou má teda ďalšiu výzvu, tento úspech zopakovať a dovŕšiť tak zlatý hattrick. City má na svojom konte už aj prvú trofej v novej sezóne, keď porazil Liverpool v zápase FA Community Shield 2:1 po penaltách.

    Ako dopadne toto stretnutie a kto lepšie vstúpi do novej sezóny anglickej Premier League? Sledujte náš prenos!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:30.

    Miroslav Revaj

    Góly: 25. Jesus, 52. Sterling, 75. Sterling, 86. Agüero (pen.), 90+1. Sterling

    Karty:   61. Balbuena (WHU), 62. Anderson (WHU) – 87. Walker (MAC), 90+3. Sterling (MAC)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 3:10. Střely mimo: 2:3. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 6:13.
    West Ham United: Fabiański – Fredericks, Diop, Balbuena, Cresswell (C) – Rice, Wilshere – Antonio (46. Fornals), Lanzini, Anderson (66. Chicharito) – Haller.
    Náhradníci: Roberto – Zabaleta, Ogbonna, Snodgrass, Ca. Sánchez, Fornals, Chicharito.

    Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Laporte, Zinčenko – De Bruyne (79. Gündoğan), Rodri, D. Silva (C) (80. Foden) – Mahrez, Jesus (69. Agüero), Sterling.
    Náhradníci: Bravo – Cancelo, Otamendi, Gündoğan, B. Silva, Agüero, Foden.

    Rozhodca: Dean – Cann, Robathan